![]() |
#1 |
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2018 Nereden: İzmir
Konular: 8
Favori Güreşçisi: Finn Bálor Rep Puanı: 10 Rep Derecesi: ![]() |
![]()
Merhabalar . Raw ve Smackdown güreşçilerinin şu anki face ve heel durumlarını yazan bir liste var mıdır? Ya da buraya yazabilecek olan varsa sevinirim. Çoğu karakterin durumunu biliyorum ancak WWE 2k19‘daki karakterlerin durumlarını gerçektekilerle eşitlemek istiyorum. Bazıları yanlış. Teşekkürler.
Konu Windham Lawrence Rotunda tarafından (07-11-2018 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
domtoretto34 ![]() Üyelik tarihi: Dec 2016 Nereden: -
Konular: 655
Favori Güreşçisi: Chris Benoit Rep Puanı: 60659 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hocam hepsini söylemem zor olur fakat aklımda olanları söyleyeyim:
Randy Orton - Heel Seth Rollins - Face Dean Ambrose - Heel Elias - Face Drew Mcintyre - Heel Dolph Ziggler - Heel. ![]() “the kingslayer” ![]() bir gün değil her gün senciyiz. #teambeast ![]() Cena - Reigns - Orton - Ambrose - Lesnar - Strowman - Gargano Forum Başarılarım 2X Onur Kürsüsü (Ağustos 2017, Mayıs 2018) 1X Ayın İspiyoncuları Listesi (Haziran 2018) 1X Haftanın Parlayan Üyesi (15 Temmuz 2018) 27. Geleneksel Survivor Series Etkinlik Haftası Feud İnceleme Yarışması 2.si 27. Geleneksel Survivor Series Etkinlik Haftası Makale Yarışması 3.sü 31. Geleneksel Etkinlik Haftası Survivor Series Maç Kartı Sıra Tahmin Yarışması 2.si best in the World is just a gimmick. I'm better than the best. I actually am as good as everyone else pretends to be. It’s scary.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Teşekkür ederim. Elias ' ın face turn yaptığını bilmiyordum. Peki Carmella face deniyor doğru mu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
legit boss ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Konular: 2484
Favori Güreşçisi: Sasha Banks Rep Puanı: 61471 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kadın güreşçilerin durumunu yazayım ben sana. Dana Brooke'u yazmadım sadece onun ne olduğu belli olmuyor.
![]() Heel Süperstarlar; Alexa Bliss Nia Jax Tamina Becky Lynch Mickie James Ruby Riott Liv Morgan Sarah Logan Alicia Fox Mandy Rose Sonya Deville Peyton Royce Billie Kay Nikki Bella Brie Bella Zelina Vega Face Süperstarlar; Ronda Rousey Asuka Charlotte Flair Ember Moon Sasha Banks Bayley Natalya Naomi Carmella ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kadın güreşçilerin durumunu yazayım ben sana. Dana Brooke'u yazmadım sadece onun ne olduğu belli olmuyor.
![]() Heel Süperstarlar; Alexa Bliss Nia Jax Tamina Becky Lynch Mickie James Ruby Riott Liv Morgan Sarah Logan Alicia Fox Mandy Rose Sonya Deville Peyton Royce Billie Kay Nikki Bella Brie Bella Zelina Vega Face Süperstarlar; Ronda Rousey Asuka Charlotte Flair Ember Moon Sasha Banks Bayley Natalya Naomi Carmella ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
legit boss ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Konular: 2484
Favori Güreşçisi: Sasha Banks Rep Puanı: 61471 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evet yaklaşık 2 gün önce.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Face Nia Jax ' i çok seviyordum. Tüh kötü oldu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: İzmir
Konular: 3
Favori Güreşçisi: Undertaker Rep Puanı: 2230 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
HHH face
Undertaker Heel Kane Heel HBK face |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
#TheScottishPsychopath ![]() Üyelik tarihi: May 2017 Nereden: Eskişehir
Konular: 69
Favori Güreşçisi: Drew McIntyre Rep Puanı: 9495 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() The King of Kings! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: İzmir
Konular: 3
Favori Güreşçisi: Undertaker Rep Puanı: 2230 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |