![]() |
#1 | ||
Fenerbahçe Adamın ![]() Üyelik tarihi: Feb 2015
Konular: 492
Favori Güreşçisi: - Rep Puanı: 189455 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üstteki üyenin bıraktığı promoyu okuyup kısa ya da uzun bir değerlendirme yapıp 10 üzerinden puan vereceksiniz. İyi eğlenceler.
Konu Attitude Adjustment tarafından (27-09-2018 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Chairman of the Board ![]() Üyelik tarihi: May 2012 Nereden: -
Konular: 1655
Favori Güreşçisi: - Rep Puanı: 26175 Rep Derecesi:
![]()
Promo kesilmeye başlanana kadar kilitli.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013 Nereden: Güney sahilleri
Konular: 3560
Favori Güreşçisi: Dalton Castle Rep Puanı: 322041 Rep Derecesi:
![]() Yeni evren için bu konuyu da açalım. Puanları 10 üzerinden verelim.
Ben başlıyorum: https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=255788 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
YOU MADE IT TO THE LIST! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014 Nereden: Slamtown/Merkez
Konular: 344
Favori Güreşçisi: Johnny Gargano Rep Puanı: 28855 Rep Derecesi:
![]()
Sen de benim gibi yeni şeyler deniyorsun. Bu karakterin Bully ve Riddle'tam daha zor güzel ama güzel yazmışsın. Puanım 8.
Benimki de bu fontu değiştirdim ve Slamtown'a gerçek bu kasaba yaptım nasıl olmuş? https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=255683 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Phillip Jack Brooks ![]() Üyelik tarihi: Feb 2012 Nereden: -
Konular: 491
Favori Güreşçisi: CM Punk Rep Puanı: 96420 Rep Derecesi:
![]()
Hocam ben oldukça beğendim konuşma gösterisini. Farklı bir gerçekçilik katmış Johnny Mundo için. Halk olayı özellikle çok güzel olmuş. Düşündüm de Punk için böyle bir Chicago serserileri ile konuşma gösterisi yazılabilir. Kafamı açan bir konuşma gösterisi oldu diyebilirim. Eline sağlık. 10 veriyorum ben.
https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?p=3493433 ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2018
Konular: 174
Favori Güreşçisi: - Rep Puanı: 35522 Rep Derecesi:
![]()
Çok güzel olmuş şirketin kuruluşuyla çok uyumlu. CM Punk senden başkasına yakışmazdı zaten.
https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=256398 Not: İlk defa böyle uzun promo kesiyorum, amatörüm, cahilim, eleştiriye açığım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Undisputed Era ![]() Üyelik tarihi: Jun 2016 Nereden: Brooklyn
Konular: 27
Favori Güreşçisi: Seth Rollins Rep Puanı: 5968 Rep Derecesi:
![]()
Gayet iyi olmuş. İkinci paragraf epey hoşuma gitti. Olumlu konuşan birisinin sık sık argo kullanmasını pek bağdaştıramadım (belki karakter öyledir, bilmediğim bir karakter). Ama yine de ona rağmen belirli kısımlarda sırıtmamış. Eline sağlık 8,5.
https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=255786 ![]() ![]() Rpg: Adam Cole |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Fenerbahçe Adamın ![]() Üyelik tarihi: Feb 2015
Konular: 492
Favori Güreşçisi: - Rep Puanı: 189455 Rep Derecesi:
![]()
Promo ile başlık pek uymamış gibi. Başlık için daha yaratıcı şeyler düşünebilirsin. Başlangıç için güzel şeyler yazmışsın. Şu gif olayı birden fazla olunca promo benim gözümü yoruyor doğrusu. Adam Cole'un tavırlarına uygun bir promo olmuş. Kendini ön plana çıkarman çok doğal, bunu iyi kullanmışsın. Heel olarak biraz daha sert vurmaya çalışırsan daha iyi olur sanki. Ben 10 üzerinden 7 veriyorum. Kolay yüksek puan verebilen biri değilim ama beğendim ben.
Spot Işıkları |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
YOU MADE IT TO THE LIST! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014 Nereden: Slamtown/Merkez
Konular: 344
Favori Güreşçisi: Johnny Gargano Rep Puanı: 28855 Rep Derecesi:
![]()
Bu promo acayip hoşuma gitti. Genelde uzun promolarda 1 adam 1 saat konuşur, ama senin betimlemelerin o kadar iyi ki hiç konuşma yapmadan bile promo yazabilirsin. Sıkıntılar ise şunlar 1 plan mevzusu epey devam edilmesi zorlu konu ya sonraki promolarda zorluk çekebilirsin. 2 ise Adam Cole daha çok entertainment karakteri bence bu mastermindlık biraz garip durmuş ama tabii bu rpg istediğin gibi oynayabilirsin sadece Cole yerine daha az bilinen bir Indy güreşçine bunu verebilirdin ve daha az sırıtırdı.
Genel olarak promonu oldukça beğendim RPG başladığından beri Wyatt ve Scrull ile beraber en hoşuma giden promolardan. Umarım böyle betimlemeri bozmadan devam edersin. Puanım:9/10 Bu epey değişik ama hoşuma gitti. Yeni evrende hiçbir hata yok ama eski evrende hep dışlanıp ikinci adam olmaktan bıkan Briscoe'yu görüyorum bunu okurken. Bu değişik nostaji çok hoşuma gitti. Sadece biraz daha kısa olabilirdi. Puanım:8 ![]() Konu Mr.Pacman tarafından (06-10-2018 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Roaring Like A Storm ![]() Üyelik tarihi: Aug 2018 Nereden: Kassel
Konular: 8
Favori Güreşçisi: Dean Ambrose Rep Puanı: 1576 Rep Derecesi:
![]()
İlk attığında da okumuştum ve beğenmiştim zaten. Daha önce senin yaptığın şekilde bir şeyler yapmamıştım o yüzden bana fikirler de kattı, teşekkürler. Ayrıca eline sağlık.
edit1: Johnny Mundo gözüme iki kat daha karizmatik geldi nedense şimdi tekrardan baktım da... Puanım: 8 https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=255686 ![]() "Dead broke on dope in the show business And I'm the only name still written on my hit list." RPG: Jimmy Jacobs - NO LONGER 01110100 01101000 01100101 01101101 01100001 01110011 01110011 01100001 01100011 01110010 01100101 01100011 01101100 01110101 01100010 Konu The End Of Time tarafından (06-10-2018 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |