![]() |
#51 |
The Man In Black ![]() Üyelik tarihi: Jul 2013 Nereden: İzmir, Esbaş
Konular: 2844
Favori Güreşçisi: Elias Rep Puanı: 76893 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ah böyle Grado'yu iplere kelepçeleyip aman aman... ![]() 150 Kitap Okuma Kampanyası
![]() RPG: Elias GTW 1 kez Hardcore Şampiyonluğu 1 kez Intercontinental Şampiyonluğu (Son Şampiyon) GWA 1 Kez World Heavyweight Şampiyonluğu (İlk Şampiyon) ![]() WALK WITH ATLAS |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2017 Nereden: -
Konular: 839
Favori Güreşçisi: Kevin Owens Rep Puanı: 141188 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Mr. IMPACT Wrestling ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015
Konular: 1265
Favori Güreşçisi: Moose Rep Puanı: 126827 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Abi benim bölgemde olmuyor böyle yani.
![]() ![]() - Her türlü sorularınız ve görüşleriniz için bana ziyaretçi mesajı veya özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. - twitter için buradan |
![]() |
![]() |
#54 |
The Man In Black ![]() Üyelik tarihi: Jul 2013 Nereden: İzmir, Esbaş
Konular: 2844
Favori Güreşçisi: Elias Rep Puanı: 76893 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kardeş sen Fox'ta şortlu Kelly Kellt keserken ben Cine5'te Bilgehan ile Impact kesiyordum.
![]() 150 Kitap Okuma Kampanyası
![]() RPG: Elias GTW 1 kez Hardcore Şampiyonluğu 1 kez Intercontinental Şampiyonluğu (Son Şampiyon) GWA 1 Kez World Heavyweight Şampiyonluğu (İlk Şampiyon) ![]() WALK WITH ATLAS |
![]() |
![]() |
#55 |
Mr. IMPACT Wrestling ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015
Konular: 1265
Favori Güreşçisi: Moose Rep Puanı: 126827 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Keşke şortlu Kelly Kelly kesseydim ama Kurt Angle ile Jeff Jarrett arasındaki meseleye göz atmışlığım vardır o dönemde.
![]() - Her türlü sorularınız ve görüşleriniz için bana ziyaretçi mesajı veya özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. - twitter için buradan |
![]() |
![]() |
#56 |
franchise ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011 Nereden: End of the Tracks
Konular: 3738
Favori Güreşçisi: "The Franchise" Shane Douglas Rep Puanı: 234226 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
LAX vs. OGZ maçı başta kemer maçı değil diye duyurulmuştu ama kemer maçı olacağı açıklandı.
![]() ![]() impact air force. // #97B642 |
![]() |
![]() |
#57 |
Favori Güreşçisi: "The Franchise" Shane Douglas Rep Puanı: 234226 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Gardaşım bir şeye ihtiyacın var mı gardaşım? ![]() ![]() impact air force. // #97B642 |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() ![]() Gel be gökyüzüm, kıyıya vurdu aşklarım, ya beni öldür ya anla, nefesim ol günahı boynuma... ![]() ![]() impact air force. // #97B642 |
![]() |
![]() |
#59 |
the Frontman ![]() Üyelik tarihi: Jan 2018 Nereden: Galata'nın tarihi bohem sokaklarandan...
Konular: 8
Favori Güreşçisi: - Rep Puanı: 9798 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Link verebilcek var mı? Hayırlısıyla ilk defa Impact izleyeceğim.
|
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |