AEW Dynamite(Spoiler) ORTALIK KARIŞTI

ReyMysterioKing

Follow The Buzzards
Konular
164
The Fiend
Bray Wyatt
Vince işleri falan. Ulan o değil de Tony'nin oyunculuğu ne kadar kötü. Hareket satışı da kötü. Bir de adamlar gelip ayağa kaldırdığında direkt kalkıyor :DD Ulan Tony daha öğrenecek çok şeyin var Vince'den. Aç da eski şovları izle ve öğren nasıl yapıyormuş Stone Cold'la birlikte.

artyomdh

Kayıtlı Üye
Konular
8
Okada hariç günahım kadar sevmem ringte olan kişileri fakat buna rağmen baya ilgimi çekti segment. Çok doğru bir hamle. Aew hesabını ne zaman açsam alakasız güreşçiler durmadan birbirileriyle maç yapıyor. Sonunda merak uyandırıcı bir segment. Kenny Omega geliyor haftaya üstüne. Net takip edilir bu hikaye.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,582
-
Bu işin sonunda Jon Moxley khan tarafında olur.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Bu işin sonunda Jon Moxley khan tarafında olur.
Bu yorumu atmaya gelmiştim atılmış gidiyorum.

Tony Khan vs Elite işin sonunda çok bir yere gitmeyecek çünkü zamanında yapıldı. Dark maçına Tony Khan kalkıp Omega ve Elite ekibine baya yüklenmişti ama devam etmemişti.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
Bu yorumu atmaya gelmiştim atılmış gidiyorum.

Tony Khan vs Elite işin sonunda çok bir yere gitmeyecek çünkü zamanında yapıldı. Dark maçına Tony Khan kalkıp Omega ve Elite ekibine baya yüklenmişti ama devam etmemişti.
Bu mallığı yapmazlar umarım. Uzun süre sonra ilk defa hakkını veren bir Dynamite izlemişim gibi geldi.

Alexander

The End Of The Way
Konular
61
Adam Copeland
Edge
Baktı reytingler düşük kendisi olaylara dahil oldu (!). Tony, bu tarz senaryolarda yer almam diyordu fikri değişmiş demek ki. Adam'ı bu olaylara dahil etmezler umarım.