Okada'nın karısı o tarihlerde doğum yapacakmış kemeri o yüzden büyük ihtimal Jay White'a bıraktı. Kota olayı onların kontrolünün dışında. Valla kalanlarda haklısın. Çok üzdü bu PPV beni, çok talihsizlikler oldu. Punk'ın sakatlanması, Omega'nın sakatlığı, Danielson, son anda Okada'nın çekilmesi (o olayın arka planı nasıl oldu çok merak ediyorum, çünkü açıkça build up yapıyorlardı) Naito yok... Bu 2007 WWE'siyle crossover yapıp Cena ve Orton'u getirmemeye benziyor... Of olmadı bu... İnşallah sonraki crossoverlar daha iyi olur.NJPW başkani abimin tonyi cok fena dolandırdığı ppvdir, Okada sirf su şova çıkmasın diye White'a kemer verdiler, Kota zaten yok, Naito'da gelmiyor, Takahashi de yok, yetmezmiş gibi Jay white'a hangmani gömdürtecekler, tek eksileri tanahashi dedemin kaybetmesi olacak onun da kariyerinin sonlari..
NJPW başkani abimin eline sağlık...
Omega vs White gelirse okay. Danielson'a başka birini isterdim ama.Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama PPV'e
Omega vs White
ve
Zack Sabre Küçük vs Bryan Danielson maçları eklenecek bu hafta...
Ayrıca bence bu 2 maç hariç en az 2 maç daha duyuracaklar.
Andrade olacakmış normalde. CMLL saolsun olmadı. Ben en azından bir Darby Allin görmek isterdim.Böyle bir şovda Ospreay’in payına düşen Orange Cassidy mi oldu gerçekten ya? Çok tatsız.