![]() |
#1121 | ||
#LaceyEvans ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: PC GAMER
Konular: 55
Favori Güreşçisi: Becky Lynch RPG Karakteri: Lacey Evans Rep Puanı: 638041 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Main event hakkının fazlasını verdi. Main event aşırı iyiydi
![]() RPG : Lacey Evans Debut : 18 Eylül 2020 Pusula Former Oceans Champion Bunun kalp kırıklığıyla sonuçlanacağını, hayatımı korkutucu, karmaşık ve öngörülemez hale getirebileceğini bilmeme rağmen, gitmesine izin veremeyeceğimi biliyordum. Çünkü onun hayatımı mutlu, rahatlatıcı ve dolu kılacağını biliyordum. Ben ellerinin nasıl hissettiğini anlamadan çok önce ruhuma dokundu Birini gerçekte onlardan daha fazla önemsediğinde ne hissettiğini biliyor musun? ... bütün gece ağlamak .. ve onu özlemek gibi .. ama o aynı şeyi yapmıyor .. ve ben .. bu gezegende kendimi doğru hissetmiyorum. . bu benim yaşama zamanım değil ... keşke aşk gerçek ve güzelken daha erken doğmuş olsaydım .. ama şimdi görebildiğim tek şey .. kırılmış, depresif, ölüm dilekleri ....
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | ||
sectumsempra ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: -
Konular: 178
Favori Güreşçisi: Edge RPG Karakteri: Heath Slater Rep Puanı: 1062545 Rep Derecesi:
![]()
Sonunda gerçek oluyor Stardust geliyor. Yazar arkadaşların eline sağlık. Bu haftaki SD sonu gibi bir son oldu güzel oldu.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | ||
hbk is love ![]() Üyelik tarihi: Jun 2020 Nereden: Azerbaycan
Konular: 833
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Kane Rep Puanı: 1848198 Rep Derecesi:
![]()
Ekibin eline koluna sağlık "ME = KAOS" olmuş resmen. Beni bir maça çıkardığınız için de çok teşekkür ederim. MİTB'i heyecanla bekliyoruz.
![]() ![]() #Mr.WrestleMania ![]() #HeartbreakKid |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | ||||||||||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2014
Konular: 269
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: Liv Morgan Rep Puanı: 967225 Rep Derecesi:
![]()
Çok iyi bir şovdu. Özellikle ME harikaydı, çantayı almaya Ciampa veya Lacey bir tık daha yakın gibi duruyor. Cody'nin geri dönüp bana musallat olma ihtimali de korkutuyor... Ekibin emeğine sağlık.
![]() ![]()
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | ||
nec pluribus impar ![]() Üyelik tarihi: Aug 2016 Nereden: İstanbul
Konular: 2712
Favori Güreşçisi: Cody Rhodes RPG Karakteri: Cody Rhodes Rep Puanı: 3067312 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() Stayin Alive & Aschentef RPG: ''The American Nightmare'' Cody Rhodes x1 World Heavyweight Champion x1 GWA Champion x1 Intercontinental Champion x3 Hardcore Champion x1 Internet Champion x1 Tag Team Champion Unified Hardcore & Internet Champion Triple Crown Winner Be A Booker | Extreme Era |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | ||
Ayatollah of Rock 'N' Rolla ![]() Üyelik tarihi: Aug 2014
Konular: 1042
Favori Güreşçisi: The Miz RPG Karakteri: Seth Rollins Rep Puanı: 1300124 Rep Derecesi:
![]()
Şu anki durumu gözler önüne seren bir ME. MITB maçı öyle bir maç ki her şey olabilir. Kimin kazanacağından tut maça kimin karışacağına kadar.. Harika bir Pasifik geride kaldı. Şov için ekibin eline sağlık.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2020 Nereden: İstanbul
Konular: 12
Favori Güreşçisi: Tommaso Ciampa RPG Karakteri: Tommaso Ciampa Rep Puanı: 130000 Rep Derecesi:
![]()
Ekibin eline sağlık. Gelecek şovu merakla bekliyorum.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | ||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2021 Nereden: -
Konular: 7
Favori Güreşçisi: Jeff Hardy RPG Karakteri: Jeff Hardy Rep Puanı: 88273 Rep Derecesi:
![]()
Brock... Sonunda karşıma çıkabildin, öyle ya da böyle. Bunu ödeyeceksin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |