![]() |
#1691 | ||
#TSC ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: Ştandart Diyardan
Konular: 1712
Favori Güreşçisi: Rey Mysterio RPG Karakteri: Seven Rep Puanı: 3270393 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
şov süper bitti
![]() Forum Başarılarım Discord: Guti El Maestro#2257 ![]() Stayin Alive & Aschentef ![]() Bak Bakayım Ne Var Aşağıda? MR.THUNDERDOME GWA RPG Rey Mysterio (Retro) 1x Oceans Championship (21 Gün) Rey Mysterio (House Of Truth Edition(Retro)) 1x Hardcore Champion (Birkaç saat) Grado (Retro) 1x Tag Team Champion w/Rene Dupree (55 Gün) SE7EN SOON... Eski Nick : Kuti Mysterio |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 | ||
no one ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: Peepville
Konular: 5227
Favori Güreşçisi: Bobby Roode RPG Karakteri: Christian Cage Rep Puanı: 232764 Rep Derecesi:
![]()
Aaa bitti...
![]() ![]() INTENSITY INTEGRITY INTELLIGENCE ![]() And from this day forth, those who disrespect the tradition, their time shall be spent answering to the Ring General. and now... INDUCTEE... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 | ||
Hall of Fame ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: New Jersey
Konular: 434
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Corey Graves Rep Puanı: 1369989 Rep Derecesi:
![]()
Çok ani bitti.
![]() ![]() Kevin Steen & The Death Rider |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | ||
#LaceyEvans ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: -
Konular: 43
Favori Güreşçisi: Becky Lynch RPG Karakteri: Lacey Evans Rep Puanı: 528311 Rep Derecesi:
![]()
John Cena: Çek elini kardeşimden o***pu evladı.
![]() RPG : Lacey Evans Debut : 18 Eylül 2020 Pusula Current Oceans Champion Bunun kalp kırıklığıyla sonuçlanacağını, hayatımı korkutucu, karmaşık ve öngörülemez hale getirebileceğini bilmeme rağmen, gitmesine izin veremeyeceğimi biliyordum. Çünkü onun hayatımı mutlu, rahatlatıcı ve dolu kılacağını biliyordum. Ben ellerinin nasıl hissettiğini anlamadan çok önce ruhuma dokundu Birini gerçekte onlardan daha fazla önemsediğinde ne hissettiğini biliyor musun? ... bütün gece ağlamak .. ve onu özlemek gibi .. ama o aynı şeyi yapmıyor .. ve ben .. bu gezegende kendimi doğru hissetmiyorum. . bu benim yaşama zamanım değil ... keşke aşk gerçek ve güzelken daha erken doğmuş olsaydım .. ama şimdi görebildiğim tek şey .. kırılmış, depresif, ölüm dilekleri ....
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | |||||
The Franchise of WCW ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2020
Konular: 802
Favori Güreşçisi: Tay Conti RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1694922 Rep Derecesi:
![]()
Ağam tebrik ettik görmedin demek ki RPG'deki rekabeti gerçeğe de taşımak gerekiyor...
![]() ![]() ![]() L I K E A L A D Y
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben bu kulaklara göre ağız değilim. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | ||
#TSC ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: Ştandart Diyardan
Konular: 1712
Favori Güreşçisi: Rey Mysterio RPG Karakteri: Seven Rep Puanı: 3270393 Rep Derecesi:
![]()
eline sağlık ekip
![]() Forum Başarılarım Discord: Guti El Maestro#2257 ![]() Stayin Alive & Aschentef ![]() Bak Bakayım Ne Var Aşağıda? MR.THUNDERDOME GWA RPG Rey Mysterio (Retro) 1x Oceans Championship (21 Gün) Rey Mysterio (House Of Truth Edition(Retro)) 1x Hardcore Champion (Birkaç saat) Grado (Retro) 1x Tag Team Champion w/Rene Dupree (55 Gün) SE7EN SOON... Eski Nick : Kuti Mysterio |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 | ||
Hall of Fame ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: New Jersey
Konular: 434
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Corey Graves Rep Puanı: 1369989 Rep Derecesi:
![]()
Gong sesi duyulmayan şov için şov demeyin lütfen.
![]() ![]() Kevin Steen & The Death Rider |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | ||||||||||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2014
Konular: 265
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: Liv Morgan Rep Puanı: 727129 Rep Derecesi:
![]()
Ekibin eline sağlık keyifli bir şov oldu. GWA halkını yeni bir rejim bekliyor.
![]() ![]()
''Ars longa, vita brevis''
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |