AEW Dynamite(Spoiler) ORTALIK KARIŞTI

Dante

Kayıtlı Üye
Konular
2
-
AEW'nin tv show kısımlarını izlemeyi birkaç aydır bıraktım ve umurumda da değil açıkçası. ama gerçekten 90'ların klasik hikayesi 2024 yılında hala satabilmesi ve insanları heyecanlandırması bana çok ilginç geliyor. insanların defalarca izlediği hikayeyi niye bu kadar merak ettiğini hiç anlamıyorum. Tabii bu sadece AEW'de değil bütün tv wrestling sektörunde var ve işin ilginci o ki izleyiciler hiçbir yeni şeyi talep etmiyor.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Kaset olayı gereksiz olsa da aslında bakarsan senaryoda mantıksız değil, çünkü Jack Perry, Dynamite sonrası şovda Tony'e 8 ayımı çaldın diye laflar söylüyor.
Senelerdir söylediğim şeyi yaptılar sonunda, mükemmel olmasa da bir şey denediler ve potansiyeli var.

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
17
Jon Moxley
-
Senelerdir söylediğim şeyi yaptılar sonunda, mükemmel olmasa da bir şey denediler ve potansiyeli var.
Ah bu olayların içerisinde Punk olsaydı bir de, efsane bir şey olurdu, yine de şuana kadar bu olay müthiş işleniyor, baştan aşağı takip ettiğimden aşırı zevk alıyorum, Jack Perry kariyeri boyunca ilk kez oldukça dikkat çekici bir konumda.

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Gidişat şöyle iyi böyle iyi.

BCC Yuta yı döve döve adam ederken ne yaptı etti o hikayeyi bile çöp ettiler AEW yu yoğurdu doğra bir cacık olmaz.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
3,811
-
Kaset olayı gereksiz olsa da aslında bakarsan senaryoda mantıksız değil, çünkü Jack Perry, Dynamite sonrası şovda Tony'e 8 ayımı çaldın diye laflar söylüyor.
Yine de izleyici için olumlu bir şey değildi bence hiç gerek yoktu ya.
Jack Perry karakterinin motivasyonunu anlıyorum ona yarayabilir fakat başka bir şey olabilirdi sanki olsun zarar ziyanı yok şimdilik.
Büyük olaylara girişecekler belli ki eğer dönebilirse o tarihte Kenny Omega ve Okada mücadelesini izleyebiliriz...

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Ah bu olayların içerisinde Punk olsaydı bir de, efsane bir şey olurdu, yine de şuana kadar bu olay müthiş işleniyor, baştan aşağı takip ettiğimden aşırı zevk alıyorum, Jack Perry kariyeri boyunca ilk kez oldukça dikkat çekici bir konumda.
Punk varken senaryo yapıp Cmftr ve Elitei Dynamite ve Collison üzerinde ayırıp tüm şirketin hemen hemen ortak olduğu soğuk savaş tarzı bir hikaye yapılırdı, en son All In main eventi olarak bir maçla kapatılırdı, AEW şuan en kötü 900k seyirlerinde devaöçm ederdi, 683k nedir yav.

BEYZ4

AleminHızlıDelikanlısı
Konular
134
Web sitesi
www.makindagames.xyz
AJ Styles
-
Uzun süre sonra ilgi çekici bir senaryoya girmişler, bir süre takibe alırım bakalım nereye gidecek.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Ne bu Austin-McMahon senaryosu mu? :D

derion

ı have adhd feel like tony khan
Konular
15
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Potansiyelli bir hikaye WWE nin düştüğü hataya düşmeden tüm kadroyu dahil etmeden ve odak noktası kaybolmasan işlenirse mükemmel olur .
Bir de Mjf return üyle tadından yenmez.