2022/23 Sezonu Süper Lig yaz transfer dönemini bu başlıkta tartışabilirsiniz.
Son düzenleme:
Delisiyim kendisinin, FB'li olarak da epey kıskanırım da buralara düşme imkanı 0'ın da altında bence.Beşiktaş, Wout Weghorst’la ilgileniyormuş. Transfer gerçekleşirse ligin gelmiş geçmiş en kaliteli santrforlarından biri olacağı gibi, Gomez’i de unutturabilecek potansiyelde.
İmkansız bence de. Keşke gelse bir maça gider tanışırız kral.Delisiyim kendisinin, FB'li olarak da epey kıskanırım da buralara düşme imkanı 0'ın da altında bence.
Takımı küme düştü. Haliyle ayrılmak isteyebilir. Beşiktaş bu sezon şu ana kadar akılcı bir politika izliyor. Fırsat transferi şeklinde olabilir. Tabii ki çok zor bir transfer her şeye rağmen. Ama gelirse süperlig’in defans oyuncuları kendine gelemezDelisiyim kendisinin, FB'li olarak da epey kıskanırım da buralara düşme imkanı 0'ın da altında bence.
Bundesliga'dan minimum 12 takım sayarım sana dostum kendisine talip olacak. Çok zor, keşke gelse.Takımı küme düştü. Haliyle ayrılmak isteyebilir. Beşiktaş bu sezon şu ana kadar akılcı bir politika izliyor. Fırsat transferi şeklinde olabilir. Tabii ki çok zor bir transfer her şeye rağmen. Ama gelirse süperlig’in defans oyuncuları kendine gelemez.
İlla ki vardır buna eminim. Kendisi Wolfsburg’da oynarken Bundesliga’nın en iyi ofans oyuncularındandı. Hâla piyasası vardır ama çok yüksek rakamlara çıkamamış bir oyuncu. Eğer ikna edilirse ve Türkiye'ye getirilirse büyük iş yapılmış olur. Nitekim her sezon birkaç tane fırsat transferi oluyor bunun gibi. Ben de çok istiyorum gelmesini. Çok çok kaliteli oyuncu.Bundesliga'dan minimum 12 takım sayarım sana dostum kendisine talip olacak. Çok zor, keşke gelse.