27 Nisan 2012 Smackdown Tartışma Konusu

America's Hardcore Icon

People's Champion
Konular
303
The Rock
The Rock
WWE Intronun ardından SD Intro geliyor ve şov başlıyor. Pyrolar paylıyor. Ve sonrasında Daniel Bryan ringe geliyor. Konuşma yapıyor. (Konuşmasında neler dediğini şovun incelemesinde görebilirsiniz)Konuşma yaptıktan sonra ADR geliyor ve o da konuşma yapıyor. ADR konuşma yaparken Big Show geliyor ve oda konuşma yapıyor. Sonrasında Bryan'a Ko Punch deniyor ama Bryan kaçıyor. Ardından ADR'ye Ko Punch yapmayı deniyor ama ADR'de kaçıyor. Ricardo tam kaçacakken Show onu tutuyor ve birşeyler söylüyor.Sonrasında Ricardo'ya Chokeslam yapıyor.

Alberto Del Rio Vs Big Show

Geçen haftanın rövanş maçı başlıyor. Maça Show üstün başlıyor. Köşede Chop'lar atıyor. Sonralarda ADR bir süre üstün oluyor ama sonralarda Show kurtuluyor ve Move-Set'ini yapıyor. Sonrasında Spear vuruyor ADR'ye ve Taunt yapıyor. Sonrasında Cody bir anda geliyor ve Show'a Chop Block yapıyor. Maçı DQ ile Show kazanıyor. Maçtan sonra ADR ile Cody Show'a saldırıyor. Cody eline bir sandalye alıyor ama Show kalkıp Ko Punch yapıyor sandalyenin üstüne.Sonrasında Cody kaçıyor ve Crank İt Up çalıyor. Geçiyoruz.

Arka Alanda Eve ile JL konuşuyor. Sonrasında Teddy geliyor. Konuşuyorlar. Sonrasında Teddy üzgünce oradan gidiyor. Geçiyoruz.

Arka Alanda yine Damien Sandow var. Yine Promo kesiyor.

Alicia Fox Vs Nikki Bella w/Brie Bella

Nikki üstün başlıyor. Maçın genelinde üstün oluyor. Sonralarda Alicia üstünlük sağlıyor ama yetmiyor. Maçın sonlarına geliyoruz. Nikki Necbreaker yapıyor ve hakem Alicia'ya bakarken Brie ringe giriyor ve Bella Buster yapıyor . Sonrasında Nikki tuş ediyor ve maçı kazanıyor.

Ezekiel Jackson & Yoshi Tatsu vs Darren Young & Titus O'Neil

Maç başlıyor. Teddy maçı spiker masasından izliyor. Darren Yoshi karşısında üstün başlıyor. Maçın genelinde üstün oluyorlar. Maçın sonlarına geliyoruz. Titus Tag alıyor ve Zeke'ye Powerbomb yapıyor Darren'da Neckbreaker yapıyor ve maçı kazanıyorlar!

Reklamlardan sonra ringe dönüyoruz ve orada Cole var. Bugünkü konuğu Randy Orton. Orton'ı çağırıyor ve Orton geliyor. Röpörtaj yapıyorlar. Sonrasında Kane ile Orton arasında olanlar gösteriliyor. Röpörtaja devam ediyorlar. Röpörtaj devam ederken Jinder Mahal geliyor. Randy Mahala sen anansör müsün diye soruyor. Mahal cevaplarken Orton RKO yapıyor! Randy sonrasında Taunt yapıyor ve geçiyoruz.

Tyson Kidd vs Antonio Cesaro

Maça Antonio üstün başlıyor. Maçın genelinde üstün oluyor ve maçın sonunda Antonio Tyson'a Gotch Style Neutralizer yapıyor ve maçı kazanıyor.

Cody Rhodes vs The Great Khali

Khali üstün başlıyor. Sonrasında Cody üstünlük sağlıyor.Cody maçın genelinde üstün oluyor. Maçın sonlarına geldiğimizde Khali Cody'ye Punjabi Plunge yapıyor ve tuş ederek maçı kazanıyor.

Ryback vs Jacob Kaye

Ryback üstün başlıyor. Maçın genelinde üstün oluyor.Maçın sonlarına geliyoruz Ryback Muscle Buster yapıyor ve maçı kazanıyor.Geçiyoruz.

Sheamus vs Mark Henry

Mark üstün başlıyor. Maçın çoğunluğunda Mark üstün oluyor.Maçın sonlarına geliyoruz. Sheamus bu üstünlükten kurtuluyor ve Move-Set'ini uyguluyor. Sonrasında Brogue Kick hazırlıklarına başlıyor. Ama Mark engel oluıyor. Maçın sonunda Sheamus ani bir Brogue Kick yapıyor Mark'a ve maçı kazanıyor. Maçın sonunda DB Sheamus'ı alkışlıyor. Sheamus sonrasında konuşma yapıyor. Konuşmasını bitirdikten sonra SD'de bitiyor.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Tyson iyice jobber oldu artık nasılda harcıyorlar o adamı öyle ya :(
Darren Young&Titus Neil takımını beğendim ben.
Fena değildi aslında.

Konular
66
Kane
-
İlk ve son maç dışında beğenmedim.Smackdown gitgide kötüye gidiyor gibi. :(

Mr. Asshole

I'm Baaaaaccckk
Konular
147
Mr. Kennedy/Anderson
Şu sadece RyBack'ın maçlarında olan bazı güreşçilerin televizyondan maçı izlemesi olayını ben anlamadım. Birisi anlatabilir mi?

Konular
5,194
Christian Cage
Fena şov değildi . Christian yoktu :( Olsun .Ring içleri aman aman olmasada kötü de değildi . Tyson vs Cesaro maçını uzun yapsalar harika bir maç çıkabilirdi aslında . İlk izlenim olarak Cesaro'yu beğendim ancak kısa sürdü dediğim gibi . Ryback domine etmeye devam ediyor , ilk ciddi galibiyetini merak ediyorum . Diva maçı da fena değildi , ME'yi hiç sevmedim ben :dogri: DB gittikçe daha da iyi promo kesiyor . AJ'in attığı tokat neydi öyle ! Birde Teddy'e hiç üzülmüyorum :dogri:

Mr. Asshole

I'm Baaaaaccckk
Konular
147
Mr. Kennedy/Anderson
Fena şov değildi . Christian yoktu :( Olsun .Ring içleri aman aman olmasada kötü de değildi . Tyson vs Cesaro maçını uzun yapsalar harika bir maç çıkabilirdi aslında . İlk izlenim olarak Cesaro'yu beğendim ancak kısa sürdü dediğim gibi . Ryback domine etmeye devam ediyor , ilk ciddi galibiyetini merak ediyorum . Diva maçı da fena değildi , ME'yi hiç sevmedim ben :dogri: DB gittikçe daha da iyi promo kesiyor . AJ'in attığı tokat neydi öyle ! Birde Teddy'e hiç üzülmüyorum :dogri:

Teddy'nin önünde öpüşürlerken adam bir tuhaf oldu içim cız etti orda. Sende hiç vicdan yok mu? hehe

The Peep's

Captain
Konular
7,936
Christian Cage
-
Tag maçı iyiydi, Show yine estirdi, AJ'in tokatı unutlmazdı. ME rezaletti. Son haftalara nazaran vasat bir SD! showu oldu.