Al Ulan Motivasyon!

Brock_Lesnar

yedim.
Konular
846
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Çok mu yoruldun ? Motivasyonun mu düştü ? Hedeflerine mi ulaşamadın ? Hayattan mı bıktın ? Hiçbir şey için geç değil. Kalk ve hedeflerin için çabala. Ders olur Body Building olur. Kavga, dövüş, futbol, basketbol ne olursa olsun. Pes etme, savaş ! Çünkü bu dünyaya gelmen için 2. bir şansın olmayacak. Hayatı akışına bırakma. Hayatını şekillendir. Sen hayata değil hayat sana adapte olsun. Her şey senin kontrolün altında. Motivasyonunu kim bozuyorsa aldırma ona. Çalış ve sonucunu gör. Zamanı gelince sen başar ve bunu onun gözüne sok !

Kendimden örnek vereceğim :
Çok zayıftım. Arkadaşlarımdan çok zayıftım. Çevremdeki insanlardan çok zayıftım. Herkes beni güçsüz çelimsiz görüyordu. Beni eziyorlardı. Sadece 45 kiloydum. Yaşım 17 ydi. 14-15 yaşındaki çocuklar bile benden iriydi. Buda benim özgüvenimi düşürüyordu. Günde 2 öğün yiyiyordum beslenmem leş gibiydi. Çelimsiz ve özgüvensiz olduğum için dışlanıyordum. Buna bir son vermek için spora başladım 4-5 yıllık spor sonunda 120 kilo civarındayım. Beni ezen alay eden herkes şuan benden korkuyor. Onlara zarar vermek intikam almak gibi bir niyetim yok. Zaten mal ortada. Bana bir şey yapamayacaklarını onlarda biliyor. Ben ise sınırların ötesine geçip kendimi daha da geliştirip kütleme kütle koyuyorum. Arkadaşlarım yaşları gereği büyüyüp kilo alırken ben ise 5-10 seviye atlıyorum. Özgüvenim tavan yapmış durumda. Ama ne olursa olsun egonuza yenik düşmeyin. Her zaman efendi olun. Saygılı olun. Kimseyi incitmeyin. İşte buda benim hikayem.

Şimdi siz "Ne anlatıyor bu adam?" Demiş olabilirsiniz. Sizler benim dostlarımsınız. Her ne olursa olsun kavga etsek atışsak bile hepinizin yeri bende ayrı. Bunları yazma sebebim size biraz olsun motivasyon vermek. Sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana. Sonuna kadar okuduysanız hepinize teşekkür ederim.
Bir kaç tane motivasyon şarkısı paylaşacağım buraya. Gaza gelelim biraz. :D

Herkese iyi forumlar.​

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Motivasyona ihtiyacım yok kral.. Güzel yazı +rep.

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
ZYZZ mı oyyyyyyyyyyyyy BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!

The Unleashed

Hall Of Famer
Konular
1,926
Adam Cole
-
Bu yazıdan sonra dayanamadım uzun zamandır tatlı yemiyordum, triliçe 2 tane ve 1 tane de çikolata soslu San Sebastian aldım yicem şimdi. Teşekkür ederim.

Birazdan şu şekil hamburger yicem duygulandırdın hocam.

Son düzenleme: