4 Mayıs 2012 Smackdown Tartışma Konusu

America's Hardcore Icon

People's Champion
Konular
303
The Rock
The Rock
SD başlıyor. Pyrolar patlıyor. Sonrasında Sheamus ringe geliyor. Konuşma yapıyor. Dövüşmeyi sevdiğini söylüyor. Sonrasında Yes! Yes falan derken Bryan geliyor. Sonrasında maça başlıyorlar.

Sheamus Vs Daniel Bryan

Sheamus üstün başlıyor. Sonralarda Bryan üstünlüğü sağlıyor. Maçın yarsında üstün oluyor. Maçın sonlarında Ricardo Sheamus'a crossbody yapıyor ve maçı DQ ile Sheamus kazanıyor. Sonrasında ADR tekme atıyor ve Cross Ambreaker yapıyor . Sonrasında Bryan giriyor ve oda Yes Lock yapıyor. Sheamus acı içinde. DB ile ADR tartışıyorlar. Sonrasında geçiyoruz.

Kofi Kingston & R-Truth vs Camacho & Hunico

Truth Hunico karşısında üstün başlıyor. Kofi Tag alıyor ve üstün durumda. Maç Face takımın üstünlüğünde devam ediyor. Sonrasında Heel takım üstünlük sağlıyor. Sonralarda Kofi kurtuluyor ve Truth'a Tag veriyor. Truth giriyor ve Move-Set'ini uyguluyor. Maçın sonlarına geliyoruz. Camacho maçın sonunda yumruk atmayı deniyor ama Truth sıyrılıp Little Jimmy yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Brodus Clay vs Jack Swagger

Clay üstün başlıyor. Maçta hep üstün oluyor. Maçın sonunda Swagger ring dışına kaçıyor ve hakame 10'a kadar sayıyor. Swagger Count Out'la maçı kaybediyor. Clay ve dansçıları bunu kutlarken geçiyoruz.

Damien Sandow ringe geliyor. Debut yapmak için. Sandow Promo kesiyor. Sonrasında ringten ayrılacakken Derrick Bateman geliyor. Eve'den bir maç istiyor. Sonrasında Ryback geliyor. Maça başlıyorlar.

Derrick Bateman vs Ryback

Ryback üstün başlıyor. Maçın tamamında üstün oluyor. Sonrasında Bateman'a Clothesline From Hell yapıyor. Sonrasında Muscle Buster yapıyor ve maçı kazanıyor Ryback.

Kane & Cody Rhodes vs Randy Orton & Big Show

Orton Cody karşısında üstün başlıyor. Randy üstünken Show Tag alıyor ve oda Cody karşısında üstün oluyor. Sonralarda Orton Tag alıyor ve Cody Orton karşısında üstünlük sağlıyor. Kane Tag alıyor ve oda üstün. Randy sonralarda kurtuluyor ve Show'a Tag veriyor. Show giriyor ve Kane'e Spear yapıyor. Üstünlüğü devam ederken Kane bunu bozuyor ve üstünlük sağlıyor. Sonrasında reklamlar. Dönüyoruz ve Show yerde Cody'den tekmeler geliyor. Show sonralarda kurtuluyor ve Randy Tag alıyor. Ringe giriyor ve Kane'e Move-Set'ini uyguluyor. Sonrasında RKO deniyor ama Kane engel oluyor. Sonrasında Heel takım Randy karşısında üstün oluyor yine. Sonralarda Randy kurtuluyor ve Show'a Tag veriyor . Show giriyor ve Move-Setini uyguluyor Cody'e . Show sonrasında Chokeslam deniyor ama Kane buna engel oluyor. O sırada Orton giriyor ve Kane'e RKO yapıyor. Cody sonrasında Randy'ye saldırıyor ama Show geliyor ve Cody'ye WMD yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor. Show & Orton kazanıyor.

Natalya vs Layla

Natalya ilk üstün başlıyor ama sonrasında Layla üstün oluyor.Maçın sonlarında Layla Natalya'ya Layout yapıyor ve maçı kazanıyor.

Daniel Bryan vs Sheamus

ADR maçı spiker masasından izliyor. Maç başlıyor. Bryan üstün oluyor ve maçta daha çok üstün olan isim oluyor. Sheamus sonralarda kurtuluyor ve üstünlük sağlıyor. Maçın sonlarında Bryan Sheamus'a Yes Lock yapmak istiyor ama Sheamus Bryan'ı aprondaki ADR'ye atıyor. Bryan köşeye çıkıyor sonrasında tam atlarken Brogue Kick! Sheamus Brogue Kick yapıyor ve maçı kazanıyor. Geceyi üstün kapatan oluyor. ADR öfkeli. Sheamus bunu kutlarken şov bitiyor.

Konular
1,065
Will Ospreay
-
Pek beğenmedim Smackdown'u bu hafta. Tag Team maçı ve Sandow'un promosu güzeldi. İlerde iyi işler yapabilir bu gimmick ile.

C.Cage

christian cage
Konular
1,165
Christian Cage
Klasik bir SmackDown olmuş. RAW'a göndermekten adam mı kaldı? Acilen ME ve kaliteli Mid-Carter transferi yapılması gerekiyor.

Calgary Kid

AWESOME!
Konular
3,823
The Miz
TT maçı haricinde bende pek beğenmedim bu şovu. Sandow'un promosu iyiydi, gelecekte iyi yerlere gelebilir. Daniel Bryan'ı neden ezdiklerini hala anlamış değilim, bize daha zayıf gösteriyorlar adamı. OTL'de ki maç hakkında da ister istemez bir ön yargı oluşuyor insanda.

Konular
5,194
Christian Cage
Kofi & Truth'un olduğu maç güzeldi . Layla vs Natalya uzatılsa güzel bir maç çıkardı, başlangıçta uzun olacağını düşündüm ama yine kısacık bir maç izledik , ah WWE ah . Clay'i çıkarıp saçmalık yapacağına Layla vs Natalya izlesek daha iyi olurdu . Eve çok güzeldi bu arada SD'de :) Ayrıca Sheamus vs DB' nin iki kere olması beni sinir etti baya . ADR vs DB olsa neyse . SD'de kısır döngü var ve derhal bitmeli yoksa bu böyle gitmez . Raw'da adam koyacağına burada koy . Elinde Christian var ve döndürmüyorsun , yazıktır , ayıptır .

Mr. Asshole

I'm Baaaaaccckk
Konular
147
Mr. Kennedy/Anderson
Bateman " Ben maç istiyorum, ben maç istiyorum." dedi dedi ne oldu. RyBack geldi adama bir kere bile vuramadı. :D

Soerwax BI-TW

#thelunaticfringe
Konular
1,124
Web sitesi
www.youtube.com
Maçları pek beğenmedim. Sandow'u geleceğin HHH'si gibi görüyorum ama bakalım ring içi nasıl olucak onu merak ediyorum.

Sling Blade

sexual tension
Konular
2,788
-
-
Bence normalin de altında bir şov oldu.TT maçı güzeldi.Ryback'in maçı bu kadar rahat kazanması gerçekten çok saçma.Kazansa bile Bateman'ın büyük bir mücadele vermesini beklerdim.Brodus vs Swagger maçı da oldukça saçma oldu.Maç denmez artık buna Swagger maçı terketti.Ancak bir bakıma sevindim.Clay bu maçı da rahat bir şekilde kazanacaktı.Bu önlenmiş oldu.

Capire

Banned
Konular
0
Brodus gene galibiyet aldı.:mad: Sandow'un promosu iyidi debut maçını Mid Carder bir güreşçi karşısında yapıcaktır.Ricardo'nun Crossbodyde güzeldi.:D

Damon Striker

Asi Ruh
Konular
5,922
Smackown fena değildş bu hafta. Tag Team maçı oldukça zevkliydi, Damien Sandow'un promosuda oldukça güzeldi. Sandow iyi kullanılırsa çok iyi yerelere gelecek güreşçi.