![]() |
#1 | ||
onye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2016 Nereden: Hawkins
Konular: 5785
Favori Güreşçisi: Joey Janela Rep Puanı: 1037636 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
antique firearm ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011 Nereden: End of the Tracks
Konular: 3908
Favori Güreşçisi: "The Franchise" Shane Douglas Rep Puanı: 435216 Rep Derecesi:
![]()
Hoşgeldin doktor civanım.
![]() ![]()
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Jen Ledger <3 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2016 Nereden: Parts Unknown
Konular: 152
Favori Güreşçisi: Chris Brookes Rep Puanı: 26009 Rep Derecesi:
![]()
Bu ağabeyimizi Lucha Underground'ta maske ile tanımıştım yeteneği var güzel kullanılabilir.
![]() ----------------------------------- GTR Başarıları -----------------------------------
Güncel RPG: Chris ''ITA'' Brookes Başarılar: 1x GWA Oceans Champion (Güncel Şampiyon.) Eski RPG: ![]() ----------------------------------- ![]() ''Gülmeli yüzüm ve bitmeli hüzün ama bu sıra kapadı yolumu tüm engeller, Pislik ve çirkin bu sahneye tıkıldım illet ettim ölü düzeylerden, Bilirim o kara bilet hep bi boka götürür yorulmam bugünü güz eylersem, Evet onca sene yazdı kalemim hala daha çakamadı sözlerimi yüzeyseller...'' ----------------------------------- ----------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
#ApostleOf205 ![]() Üyelik tarihi: Sep 2016 Nereden: Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü
Konular: 1542
Favori Güreşçisi: Andrade Almas Rep Puanı: 227059 Rep Derecesi:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Jen Ledger <3 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2016 Nereden: Parts Unknown
Konular: 152
Favori Güreşçisi: Chris Brookes Rep Puanı: 26009 Rep Derecesi:
![]()
Ring içinden ziyade senaryoyu kast etmiştim, o aralar ismini hatırlayamadığım bir abimiz ile arada komik şeyler yapıyordu. (Yeteneği var derken çok yanlış anlaşılabileceğini fark etmemişim o konuda kb.)
![]() ----------------------------------- GTR Başarıları -----------------------------------
Güncel RPG: Chris ''ITA'' Brookes Başarılar: 1x GWA Oceans Champion (Güncel Şampiyon.) Eski RPG: ![]() ----------------------------------- ![]() ''Gülmeli yüzüm ve bitmeli hüzün ama bu sıra kapadı yolumu tüm engeller, Pislik ve çirkin bu sahneye tıkıldım illet ettim ölü düzeylerden, Bilirim o kara bilet hep bi boka götürür yorulmam bugünü güz eylersem, Evet onca sene yazdı kalemim hala daha çakamadı sözlerimi yüzeyseller...'' ----------------------------------- ----------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |