![]() |
#1 | ||
Boğazlarına Takıldık ![]() Üyelik tarihi: Dec 2013 Nereden: Trabzon
Konular: 1233
Favori Güreşçisi: Randy Orton RPG Karakteri: Shinsuke Nakamura Rep Puanı: 836615 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AEW Dünya Şampiyonluğu "I Quit" Maçı: Jon Moxley (c) vs. Eddie Kingston
Maç başladığı gibi ikisi birbirine sertçe vurmaya başladı. Daha sonra birbirlerinin göğüslerine şamar attılar. Daha sonra ringin dışında kavga etmeye devam ettiler. Kingston alttan sandalyeyi almaya çalışırken Moxley ringden üstüne uçtu. Daha sonra sandalyeyi kafasına attı ve onu diğer köşedeki bariyerlere doğru fırlattı. Moxley, Kingston'un parmaklarını kırmaya çalıştı ama pes etmedi. Kingston'u betonun üzerine çarptı. Moxley'in gözünün kenarı biraz kanamaya başladı. Daha sonra dikenli sopayı aldı birkaç kez Kingston'a vurdu. Moxley sopayı kafasına bastırırken Kingston'un ağzı kanamaya başladı. Moxley üstüne koşarken Kingston onu yakaladı ve backdrop suplex vurdu. Ardından bir tane daha vurdu. Daha sonra da Moxley'in suratına sandalye fırlattı. Kingston, Moxley'in karın üstü dikene attı. Kingston dikenli telden bir tel söktü ve eline sarıp Moxley'e yumruk attı. Kingston önce spinnig backfist vurdu sonra kimura bağladı. Bir kafa atıp tekrar kimura bağladı. Moxley, durumu bozmak için Kingston'un dizini ısırdı. Kingston yan yana iki sandalye kurdu. Suplex yapacaktı ama Moxley durumu lehine çevirip onu sandalyelere vurdu. Kingston ayağa kalktı ve Moxley'e clothesline vurdu. Kingston sonra ringin altında aldığı raptiyeleri bir köşeye döktü. İkisi de birbirlerini yere düşürdü. Moxley paradigm shift lands yapmaya çalıştı ama Kingston onu bozarak raptiyelerin üstüne attı. Kingston dışarı çıktı ve dikenli teli tekrar aldı ama bıraktı. Kingston spiker masasında bir şişe ispirto aldı ve ringe bıraktı. Sonra gidip Moxley'in kasıklarına tekme attı. Kingston şişeyi aldı ve Moxley'in sırtına döktü. Moxley yine de pes etmedi. Kingston bir avuç raptiye aldı ve onlarla Moxley'e yumruk attı. Bu sırada kendisini de acıttı. Dışarıdan teli aldı ama yine bıraktı. Ringe girip Moxley'e bulldog choke bağladı ama bozulmaya başlayınca yüzüne diz vurmaya başladı. Moxley kurtuldu ve sleeper bağladı. Sonra piledriver yapıp bu sefer Moxley bulldog choke bağladı. Şimdi de paradigm shift lands yaptı. Şimdi Moxley dikenli teli elinin etrafına sardı. Sonra Kingston'a bulldog choke bağladı. Kingston sonunda pes etti. Kazanan ve hâlâ AEW Dünya Şampiyonu: Jon Moxley Maçtan sonra Moxley, Kingston'u kaldırmak için yardım etmek ister ama o bunu kabul etmez. Moxley, Kingston ile konuşmaya çalıştı ama Kingston sadece kafasını sallayıp arkaya doğru yol aldı. Moxley köşeye çıktı ve kemerini havaya kaldırdı. Omera çıkageldi ve Moxley'e gülmeye başladı. Ona bir şeyler söyledi ama ringe gelmedi. Moxley kutlama yaparken Omega arkaya doğru yürümeye başladı. ![]() ![]() "Bahtiyar Vahapzade’nin dediği gibi, “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, Onun yaşamağı yanmağındadır…” Saygılarımla." - Ünal Karaman |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
The Franchise of WCW ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2020
Konular: 1442
Favori Güreşçisi: Tay Conti RPG Karakteri: Chris Jericho Rep Puanı: 2118890 Rep Derecesi:
![]()
Her şeyiyle mükemmel bir maçtı. Ben, sade güreşten pek etkilenmeyen, arada az biraz ring dışı aletlerin kullanılmasından daha çok zevk alan biri olarak bu maçı izlerken yeterince tatmin oldum. Kişilerin düşüncesine göre en iyi maç noktasında ilk 3 de sıralaması değişir ama ilk 3'ün dışında bırakılmasını asla uygun görmüyorum. Kemerin değişmeyeceğini düşünüyordum. Ben böyle düşündüğümde genelde tam tersi olurdu, ama bu sefer yanılmadım. İnceleme için teşekkürler, eline emeğine sağlık.
![]() Bu imza, GWA World Heavyweight "Undisputed" Le Champion Chris Jericho'ya uygun şekilde düzenleniyor.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
hbk is love ![]() Üyelik tarihi: Jun 2020 Nereden: Azerbaycan
Konular: 778
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Kane Rep Puanı: 1788529 Rep Derecesi:
![]()
Mükemmel bir maçtı.
![]() ![]() #Mr.WrestleMania ![]() #HeartbreakKid |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
#WTR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2016 Nereden: İstanbul
Konular: 686
Favori Güreşçisi: Drew McIntyre RPG Karakteri: - Rep Puanı: 487615 Rep Derecesi:
![]()
Son günlerde şov izlemeye pek vaktim yok ancak Full Gear'daki Moxley vs. Kingston maçını izleme fırsatı buldum. Zaten feud, arkadaş feudu üzerine güzel dönmüştü, bir hikayesi vardı.
Bunu beklediğim gibi I Quit maçıyla süslemişler. Öncelikle maçın süresi çok iyiydi, 23 dakika böyle tam yerinde bir süre. Ve bu maçın en sevdiğim yanı ise hani şöyle yumuşak bir güreş maçı değil de, harbiden iki tane kavga eden adam gibi hissettim izlerken. Bu tarz maçlar, güreş izlemenize laf eden insanlara izletebileceğiniz maçlardır o yüzden de ayrı hoşuma gider. Çok güzel anlar vardı sonu falan da 10 numaraydı. Moxley çenesini kapasa, sadece işine odaklansa ve WWE'ye karşı nankörlük etmese şu anda tüm Güreş Dünyası tarafından saygı görüyor olurdu belki de. Umarım böyle iyi devam eder ve çenesini kapalı tutar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Kayıtsız Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015 Nereden: Sikkim, Hindistan
Konular: 698
Favori Güreşçisi: Renee Young RPG Karakteri: Maxwell Jacob Friedman Rep Puanı: 270462 Rep Derecesi:
![]()
Bu maça mükemmel diyen arkadaşlara Cena vs Orton - Breaking Point 2009 maçını öneriyorum. I Quit konseptinin ne demek olduğu oradan öğrenilebilirler.
Rezalet bir maçtı. Üç beş vuruştular, çiviler filan çıktı ve o kadar erken, o kadar saçma bitti ki... Bir kez bile "Lan acaba Moxley pes edecek mi?" dedirtmedi. Hatta "Acaba Kingston pes edecek mi?" de demedim. Tek dediğim şey "Hadi bakalım, nasıl maç olacak?" oldu: Tam maça ısınıyordum ki Moxley, Kingston'un boğazını sıktı; Kingston "I Quit" bile demeden hakem zili çaldı. Hani bir umut Kingston mikrofonu alıp "Lan I Quit demedim ki." der de maç devam eder filan diye bekledim ama o da olmadı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |