![]() |
#1 | ||
nec pluribus impar ![]() Üyelik tarihi: Aug 2016 Nereden: İstanbul
Konular: 2710
Favori Güreşçisi: Cody Rhodes RPG Karakteri: Cody Rhodes Rep Puanı: 3052312 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() NXT'den bir güreşçi sizce Royal Rumble'ı kazanabilir mi? Böyle bir şey yaşanmasını ister miydiniz? ![]() ![]() ![]() Stayin Alive & Aschentef RPG: ''The American Nightmare'' Cody Rhodes x1 World Heavyweight Champion x1 GWA Champion x1 Intercontinental Champion x3 Hardcore Champion x1 Internet Champion x1 Tag Team Champion Unified Hardcore & Internet Champion Triple Crown Winner Be A Booker | Extreme Era |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sectumsempra ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: -
Konular: 178
Favori Güreşçisi: Edge RPG Karakteri: Heath Slater Rep Puanı: 1062545 Rep Derecesi:
![]()
Aslında Adam Cole tam da bu galibiyeti almak için uygun durumda ama böyle bir olayın gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum. Görmek isterdim ama. İlginç olurdu.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
The Şeytan Efe ![]() Üyelik tarihi: May 2019 Nereden: İzmir
Konular: 102
Favori Güreşçisi: Braun Strowman RPG Karakteri: Issiah "Swerwe" Scott Rep Puanı: 279353 Rep Derecesi:
![]()
Ripley alır alabilecek seviyede.
![]() Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum. -Ardahan Uzkanbaş. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
↑ C.M. PUNK GUY ↑ ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011 Nereden: Yalova,IL
Konular: 394
Favori Güreşçisi: CM Punk RPG Karakteri: - Rep Puanı: 89026 Rep Derecesi:
![]()
O durumun ekmeğini zamanında yemek sadece Sheamus'a nasip oldu. Sanmıyorum ki kısa sürede multi-push alan bir karakter çıksın.
![]() 20/11/2011 - 27/01/201∞
▼I'm the best CM Punk Fan in the "WORLD & GTR..!"▼ ![]() Straight Edge Superstar "CM Punk" "Straight edge means I'm drug free, alcohol free, and better than you..." ![]() I'm Paul Heyman Guy. YOUTUBE | PUNKCITY | INSTAGRAM | FACEBOOK |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Kayıtlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2016 Nereden: Denizli
Konular: 51
Favori Güreşçisi: Karl Anderson RPG Karakteri: Rep Puanı: 28954 Rep Derecesi:
![]()
Muazzam bir ana kadro debut'su olurdu. Adam Cole aslında bayağı uygun bu senaryo için.
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
The Franchise of WCW ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2020
Konular: 1363
Favori Güreşçisi: Tay Conti RPG Karakteri: Chris Jericho Rep Puanı: 2102109 Rep Derecesi:
![]()
Pek sanmıyorum. Ama gerçekleşme fikrine karşı çıkmam.
![]() ![]()
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: Alanya
Konular: 4840
Favori Güreşçisi: Christian RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1100483 Rep Derecesi:
![]()
Sheamus aslında evet. ADR, NXT'de bulunmadı ama o da çaylakken Rumble kazananlardan. Şimdi Vince bu silahı kullanabilecek güce sahip mi? Yoksa reyting kaygısı sebebiyle garanti bir isme mi oynar? Görelim.
![]() Bu bitmiş öykünün hayalperesti benim. 👻
![]() "...tüm amacımız sonraki senelerimizde kalitemiz, tecrübemiz ve farklılıklarımızla; emsallerimiz arasında, gelecekte ülke çapında profesyonel güreşi daima canlı tutan güreş platformu olmak." ![]() Forumumuz en iyi Mozilla Firefox'ta görüntülenir. Herhangi bir problem, sorun gördüğünüz yerde cevap vermek yerine " ![]() Kendiniz karşı tarafı uyarmaya yada sorunu çözmeye kalkışmayınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
↑ C.M. PUNK GUY ↑ ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011 Nereden: Yalova,IL
Konular: 394
Favori Güreşçisi: CM Punk RPG Karakteri: - Rep Puanı: 89026 Rep Derecesi:
![]()
Yeni bir isimden ziyade mevcut main roster'den saygı değer bir isim olan Ziggler'i görmek isterim ben. Belki o tren Kofi ile yakın zamanda kaçtı (berbat bir süreçti bana kalırsa, Kofi'den dolayı değil aldığı pushun gerekçesi ile, samimi değildi.) ama yine de bir daha böyle bir şey olacaksa Ziggler olsun isterim. Geleceğin HBK'si Bro değil Ziggler'dir. Ah bir de Heel durum üzerine yapışmasa... Adamı izlediğim ilk günder beri Heel. Kısa bir süre turn yapar gibi oldu oda turn değildi zaten. Bu ne istikrar. (Sprit Squad dahil) Ver bu adama yeni bir attire, yeni bir gimmick yeni bir theme bak tadından nasıl yenmiyor. Husky Harris'e nasıl yakıştı.
Ama cevap illa bir NXT starı olacaksa geçmişe saygımızdan dolayı Cole derim. O adamın tek talihsizliği az süt emmiş olmak. Biraz daha iri yarı olsa göz doldururdu. Performans bazlı değil işte entertainment olayı malesef. ![]() 20/11/2011 - 27/01/201∞
▼I'm the best CM Punk Fan in the "WORLD & GTR..!"▼ ![]() Straight Edge Superstar "CM Punk" "Straight edge means I'm drug free, alcohol free, and better than you..." ![]() I'm Paul Heyman Guy. YOUTUBE | PUNKCITY | INSTAGRAM | FACEBOOK |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: Alanya
Konular: 4840
Favori Güreşçisi: Christian RPG Karakteri: - Rep Puanı: 1100483 Rep Derecesi:
![]()
Ya iki ismin de kariyeri bahtsızlıkla dolu bence zaten. Nerden tutsan elde kalıyor.
Colde sürpriz yaparsa bu beni çok mutlu eder. Bırak kazanmayı F4'e bile okeyim. ![]() ![]() Bu bitmiş öykünün hayalperesti benim. 👻
![]() "...tüm amacımız sonraki senelerimizde kalitemiz, tecrübemiz ve farklılıklarımızla; emsallerimiz arasında, gelecekte ülke çapında profesyonel güreşi daima canlı tutan güreş platformu olmak." ![]() Forumumuz en iyi Mozilla Firefox'ta görüntülenir. Herhangi bir problem, sorun gördüğünüz yerde cevap vermek yerine " ![]() Kendiniz karşı tarafı uyarmaya yada sorunu çözmeye kalkışmayınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Forum | Yasal Uyarı |