İstanbul Avcılar'da doğup büyümüş biri olarak burada seçim çok kritik. Karakolda bitebilir sayımlar. Bizim şimdiki CHP'li başkan Handan Toprak DSP'den aday oldu yeniden aday gösterilmeyince. Millet İttifak'ı adayı Turan Hançerli kollarını kaza sonucu kaybetmiş engelli bir avukat. Cumhur İttifakı adayı ise Avcılar Devlet Hastanesi'nin Başhekimi İbrahim Ulusoy. Avcılar'ı 20 yıldan fazladır merkez sol belediyeler yönetmiş. Ecevit zamanında DSP'li bir ilçeydi Avcılar. Daha sonra DSP 2001 kriziyle çökünce bizim eski başkan CHP'ye geçiyor ve oradan da seçimleri kazanıyor. 1999'dan 2014'e kadar başkan kalıyor DSP-CHP çatısı altında. Sonra da Handan Toprak geliyor işte. Fakaaaat... Şöyle bir durum var Avcılar'da. Seçmen kitlesi çok stratejik oy kullanır bizim Avcılar'ın. Mesela 7 Haziran 2015'te CHP öndeyken 1 Kasım 2015'te AKP öne geçti. 2014'te Ekmeleddin yaklaşık %50 oy almışken Tayyip %40 almıştı. Referandum desen %59'a %41 hayır çıktı. Ama 2007 ve 2011 seçimlerinde AKP önde çıktı. Son seçimlerde de AKP ve Cumhur İttifak'ı önde çıktı ama Cumhurbaşkanlığı'nı Muharrem İnce aldı. O yüzden Avcılar'da ne olacağını hiçbir Allah'ın kulu çözemiyor. Ama karakolda biter diyorum ben bu seçimler.