![]() |
#1 |
Mr.NXT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014 Nerden: Plovdiv, Bulgaristan
Konular: 907
Favori Güreşçisi: Rusev Rep Puanı: 2101 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Changing the Game ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015 Nerden: Aksaray
Konular: 769
Favori Güreşçisi: EC3 Rep Puanı: 28012 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben buradan bir "WWE Two Stweet'i çaldığı gibi rakiplerimizi de çaldı" mizahı yapmaları beklerdim kardeşlerden. Umarım Being The Elite'de işlerler bunu.
![]() ![]() Hayatta her zaman bir çıkış olduğu gibi bunun bir inişi de olur. Fakat bazen insanlar sizi inişte zannederken siz çıkıştasınızdır. RPG: Moose #hürriyetsonsuza |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ıslak sigara ![]() Üyelik tarihi: Jun 2016 Nerden: at catlandia playing /w daryl
Konular: 2205
Favori Güreşçisi: Minoru Suzuki Rep Puanı: 22869 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
American Hardcore Icon ![]() Üyelik tarihi: Sep 2016 Nerden: Ankara
Konular: 1197
Favori Güreşçisi: Dillapidated Boat Rep Puanı: 30382 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
PWG izlemediğim için muazzam maçlarını bilmiyorum ama Candice de Joey de Indy arenasında düşerken bu maç olmazdı. Candice zaten MYC gibi bir avantaja sahipti ve WWE'ye attı kendisini ama WWE'ye gitmeseydi bu maçın olmasını istemezdim. Dediğim gibi, iki isim de PWG'den yakayı biraz çekince hemen düşmüştü çünkü. BC kendi şovunu yapıyor yani. Bence Elite vs BSS maçı olmalı BC'nin şovunda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |