AfterMania RAW Türkçe Çeviri | "The Rock'la Olan Hikayen Daha Yeni Başladı"

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker

Triple H: "Karşınızda, Yepyeni Tartışmasız WWE Universal Şampiyonu, The American Nightmare, Cody Rhodes!"

(Cody Rhodes kemeriyle girişte beliriyor ve seyircilerin desteği onu adeta büyülüyor. Ringe girip Triple H ile tokalaşıyor. Cody Rhodes kemerini havaya kaldırırken Triple H de onun elini havaya kaldırıyor. Triple H ringden indiğinden sonra Cody Rhodes eline bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor)

Cody Rhodes: "Tam iki yıl önceydi. WrestleMania'dan sonraki RAW gecesinde buraya geldim, hedeflerimi sundum. Açık bir şekilde hayal ettim. Ve dün geceki WM 40'da, o hayalim gerçeğe dönüştü (cheer). Bana Philadelphia'nın 39 feet deniz seviyesinden yukarıda olduğunu söylediler. Ama bilmiyorum, buradaki hava biraz zayıf gibi. Yanılmış olmayın, çünkü siz ve ben burada, şimdi dağın tepesinde duruyoruz! (cheer). Bilirsiniz, Spor Eğlencesi sektörüne girdiğinizde, güreştiğinizde, size sorulan büyük şey senin amacının ne olmasıdır. Bunu neden yapıyorsun? Neden bedel ödüyorsun? Neden fedakarlıklar yapıyorsun? Eğer yapabilseydim, biliyorum buradaki eşsiz kuruluma sahip muhteşem evimiz var ama eğer beni anlayışla karşılarsanız, sizlere, yani kamyondaki herkese, en büyük nedenlerimden birini göstermek isterdim."

(Cody Rhodes'un çocuğunun olduğu bir videoda, çocuğun "baba hikayeni bitir, bana göster" demesini görüyoruz)

Cody Rhodes: "Bu benim küçük kızım ve onun bilmesini isterim ki, babası işe gittiğinde, babası sadece işine gitmiyor, o ana olaylarda olan işine gidiyor! (cheer). Baban savaştığında, artık bir meydanokuyucu gibi değilde, şampiyon gibi savaşıyor. Bu benim için eşsiz bir çıkılmaz durum. Ben her zaman çizgimde durdum, ama şimdiyse çizgi benim için çiziliyor. Bayanlar ve baylar benim adım Cody Rhodes (cheer). Bir zamanlar istenmeyen, şimdi inkar edilemez oldu, ve ben Tartışmasız Universal WWE şampiyonuyum! (cheer)."

(Cody Rhodes seyircilerin desteğini izlerken. Tam bu esnada If You Smell duyuluyor ve Rock girişte beliriyor. Omzundaki Halkın Şampiyonu kemeriyle ringe doğru ağır adımlarla ilerleyip. Ringde eline bir mikrofon alıyor. Ancak seyirciler onun konuşmasına bir türlü izin vermiyor. En sonunda Rock konuşuyor)

The Rock: "Şimdi The Rock söylüyor ki... (bölüyorlar onu) The Rock'ın Philadelphia'da çok şeyi var ama iğrenilmek (sevilmemek) onlardan biri değil! (Bir türlü onun konuşmasına izin vermiyorlar, ben bile gıcık oldum) Başlamadan önce- (boo), The Rock buraya geldi, Başlamadan önce, The Rock buraya geldi. Cody'ye çiçekler vermek için ve hem de söylüyorum ki Philadelphia başka bir rekordu Taylor Park'ın en büyük çöplüğünü buraya toplamakla kırdı! (boo). Evet şimdi, lanet olası çenenizi kapayın, sizi çöplük parçaları! (ağır bir boo)."

(Cody Rhodes kemerini havaya kaldırıp seyircilerin desteğini görüyor. The Rock da bunu görüp kemerini kaldırıyor ama aynı reaksiyonu alamıyor)

The Rock: "Şimdi The Rock buraya geldi. Havaifişekler yok, akan kanlar yok, sadece sen ve The Rock var ve The Rock sana çiçeklerini vermek istiyor. Cody Rhodes başardın. İstedikleri şeye destek verebilirler (seyirciler) ama bu The Rock ve sen arasında. Başardın, hikayeni bitirdin. Bütün olasılıklarla yüzyüze geldin ve sen Roman Reigns'i ringin ortasında 1, 2, 3 diye yendin (cheer). Cody, senin üstesinden gelmeye çalıştığın onca şeyin The Rock'ın senden kan akıtması olduğunu mu düşünüyorsun? The Rock'ın elinde senin kanların vardı, The Rock senin kiyafetlerini yırtmıştı, derini ayırmıştı, ve sen herşeyi yine de başardın. Sen kazandın, hikayeni bitirdin. The Rock bir kemer bile yapmıştı, o çok özel bir kemerdi ve O kemerle seni bir köpek gibi kırbaçladı çocuk! O kemere özel bir isim bile takmıştı, Anne Rhodes (cheer). Saygısızlık yok, geçen o gecelerde o çok mutluydu, özellikle dün gece çok mutluydu. Yüzünde büyük bir gülücük vardı. Oğluyla olması gerektiği gibi gurur duyuyordu. Başka kimin yüzünde büyük bir gülümseme olduğunu biliyor musun Cody? Cennetteki babanın (cheer)."

The Rock: "Senin bildiğin gibi, ailenin bildiği gibi ve burdaki bir çok insanın bildiği gibi senin baban benim kahramanımdı adamım. The Amerikan Dream. Belki bilirsin, The Soul Man, babam ve senin baban iyi arkadaştılar adamım. Onlar Şehirlerde gezip tozup, o yollardan geçiyorlardı evet. Şeyi düşünüyordum, babamın, sana onca yaptığım kötü şeylerden sonra benimle gurur duymasından pek emin değilim. Ve aslında, pekte umurumda değil açıkçası (duraksıyor). Ama bak sana ne söylüyorum Cody, sen hikayeni bitirdin. Ve şu kemere bakın, yepyeni bir kemerin var. O şeye bak, ahh bu çok güzel (Cody kemerini gösteriyor). İsim tabelan bile var, The American Nightmare (cheer geliyor). Hayır, hayır, hayır, hayır. (gülerek) Biliyorum, sizler The Rock'ın kemerinin sahte olduğunu söylemek istersiniz ama bu kemer Muhammed Ali'nin eşi Lonnie Ali tarafından The Rock'a verildi. Teşekkür ederim, geçen haftasonundaki Hall of Fame şovunda vermiştin. Görüyorsun, The Rock yıllar önce The Nation of Domination'a katıldığında kendini Halkın Şampiyonu adlandırmıştı, Muhammed Ali de bu Halkın Şampiyonu sembolünü The Rock'a verdi. Yani bu kemer The Rock için çok fazla anlam içeriyor, aynı sizin için de o kemerde çok fazla anlam olması gibi. Ama Cody, Rock'ın sana bir şey sormasına izin ver. The Rock'ın o kemeri tutmasının bir yolu var mı? (Cody'nin kemerini gösteriyor ve seyirciler hayır diye bağırmaya başlıyorlar). Bu gece havaifişekler ve şiddet yok. Ben de senin gibi profesyonel güreşin içinde büyüdüm. Pro Wrestling kemerlerini severim. Ben her birini bu ellerde tuttum ama bunu hiçbir zaman tutmadım (cheer ve seyirciler hayır diye bağırıyor)."

Cody Rhodes: "Yani sen bu kemeri tutmak istiyorsun?"

The Rock: "Evet, istiyorum."

Cody Rhodes: "Sen bu kemeri bir anlığına tutabilirsin eğer ben de senin kemerini tutarsam (yoğun bir cheer geliyor)."

The Rock: "Evet, tabi ki, kesinlikle. Senin Halkın Şampiyonu kemerini tutmandan onur duyarım, evet."

(Kemerleri birbirlerine yavaşca veriyorlar. Rock kemeri omzuna koyup poz veriyor, seyirciler onu boo'luyor, Rock mikrofonu ağzına götürüyor)

The Rock: "Söylemeliyim ki, bu aslında doğru hissettiriyor (Cody somurtuyor, Rock kemeri ona veriyor). Teşekkürler Cody, çok teşekkür ederim bu çok fazla anlam ifade ediyor. Böylelikle, Cody Rhodes, senin bildiğin gibi ve buradaki çoğunluğun bildiği gibi, The Rock şimdilik bir süreliğine ara vermek zorunda (cheer). Biliyorum, biliyorum, biliyorum The Rock'a güvenin, The Rock da gitmek istemiyor. The Rock profesyonel güreşi seviyor. The Rock bunu yeniden harika yaptı, sen de yeniden harika yaptın. (seyirciler hep bi' ağızdan Güle Güle The Rock diye bağırıyor) Ama bunu unutma The Rock gidecek, ama geri döndüğünde şampiyon ol ya da olma The Rock senin için dönecek (boo)."

Cody Rhodes: "Sabırsızlıkla bekliyorum (cheer)."

The Rock: "The Rock da sabırsızlıkla bekliyor. Bütün dünya bunu sabırsızlıkla bekliyor. Hemde kritik bir şeyi bilmeni de isterim ki. Dün, Cody Rhodes tüm zamanların en büyük WrestleMania'sındaydı. Adamım, sen Roman Reigns'i o ringin ortasında 1, 2, 3 diye yendin. Ancak, bundan tam 24 saatten kısa bir süre önce The Rock seni ringin ortasında 1, 2, 3 diye yendi. Yani Cody Rhodes, senin Roman Reigns'le olan hikayen bitti ve başardın ama (gözlüğünü çıkarıp) The Rock'la olan hikayen daha yeni başladı (cheer, Cody gülümseyerek mikrofonu ağzına götürüyor)."

Cody Rhodes: "Buna inanırım, çünkü sen patronsun değil mi? Sen The Final Boss'sun ama hemde TKO'nun da patronusun, yani kelimesi kelimesine benim patronumsun değil mi? (The Rock bunun doğru olduğunu söylüyor). Peki, bunda bir anlaşmazlığım yok, ama senin de bu düşüncede bir anlaşmazlık yaratacağını düşünmüyorum. Ben şampiyonum (cheer). Ben onların şampiyonuyum! (cheer). Ve patron, bu, senin de şampiyonun olduğum anlamına geliyor! (cheer geliyor ve yüz yüze duruyorlar, ardından Rock mikrofonu ağzına götürüyor)."

The Rock: "Sen onların şampiyonusun, sen dünyanın şampiyonusun, sen benim şampiyonumsun. (duraksıyor) Cody Rhodes, The Final Boss gün batımına gitmeden önce son bir şey kaldı. Sana vermek istediğim bir şey var. Havaifişekler yok. (The Rock cebinden bir şey çıkarıp Cody'nin elinin içine koyuyor, ve mikrofonu ağzına götürüyor). Bunun ne olduğunu anlaman için elini açmana bile gerek yok. Benim kalbimi bir daha kırma, eğer The Final Boss'un neyi pişirdiğinin kokusunu alabiliyorsan."

(The Rock'ın müziği çalıyor, The Rock, Cody'nin öfke dolu bakışlarına aldırmadan elini kolunu sallayarak ringten iniyor ve arka alanın yolunu bulduğunda, Cody'nin öfke dolu bakışları görüntülere zoom'lanıyor, sonrasında kameralar kapanıyor)