Askerlik Sorusu

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
6 ay yaptım, Kıbrıs'ta çok güzel yaptım. Ama herkes benim kadar şanslı olmaz.
Kolay olsa bile bir gece kafamı yastığa koydum. "Ulan daha 75 kere bu yatağa yatıcam, bitmiyor yeter artık " dediğimi biliyorum. Tabi o yastığa her gece kafanı koyup deliksiz uyumak yok :)
Bazen 1-3 bazen 3-5 bazen 5-7 nobetin olacak. Bu saatler adamı mal ediyor. Uyusan dert,uyumasan ayrı dert.
100den geri sayarken için daralır,uykun kaçar, bit artık dersin.
Aklın varsa 20 gün yap gel kardeşim.

Ryan O'Reily

BOZKURT
Konular
134
Lita
Bedelli parasını çok rahat karşılayabilirdim ama uzun dönemi tercih ettim. 6 temmuz’da Aydın Jandarma. Beklemedeyim. Git adam gibi yap askerliğini.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Yerli ve milliliği savunuyorsan madem sen 1 yıllık yap, CHP zihniyetine bu 1 yılda geçit vermemiş olursun.

UMTCN DNZ

×××BITW×××
Konular
66
CM Punk
CM Punk
Parayı devlete verme ye iç alt tarafı 6 ay tatil gibi düşün.
Parayı ver diyenler nazi kampında yer aldı galiba.
6 ay boyunca ne denirse yapacaksın ve zevk almaya bakacaksın benim birikmiş ev param vardı 1 kuruşunu vermedim ev için yaptık askerliği iyi ki de yapmışım o ortamı çok arıyorum.

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Sizi aşırı zora sokmayacaksa bedelli yapın gitsin. 6 ay çok uzun bir süre. 6 ayda o parayı geri kazanabilecek bile imkanlarınız olur. Hele yaşınız 30'lara merdiven dayadıysa bir geleceksiniz 1 yıla yakın süre gitmiş gitmesi gelmesi hazırlığı o kafaya girmesi vs.

ShieldBrothers

head of the table
Konular
30
Roman Reigns
-
Para bir şekilde kazanılıyor harbi dediğin gibi. Hocam seni tüm askerlik başlıklarında gördüm hangisini tercih etmiştin?

Yani hocam şu önümüzdeki 2-3 ay çift maaş alacağım gibi bir durum var. Güzel bir para kazanmış olcam. Her bir maaşın çoğununa yakınını köşeye atcam diyebilirim yani. Bunu bir iki ay daha uzatınca Kasım gibi işte halletmiş oluyorum para mevzusunu. Sadece dediğim gibi o parayı verince sıfırlancam ama koymaz herhalde.

Bilgilendirme için çok sağol.
Bedelli hocam, askerlikte düşünecek bol bol vakitten başka pek birşey yok. Benim iş hayatımın çok yoğun ve stresli olduğu döneme gelmişti o yüzden ekstra güzel oldu bir nevi ara gibi. Ayrıca bedellide ki ortamın normal askerliğe göre daha iyi olması çok muhtemel oluyor genelde, zira askerlikte en çok çektiren şey kötü ortam olmuştu benim arkadaş ortamımda. Mecburi birlikte günlerini geçireceğin insanların işine gücüne dönmek gün sayması ve ortamda kimseyle zıtlaşmamak istiyor oluşu önemli bir etken.

Konu sosyal medya için oldukça hassas olduğu için olabildiğince kibar yazmak durumunda kaldım birtakım çekincelerden ötürü. Umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.

Mike The Miz

pacem in terris
Konular
1,429
The Miz
-
Bedelliye para varsa düşünmeden yapılır sen zaten bu vatanı bu seçimlerde AKP'ye oy atarak kurtardın. Bence askerlik yapmana gerek yok çünkü HDP, Gayler başa gelmedi Allaha hamd olsun.