Anketimiz: . | |||
Güzel. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 60,00% |
Ortalama. |
2 | 40,00% |
Kötü |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 | ||
Lost In Hollywood ![]() Üyelik tarihi: Aug 2018 Nereden: -
Konular: 326
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: - Rep Puanı: 179257 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Santa Monica Bulvarı diye bir yer var Amerika'da duymuşunuzdur. Hollywood'a büyük hayallerle gidenler orada başarısız olduktan sonra zevk kölesi oluyor bazen.Ya da uyuşturucu bağımlısı, evsiz barksız evlerine dönemiyorlar. Aileleri onlara bir daha hiçbir zaman ulaşamıyor... Santa Monica ve Sunset bulvarları bunun gibi insanları içeriyor ve bu hikaye gerçek. disney-hollywood-pedofili-uyuşturucu-acımasızlık-yokoluş. Hepsi birbirini tamamlayan felaketler zinciri. İyi gözüken, çocukların hayal dünyası gösterilen, cehennem zinciri. İğrençliğin zinciri. ''Home... This songs about home.'' -Egemen The Fiend karakteri kısa analiz: Mick Foley'in Kariyer Özeti: Forum başarılarım: Ban yemiş eski hesabımla bi kere haftanın üyesi ödülünü almıştım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
The Franchise of WCW ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2020
Konular: 1712
Favori Güreşçisi: Tay Conti RPG Karakteri: Chris Jericho Rep Puanı: 2373876 Rep Derecesi:
![]()
Usta genel olarak iyi. Afrika'da gücünün zirvesinde sayılırsın, Moskova'ya veya Orta Asya'ya doğru yayılıp, 1750'lerde Avrupa'ya pushlayabilirsin bence. Seneler geçtikçe kaynaklar çoğalacağı için gelirin de artacaktır. Ben genel görünümü beğendim, Sultan tarihteki gerçek biri mi yoksa kendin yarattığın bir şehzadeyi mi sultan yaptın?
Edit: İspanya'yı yeni gördüm. Güzel olduğuna daha fazla kanaat getirmiş oldum. Avusturya tarafından da Avrupa'ya yürüyebilirsin zorlu ve zevkli olur. ![]() ![]() DİKKAT: BU PROFİL YDS VE ALES MAĞDURUDUR. RPG: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Padomay ![]() Üyelik tarihi: Jun 2016 Nereden: Denizli
Konular: 57
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: Karl Anderson Rep Puanı: 62778 Rep Derecesi:
![]()
Oyunu büyük ülkelerle oynamayı sevmediğim için pek aşina değil ama fena durmuyor, özellikle yeni bir oyuncuysan. Devamında yeni dünyaya ve Hint ticaretine yönelik adımlar atmanda yarar var çünkü tuttuğun ticaret bölgeleri geç oyunda değer kaybedecek. Ekonomi kötü durumda görünüyor, sadece iki tane tüccar olması buna sebep oluyordur büyük ihtimalle. Daha fazla tüccar kullanabileceğin idea ve policylere yönelmen hoş olabilir, elinde olan büyük ticaret geliri potansiyelini kaçırıyorsun gibi görünüyor. Bu ticaret merkezleriyle ekonominin eksiye düşememesi lazım çünkü. Diğer tavsiyem ise boşta advisor slotu bekletmemen, özellikle major bir ülkeyle oynarken advisor almak her daim almamaktan daha worth oluyor. Sonuç olarak başarılı bir oyun olmuş, eline sağlık. Beraber oynamak isteyen olursa Steam hesabım: Padomay
![]()
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
#TSC ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: Ştandart Diyardan
Konular: 1900
Favori Güreşçisi: Rey Mysterio RPG Karakteri: - Rep Puanı: 3767048 Rep Derecesi:
![]()
Çok güzel la. İspanya falan. Oyun bende de var da oynayamıyorum sistemim olmadığından.
![]() ![]() Stayin Alive & Aschentef Bak Bakayım Ne Var Aşağıda? MR.THUNDERDOME GWA RPG Rey Mysterio (Retro) 1x Oceans Championship (21 Gün) 1x Hardcore Champion (Birkaç saat) Grado (Retro) 1x Tag Team Champion w/Rene Dupree (55 Gün) SE7EN (Retro) Sami Zayn Eski Nick : Kuti Mysterio |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |