Bizimkisi de aynı. Katılıyorum. Özellikle içinde hastane olan ünilere el kol sallayarak giriliyor. Çok rahat şekilde arkadaşlarımı istesem derse sokarım. Kimse de bu kim demez.Bizim okul zaten öyle. Yol geçen hanı gibi. 18-30 yaş aralığındaki herhangi bir insan, kimin derste olup olmadığına dikkat etmeyen hocaların 60-70 kişiyle işlediği derslere rahatlıkla girebilir. Bu da birçok derse girebilmek demektir.
Benzer olay bizde de vardı da artık girişlerde sıkı denetim yaptılar. Bir genç bicaklanmisti okul içine gelen otobüsler vesaire derken. (41AT, 85C) artık daha dikkatliler. Ama okulun içinde hafta sonları açılacak olan millet bahçesi var. :dBizimkisi de aynı. Katılıyorum. Özellikle içinde hastane olan ünilere el kol sallayarak giriliyor. Çok rahat şekilde arkadaşlarımı istesem derse sokarım. Kimse de bu kim demez.
Birden fazla kişi arkadaşını derse sokarsa hoca anca öyle anlar. "Ne oluyor lan" der. Bazı slaytçılar onu bile demez.Bizimkisi de aynı. Katılıyorum. Özellikle içinde hastane olan ünilere el kol sallayarak giriliyor. Çok rahat şekilde arkadaşlarımı istesem derse sokarım. Kimse de bu kim demez.