AEW Dynamite (SPOILER) Elite'in, Punk ve Olay ile ilgili Göndermeleri

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
6
Jon Moxley
-
Böyle tiplerin sonu hep hüsranla biter. :) Omega'ya saygımdan bişi demiyorum büyük adam diye ama şu Young Bucks fena koparıyor insanı. Şu ikilinin CM Punk kıskançlığından bir yerleri yanıyor. Yanlarında görünmeyen bir dostları var. Evet Jericho. Onunda fena yanıyor CM Punk konusu açılınca. Tıpkı Booker T gibi. :) Young Bucks ilerde 3 defa reddettiği WWE'ye gitse asla Punk'ın aldığı tepkileri alamayacağını biliyor. Senin ev sahibin olduğun yerde ALLAH gibi karşılandı CM Punk. :) Siz ağzınız açık izlediniz. Oyne devam. :)
Aga olayları çok ciddiye almıyor musun yav, yarın bir gün Punk dönüp, bu adamlarla karşılaşırsa şaşırma yani

Punk City

The Aerialist
Konular
2,291
CM Punk
-
Aga olayları çok ciddiye almıyor musun yav, yarın bir gün Punk dönüp, bu adamlarla karşılaşırsa şaşırma yani
Yarın en sevdiğim adamlar Elite tayfası olur. Böyle bir adamım. Bu tarz konularda kayfabe bozmak istemiyorum sarıyor. Benim için sarıyorsa sıkıntı yok devam.

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
6
Jon Moxley
-
Yarın en sevdiğim adamlar Elite tayfası olur. Böyle bir adamım. Bu tarz konularda kayfabe bozmak istemiyorum sarıyor. Benim için sarıyorsa sıkıntı yok devam.
Ha ciddi sandım, şaka bir yana ben ilk günden beri work diyenlerdenim, hala da diyorum, bu olaylarla daha da yeniliyorum dediğimi. Başka hiçbir türlü Punk'ın, Chicago'da bile boo almasını sağlayamazlar.

Adorably Evil

Pretty Devil
Konular
1,756
Stone Cold Steve Austin
-
Bitti bu iş Punk Elite tayfanın alnını karışlamaya dönecek diye yorumladım.