2020-21 EPL GüreşTürkiye Fantezi Ligi

SMK ErDiBiase

Sosyal Medya Kulübü
Konular
475
Hiromu Takahashi
Lucky Kid
fpl.png

Belki oynamak isteyen olur diye EPL fantezi ligi açtım. Katılırsanız aramızda kapışırız. Belki yönetim ödül koymak isterse ödül de dağıtırız kazananlara.

Lig kodu: xi0gdm

Direkt katılma linki.

Oyunda ilk hafta öncesi istediğiniz kadar adam çıkartıp, sokabiliyorsunuz. Sonraki haftalarda 1 adet oyuncu transfer hakkınız oluyor. Bu hakları 3 tane olacak kadar biriktirebiliyorsunuz. Hakkınız yokken oyuncu transferi yaparsanız -4 puan ceza alıyorsunuz her bir transfer için. Oyuncu fiyatları dünya genelindeki alım satıma göre artabiliyor veya azalabiliyor.

4 adet jokeriniz var.

Wildcard: Bunu oynadığınız da o hafta için sınırsız transfer hakkınız oluyor. Wildcard ligin 2. yarısı için tekrar hediye ediliyor size.

Free Hit: Bunu kullandığınızda o hafta için sınırsız transfer yapabiliyorsunuz ama sonraki hafta takımınız eski haline dönüyor.

Triple Captain: Kaptan yaptığınız oyuncunun puanını üçle çarpmanıza yarıyor.

Bench Boost: Yedek oyuncularınızın kazandığı puanlar da o haftaki puanınıza ekleniyor.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Aga bunun Türk ligi versiyonu gelmeli acil. Hiç anlamıyorum bu olaydan ama yükseldim.

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Var zaten kanki. Sosyal lig. Geçen sene lig yapmıştık. Ben 3. oldum sanırım, senyör 4. O kalitede bir ligdi.

Taner'in olmadığı lig nasıl kaliteli olabilir kardeşim acaba? Şaka bir yana oynarım ben bunu.

Hell's Gate

Ministry of Darkness
Konular
1,873
Undertaker
Undertaker
Peki, futbol maçları var mı?