Blackpool Combat Club'dan Claudio Castagnoli & Jon Moxley vs. CMLL'den Esfinge & Star Jr.
Maçın sonunda Moxley, Star'ı kolundan kilide alarak pes ettiriyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Kazananlar: Blackpool Combat Club
Moxley: "Gracias, amigos. Bu mesajı Meksika'daki CMLL'ye ya da dünyanın herhangi bir yerine götürün ve herhangi bir takıma öne çıkmak istediklerinde ezileceklerini söyleyin!"
FTR (Dax Harwood ve Cash Wheeler) ringe geliyor!
FTR ile BCC karşı karşıya geldi! Olaylar çabucak alevlendi ve iki takım yumruklaşmaya başladı.
Daniel Garcia vs Shane Taylor
Garcia, Taylor'ın bacağının aksamasıyla package piledriver'dan kurtuldu ardından Garcia bir kneebar bağladı ve Taylor pes etti!
Kazanan: Daniel Garcia
Bu Daniel Garcia'nın Collision'daki üst üste 5. galibiyeti oldu.
Lexy Nair sahne arkasında Continental Şampiyonu Eddie Kingston ile röportaj yapıyor!
Kingston: "Öncelikle, Young Bucks, Dynamite'ta yaptığınız şey iğrençti. Sting ve Darby'nin parıltısını çaldınız. Tıpkı Bryan Danielson gibi. Bryan Keith'in parıltısını çalması gibi. O çocuk sonunda bir sözleşme imzaladı ve sen onun bu anını elinden aldın. Evet, yaptın ve şimdi sana Revolution'da bir maç için meydan okuyacağım.
"Ben ve sen, teke tek, ama küçük bir şart ekleyeceğim. Bu maçın sonunda, seni yendikten sonra, elimi sıkmak zorunda kalacaksın. Çünkü bana saygı duymadığını biliyorum. Şimdi seni tekrar yendikten sonra elimi sıkıp bana saygı duyuyormuş gibi davranacaksın. Biliyorum ve dua ediyorum ki, bu durum seni içten içe yiyip bitirecek."