(Elric ringden ayrılırken AWF ana tema müziği yankılanır, konfetiler yavaşça yere düşer. Dev ekranda AWF logosu belirir ve yayın sona eriyormuş gibi bir izlenim oluşur. Yorumcu masasındaki ışıklar hafifçe kararır.)
Jessica Storm: İnanılmaz bir gece! Elric gerçekten büyük oynuyor. Şampiyonluklar, PPV'ler, bu yayın ekipleri... AWF güreş dünyasını sarsacak gibi görünüyor! Gelecek hafta Overdrive için sabırsızlanıyorum!
Victoria "Vixen" Valor: Kesinlikle Jessica. Bu kemerlerin tasarımları bile başlı başına bir olay. Özellikle o Dünya Ağırsiklet Kemeri... Benim zamanımda böyle görkemli kemerler olsaydı... (İç çeker) Neyse, yeni jenerasyonun neler yapacağını göreceğiz.
Scarlett Charm: Ve göreceğimiz o kadar çok şey var ki! Kadro hakkında henüz bir bilgimiz olmasa da, Elric'in vizyonuyla buraya gelecek süperstarların hem yetenekli hem de... *göz alıcı* olacağına eminim! Şimdiden favorilerimi belirlemeye başlasam iyi olur. (Göz kırpar)
(Tam yayın bitecekken, arena aniden zifiri karanlığa gömülür. Müzik kesilir. Seyircilerden şaşkınlık ve endişe dolu mırıltılar yükselir. Yorumcu masasında sadece monitörlerin hafif ışığı kalır.)
Jessica Storm: Bir saniye... Neler oluyor? Teknik bir arıza mı?
Victoria "Vixen" Valor: Bu planlı bir şeye benzemiyor Jess. Hissedebiliyor musun? Havadaki bu... soğukluk.
Scarlett Charm: Ay, neler oluyor?! Karanlıktan nefret ederim! Victoria, yakın durabilir miyim? Bu hiç hoş değil! (Victoria'ya doğru sokulur)
(Arenanın girişinde, tek bir soluk, buz mavisi spot ışığı yanar. Yoğun bir sis zemini kaplamaya başlar. Derinden gelen, tüyler ürpertici, kadim bir melodi duyulur. Wardruna'nın Helvegen şarkısı arenayı doldurur.)
(Wardruna - Helvegen)
(Sislerin içinden uzun, pelerinli, yüzünde tahtadan yapılmış, ifadesiz bir maske taşıyan bir figür belirir. İnanılmaz yavaş adımlarla ilerler. Üzerindeki kıyafetler eski ve törensel görünür, adeta bir zaman yolcusu gibidir. Seyirciler arasında mutlak bir sessizlik hakim olur, sadece müziğin hipnotize edici ritmi duyulur.)
Jessica Storm: (Fısıltıyla) Aman Tanrım... Bu da kim? Listede böyle biri yoktu...
Victoria "Vixen" Valor: Bu bir güreşçi gibi durmuyor... Daha çok... bir ayinden çıkmış gibi. Duruşuna bak. Gözleri... maskenin ardından bile hissedilebiliyor. Korkutucu.
Scarlett Charm: (Titreyerek) Korkutucu mu? Bu dehşet verici! Gitmesini söyleyin! Bu hiç çekici değil! Bu... bu yanlış! (Neredeyse ağlamaklı bir sesle)
(Figür, giriş rampasının ortasına gelir. Aniden durur. Yavaşça yere çömelir, başını öne eğer. Birkaç saniye hareketsiz kalır. Sonra aniden, tahta maske yere düşer ve parçalanır gibi bir ses efekti duyulur. Aynı anda arena ışıkları birkaç kez hızla yanıp söner. Maskenin altından çıkan yüz ortaya çıkar: Soluk beniz, uzun beyaz-sarı karışımı dağınık saçlar, biri bembeyaz diğeri gri olan gözler ve yüzündeki siyah, akmış gibi duran boyalar... Seyircilerden korku dolu nefes alma sesleri duyulur. Figür ayağa kalkar ve yine yavaş, ritmik adımlarla ringe doğru yürür. Asla seyircilere veya yorumculara bakmaz.)
Jessica Storm: Isabella, bir bilgin var mı? Bu kişi kim?!
Isabella Rossi: (Mikrofonu eline alır, sesi titremektedir. Elindeki kağıda bakar.) Bana... bana bir not verildi. Ama... emin değilim. Burada sadece... tek bir kelime ve bir yer adı var. (Derin nefes alır) Vinterdal, Norveç'ten...
OBLIVAE!
(Oblivae ismi dev ekranda belirir, eski rünleri andıran bir yazı tipiyle yazılmıştır. Oblivae ringe girer, köşeye gitmez. Ringin tam ortasında durur. Yere bakar. Elini yavaşça kaldırır ve avucundan yere siyah bir kül serper gibi yapar. Külün yere düştüğü yerde kısa bir an için belirsiz bir sembol görünür gibi olur ve sonra kaybolur.)
Victoria "Vixen" Valor: Vinterdal... Terk edilmiş bir köy diye biliyorum orayı. Efsanelere konu olmuş bir yer. Bu adam... o efsanelerden fırlamış gibi. "Oblivae"... Latince "Unutuş" demek. Bu hiç hayra alamet değil.
Scarlett Charm: Unutuş mu? Ben hemen unutmak istiyorum bunu! Lütfen gitsin artık! Güvenlik nerede?! Elric! Biri bir şey yapsın! (Elleriyle yüzünü kapatır)
(Oblivae, geldiği gibi sessizce ringden çıkar ve karanlığa karışarak gözden kaybolur. Arena ışıkları normale döner ama gergin hava dağılmamıştır. Yorumcular şok içindedir.)
Jessica Storm: Ben... ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu... AWF'in karanlık yüzü mü? Bu neydi böyle?
(Jessica konuşmasını bitiremeden, arenada Oblivae'nin müziğinin tam zıttı, enerjik, modern ve kahramansı bir müzik patlar! Gregory Helms'in eski tema müziği olan Hermann Langschwert'in "Fire Storm A" şarkısı çalmaya başlar.)
(Fire Storm A - Hermann Langschwert)
(Giriş rampasında kendinden emin, atletik yapılı, yakışıklı, dalgalı saçları ve kirli sakalı olan bir süperstar belirir! Üzerinde mor detaylı şık bir ceket ve gözlükler vardır. Sağ elini havaya kaldırarak seyircileri selamlar. Seyirciler şaşkınlıklarını üzerlerinden atıp ilgiyle onu izlemeye başlar, bazıları alkışlar.)
Jessica Storm: İşte bu daha çok alışık olduğumuz bir manzara! Ama bu kim? Yine listede yok! Isabella?
Isabella Rossi: (Biraz daha toparlanmış bir sesle) Evet, bilgi geldi! Kendisi... "Monastery of Vexos"tan geliyor... Karşınızda...
"FIRESTORM" SHANE CASTLE!
(Shane Castle ismi ve "Firestorm" lakabı dev ekranda modern ve dinamik bir tasarımla belirir. Shane gülümseyerek gözlüklerini çıkarır, ceketiyle birlikte görevliye verir ve soğukkanlı adımlarla ringe ilerler. Ringe girer, köşeye çıkar ve tekrar elini kaldırır. Seyircilerden daha güçlü bir alkış alır.)
Victoria "Vixen" Valor: Shane Castle... Vexos Manastırı mı? Bu ismi duymuştum. Gizemli bir organizasyon. Elit atletler yetiştirdikleri söyleniyor. Bu çocukta bir yıldız kumaşı var, orası kesin. Kendine güveni tam.
Scarlett Charm: (Biraz rahatlamış, ama hala tedirgin) Tamam... Tamam, bu daha iyi. En azından korkunç değil... Hatta oldukça... *karizmatik*. Evet, Vexos falan bilmem ama bu 'Ateş Fırtınası' bayağı sıcakmış! Hoş geldin Shane!
Jessica Storm: Shane ringin ortasına ilerliyor ve bir mikrofon istiyor!
(Shane mikrofonu alır, kendinden emin bir şekilde gülümser.)
Shane Castle: (Seyircilerin tepkisini bekler) AWF... Apex Wrestling Federation... Zirve... Güzel isim. Ama zirve tek kişiliktir. Ve o kişi, Vexos'un seçilmiş olanı, buraya damgasını vuracak olan isimdir! (Kendini işaret eder) Biraz önce burada yaşanan tuhaflık neydi bilmiyorum... belki de eski dünyanın son çırpınışlarıydı. Ama ben geleceğim! Ben bu arenanın ateşiyim! Ben bu şirketin kaderiyim! Eğer hepsi zirveyi istiyorsa... (Seyircilere döner, sesini yükseltir)
IF THEY WANT IT ALL... (Mikrofonu seyircilere uzatır, seyirciler bağırır: "I'LL GIVE IT ALL THEN!")
I'LL GIVE IT ALL THEN! Ben "Firestorm" Shane Castle! Ve bu benim yeni evim!
(Shane mikrofonu bırakır, müzik tekrar yükselir. Seyirciler ona olumlu tepki verir. Ancak tam o sırada...)
(Shane'in müziği aniden kesilir! Arena ışıkları tekrar dengesizleşir, bu kez kırmızı ve beyaz ışıklar rastgele yanıp sönmeye başlar. Tekno-endüstriyel, rahatsız edici ve kaotik bir müzik arenayı doldurur: Code Orange - Shatter.)
(Code Orange - Shatter)
(Giriş rampasında bu kez normal görünümlü, spor kıyafetli, elinde eski tip bir gaz lambası feneri tutan bir adam belirir. Yüzünde garip, okunamayan bir ifade vardır. Yavaş adımlarla, feneri hafifçe sallayarak ringe doğru yürür.)
Jessica Storm: Hayır... Hayır, bir tane daha mı?! Bu gece bitmeyecek mi? Bu da kim?!
Victoria "Vixen" Valor: Bu adam... normal görünüyor ama Shane'e bakışları... Gözlerinde bir tuhaflık var. Fener de neyin nesi? Bu da bir tür akıl oyunu mu?
Scarlett Charm: Ay yeter! Vallahi yeter! Ben gidiyorum! (Ayağa kalkar gibi yapar) Bu işte bir gariplik var! Önceki korkunçtu, bu ise... sinsi! Hoşlanmadım bundan! Hiç hoşlanmadım! (Victoria onu kolundan tutar)
Arka Alan Muhabiri Chloe Sharma: (Kulaklıktan Jessica'ya) Jess! Burada arka alanda da bir panik havası var! Güvenlik ne yapacağını şaşırdı! Kimse bu kişileri beklemiyordu!
Isabella Rossi: (Sesi yine titrek) Bilgi geldi... Bursa, Türkiye'den...
KEMBA! Lakabı... "The New Face of Fear"?! Ama... korkunç görünmüyor ki?
(Kemba ismi, sanki kanla yazılmış gibi görünen bir fontla ekranda belirir. Kemba ringin kenarına gelir. Shane Castle'a odaklanmıştır. Ringe girmez. Feneri ağız hizasına kaldırır ve aniden içine üfler! Fenerin ışığı söner. Aynı anda arena bir anlığına tamamen kararır ve tek bir çığlık sesi duyulur! Işıklar geri geldiğinde Kemba feneri yere bırakmış, ringin kenarında dikilmektedir. Yüzünde ürpertici, sakin bir gülümseme vardır.)
Victoria "Vixen" Valor: İşte bu! O gülüş... O boş bakışlar... Lakabının hakkını verecek potansiyeli var gibi duruyor. "Yeni Korku Yüzü"... Belki de maskeye ihtiyacı yoktur?
Scarlett Charm: Ben size demiştim! Ben size demiştim! Bu adam tekin değil! O gülüş ne öyle?! Kâbuslarıma girecek! Gidelim lütfen!
(Kemba, Shane'e bakarak yavaşça geri geri gider ve karanlığa karışır. Shane ringde şaşkın ama tetikte bir şekilde etrafına bakar. Arena ışıkları normale döner.)
Jessica Storm: (Nefes nefese) İzleyicilerimiz... Bu... bu planladığımız yayın sonu değildi. AWF Tanıtım Şovu, beklenmedik üç süperstarın gelişiyle sona erdi: Sessiz ve ürkütücü Oblivae, kendine güvenen Firestorm Shane Castle ve ne yapacağı belli olmayan Kemba... Elric'in AWF'i sadece rekabet değil, aynı zamanda kaos, gizem ve korku da vaat ediyor gibi görünüyor. Gelecek hafta AWF Overdrive'ın ilk bölümünde neler olacağını Tanrı bilir! Ben Jessica Storm... Şimdilik hoşça kalın... Eğer kalabilirseniz.
(Yayın bu kez gerçekten AWF logosuyla ve altta beliren "Gelecek Hafta: AWF Overdrive Prömiyeri" yazısıyla sona erer.)
BU HEYECANA SEN DE KATIL! AWF RPG'SİNE GÜREŞ TÜRKİYE PLATFORMUNDA DAVET
AWF dünyasının bir parçası olmak, kendi güreşçi karakterini yaratmak ve bu arenada zirveye oynamak ister misin? Güreş Türkiye platformu üzerinde gerçekleşecek olan RPG (Role-Playing Game) maceramıza katılmak için aşağıdaki adımları takip et!
Nasıl Katılırım?
Bu konuya
cevap olarak aşağıdaki şablonu doldurarak kendi orijinal güreşçi karakterini oluştur ve başvurunu gönder. Başvurular
Elric (Yönetim) tarafından incelenecek ve onaylanan karakterler AWF Roster'ına dahil edilecektir. Unutma, yaratıcılık ve detay önemlidir!
Kod:
[B]AWF RPG KARAKTER BAŞVURU FORMU[/B]
[B]--- TEMEL BİLGİLER ---[/B]
[B]Güreşçi Adı (Ring Name):[/B] [Örn: "Nightmare" Jack Stone]
[B]Gerçek Adı (İsteğe Bağlı):[/B] [Örn: Johnathan Stone]
[B]Lakap(lar):[/B] [Örn: The Architect of Agony, Mr. Main Event]
[B]Memleketi:[/B] [Örn: Death Valley, California / Tokyo, Japonya / Manchester, İngiltere]
[B]Boy:[/B] [Örn: 1.95m]
[B]Kilo:[/B] [Örn: 115 kg]
[B]Karakter Arketipi:[/B] [Heel (Kötü) / Face (İyi) / Tweener (Gri Karakter)]
[B]Gimmick/Karakter Özeti:[/B] [Karakterinin temel konsepti, kişiliği, motivasyonları nedir? Kısa ve öz bir tanım.]
[B]--- GÖRSEL VE SUNUM ---[/B]
[B]Görünüm:[/B] [Saç rengi/stili, göz rengi, fiziksel yapı, dövmeler, yara izleri vb. belirgin özellikler.]
[B]Ring İçi Kıyafeti:[/B] [Detaylı tanım. Renkler, desenler, materyaller. Örn: Siyah deri pantolon, gümüş işlemeli yelek, dizlikler.]
[B]Ring Dışı Kıyafeti:[/B] [Genellikle nasıl giyinir? Örn: Pahalı takım elbiseler, yırtık kot ve deri ceket, spor giyim.]
[B]Giriş Müziği (Tema Şarkısı):[/B] [Gerçek bir şarkı adı ve sanatçısı VEYA şarkının tarzını/hissiyatını anlatan bir tanım. Örn: "Metallica - Enter Sandman" VEYA "Ağır, endüstriyel metal ritimli, tehditkar bir melodi"]
[B]Giriş Seremonisi:[/B] [Ringe nasıl gelir? Yavaş ve tehditkar mı, enerjik ve seyirciyle etkileşimli mi? Özel hareketleri, tavırları var mı?]
[B]--- RİNG İÇİ ---[/B]
[B]Güreş Stili:[/B] [Teknik, Güçlü (Powerhouse), Uçan (High-Flyer), Vurucu (Striker), Hardcore, Gösterişli (Showman), All-Rounder vb. Birincil ve ikincil stiller belirtilebilir.]
[B]Bitirici Hareket(ler) (Finisher):[/B] [En az 1, en fazla 2 adet. Özgün bir isim ve hareketin kısa bir tanımı. Örn: "Apex Predator" (RKO), "Nightfall" (Package Piledriver)]
[B]İmza Hareketler (Signature Moves):[/B] [3-5 adet sık kullandığı, bitirici olmayan ama etkili ve tanınan hareket. Örn: Spinning Heel Kick, DDT, Powerslam, Suicide Dive, Sharpshooter]
[B]Yaygın Kullanılan Hareketler:[/B] [Maç içinde sıkça başvurduğu temel hareketler. Örn: Clothesline, Suplex çeşitleri, Dropkick, Forearm smashes]
[B]--- HİKAYE VE HEDEFLER ---[/B]
[B]Karakter Geçmişi/Hikayesi:[/B] [Karakterin AWF'e gelmeden önceki geçmişi, güreşe başlama nedeni, önemli dönüm noktaları, kişiliğini şekillendiren olaylar. En az 1-2 paragraf.]
[B]Motivasyonları ve Hedefleri:[/B] [AWF'te ne başarmak istiyor? Hangi kemeri hedefliyor? Kiminle rekabete girmek istiyor? Ana motivasyonu nedir? Para, şöhret, saygı, intikam?]
[B]Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa):[/B] [Mikrofonda nasıl konuşur? Ağırbaşlı mı, alaycı mı, agresif mi? Kendine özgü bir sözü var mı?]
[B]--- EK BİLGİLER (İsteğe Bağlı) ---[/B]
[Eklemek istediğiniz diğer detaylar, ilişkiler, potansiyel takım partnerleri/menajerler vb.]
Hayal gücünü kullan, detaylı ol ve AWF'in zirvesine tırmanmak için ilk adımını at! Başvuruları Güreş Türkiye platformunda bekliyoruz!