![]() |
#1 |
A Rose for Derrick ![]() Üyelik tarihi: Nov 2016 Nereden: Eskişehir
Konular: 282
Favori Güreşçisi: Finn Bálor Rep Puanı: 59699 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sıradaki maç için tekrardan arenadayız. İlk olarak Drew Gulak geliyor. Arkasından da Eric Bugenhagen'ın girişini görüyoruz. Spiker masası kendisinin bir müzisyen olduğunu söylüyor ki bu sırada da Bugenhagen elindeki penayı fırlatıyor. Hayali müzikler çalarken alkışları da alıyor ve maç başlıyor. Bugenhagen maçı her ne kadar eğlenceli hale getirmeye çalışırsa çalışsın Gulak ise tam tersi alabildiğine ciddi. Kısa süren bir maçın en sonunda Gulak'tan bir Gu-Lock geliyor ve Bugenhagen pes etmek zorunda kalıyor. Maçın sonrasında ise Gulak bir mikrofon alıyor. 205 Live'dan NXT'ye geldiğini ama karşısına çıkarılan rakip nedeniyle saygısızlığa uğradığını söylüyor. Kendisinin WWE'deki en pes ettirme özellikli isim olduğunu söylüyor ve bir rakip daha istiyor. Gelen isim ise Matt Riddle. Herkesin her gün bir çıta koyduğunu söylüyor. "Ya buradan gidersin ya da ben seni dayak manyağı yaparım." diyor. Gulak da buna olumsuz cevap verdikten sonra Riddle terlikleri fırlatıp ringe ilerliyor. Bu sırada kısa bir reklam izliyoruz, dönüşte de maç başlamış oluyor. ![]() ![]() mood... ![]() GTW RPG: Finn Balor En Uzun Süreli GTW Tag Team Şampiyonu 2 Kere GTW Hardcore Şampiyonu 2 Kere Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Slammy Awards 2017: Tag Team of the Year GTW Hall of Famer GWA RPG: BROKEN Matt Hardy Finn Balor - Jinder Mahal - Asuka - Becky Lynch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||
pirate princess ![]() Üyelik tarihi: Apr 2017 Nereden: Gaziantep
Konular: 414
Favori Güreşçisi: Finn Bálor Rep Puanı: 53821 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eric Bugenhagen izlemesi çok keyifli adam ya. Beğendim karakterini.
Drew Gulak ve Matt Riddle arasındaki maç ise muhteşemdi. Çok beğendim. Sonda el sıkışmaları da hoş bir bitiş oldu. ![]() ![]() THE MAN
26. Etkinlik Haftası Be A Booker Yarışması 3.'sü 26. Etkinlik Haftası Akrostiş Şiir Yarışması 1.'si 2018 Mutlu Yıllar Makale Etkinliği 3.'sü 28. Etkinlik Haftası Profil Dizayn Yarışması 3.'sü 28. Etkinlik Haftası Şov İnceleme Yarışması 2.'si 29. Etkinlik Haftası Be A Booker Yarışması 3.'sü 29. Etkinlik Haftası Profil Dizayn Yarışması 2.'si x1 Onur Kürsüsü GüreşTürkiye 8. Yaş Şenlikleri Logo Yarışması 2.'si Be a Booker | Current Pro Wrestling Be a Booker | Explosive Pro Wrestling RPG: ''The Shenom'' Ember Moon 1 Kez GWA Hardcore Şampiyonu (güncel) |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İngiliz Beyefendisi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2016 Nereden: Denizli - İngiltere
Konular: 31
Favori Güreşçisi: Lars Sullivan Rep Puanı: 20574 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bugenhagen ana kadronun %85'indan daha karizmatik bir adam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
#ApostleOf205 ![]() Üyelik tarihi: Sep 2016 Nereden: Ankara
Konular: 1468
Favori Güreşçisi: Andrade Almas Rep Puanı: 120956 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
205'imizin aslanı neden bu geliştirme brandine geldi bilmiyorum da maçı cidden çok övüyorlar. Sanırım bir de maçtan sonra Catch Point el sıkışması yapmışlar. İzlenir bu maç.
Edit: Bugenhagen'li maçı da izledim. Bugenhagen komik adam kendisinde Adam Rose misali NXT'de parlayıp ana kadroda yerin -7 kat altına girecek adam potansiyeli var. Riddle vs Gulak ise tam ikilinin EVOLVE'daki stilini yansıtan kaliteli bir maçtı. 3.75 çalışır. İki Catch Point üyesini ringde el sıkışırken görmek gerçekten çok güzeldi. ![]() ![]() ![]() Skype: akbelbeyazit1 Konu Lunatic Phenomenal tarafından (07-02-2019 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ajlee ![]() Üyelik tarihi: Aug 2014
Konular: 706
Favori Güreşçisi: AJ Lee Rep Puanı: 79639 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu maçı izlemek mutlu etti beni. Drew Gulak WWE'deki en harika detaylardan birisi gerçekten, keşke detay olarak kalmasa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FEEL THE GLOW ![]() Üyelik tarihi: Feb 2018 Nereden: İstanbul/Trabzon
Konular: 205
Favori Güreşçisi: Naomi Rep Puanı: 26709 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Az daha gösterişli bir vücudu olsa tarihin en büyük pushunu alır ve kimsenin de gıkı çıkmaz. Adam tam paket güreşçi gerçekten, başarılı olmasını ben de çok istiyorum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |