Başlığı görünce direkt aklıma gelen: Benimde benimde salkfgslkgsailkgsaiklasdgsad.
LasVegasValisi Day One Ish Katılım 31 Ağu 2020 Konular 1,179 Mesajlar 11,055 Tepkime puanı 5,145 Puanları 735 L.A Knight Dutch 31 May 2022 #21 DarylDiXoN' Alıntı: Başlığı görünce direkt aklıma gelen: Genişletmek için tıkla ... Benimde benimde salkfgslkgsailkgsaiklasdgsad.
DarylDiXoN' Alıntı: Başlığı görünce direkt aklıma gelen: Genişletmek için tıkla ... Benimde benimde salkfgslkgsailkgsaiklasdgsad.
quizcik Rusev Day Katılım 21 Ocak 2015 Konular 61 Mesajlar 9,878 Tepkime puanı 154 Puanları 795 Konum BURSA 31 May 2022 #22 Motivasyon bommboş bir şeydir disiplin olmadıktan sonra.
Mexes Rated R Superstar Katılım 6 Nis 2022 Konular 138 Mesajlar 3,080 Tepkime puanı 1,291 Puanları 345 Edge - 1 Haz 2022 #23 Kanka bir şeyi çok merak ettim 120 kiloyum diyorsun şuan boyun kaç? Bu kiloya göre en azından 185-190 cm civarı olman gerekiyor.17 yaşında boyun tahminen en az 180 civarındadır cidden 180 45 kilo mu geziyordun :d ?? Güzel sallamışsın.
Kanka bir şeyi çok merak ettim 120 kiloyum diyorsun şuan boyun kaç? Bu kiloya göre en azından 185-190 cm civarı olman gerekiyor.17 yaşında boyun tahminen en az 180 civarındadır cidden 180 45 kilo mu geziyordun :d ?? Güzel sallamışsın.
The Pariah I love sex Katılım 4 Ağu 2014 Konular 167 Mesajlar 7,224 Tepkime puanı 1,208 Puanları 1,060 Yaş 26 Konum Ankara The Miz - 1 Haz 2022 #24 Zyzz... Bu akım çok güzel, aynı zamanda da komik geliyor bana. Motivasyon vermeye çalışman çok hoş. Bir şeyler yapmak isteyenler için bulunmaz nimet. Benim gibi artık bir şey yapmaktan dahi umudunu kesmiş adamlar ise umutsuz vakalar ne yazık ki.
Zyzz... Bu akım çok güzel, aynı zamanda da komik geliyor bana. Motivasyon vermeye çalışman çok hoş. Bir şeyler yapmak isteyenler için bulunmaz nimet. Benim gibi artık bir şey yapmaktan dahi umudunu kesmiş adamlar ise umutsuz vakalar ne yazık ki.
Brock_Lesnar yedim. B Katılım 21 Şub 2022 Konular 846 Mesajlar 13,464 Tepkime puanı 6,509 Puanları 635 Brock Lesnar Brock Lesnar 1 Haz 2022 #25 Mexes' Alıntı: Kanka bir şeyi çok merak ettim 120 kiloyum diyorsun şuan boyun kaç? Bu kiloya göre en azından 185-190 cm civarı olman gerekiyor.17 yaşında boyun tahminen en az 180 civarındadır cidden 180 45 kilo mu geziyordun :d ?? Güzel sallamışsın. Genişletmek için tıkla ... 1.77 boyda 45 kg civarıydım hocam. Şuan 1.90 a yakın boyum var. Hem yalan söylesem elime ne geçecek ki ? Allah’tan bir konu açalım dedik hemen haterlar gelmiş. Neyse Usta Seneye veya 2 sene sonra Eylül ayında Türkiye Şampiyonası Vücut geliştirme yarışını izle. Podyumdan sana selam yollayacam.
Mexes' Alıntı: Kanka bir şeyi çok merak ettim 120 kiloyum diyorsun şuan boyun kaç? Bu kiloya göre en azından 185-190 cm civarı olman gerekiyor.17 yaşında boyun tahminen en az 180 civarındadır cidden 180 45 kilo mu geziyordun :d ?? Güzel sallamışsın. Genişletmek için tıkla ... 1.77 boyda 45 kg civarıydım hocam. Şuan 1.90 a yakın boyum var. Hem yalan söylesem elime ne geçecek ki ? Allah’tan bir konu açalım dedik hemen haterlar gelmiş. Neyse Usta Seneye veya 2 sene sonra Eylül ayında Türkiye Şampiyonası Vücut geliştirme yarışını izle. Podyumdan sana selam yollayacam.
Brock_Lesnar yedim. B Katılım 21 Şub 2022 Konular 846 Mesajlar 13,464 Tepkime puanı 6,509 Puanları 635 Brock Lesnar Brock Lesnar 1 Haz 2022 #26 The Pariah' Alıntı: Zyzz... Bu akım çok güzel, aynı zamanda da komik geliyor bana. Motivasyon vermeye çalışman çok hoş. Bir şeyler yapmak isteyenler için bulunmaz nimet. Benim gibi artık bir şey yapmaktan dahi umudunu kesmiş adamlar ise umutsuz vakalar ne yazık ki. Genişletmek için tıkla ... Umudunu hiç bir zaman kaybetme hocam. Bu dünya ya sadece 1 kere geliyorsun. Yaşamını umutsuz geçirmek yerine hedeflerine ulaşarak geçir. Hayatın tadını çıkar. Emin ol başaracaksın. Bol şans.
The Pariah' Alıntı: Zyzz... Bu akım çok güzel, aynı zamanda da komik geliyor bana. Motivasyon vermeye çalışman çok hoş. Bir şeyler yapmak isteyenler için bulunmaz nimet. Benim gibi artık bir şey yapmaktan dahi umudunu kesmiş adamlar ise umutsuz vakalar ne yazık ki. Genişletmek için tıkla ... Umudunu hiç bir zaman kaybetme hocam. Bu dünya ya sadece 1 kere geliyorsun. Yaşamını umutsuz geçirmek yerine hedeflerine ulaşarak geçir. Hayatın tadını çıkar. Emin ol başaracaksın. Bol şans.
Mexes Rated R Superstar Katılım 6 Nis 2022 Konular 138 Mesajlar 3,080 Tepkime puanı 1,291 Puanları 345 Edge - 1 Haz 2022 #27 Brock_Lesnar' Alıntı: 1.77 boyda 45 kg civarıydım hocam. Şuan 1.90 a yakın boyum var. Hem yalan söylesem elime ne geçecek ki ? Allah’tan bir konu açalım dedik hemen haterlar gelmiş. Neyse Usta Seneye veya 2 sene sonra Eylül ayında Türkiye Şampiyonası Vücut geliştirme yarışını izle. Podyumdan sana selam yollayacam. Genişletmek için tıkla ... 17 yaşından sonra 13 cm mi uzadın??? Bildiğime göre biyolojik olarak mucize olması gereken bir durum gerçekleşme ihtimali çok çok az kanka bence hala sallamaya devam ediyorsun.
Brock_Lesnar' Alıntı: 1.77 boyda 45 kg civarıydım hocam. Şuan 1.90 a yakın boyum var. Hem yalan söylesem elime ne geçecek ki ? Allah’tan bir konu açalım dedik hemen haterlar gelmiş. Neyse Usta Seneye veya 2 sene sonra Eylül ayında Türkiye Şampiyonası Vücut geliştirme yarışını izle. Podyumdan sana selam yollayacam. Genişletmek için tıkla ... 17 yaşından sonra 13 cm mi uzadın??? Bildiğime göre biyolojik olarak mucize olması gereken bir durum gerçekleşme ihtimali çok çok az kanka bence hala sallamaya devam ediyorsun.
Droi Au But Since Day One Katılım 14 Nis 2018 Konular 82 Mesajlar 848 Tepkime puanı 325 Puanları 390 CM Punk - 1 Haz 2022 #28 ADAMSIN.
Hacken New York Knicks Katılım 7 Kas 2013 Konular 117 Mesajlar 9,384 Tepkime puanı 5,482 Puanları 1,135 Yaş 27 Konum İstanbul Bret Hart Sheamus 1 Haz 2022 #29 Mexes' Alıntı: 17 yaşından sonra 13 cm mi uzadın??? Bildiğime göre biyolojik olarak mucize olması gereken bir durum gerçekleşme ihtimali çok çok az kanka bence hala sallamaya devam ediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yok, uzayabilir. Az görülür ama olabilir. Benzer arkadaşım oldu benim de maalesef. Bir kısa biz kaldık a.
Mexes' Alıntı: 17 yaşından sonra 13 cm mi uzadın??? Bildiğime göre biyolojik olarak mucize olması gereken bir durum gerçekleşme ihtimali çok çok az kanka bence hala sallamaya devam ediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yok, uzayabilir. Az görülür ama olabilir. Benzer arkadaşım oldu benim de maalesef. Bir kısa biz kaldık a.
The Pariah I love sex Katılım 4 Ağu 2014 Konular 167 Mesajlar 7,224 Tepkime puanı 1,208 Puanları 1,060 Yaş 26 Konum Ankara The Miz - 1 Haz 2022 #30 Brock_Lesnar' Alıntı: Umudunu hiç bir zaman kaybetme hocam. Bu dünya ya sadece 1 kere geliyorsun. Yaşamını umutsuz geçirmek yerine hedeflerine ulaşarak geçir. Hayatın tadını çıkar. Emin ol başaracaksın. Bol şans. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı hedefimin olmaması kanka... Baştan patlıyoruz yani.
Brock_Lesnar' Alıntı: Umudunu hiç bir zaman kaybetme hocam. Bu dünya ya sadece 1 kere geliyorsun. Yaşamını umutsuz geçirmek yerine hedeflerine ulaşarak geçir. Hayatın tadını çıkar. Emin ol başaracaksın. Bol şans. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı hedefimin olmaması kanka... Baştan patlıyoruz yani.