2005 2025 THE LAST TIME IS NOW!
KingOfMysterio BOOYAKA 619 Katılım 27 Haz 2020 Konular 491 Mesajlar 3,445 Tepkime puanı 989 Puanları 515 Yaş 19 Konum Gümüşhane Rey Mysterio 10 May 2025 #1 2005 2025 THE LAST TIME IS NOW!
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,385 Mesajlar 10,963 Tepkime puanı 847 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #2 Futbol'da Messi ve Ronaldo neyse WWE'de de, John Cena vs Randy Orton odur.
CasualWatcher WE WANT CODY Katılım 2 Şub 2025 Konular 54 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 843 Puanları 240 CM Punk 11 May 2025 #3 Herotionthend' Alıntı: Futbol'da Messi ve Ronaldo neyse WWE'de de, John Cena vs Randy Orton odur. Genişletmek için tıkla ... Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud?
Herotionthend' Alıntı: Futbol'da Messi ve Ronaldo neyse WWE'de de, John Cena vs Randy Orton odur. Genişletmek için tıkla ... Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud?
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,385 Mesajlar 10,963 Tepkime puanı 847 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #4 CasualWatcher' Alıntı: Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud? Genişletmek için tıkla ... Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan.
CasualWatcher' Alıntı: Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud? Genişletmek için tıkla ... Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan.
CasualWatcher WE WANT CODY Katılım 2 Şub 2025 Konular 54 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 843 Puanları 240 CM Punk 11 May 2025 #5 Herotionthend' Alıntı: Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan. Genişletmek için tıkla ... Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu .
Herotionthend' Alıntı: Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan. Genişletmek için tıkla ... Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu .
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,385 Mesajlar 10,963 Tepkime puanı 847 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #6 CasualWatcher' Alıntı: Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu . Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam.
CasualWatcher' Alıntı: Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu . Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam.
CasualWatcher WE WANT CODY Katılım 2 Şub 2025 Konular 54 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 843 Puanları 240 CM Punk 11 May 2025 #7 Herotionthend' Alıntı: Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam. Genişletmek için tıkla ... Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre.
Herotionthend' Alıntı: Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam. Genişletmek için tıkla ... Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre.
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,385 Mesajlar 10,963 Tepkime puanı 847 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #8 CasualWatcher' Alıntı: Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre. Genişletmek için tıkla ... Elbette hocam o feud da çok iyiydi dediğin gibi isim bazında Orton vs Cena maçı daha çok heyecanlandırıyor herkesi. İkisi de kim ne derse desin ikon ve marka. Mesela Cena'nın Edge ve Punk ile olan feudları da iyidir. Ne diyeyim umarım güzel maç izlettirirler ama ikiside veteran artık Cena zaten son senesi Randy Orton ise eski şaşalı günleri yok biraz kısır döngü bir maç bekliyor ama işte dediğin gibi isimleri bile heyecanlandırıyor maç için kötü olacağını bilsen bile.
CasualWatcher' Alıntı: Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre. Genişletmek için tıkla ... Elbette hocam o feud da çok iyiydi dediğin gibi isim bazında Orton vs Cena maçı daha çok heyecanlandırıyor herkesi. İkisi de kim ne derse desin ikon ve marka. Mesela Cena'nın Edge ve Punk ile olan feudları da iyidir. Ne diyeyim umarım güzel maç izlettirirler ama ikiside veteran artık Cena zaten son senesi Randy Orton ise eski şaşalı günleri yok biraz kısır döngü bir maç bekliyor ama işte dediğin gibi isimleri bile heyecanlandırıyor maç için kötü olacağını bilsen bile.
symphonies of sickness Time heals nothing… Katılım 14 Şub 2024 Konular 14 Mesajlar 4,111 Tepkime puanı 1,666 Puanları 290 Yaş 22 Adam Copeland 11 May 2025 #9 2009'daki maçlarında da one last time yaziyodu ksşadkşsakdasşdk 313131th in a lifetime daha uygun bir isim olurdu bence @CasualWatcher
2009'daki maçlarında da one last time yaziyodu ksşadkşsakdasşdk 313131th in a lifetime daha uygun bir isim olurdu bence @CasualWatcher
Poseidon Mauro Emanuel Icardi Rivero Katılım 5 Eyl 2018 Konular 2,592 Mesajlar 15,616 Tepkime puanı 3,680 Puanları 1,045 Yaş 24 Konum İzmir - 11 May 2025 #10 Son dansta bu maçı görmek çok iyi gelecek.