Athena AEW Dynamite'ta Mercedes Mone İle Yapacağı Maç Hakkında Konuştu

Straight Edge Savior

Those Everyday Feels
Konular
5,039
Kazuchika Okada
-
1000000351.jpg

12 Nisan tarihli AEW Collision'da Athena, Owen Hart Foundation turnuvasını kazanma mücadelesine başladı ve turnuvanın açılış turunda Harley Cameron ile karşı karşıya geldi. Athena zafere ulaşarak yarı finale yükseldi ve Çarşamba günkü AEW Dynamite'ta Mercedes Mone ile karşılaşacak.

Cameron'ı Collision'da mağlup ettikten sonra dijital bir özel yayında konuşan Athena, Mone'un memleketinde yapacakları mücadele öncesinde Mercedes'e bir uyarı gönderdi.

Athena: "Bu benim yılım. Bu benim anım. Owen Hart Foundation Turnuvasının ilk turu tamamlandı. Şimdi yarı finalde hepinizin CEO'su Mercedes Mone ile karşılaşacağım. Sen ne kadar AEW'yi yönetiyorsan, ben de o kadar Ring of Honor'ı yönetiyorum. Şimdi ikimizin de senin memleketinde çarpışma zamanı. Ama işte spoiler uyarısı Mercedes, seni yeneceğim. Seni arkadaşlarının ve ailenin önünde utandıracağım. Ondan sonra, Owen Hart Vakfı turnuvasını kazanacağım. Ondan sonra, memleketimdeki All In'de AEW Kadınlar Dünya Şampiyonu kim olursa olsun onu yeneceğim. Bir hata yaptın Mercedes, o da benimle kavga etmekti. Çünkü cehennemde Athena'nın hor görmesi gibi öfke yoktur. Boston'da görüşürüz, sürtük."

Kaynak