Aşk veya Sevgiye İnanır Mısınız?

Ringo45

Kayıtlı Üye
Konular
4
Jeff Hardy
Aşk veya sevgiye inanır mısınız ?

Konular
1,398
AJ Styles
Baron Corbin
Yanlış kişiye duyulduktan sonra ikisi de öldürür.

Konular
1,398
AJ Styles
Baron Corbin
Yanlış kişi olduğunu öğrenince ister istemez ikisinden de uzak duruyoruz.
Mecburen... Bu konunun en berbat yanı uzunca bir süre hislerimizi kontrol edemiyor ve kendimizi yıpratıyor olmamız. Ancak yine de, tüm olumsuz deneyimlere rağmen insan sevmekten ve aşık olmaktan vazgeçmemeli. Zaten belli bir noktada pekte elimizde olan, yönetebildiğimiz şeyler değil bunlar.

Iron Cannonball

Prodigy of the World
Konular
3,956
Tommaso Ciampa
-
Sevgiye inanabilirsiniz çünkü anneni seversin babanı seversin ablanı abini seversin arkadaşlarını seversen en kötü gider komşunun küçük bebesini seversin.

Aşk öyle değil ama. Örnek veriyorum ben hiç kör kütük o kızdan başka bir kızı görecek kadar aşık olmadım. Bulunduğum ortamda x kızı varsa kalbim onun için atıyordu başka bir ortamda y kızı varsa kalbim onun için atıyordu. Şimdi dostlar bu aşk mıdır abazanlık mıdır?

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,758
Bu devirde ne aşkı ne sevgisi para kimdeyse gönül oraya konuyor. Çıkar ilişkisi daha ön planda artık bu nesil için.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
521
Seth Rollins
-
Bu sene aşka inandım. Gerçekten aşk diye bir şey varmış ama fayda etmedi. Eskisi gibi sekse inanmaya devam ediyorum şu an.

Ringo45

Kayıtlı Üye
Konular
4
Jeff Hardy
Sevgiye inanabilirsiniz çünkü anneni seversin babanı seversin ablanı abini seversin arkadaşlarını seversen en kötü gider komşunun küçük bebesini seversin.

Aşk öyle değil ama. Örnek veriyorum ben hiç kör kütük o kızdan başka bir kızı görecek kadar aşık olmadım. Bulunduğum ortamda x kızı varsa kalbim onun için atıyordu başka bir ortamda y kızı varsa kalbim onun için atıyordu. Şimdi dostlar bu aşk mıdır abazanlık mıdır?
Buna ayrangönüllülük denilir.