![]() |
#1 |
Beast Incarnate ![]() Üyelik tarihi: Aug 2017
Konular: 244
Favori Güreşçisi: Brock Lesnar Rep Puanı: 17849 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adam gibi adam ringe geliyor, bakalım özür dileyecek mi?
Şimdi ise Triple H ve Stephanie Mcmahon geliyor. Triple H, Becky'nin yaptıklarından bahsediyor, doktora görünmez ve özür dilemezse cezasının devam edeceğini söylüyor. Becky Lynch, Triple H'e üzgün olduğunu söylüyor ve özür diliyor. Triple H, WrestleMania'ya gideceksin diye Becky'e tekrar ediyor ama bir sürpriz var.. Vince McMahon! Vince, 60 günlüğüne Becky'nin uzaklaştırıldığını söylüyor ve onun yerine girecek ismin Charlotte Flair olduğunu söylüyor. ![]() ![]() “Even miracles fear Brock Lesnar.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
- ![]() Üyelik tarihi: Jan 2016
Konular: 5
Favori Güreşçisi: AJ Styles Rep Puanı: 4363 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
AJ Stylees ![]() Üyelik tarihi: Nov 2013 Nereden: Цариград-Турция
Konular: 674
Favori Güreşçisi: Curtis Axel Rep Puanı: 36438 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vince senin ben.
![]() ![]() GTR BAŞARILARI As Michael Gabriel Onur Kürsüsü Eylül 2015-7.Sıra Haziran 2016-7.Sıra Ocak 2017-4.Sıra Etkinlik Haftası 25. Geleneksel Etkinlik Haftası: WrestleMania Akrostiş Şiir Yarışması-3.Sıra 29. Geleneksel Etkinlik Haftası: Profil Dizayn Yarışması-3.Sıra As Iron Cannonball 30. Geleneksel Etkinlik Haftası: SummerSlam Profil Dizayn Yarışması-2.Sıra ![]() Wir sind gekommen kraft zu geben.
Wir werdenschweiss auf eurem triko. Beşiktaş wir sterben Für dich Beşiktaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Λ௱ƐЛØ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2017 Nereden: Gaziantep
Konular: 950
Favori Güreşçisi: Dean Ambrose Rep Puanı: 159661 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vince'in Kiss My Ass grubu yeniden mi kuruluyor yoksa? Şimdiden iki üyeleri var: Ronda ve Charlotte.
![]() ![]() ![]() The Lone Man & Aschentef GTW RPG: Austin Aries
2x GTW International Openweight Şampiyonu (105 gün, ∞) Son GTW International Openweight Şampiyonu GTW Takımlar Şampiyonu (63 gün) GWA RPG: Austin Aries 1x GWA Kıtalararası Şampiyonu (98 gün) İlk GWA Kıtalararası Şampiyonu Be a Booker - Honor's Wrestling |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İngiliz Beyefendisi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2016 Nereden: Denizli - İngiltere
Konular: 31
Favori Güreşçisi: Lars Sullivan Rep Puanı: 20574 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Charlotte'ın mantıksal olarak bu maça neden girdiği hakkında bir tane bile açıklama yok, olamaz da. 3 yıldır şirketi izliyorum, bu kadar saçma bir senaryo görmedim.
![]() ![]() Manchester City FC Leroy Sâne - Sergio Agûero - Bernardo Silva David Silva - Fernandinho - İlkay Gündoğan Aymeric Laporte - Nicolas Otamendi - John Stones - Kyle Walker M. Ederson |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aleme rest çek ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013 Nereden: Adana
Konular: 7747
Favori Güreşçisi: "The Maharaja" Jinder Mahal Rep Puanı: 276073 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samimi söylüyorum 10 numara hikaye, 10 numara senaryo. Vince McMahon'un doğrudan elinin değdiği herhangi bir şeyin kötü olması ihtimal dahilinde bile değil de, ben bu kadarını da beklemiyordum.
![]() ![]() wwe champion / 22may2017 backlash2017 united states champion / 8april2018 wrestlemania34 the maharaja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#MiracleKid ![]() Üyelik tarihi: Aug 2015 Nereden: İzmit
Konular: 2756
Favori Güreşçisi: Daniel Bryan Rep Puanı: 73365 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
NE? Otoritenin 'adamı' Charlotte Flair mı? Aga muazzam olay. Charlotte Flair bir şekilde bu olaya dahil olacaktı zaten, bu kadar güzel bir hikaye ile dahil olabileceğini düşünmemiştim ama. Ben çok memnunum.
![]() ![]() "Two years ago when I started doing this [YES]. And now... Here we are, a day after WrestleMania 30 it seems everybody here and everybody watching entire at WWE Universe was united with one word, and that word was YES! When I started YESing it wasn't just a word and it's not just a hand gesture it's not a movement it's not a positive thinking it's not about any of that. It's about power that each and everyone of us have to make change and because of you guys because of your power last night I went in the WrestleMania 30, I beat the The Authority and right now I stand here as the new WWE World Heavyweight Champion!" . . . The 'New' Daniel Bryan the WWE Champion! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2018
Konular: 2
Favori Güreşçisi: Dean Ambrose Rep Puanı: 307 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Becky KPSS'den 95 almış adam. Charlotte dayısının torpiliyle mülakatı kazanan adam.
Vestel_5530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Konu StephenTrueway tarafından (12-02-2019 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2018 Nereden: Kocaeli
Konular: 22
Favori Güreşçisi: Kenny Omega Rep Puanı: 8205 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stone Cold Becky Lynch yükleniyor... %80...
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||
pirate princess ![]() Üyelik tarihi: Apr 2017 Nereden: Gaziantep
Konular: 414
Favori Güreşçisi: Finn Bálor Rep Puanı: 53821 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eğer bu segmentin "özür dileme" kısmını Triple H yazmadıysa ben de hiçbir şey bilmiyorum.
![]() ![]() THE MAN
26. Etkinlik Haftası Be A Booker Yarışması 3.'sü 26. Etkinlik Haftası Akrostiş Şiir Yarışması 1.'si 2018 Mutlu Yıllar Makale Etkinliği 3.'sü 28. Etkinlik Haftası Profil Dizayn Yarışması 3.'sü 28. Etkinlik Haftası Şov İnceleme Yarışması 2.'si 29. Etkinlik Haftası Be A Booker Yarışması 3.'sü 29. Etkinlik Haftası Profil Dizayn Yarışması 2.'si x1 Onur Kürsüsü GüreşTürkiye 8. Yaş Şenlikleri Logo Yarışması 2.'si Be a Booker | Current Pro Wrestling Be a Booker | Explosive Pro Wrestling RPG: ''The Shenom'' Ember Moon 1 Kez GWA Hardcore Şampiyonu (güncel) |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |