![]() |
#1421 | ||
Ayatollah of Rock 'N' Rolla ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2014
Konular: 623
Favori Güreşçisi: Seth Rollins RPG Karakteri: Seth Rollins Rep Puanı: 1035075 Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yalnız NWJ kardeşimizin dönmesi beni sevindirdi. Kemer için şansları eşit görüyorum. Her ne kadar Wolfgang uzun süredir kemeri koruyor olsa da şansı var yine. Kane ile maçımızın olması gerçekten güzel oldu. Nexus'ta değişiklik şarttı. HoT meselesi de kısa zamanda çözülürse çok iyi olacaktır.
Eline sağlık ekip. Çok kaliteli bir şovdu. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | ||
Hall of Fame ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Nereden: New Jersey
Konular: 467
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Corey Graves Rep Puanı: 1379551 Rep Derecesi:
![]()
Elinize sağlık. Cody ile şov sonrası kritiklerimiz yakında başlayacak.
![]() ![]() Kevin Steen & The Death Rider |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | ||
sectumsempra ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: -
Konular: 174
Favori Güreşçisi: Edge RPG Karakteri: Heath Slater Rep Puanı: 1094778 Rep Derecesi:
![]()
Şovun yarısından fazlasını kaçırdığım için sinirim bozuldu ama sonuna yetişebildik çok şükür. Wade'in ayrılmasına da üzüldüm keşke aynı şekil devam edebilseydik ama yeni bir döneme başladık artık. Önümüze bakma vaktidir. Yazar ekibin ellerine sağlık. #Nexus .
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Kayıtsız Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2015 Nereden: Sikkim, Hindistan
Konular: 695
Favori Güreşçisi: Renee Young RPG Karakteri: Maxwell Jacob Friedman Rep Puanı: 270462 Rep Derecesi:
![]()
Cody bana cody. Hadi ig.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | ||
#LaceyEvans ![]() Üyelik tarihi: Jul 2020 Nereden: -
Konular: 44
Favori Güreşçisi: Becky Lynch RPG Karakteri: Lacey Evans Rep Puanı: 555650 Rep Derecesi:
![]() Wolfgang ve No way Jose maçında Lacey Evans ![]() ![]() RPG : Lacey Evans Debut : 18 Eylül 2020 Pusula Current Oceans Champion Bunun kalp kırıklığıyla sonuçlanacağını, hayatımı korkutucu, karmaşık ve öngörülemez hale getirebileceğini bilmeme rağmen, gitmesine izin veremeyeceğimi biliyordum. Çünkü onun hayatımı mutlu, rahatlatıcı ve dolu kılacağını biliyordum. Ben ellerinin nasıl hissettiğini anlamadan çok önce ruhuma dokundu Birini gerçekte onlardan daha fazla önemsediğinde ne hissettiğini biliyor musun? ... bütün gece ağlamak .. ve onu özlemek gibi .. ama o aynı şeyi yapmıyor .. ve ben .. bu gezegende kendimi doğru hissetmiyorum. . bu benim yaşama zamanım değil ... keşke aşk gerçek ve güzelken daha erken doğmuş olsaydım .. ama şimdi görebildiğim tek şey .. kırılmış, depresif, ölüm dilekleri ....
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | ||
ip ![]() Üyelik tarihi: Dec 2015
Konular: 322
Favori Güreşçisi: Raven RPG Karakteri: Adam "Hangman" Page Rep Puanı: 776632 Rep Derecesi:
![]()
Hero hamlesi için erkendi bence ya. Barrett'ın aktif olmaması Nexus'a zarar veriyordu, bu açıdan atılması doğru oldu. Trump & Slater telefon konuşması muazzam. Umarım TNB şovunda görünüm yapar. Elinize sağlık.
![]() ![]() If your friends stay out in the damp, they're liable to catch a cold aren't they... or a bullet ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | ||
( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() Üyelik tarihi: Sep 2012 Nereden: BURSA
Konular: 205
Favori Güreşçisi: Eddie Guerrero RPG Karakteri: Truth Martini Rep Puanı: 351326 Rep Derecesi:
![]()
Barrett'ı benim dışımda biri tokatlayınca üzülüom la.
![]() ![]() aLLah aLLah aLLah saLdıR h.O.t < ̄`ヽ、 / ̄> ゝ、 \ /⌒ヽ,ノ /´ ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) > ,ノ ∠_,,,/´” KemerLeri MarTinİ İçiN KaLdır h.O.t RPG: "The Truth" Truth Martini
Steam ID: runO |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Punk City ![]() Üyelik tarihi: Sep 2016
Konular: 871
Favori Güreşçisi: John Cena RPG Karakteri: John Cena Rep Puanı: 163016 Rep Derecesi:
![]()
Lacey Evans kemeri kazanır büyük ihtimalle, ayrıca Jose'nin maça katılması daha iyi. Mella şampiyon olarak gayet güzel ilerliyor. Page ve mete kazanmış, bakalım ilerde neler olacak. Kane neler yapmış öyle. Nexus ise yeni bir düzene girdi, çok daha güçlü bir hale geldik. Çok iyi bir şov olmuş.
![]() ![]() GWA RPG Karakteri: John Cena - The Nexus Başarılar: 4x and Undisputed GWA Tag Team Champion w/ Tyler Black (36 days) w/ Adam Cole (24 days) w/ Johnny Gargano (35 days) w/ Heath Slater (45 days) 1x GWA Intercontinental Champion (36 days) Forum Başarılarım
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Rest In Peace ![]() Üyelik tarihi: Jun 2020 Nereden: Azerbaycan
Konular: 575
Favori Güreşçisi: Undertaker RPG Karakteri: Kane Rep Puanı: 1155124 Rep Derecesi:
![]()
Herkesin eline sağlık.
![]() ![]() Final Farewell ![]() #ThankYouTaker |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|