Adam Copeland Sakatlığı Hakkında Konuştu

Bayley

𝓖𝓐𝓢𝓢𝓐𝓡𝓐𝓨
Top Poster Of Month
Konular
880
Bayley
images%2FvoltaxMediaLibrary%2Fmmsport%2Fwrestling_on_fannation%2F01j6wkzjfxqaf25ry14q.jpg

Adam Copeland şu anda 2024 Double or Nothing PPV etkinliğinde yaşadığı tibia kırığından iyileşmeye çalışıyor. SI.com ile konuşurken, Copeland bacağıyla ilgili güncellemeleri paylaştı:

“Gerçekten çok iyi hissediyorum. Ameliyat oldum. Sanırım ameliyata 1 Haziran’da girmiş oldum. Yani dün tam üç ay oldu. Daha önce bacağımı hiç kırmamıştım, bu sürecin ne olduğunu veya ne gerektirdiğini bilmiyordum. Achilles tendonu ile ilgili sürecim vardı. Bu tamamen farklı çünkü Achilles için günde sekiz saat çalışıyordum. Bu tamamen bir iş haline gelmişti ve altı ayda geri dönebildim. Ama bu süreç çok diş gıcırdatmama neden oldu. Şimdi ise bu durum o kadar değil. Sorun, parmak uçlarınızı dizinize kadar getirecek gücü ve esnekliği geri kazanmak. Son olarak, plak bileği kapsadığı için bu bölge geri dönmek istemiyor. Kırık alt tibia bölgesindeydi, bu yüzden plak bilek kemiği ile temas ediyor. Sanırım tüm gücü geri kazanmak için bu aşamayı geçmem gerekiyor.

Zaman çerçevesi hakkında bir bilgim yok. Bunların hiçbirini bilmiyorum. Şu anda yürüyebiliyorum, ringe girebiliyorum ve biraz hareket edebiliyorum ama hala eksiklik hissediyorum. Bu yüzden geri dönmem gereken yere gelmek için hala biraz çalışmam gerektiğini biliyorum.”

Kaynak