(4.BÖLÜM YAYINDA) Bir Güreşçinin Kariyer Hikayesi | Enes Kaya

Alexander

The End Of The Way
Konular
61
Adam Copeland
Edge
Israrla, inatla burayı canlandırmayı deniyorum. Bu sefer etiket ile atayım. Hala aynı fikirlere sahibim sadece ek olarak hikayede IMPACT'deydik, TNA'in geri dönüşü şerefine 3.seçenek olarak da TNA'den devam etmeyi ekledim. Serinin orijinalliğine uygun olsun ankete sunalım. En çok hangi seçenek çıkarsa ona göre ilerleyeceğim, kalemime artık daha çok güveniyorum o yüzden daha da iyi işler çıkaracağımı düşünüyorum.

A) Seriye reboot
B) AEW
C) TNA

@Undisputed Rising @The Unleashed @cmpunk @Imperium @Véronique @Rhodes_Rollin @Reborn by Unpredictable @Colossal Visionary @Not Your Dope @elric @OyakaBooyaka619 @Hell's Gate @Mr.Pacman @Orton Strike @The Insane Icon @BulletClubFedaisi (Konunun orijinal sahibidir kendisi, kendisinin hikayesi benden kat kat iyidir) @The Future Nightmare @LegenDWyatt @Devil @C.Cage @The Extraordinary @Alexander @Kerem Yalçın @thebozbear (TNA seçeneği çıkarsa senden bolca yardım isteyebilirim hocam.) @DarylDiXoN @IFC @Iron Cannonball
Seriyi pek bilmediğimden reboot atılsa iyi olabilir.

The Pariah

We work, To earn the right to work
Konular
176
Tiffany Stratton
-
ben sanırım gerizekalıyım, anlamadım. Bu gerçek hayatta olan biri mi yoksa kurgusal bir karakter mi oluşturuyoruz?

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
ben sanırım gerizekalıyım, anlamadım. Bu gerçek hayatta olan biri mi yoksa kurgusal bir karakter mi oluşturuyoruz?
Kurgusal Enes diye bir char var kanki. Arkadaş hikayesini yazıyor her bölüm sonu bir seçimi okurlara bırakıyor sonra en fazla oya göre devam ediyor. Önceki bölümlere bakarsan hemen anlarsın kolay sistem.

The Pariah

Konular
176
Tiffany Stratton
-
Estağfurullah hocam o ne demek. Kurgusal bir karakteri yönetiyoruz, bir güreşcinin kariyer hikayesini birlikte oluşturuyoruz.

Kurgusal Enes diye bir char var kanki. Arkadaş hikayesini yazıyor her bölüm sonu bir seçimi okurlara bırakıyor sonra en fazla oya göre devam ediyor. Önceki bölümlere bakarsan hemen anlarsın kolay sistem.
Teşlekkürler. Şimdi çakozladım mevzuyu.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
İlk bölüm başlangıç bölümü, yeni okuyucuların olayı kavraması ve reboot attığımız için hikayemizin temelini anlatma bölümü. O yüzden biraz kısa ama kariyer için önemli bir bölüm. Saat 8'de yayınlama kararı aldım, geri dönüşlere göre 7'e çekebiliriz.

The Pariah

Konular
176
Tiffany Stratton
-
Matt Sydal:Selam dostum.Ben Matt Sydal.Tebrik etmeye geldim.

Enes Kaya:Teşekkürler dostum.Maçtan sonra daha detaylı konuşalım olur mu?

Matt Sydal:Benim için sorun değil adamım.Bol şanslar.
Şu diyalog nedense koparttı beni. Seriye reboot atıldığını biliyorum ama geçmiş seriyi de bir okuayayım dedim. Makara adammış yazarı.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
ENES KAYA KARİYER HİKAYESİ REBOOT

1.Bölüm | New Year, New Beginning

Öncelikle biraz karakterin geçmişinden bahsederek başlamak istiyorum, karakterimizin adı soyadı Enes Kaya, kendisi çook genç yaşlarından beri güreşe ilgi duyan bir Türk genci, FOX TV zamanları izlemeye başlayıp, zaman zaman ara verse de o zamandan beri bir şekilde takip eden bir genç. Kendisinin profesyonel güreş ile yolunuz kesişmesi, üniversite eğitimi için gittiği Almanya'da oluyor. Türk asıllı güreşci Murat Bosporus'un referansı ile Alex Wright'ın güreş okuluna başvuran Enes Kaya, oradan önce New European Championship Wrestling'de ardından ise German Wrestling Federation'da boy göstermeye başlıyor. Asıl büyük sıçramasını ise Gunther ve Ludwig Kaiser'in de eskiden boy gösterdiği Westside Xtreme Wrestling'de yapıyor. Burada 16 Carat Gold Turnuvasının finaline farklı yıllarda tam 2 kez çıkmasına rağmen kazanamıyor ama şirketin en prestijli kemeri wXw Unified World Wrestling Championship unvanını WWE'den tanıdığınız adıyla Alexander Wolfe'ü yenerek kazanıyor. Ardından kemeri güncel şampiyon Robert Dreissker'e kaybetsede burada bir hayli dikkat çeken bir isim olmayı başarıyor

(Buraları bu şekilde geçmek durumundayım, hem kendim pek takip etmediğimden hem de forumda Almanyadaki güreşin takip edilmediğini düşündüğümden.)

Şimdi ise hikayemizin başlangıcına geçelim, 2024 yılı ile birlikte karakterimizin hayatında büyük bir dönüm noktası başlıyor diyebiliriz. Kemerini kaybeden, wXw sözleşmesi biten ve Almanya'daki misyonunu doldurduğunu düşünen Enes, Amerikaya gitmek istiyor ve yaptıkları sayesinde bir hayli şirketin dikkatini çekmeyi başarıyor. Önüne ise 2024'de ciddi atılım yapmak isteyen şirketlerden teklifler geliyor:

A) Major League Wrestling(MLW)
B) National Wrestling Alliance(NWA)
C) Total Nonstop Action(TNA)

Şimdi seçim sizin forumdaşlar, üç şirketten birini seçip Amerika kariyerimize start vereceğiz.

The Pariah

Konular
176
Tiffany Stratton
-
TNA'da Rich Swann yaparlar güzelim çocuğumu. C dışında diğer her seçenek olabilir.