![]() |
#21 | |||||
The Franchise of WCW ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2020
Konular: 899
Favori Güreşçisi: Tay Conti RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1743531 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aynen öyle. Bu vesileyle ona da eline sağlık diyelim. Forum geçmişim dahil gördüğüm en mükemmel rank diyebilirim. Benim gözümde resmen şaheser. Kullanacak arkadaşımız gerçekten çok şanslı.
![]() ![]() The Insane Icon 23 Ocak İçerik Listesi
![]() Throne destroyed
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben bu kulaklara göre ağız değilim. |
|||||
![]() |
![]() |
#22 | |||||
![]() Arkadaşlar katılımlar devam ediyor. Etkinliğe katılmanızı öneriyorum. Hem kaleminizi test edersiniz, hem de ödül fırsatını kaçırmazsınız. Hatalarınız elbet olabilir, fakat içerik de önemlidir.
Doslarım, katılım için son güne girmiş bulunmaktayız. Gece hatırlatmamızı yapalım. Zaman daralıyor. ![]() 3. Arkadaşın rep ödülü güncellendi ve 1. ile entegre duruma getirildi. Katılım için son gün! Katılım bu gece saat 23:59'da sona erecek. ![]() The Insane Icon 23 Ocak İçerik Listesi
![]() Throne destroyed
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben bu kulaklara göre ağız değilim. Konu The Insane Icon tarafından (15-11-2020 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konuyu Uplamak |
|||||
![]() |
![]() |
#23 | ||
KOCAELiSPOR! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2020 Nereden: Kocaeli
Konular: 355
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: - Rep Puanı: 950273 Rep Derecesi:
![]()
Rank güzel olmuş ellerine sağlık Murat abi.
![]() Yeşili var siyahı var, Bu alemin kralı var, Saldır Körfez saldır durma, Hodri meydan hep yanında!!! Bizim için hiç fark etmez, Ne Sakarya ne de Bursa... OOooooooo OOoooooooo!!! ENKAZLARDAN ÇIKIP SEVDİYSEK SENİ! HANGİ DEPREM YIKAR BİZİ? AŞIĞINIZ KOCAELİ, SEVİYORUZ DELİ GİBİ!
|
||
![]() |
![]() |
#24 | ||
ᛃ ᛝ ᛋ ᚹ ᛗ ᛚ ᛁ ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: İstanbul
Konular: 173
Favori Güreşçisi: The Fiend RPG Karakteri: - Rep Puanı: 734506 Rep Derecesi:
![]()
Vaktim olsa katılırdım katılan arkadaşlara başarılar şimdiden.
|
||
![]() |
![]() |
#25 | ||
Kayıtsız Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015 Nereden: Sikkim, Hindistan
Konular: 695
Favori Güreşçisi: Renee Young RPG Karakteri: Maxwell Jacob Friedman Rep Puanı: 270462 Rep Derecesi:
![]()
Ulan elvedayı görünce forum kapanıyor sandım.
|
||
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rest In Peace ![]() Üyelik tarihi: Jun 2020 Nereden: Azerbaycan
Konular: 577
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Kane Rep Puanı: 1155124 Rep Derecesi:
![]()
1000 rep çok az ama, hiç diyilse 5000 ya da 10000 olsun.
![]() ![]() Final Farewell ![]() #ThankYouTaker Konu K.R. PUNCH tarafından (13-11-2020 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
#27 | ||
#TSC ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2018 Nereden: Ştandart Diyardan
Konular: 1723
Favori Güreşçisi: Rey Mysterio RPG Karakteri: Seven Rep Puanı: 3325639 Rep Derecesi:
![]() ![]() Forum Başarılarım Discord: Guti El Maestro#2257 ![]() Stayin Alive & Aschentef ![]() Bak Bakayım Ne Var Aşağıda? MR.THUNDERDOME GWA RPG Rey Mysterio (Retro) 1x Oceans Championship (21 Gün) Rey Mysterio (House Of Truth Edition(Retro)) 1x Hardcore Champion (Birkaç saat) Grado (Retro) 1x Tag Team Champion w/Rene Dupree (55 Gün) SE7EN SOON... Eski Nick : Kuti Mysterio |
||
![]() |
![]() |
#28 | |||||
![]() Katılım için duyurulan süre sona erdi.
Katılımcı arkadaşlar, 23 Kasım 2020 saat 23:59'a kadar makale konularının linklerini yine bu konu altına atsınlar. 1'i hali hazırda paylaşıldı. Diğer arkadaşlar da son güne kadar mutlaka yazılarını paylaşsınlar. İyi forumlar. ![]() The Insane Icon 23 Ocak İçerik Listesi
![]() Throne destroyed
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben bu kulaklara göre ağız değilim. |
|||||
![]() |
![]() |
#29 | ||
#WTR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Nereden: İstanbul
Konular: 607
Favori Güreşçisi: Naomichi Marufuji RPG Karakteri: - Rep Puanı: 147058 Rep Derecesi:
![]()
Elveda falan ne oluyor forumu mu kapatıyorsunuz?
![]() ![]() ![]() Facebook'tan bana ulaşabilirsiniz Güncel Hikayelerim ve Yazdığım Şovlar Witcher Hikayeleri: Efsungerlerin Uyanışı Be a Booker | Tetsujin: Rework ![]() Başarılar ![]() IRON from ICE |
||
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |