AEW Bilet Satamıyor

The Peep's

Captain
Konular
7,899
Christian Cage
-
Ha şimdi oldu, öyle deyince, AEW'in başarısını görmezden geldiğini sandım, dediklerine tamamen katılıyorum, bence reyting sistemi denilen şey bitti, sadece AEW değil, WWE'de, NXT'de reyting olarak düşüşlerde zaten, ben WWE ile 3 milyon reyting altına düştüğünde dalga geçildiğini hatırlıyorum, şuan 2 milyon bile gelmiyor, AEW'de 600-700k bandına düşmüş durumda fakat tv anlaşması olarak milyara yakın anlaşmalar yapmaları bekleniyor, FOX ile isimleri geçiyor, reyting önemli olsa da başarıyı buna göre ölçemeyiz artık.
Aslında AEW ile alakalı böyle bir popülerlik beklemiyordum hatta zamanında yaptığımız radyo yayınlarında "ayüvcü" tayfa olarak çokça mizahını çevirdik. :DD Ama zaman değişti evet, AEW kitlelere tahmin ettiğimden çok daha hızlı ulaşmayı başardı. Belki de burda yanıldık, TNA olur sandık. Özellikle güreşçiler arası kankacılık, arkadaşlık ilişkilerinden çok faydalandılar (daha sonra bunun diyetini ağır biçimde ödediler o ayrı masanın konusu) şimdilerde ise beklenti bölü moda etkisinin sonucunu yaşıyorlar. Burdan sonra biraz daha düşüp yükselip ortasını bulacaklardır. Söylediğiniz gibi milyar dolarlık marka olmuş durumdalar ancak tabii bunda WWE'nin etkisi de var.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,180
Aga tartışmak için demiyorum ama gerçekten izleyen birinin yapacağı yorumlar değil bunlar. Mox return yaptığından bu yana Darby'e sallıyor, Darby'de underdog bir karakter haliyle, Mox onunla karşılaşmak istediği için kaçmıyor, bu maçı yapalım, seni yeneyim yolumdan çekil, Bryan ile maçıma karışmayın diyor, kayfabe olarak böyle, Bryan'ın durumu belli değil diyip, aklını çeliyor, Nigel, Tony ile özel olarak konuşuyor bu maç için, olayın arka tarafında ise Nigel, Christian ya da Mox için, Bryan'ın dikkatini çekmesini sağlıyor böylelikle Bryan kemerini bu 2 adamdan birine kaybedecek. Nigel, Bryan'ın 20 yıllık düşmanı, adam geldiğinden beri Bryan'a sallıyor, onunla karşılaşmak için ringlere dönmek istediği yıllardır biliniyor. Grand Slam şovunun sonunda dünya şampiyonu olmuş Christian Cage görürsek şaşırmayın. AEW aksine özellikle son 1 ay şovlarında ring içinden çok daha fazla story işine girdi.
Hoca ben sıkı AEW fanı değilim zaten PPV'den PPV'ye yorumum da ona göre PPV'de yaşanan olay farklı haftalık şovda devam ettirmek yerine farklı olaylara çekilmesine değindim. WWE tayfa biliyor PPV gecesi bir saldırı olursa WWE'de oradan yürürler biz yıllardır bu kafada izleyen seyirciyiz. 😀

Tabi beni AEW'de yaşanan feudlara aydınlattığın için de teşekkür ediyorum güncellendik.

Grand Slam şovunun sonunda dünya şampiyonu olmuş Christian Cage görürsek şaşırmayın
Bu infonun sıkı takipçisiyiz bu arada.

Carbonade

Kayıtlı Üye
Konular
25
Hoca ben sıkı AEW fanı değilim zaten PPV'den PPV'ye yorumum da ona göre PPV'de yaşanan olay farklı haftalık şovda devam ettirmek yerine farklı olaylara çekilmesine değindim. WWE tayfa biliyor PPV gecesi bir saldırı olursa WWE'de oradan yürürler biz yıllardır bu kafada izleyen seyirciyiz. 😀

Tabi beni AEW'de yaşanan feudlara aydınlattığın için de teşekkür ediyorum güncellendik.

Bu infonun sıkı takipçisiyiz bu arada.
Şöyle söyleyen adam canımı yesin vallaha. Yıllarca wwe izleyen kişiye hikayeleri olayları takip etmek zor gelebilir bunu sonuna kadar anlarım. Çünkü aew uzun bir hikaye anlatımı yapıyor bunuda sadece ringte değil spikerlerle sosyal medyayla sosyal medya videolarıyla hatta ve hatta başka şirketlerin şovlarında gerçekleştirebiliyor. Buda haliyle ruh hastası bir güreş izleyicisi değilsen kaçırmaya sebep olabiliyor. Sizi tenzih ederek söylüyorum ama mesela şu an gerek elite in içinde olduğu hikaye gerek moxleyin danielsonun diplomasi çabası artık başarısız oldu diyip yeni bir hikaye açması beni oldukça etkiliyor. Pacin yıllar boyu kaybolmuştum şimdi gerçek bir amacın peşindeyim diyip moxun tarafında olması, nigel ın yıllar sonra danielsona rakip olması, ftr acclaimed feudunda birinin heel turn geçirebilmesi hikaye konusunda beni heyecanlandıran şeyler. Ama casual kitleye hitap edemiyor he etmek istiyormu onuda bilmiyorum. Tk şu an gayet hayalindeki işi yansıtıyor şirkete. Kendi nerd kitlesi ile mutlu gibi duruyor. İşin finansal kısmında ise khan ailesi olduğu için bilet satışı izlenme çokta ölümcül olmuyor. Yani bu şirket hayatta kalmak için tna ve diğer şirketler gibi satış yapmak zorunda değil. Sadece aile parasına ihtiyaçları var

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
230
Will Ospreay
-
Rampage ve Collision acilen birleşmeli veya son bulmalı.

Paragon of Virtue

i am better than you
Konular
503
Ric Flair
-
Dünya değişti çünkü. Eskiden popülist aktiviteler bu kadar hızlı elden ele gezmiyordu. Mesela AEW'nun yaptığına çok benzer bir şeye 2010'da TNA kalkıştı. Ancak bu girişim daha birçok kitleye ulaşamadan sonuçsuz kaldı.

Bu AEW'nun kalitesi yok demek değil, kalite tabiki var. Ancak kalite satın alan izleyici şimdilerde çok az. AEW'yu, TNA'e göre daha izlenir kılan şey popüler kültür aygıtlarının yaygınlaşması.

2010 TNA demişken, o dönemlere @Zargothrax ya da @Paragon of Virtue bizatihi canlı tanık olmuştuk. Şovları seyrederken keyif komasına giriyorduk ancak reytingler açıklandığında milyon rakamlar hayaldi.

2010 TNA ile hiçbir şey karşılaştırılamaz abi ya, şirket adı koymayın sadece Jeff Hardy-Kurt Angle-Sting fotoğraf imzalayacak diye duyurun daha çok seyirci gelirdi. Reyting olarak dönemine göre aslında çok da kötü değildi bence, sadece beklenti çok yüksekti.

Paragon of Virtue

i am better than you
Konular
503
Ric Flair
-
Ha şimdi oldu, öyle deyince, AEW'in başarısını görmezden geldiğini sandım, dediklerine tamamen katılıyorum, bence reyting sistemi denilen şey bitti, sadece AEW değil, WWE'de, NXT'de reyting olarak düşüşlerde zaten, ben WWE ile 3 milyon reyting altına düştüğünde dalga geçildiğini hatırlıyorum, şuan 2 milyon bile gelmiyor, AEW'de 600-700k bandına düşmüş durumda fakat tv anlaşması olarak milyara yakın anlaşmalar yapmaları bekleniyor, FOX ile isimleri geçiyor, reyting önemli olsa da başarıyı buna göre ölçemeyiz artık.

AEW'un en büyük başarısı, çok hızlı çok başarılı olması. Kuruluştan bugüne bakarsan şirket inanılmaz başarılı, ancak 2021'e göre şu anki şirketi karşılaştırırsan durum utanç verici. İki açıdan da bakmak gerekiyor, son 1.5 yılda şirketin TV reytingleri ve seyirci sayısı TNA'in 2010 çağına yaklaşmaya başladı büyük şovlar dışında çünkü.