The Unleashed
BAY BAY!
The Unleashed
BAY BAY!
AEW: Dynamite canlı sohbet konusudur. İyi seyirler.
Maç kartı:
Maç kartı:
Indylerin Indy'si resmen.Tam bir Indy maç kartı. @StoneColdTR
Tişört şirketi kardeşim. Bu şirket 3 yıl önce otoparkta kuruldu. Şimdi Rohu satın aldı. Otoparkta kuruldu siz olamasanız olmazdı. Arabada beş evde on beş. Hep destek tam destek haydi çocuklar.Indylerin Indy'si resmen.
Hocam seni ağlarken görüyorum. Best in the World'un olduğu şirket nasıl küçük olabilir.Sadece Punk'un ismi bütün indylerin toplamından büyük.Tişört şirketi kardeşim. Bu şirket 3 yıl önce otoparkta kuruldu. Şimdi Rohu satın aldı. Otoparkta kuruldu siz olamasanız olmazdı. Arabada beş evde on beş. Hep destek tam destek haydi çocuklar.
Max TeKnİk GüReŞ. Entertainment'den anlamaz bunlar!Indylerin Indy'si resmen.
Punk'ın reddit kitlesi = NXT 2.0 dahil haftada 58 saat WWE izleyen işsiz ABD vatandaşları.Hocam seni ağlarken görüyorum. Best in the World'un olduğu şirket nasıl küçük olabilir.Sadece Punk'un ismi bütün indylerin toplamından büyük.
Neden bahsediyorsun hocam? Entertainment istiyorsan Punk vs MJF feuduna bakabilirsin.Aaa doğru,siz ileride jobber olacak bir hintlinin gelmesini bekliyordunuz 3 aydır... Arada canınız sıkılırsa güreş izlemeye davet ediyorum(AEW).Bekleyişinizde kolaylıklar dilerim.Max TeKnİk GüReŞ. Entertainment'den anlamaz bunlar!