![]() |
#1 | ||
Sosyal Medya Kulübü ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: Eskişehir
Konular: 480
Favori Güreşçisi: Hiromu Takahashi RPG Karakteri: Lucky Kid Rep Puanı: 561372 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Merhabalar. Şarap içtim de bugün, bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Bu lanet içeceği ne zaman içsem keyif kaçırıyor ama bugün gidip aldım yine bir umutla. Neyse tat kaçıklığını gidermek için gidip bira aldım ve şu an çok mutluyum. Sizin tadını en beğendiğiniz alkollü içki nedir? Benim için kesinlikle bira ve redbullu vodka. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2016
Konular: 732
Favori Güreşçisi: Damian Priest RPG Karakteri: - Rep Puanı: 2324114 Rep Derecesi:
![]()
Lezzetli gelen tek alkollü içecek bira.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
The Standart ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: İzmir
Konular: 2728
Favori Güreşçisi: Sasha Banks RPG Karakteri: - Rep Puanı: 955534 Rep Derecesi:
![]()
Rakı ve şarap. Tabii şarap konusu tat olarak biraz değişken, neredeyse her şarabın tadı farklı olabiliyor ama köpek öldüren bile bana lezzetli geliyor orası ayrı.
![]() bull$hit
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
- ![]() Üyelik tarihi: Nov 2019
Konular: 707
Favori Güreşçisi: - RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1076630 Rep Derecesi:
![]()
İki bira bir sigaranın lüks olmadığı dönemde biraydı. Şimdi şarap diye satılan boyalı meşrubatlar olabilir. Gerçi iki yıldır alkol almıyorum. Bilemedim şimdi.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2014 Nereden: Asbury Park
Konular: 517
Favori Güreşçisi: Joey Janela RPG Karakteri: Joey Janela Rep Puanı: 3149663 Rep Derecesi:
![]()
Bu çoğuna vasat bir hareket gibi gelebilir fakat sadece sarhoş olmak için içiyorum, tadını beğendiğim bir alkolle henüz karşılaşmadım.
![]() #uncensored
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
taş fırın erkeği ![]() Üyelik tarihi: Aug 2014 Nereden: Parts Unknown
Konular: 677
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Bollywood Great Khali Rep Puanı: 1087718 Rep Derecesi:
![]()
Votka ve 14.4 hariç hepsinin yeri bir başka. Bazen bir biranın tadını hiçbir şeye değişmem bazen de rakı krizim tutuyor. Şarabı meyveli içmeyi tercih ediyorum bazen de öküzgözü aşeriyorum. Neyse içki edebiyatından ve içki edebiyatı yapanlardan nefret ederim, biraz daha konuşursam onlara dönüşeceğim. Absenti ilk içtiğimde tadı çok güzel gelmişti o yüzden illa bir şey diyeceksem absent diyorum.
![]() You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain Mr. Bean & Paranoyak Her şey zamanında güzel. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2017 Nereden: Bursa/Eskişehir
Konular: 273
Favori Güreşçisi: Joey Janela RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1641091 Rep Derecesi:
![]()
Bira. Rakı ve şarap da en sevmediğim alkollü içecekler. Tatları aşırı kötü. Rakı ve şarap seven midesizdir.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |