11 Mayıs 2012 Smackdown Tartışma Konusu

America's Hardcore Icon

People's Champion
Konular
303
The Rock
The Rock
Şov başlıyor. Çok güzel hazırlanmış bir Promo izliyoruz. Sonrasında şov başlıyor ve Sheamus geliyor. Sonrasında Randy ringe geliyor. Maçları var. Tag Team maç. Rakipleri Jericho ile ADR.

Randy Orton & Sheamus Vs Chris Jericho & Alberto Del Rio

Randy ile Jericho başlıyor maça . Jericho üstün başlıyor sonralarda Randy üstünlük sağlıyor. Randy sert bir şekilde Sheamus'a Tag veriyor Sheamus da Jericho karşısında üstünlük sağlıyor. Sheamus sonrasında Randy'ye sert bir şekilde Tag veriyor. Randy giriyor. Üstün durumda . ADR tag alıyor ve Randy karşısında üstünlük yakalıyor. Sonralarda Randy kurtuluyor ve Sheamus'a Tag veriyor. Sheamus ADR karşısında üstün oluyor. Üstünlüğü devam ederken Jericho Sheamus'a müdahale ediyor ve Sheamus ring dışına düşüyor. Sheamus ringe giriyor sonrasında ve ADR üstün duurumda. Randy Tag bekliyor. Kısa bir süre geçtikten sonra Sheamus kurtuluyor ve Randy'ye Tag veriyor. Randy girip Jericho'ya Move-Set'ini uyguluyor. Spike DDT yaptıktan sonra RKO hazırlıklarına başlıyor. Jericho izin vermiyor. Randy sonrasında bir Dropkick yapıyor. Sheamus içiriye giriyor ve tuşu bozan ADR'ye saldırıyor. Jericho sonrasında Sheamus'a saldırıyor ve hakem DQ veriyor. Sheamus ile Orton kazanıyor. Kavga devam ediyor.Hakemler geliyor ve ayırmaya çalışıyorlar.Randy ile ADR dışarıda kavga ediyorlar. Randy üstün.Sheamus Jericho'yu ring dışına atıyor ve geçiyoruz.

Bu gece Randy Orton Vs ADR Sheamus Vs Jericho maçları olacağını öğreniyoruz Cole'dan.

AJ Lee Vs Kaintly

Maç başlıyor. AJ üstün başlıyor. Yerde yumruklaratıyor Kaintly'ye.AJ sonrasında Kaintly Knee Attack yapıyor ve maçı kazanıyor. Maç sonunda Daniel Bryan geliyor. Yes Yes diyerekten. Sonrasında mikrofon alıyor ve ringe girip konuşma yapıyor. Konuşmasını bitiriyor Bryan ve AJ gidiyor. Geçiyoruz.

Big Show Vs Daniel Bryan

Show üstün başlıyor. Köşede Chop'lar atıyor. Show üstünken Bryan bir anda üstünlük sağlıyor. Yere düşürüyor Show'u ve yerde tekmeler atıyor. Sonrasında Show'a Yes Lock yapıyor ve zil çalıyor. Show pes etmemesine rağmen JL zili çaldırıyor. Bryan kazanıyor ve JL anons ediyor. JL sonrasında ringe giriyor. Konuşma yapıyor. Show'a sorular soruyor. Show zor cevaplıyor. Özür falan diliyor. JL biraz daha konuşuyor ve ringten çıkıyor. Apronda konuşuyor. Bitirdikten sonra gidiyor ve geçiyoruz.

Heath Slater ringte görünüyor. Konuşma yapıyor. Sesini hiç sevmedim. Sonrasında bir rakip bekliyor ve Ryback geliyor. Slater ile maç yapacak .

Heath Slater Vs Ryback

Slater üstün başlıyor. Sonrasında Ryback üstün oluyor. Maçın sonunda Ryback Slater'a Muscle Buster yapıyor ve maçı kazanıyor . Galibiyet serisi devam ediyor. Bunu kutlarken geçiyoruz.

Ringte Teddy Long var. Anons yapıyor. Alex Riley'i anons ediyor. Antonio Cesaro'yu da anons ediyor. Zorlanıyor. Maça geiyoruz.

Alex Riley Vs Antonio Cesaro

Cesaro üstün başlıyor. Maçın sonlarında Riley'e Gotch Style Neutralizer yapıyor ve maçı kazanıyor. Ring dışında Aksana konuşma yapıyor. Teddy'ye karşı. Antonio'yu sevdiğini söylüyor ve öpüşüyorlar. Geçiyoruz. Teddy üzgün.

Randy Orton Vs Alberto Del Rio

ADR üstün başlıyor. Köşede kapışıyorlar ve Randy üstün oluyor. Sonralarda ADR üstünlük sağlıyor ve maçın genelinde böyle devam ediyor. Maçın sonlarına geliyoruz. Randy kurtuluyor. Ve Move-Set'ini uyguluyor. RKO hazırlıklarına başlarken Ricardo arkasında köşeye çıkıyor ve Randy'nin üstüne atlamaya çalışıyor ama Randy bunu görüyor ve RKO yapıyor. Maçı DQ ile Randy kazanıyor. Ama maç sonu ADR Randy'ye saldırıyor. Ve Crossambreaker yapıyor. ADR bırakmıyor hakemler geliyor ayırmaya çalışıyorlar. ADR gülerken geçiyoruz.

R-Truth Vs Jack Swagger

Swagger üstün başlıyor. Ama sonralarda Truth üstün oluyor. Maçın sonlarında Swagger ringe girerken Kofi müdahale ediyor ve sonrasında Truth'dan Swagger'a Little Jimmy geliyor ve maçı kazanıyor bu hareketle. Bunu kutluyorlar ve geçiyoruz.

Santino Marella & Zack Ryder Vs Titus O'Neill & Darren Young

Maç başlıyor. Titus Santino karşısında üstün başlıyor. Darren Tag alıyor ve oda üstün oluyor. Maçın genelinde üstün oluyor ikili. Sonralarda Santino kurtulıyor ve Ryder'a Tag veriyor. Ryder giriyor ve Young'a Move-Setini uyguluyor. Maçın sonlarında Titus ile Young bir takım çalışması yapıyorlar. Sonrasında tuş ediyorlar ve maçı kazanıyor ikili. Bunu kutluyorlar .Bunlarda bir seri yapacak gibi . Titus ile Young ring dışına çıkıyorlar Titus bir mikrofon alıyor ve konuşma yapıyor. Tag Team şampiyonu olacaklarını söylüyor Titus. Sonrasında Young konuşuyor. Sonrasında şarkı söylüyorlar ve geçiyoruz.

Arka Alanda Damien Sandow'la röpörtaj yapıyor Matt Strıker.

Brodus Clay Vs Hunico

Hunico ile Camacho Brodus'a saldırıyorlar maç başlamadan önce. Sonrasında maç başlıyor.Brodus çıldırıyor. Köşede yumruklar atıyor. Maçın sonlarında Brodus Hunico'ya Splash yapıyor ve maçı kazanıyor. Serisini devam ettiriyor.

Sheamus Vs Chris Jericho

Jericho üstün başlıyor. Sheamus üstün oluyor sonrasında. Jericho kurtuluyor ve üstün oluyor tekrar. Maçın genelinde üstün oluyor. Walls O Jericho yapıyor Sheamus'a .Sheamus pes etmiyor ve iplere dokunuyor . Jericho mecbur bırakıyor. Sheamus Jericho'yu ring dşına atıyor. Sonrasında ADR geliyor ve Jericho'ya saldırıyor. Demir merdivene atıyor Jericho'yu. Ve maçı DQ ile Jericho kazanmış oluyor böylelikle. Sonrasında Sheamus'a CrossAmbreaker yapıyor ADR. Yaparken Orton koşarak geliyor ringe. ADR'yi yumrukluyor. ADR'yi yumruklarken Sheamus geliyor ve Randy'yi çekiyor ordan ve kendisi yumrukluyor. Randy Sheamus ile tartışıyor sonrasında. Tartışırlarken Jericho içeriye giriyor ve ADR'ye Cobebreaker yapıyor. Sonrasında çıkıyor ringten. Randy ADR'ye RKO yapıyor . Sheamus'da Brogue Kick yapıyor. Randy ile Sheamus bakışıyorlar sert bir şekilde ve şov son buluyor.

Soerwax BI-TW

#thelunaticfringe
Konular
1,124
Web sitesi
www.youtube.com
4 lü WHC maçının feudu bu hafta Smackdown'da harika bir feuddu yani bu haftaki Smackdown harikaydı.

Rage Of Breed

Mellotrean
Konular
1,540
Austin Theory
-
Alex Riley mağlup oldu,fakat bu hafta SD'de gördüğüm için sevindim.Maç FFW'e dönüştükten sonra bu durum Smackdown'a biraz etki etmiş görülüyor.Sandow ve Ryback'i çok beğeniyorum ben.SD için bir kazanç olabilir bu 2 isim,doğru kullanıldığı zaman.

The Peep's

Captain
Konular
7,936
Christian Cage
-
Swagger vs. Truth maçında Ziggler'ın dışardan müdehalesinde hakem neden DQ çalmadı? Hadi onu görmedi diyelim Truth'un, Ziggler'a dalışınıda mı görmedi? Bunlar olurken neden 10'a kadar sayıldı? Maç neden pin ile sonlandı?

Konular
3,715
Seth Rollins
Şovu oldukça beğendim ben,iyi şov çıkarttılar gerek ring içi gerek olaylar ancak 4'lünün kapışması dışında olaylar boştu nedense.Şovda gösterecek başka adam mı bulamadılar da 4'lü sürekli ön plandaydı? Reyting korkusu diyebiliriz buna.Şovu uzun uzun değerlendirmeye gerek duymuyorum.Olaylar sonuçta boş,OTL'ye sarkmayacak tipteydi.Şova puanım 7/10.

Konular
288
Triple H
Titus O'Neill & Darren Young iyi işler çıkarıyor ve iyi bir edinmeye yakın takım. Smackdown'ın tek beğenmediğim kısmı ring dışında gerçekleşen olaylar. Backstage, promolar vs. Caner'in söylemesiyle şovun sadece ME'ını izledim. Başarılı buldum gerçekten. Detaylı bilgi için teşekkürler Emre.

Konular
3
Damien Sandow'un ring içi performansı, laf yapan ağzı kadar iyiyse yakında yeni big deal olur bu adam. Ha bu arada SD senaristlerinde ne sorun var anlayamadım. Şovları kötü yazmak için özel bir uğraş gösteriyorlar sanırım.

Mr. Asshole

I'm Baaaaaccckk
Konular
147
Mr. Kennedy/Anderson
Alex Riley'i WWE hatırlamış sonunda da şu İsviçreli'nin finisher'ı çok kötü gibi geldi bana. Main Event'ta da Del Rio'yu şamar oğlanına çevirdiler. Bir de Cody şovda yoktu?

Konular
5,194
Christian Cage
Güzel bir SD'ydi bence . Ring içi açısından güzeldi pek fazla promo yoktu ancak ben bazı güreşçilerin sürekli hem Raw hem SD'de çıkmasından ve bazı güreşçilerin bir şovda iki maça çıkmasından aşırı derecede rahatsızı . WWE'de TT'ler çoğalıyor , Titus ve Darren iyi gidiyor . Umarım TT almazlar çünkü Darren'ı hiç beğenmiyorum , Titus ise oldukça iyi . Orton vs ADR maçı oldukça zevkliydi birde açılıştaki TT maçı . Kaitlyn vs AJ maçı uzatılsa güzel olabilirdi aslında . AJ'in yeni sitilini çok beğeniyorum . One Man Rock Band'i , One Man Army dağıttı adeta .