20 Yıl Aradan Sonra ''Son Bir Kez'' Daha!

KingOfMysterio

BOOYAKA 619
Konular
491
Rey Mysterio
GqmCQgXXwAAHbTm

2005
➡️
2025
THE LAST TIME IS NOW!​

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
54
CM Punk
Futbol'da Messi ve Ronaldo neyse WWE'de de, John Cena vs Randy Orton odur.
Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud? :D

Herotionthend

We The The Champions
Konular
1,385
Adam Copeland
Messi vs Ronaldo vasat ve fifanın haaland vs mbappe gibi zorla pushladıgi bir narrative olsaydi öyle olurdu, dediginin hiç bir yerden mantığı yok, Rock vs SCSA'dan büyük mü bu leşullah feud? :D
Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan. ;)

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
54
CM Punk
Hacı ağabey Rock ve SCSA elbette çok büyük feud ama onların feudu Attitude Era döneminin en büyük feudu hocam hatırlatayım. Ben Ruthless Aggression Er dönemine göre yorumladım. Ona bakarsan Eskiden Pele vs Maradona Messi ve Ronaldo'dan kat kat daha iyi dönem ayırmaksızın dersek ama dönemlerine göre yorumladım ben tüm zamanların en büyük feudu demedim iyi okuduysan. ;)
Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu :(.

Herotionthend

We The The Champions
Konular
1,385
Adam Copeland
Ama messi vs ronaldo tüm zamanların en büyük feudu :(.
Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam.

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
54
CM Punk
Doğrudur hocam birşey diyemem sadece örnek vermiştim. Tüm zamanların en iyi feudu dersek zaten orada ayrıştırırız Rock vs SCSA feudu tabi ki en iyisi ama dönemlerine göre ayırırsak SCSA vs Rock Attitude Era döneminin en büyük feudu Ruthless Aggression Era döneminin en büyük feudu Randy vs Cena feudu hocam.
Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre.

Herotionthend

We The The Champions
Konular
1,385
Adam Copeland
Bana göre ismi var diye abartılan bir feud ama sen seviyorsan tabi senin fikrin, eskiden de böyle wow dedirtmedi, şimdi hiç dedirtmedi bana kalırsa, Edge ve Punk feudları daha iyi Cena kısmından bkaarsak bana göre.
Elbette hocam o feud da çok iyiydi dediğin gibi isim bazında Orton vs Cena maçı daha çok heyecanlandırıyor herkesi. İkisi de kim ne derse desin ikon ve marka. Mesela Cena'nın Edge ve Punk ile olan feudları da iyidir. Ne diyeyim umarım güzel maç izlettirirler ama ikiside veteran artık Cena zaten son senesi Randy Orton ise eski şaşalı günleri yok biraz kısır döngü bir maç bekliyor ama işte dediğin gibi isimleri bile heyecanlandırıyor maç için kötü olacağını bilsen bile.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,592
-
Son dansta bu maçı görmek çok iyi gelecek.