![]() |
#1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: Alanya
Konular: 4692
Favori Güreşçisi: Christian RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1042346 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Halı saha özelliklerinizi yazın bakalım ortaya neler çıkacak?
Ayak: Mevki: Kondisyon : Fizik: Sprint: En iyi özellik: Stilinin benzediği futbolcu: Bitiricilik: Paslar: ![]() Bu bitmiş öykünün hayalperesti benim. 👻
![]() "...tüm amacımız sonraki senelerimizde kalitemiz, tecrübemiz ve farklılıklarımızla; emsallerimiz arasında, gelecekte ülke çapında profesyonel güreşi daima canlı tutan güreş platformu olmak." ![]() Forumumuz en iyi Mozilla Firefox'ta görüntülenir. Herhangi bir problem, sorun gördüğünüz yerde cevap vermek yerine " ![]() Kendiniz karşı tarafı uyarmaya yada sorunu çözmeye kalkışmayınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Otuz Sekiz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2017 Nereden: Bursa
Konular: 1068
Favori Güreşçisi: Dean Ambrose RPG Karakteri: - Rep Puanı: 2601015 Rep Derecesi:
![]()
Sol ayağım yeterli ayrıntı verildi çağırın beni top dağıtayım size.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Rest In Peace ![]() Üyelik tarihi: Jun 2020 Nereden: Azerbaycan
Konular: 535
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Kane Rep Puanı: 1147993 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() Final Farewell ![]() #ThankYouTaker |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
#TSC ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: Ştandart Diyardan
Konular: 1712
Favori Güreşçisi: Rey Mysterio RPG Karakteri: Seven Rep Puanı: 3270393 Rep Derecesi:
![]()
Ayak: Sol
Mevki: Full sağ taraf bir de PES'lerdeki Second Striker aşığım o mevkiye Kondisyon : helvaymış gibi davranırım birden sert bir şey olurum Fizik: Brezilya'ya dönmüş Fenomen Ronaldo Sprint: 6/20 En iyi özellik: sık şut çekip kaleciyi bezdirme. bir de vole. volelerim aşırı şanslı oluyor. en kötü direği yamultuyor. Hamit altıntop gibi Stilinin benzediği futbolcu: eskiden çok Guti'ye benzetilirdim. Lakabım falan olmuştu bir ara. Ama Roberto Carlos'a daha çok benziyorum sanırım stil olarak şu an Bitiricilik: 14/20 Paslar: Genelde arkama doğru pas atarım ![]() Forum Başarılarım Discord: Guti El Maestro#2257 ![]() Stayin Alive & Aschentef ![]() Bak Bakayım Ne Var Aşağıda? MR.THUNDERDOME GWA RPG Rey Mysterio (Retro) 1x Oceans Championship (21 Gün) Rey Mysterio (House Of Truth Edition(Retro)) 1x Hardcore Champion (Birkaç saat) Grado (Retro) 1x Tag Team Champion w/Rene Dupree (55 Gün) SE7EN SOON... Eski Nick : Kuti Mysterio |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Otuz Sekiz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2017 Nereden: Bursa
Konular: 1068
Favori Güreşçisi: Dean Ambrose RPG Karakteri: - Rep Puanı: 2601015 Rep Derecesi:
![]()
Voleybolcuydum canım ben... Futbola da girerdim topçu derlerdi hep.
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
autochthonous ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: İstanbul
Konular: 29
Favori Güreşçisi: Brian Pillman RPG Karakteri: - Rep Puanı: 139466 Rep Derecesi:
![]()
Ayak: Sağ
Mevki: Stoper Kondisyon : Mevsime bağlı Fizik: Kiloya göre iyi Sprint: Kısa Mesafede, Topsuz En iyi özellik: Motivasyonun sabitliği Stilinin benzediği futbolcu: Servet Bitiricilik: Yok Paslar: Genelde rakibe ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Suplex City ![]() Üyelik tarihi: Mar 2015 Nereden: Mersin
Konular: 9
Favori Güreşçisi: Brock Lesnar RPG Karakteri: - Rep Puanı: 69125 Rep Derecesi:
![]()
Ayak: Sağ.
Mevki: Stoper/Sağ Bek. Kondisyon : 60 dakika git geller kesilmeden yapılır. (90 dk bile oynarım). Fizik: Sağlam, omuz omuza mücadelede yığarım. Sprint: 16/20 (halı saha topçularına göre tabii ki). En iyi özellik: İkili mücadele kazanma yüzdesi. Stilinin benzediği futbolcu: Pepe - Ramos ( ama onlara göre iki tık kısa boy). Bitiricilik: 1/20. Paslar: Savunma arkasına uzun toplar denerim 10 tanesinden 4 tanesi tutar. 10/20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
BOZKURT ![]() Üyelik tarihi: Jul 2012 Nereden: Samsun/Çarşamba
Konular: 93
Favori Güreşçisi: Lita RPG Karakteri: - Rep Puanı: 230710 Rep Derecesi:
![]()
Tek tek cevaplamadan top geçer adam geçmez diyorum. Bülent Korkmaz gibi defans yaptıktan sonra maçın son beş dakikası ileri çıkar gol atarım. Bu taktikle her maç birkaç golüm garanti olur.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Roman Empire ![]() Üyelik tarihi: Feb 2017 Nereden: Bayburt
Konular: 381
Favori Güreşçisi: Roman Reigns RPG Karakteri: Baron Corbin Rep Puanı: 1194451 Rep Derecesi:
![]()
Ayak: Sağ
Mevki: Kale hariç her bölge Fizik: Güçlü Sprint: 15/20 En iyi özellik: Joker oyuncu daha ne olsun Stilinin benzediği futbolcu: Necip Uysal (Hiçbir şey yapmıyor gibi gözüksede aslında çok şey yapan) Bitiricilik: 8/20 Paslar: Mevkii'ye göre değişir. ![]() ![]() Eski Nick:kerem190744 Haftanın Parlayan Üyesi:14.06.2020
19.07.2020 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: Alanya
Konular: 4692
Favori Güreşçisi: Christian RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1042346 Rep Derecesi:
![]() ![]() Bu bitmiş öykünün hayalperesti benim. 👻
![]() "...tüm amacımız sonraki senelerimizde kalitemiz, tecrübemiz ve farklılıklarımızla; emsallerimiz arasında, gelecekte ülke çapında profesyonel güreşi daima canlı tutan güreş platformu olmak." ![]() Forumumuz en iyi Mozilla Firefox'ta görüntülenir. Herhangi bir problem, sorun gördüğünüz yerde cevap vermek yerine " ![]() Kendiniz karşı tarafı uyarmaya yada sorunu çözmeye kalkışmayınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |