BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Katılım
31 Tem 2020
Konular
182
Mesajlar
16,145
Tepkime puanı
2,084
Puanları
335
Lacey Evans
Lacey Evans

APEX WRESTLING FEDERATION (AWF)
Güreşin Zirvesi Burada Başlar!
Profesyonel güreşin en iyilerini, en yoğun rekabetleri ve unutulmaz hikayeleri bulacağınız yer.


AWF EVRENİNE HOŞ GELDİNİZ!
Bu başlık, AWF dünyası hakkında bilmeniz gereken her şeyi içermektedir: Güncel şampiyonlar, PPV sonuçları, roster durumu, şov bilgileri, kurallar ve RPG katılım detayları.


GÜNCEL AWF ŞAMPİYONLARI
Zirvenin ve Hükümranlığın Sahipleri!


1. AWF World Heavyweight Championship
AWF'in Mutlak Zirvesi
Görsel Eklenecek​
  • Tanım: Saf altından yapılmış, ana plakasında heybetli bir kartal figürü ve dünya haritası detayları bulunan, her süperstarın rüyası olan kemer! Bu kemeri taşıyan kişi, AWF'in yüzü ve tartışmasız lideri olacaktır!
  • Şu Anki Şampiyon: Cody Rhodes (Kazandığı Tarih: 26.01.2025 - AWF Genesis)
  • Kemer Geçmişi:
    1. Cody Rhodes (26.01.2025 - Günümüz) - Apex Chamber maçında CM Punk, MJF ve Seth Rollins'i yenerek ilk şampiyon oldu.


2. AWF Sovereign Championship
Legacy'nin Zirvesi - Zeka ve Stratejinin Tacı
Görsel Eklenecek​
  • Tanım: Gümüş ve altın işlemeli, ortasında karmaşık bir kraliyet arması veya taht figürü bulunan, prestijli ve görkemli bir kemer. Bu kemer, sadece güçlü olanı değil, en zeki, en stratejik ve hükmetmek için doğmuş olanı taçlandırır. Legacy şovunun zirvesini temsil eder ve maçları özel 'Sovereign Rules' altında (Tuş, Pes Ettirme, TKO) veya özel şartlarla yapılır.
  • Şu Anki Şampiyon: Lucien Kaine (Kazandığı Tarih: 26.01.2025 - AWF Genesis)
  • Kemer Geçmişi:
    1. Lucien Kaine (26.01.2025 - Günümüz) - Last Man Standing maçında AJ Styles'ı yenerek ilk şampiyon oldu.


3. AWF Intercontinental Championship
Kıtaları Aşan Rekabetin Şampiyonluğu
Görsel Eklenecek​
  • Tanım: Mavi deri kayış üzerine modern bir tasarımla oturtulmuş, merkezinde pusula ve kıta figürleri bulunan bu kemer, AWF'in en çalışkan, en dayanıklı ve uluslararası alanda kendini kanıtlamış süperstarını ödüllendirecek! Genellikle Legacy şovunun önemli kemerlerinden biridir.
  • Şu Anki Şampiyon: Bryan Danielson (Kazandığı Tarih: 26.01.2025 - AWF Genesis)
  • Kemer Geçmişi:
    1. Bryan Danielson (26.01.2025 - Günümüz) - Zack Sabre Jr.'ı pes ettirerek ilk şampiyon oldu.


4. AWF Anarchy Championship
Overdrive'ın Kaos Tacı
Görsel Eklenecek​
  • Tanım: Kırık cam parçaları, dikenli teller ve anarşi sembolü gibi kaotik öğelerle tasarlanmış, yıpranmış ve zincirli bir kemer. Bu kemer, kuralları tanımayanların, kaosu kucaklayanların, en uç noktaya gitmekten çekinmeyenlerin ödülüdür. Overdrive şovunun ikincil kemeridir ve maçları genellikle Urban Warfare kurallarıyla yapılır.
  • Şu Anki Şampiyon: Jon Moxley (Kazandığı Tarih: 26.01.2025 - AWF Genesis)
  • Kemer Geçmişi:
    1. Jon Moxley (26.01.2025 - Günümüz) - Anarchy Turnuvası Finali'nde Gunther'ı pes ettirerek ilk şampiyon oldu.


5. AWF Women's World Championship
Kadınlar Divizyonunun Zirvesi
1744743629788.jpeg
  • Tanım: Gümüş ve pembe altın işlemeli, merkezinde zarafeti ve gücü temsil eden stilize bir kraliçe tacı bulunan eşsiz bir tasarım. Bu kemer, kadın güreşinin zirvesini temsil ediyor ve en iyinin en iyisini onurlandırıyor.
  • Şu Anki Şampiyon: Henüz Belli Değil (İlk şampiyon yakında belirlenecek)
  • Kemer Geçmişi:
    Henüz şampiyonluk geçmişi bulunmamaktadır.


6. AWF Tag Team Championship
Takım Üstünlüğünün Kanıtı
Görseller (Çift) Eklenecek​
  • Tanım: İki adet, birbirini tamamlayan bronz ve siyah tonlarda, kenetlenmiş eller veya takım ruhunu yansıtan figürlerle bezenmiş bu kemerler, AWF'in en iyi takımını belirleyecek! Takım çalışması ve strateji bu kemerlere giden yolun anahtarıdır.
  • Şu Anki Şampiyonlar: Henüz Belli Değil (İlk şampiyonlar yakında belirlenecek)
  • Kemer Geçmişi:
    Henüz şampiyonluk geçmişi bulunmamaktadır.


AWF GENESIS PPV SONUÇLARI
(26 Ocak 2025)

  • Anarchy Şampiyonluğu Yarı Final 1 (Urban Warfare): Jon Moxley def. Sheamus
  • Anarchy Şampiyonluğu Yarı Final 2 (Urban Warfare): Gunther def. D.O.D
  • 6 Kişilik Kadınlar Takım Maçı (Cosmic Collision Chamber - Tornado Tag): Asuka, Kairi Sane & Io Shirai def. Tam Nakano, Giulia & Stephanie Vaquer
  • AWF Kıtalararası Şampiyonluğu: Bryan Danielson def. Zack Sabre Jr. (Pes Ettirme)
  • AWF Sovereign Şampiyonluğu (Last Man Standing): Lucien Kaine def. AJ Styles
  • Glass Ceiling Maçı: Tiffany Stratton def. Becky Lynch
  • Spotlight Scramble Maçı: Mercedes Moné vs. Toni Storm - Berabere (Double Knockout)
  • AWF Anarchy Şampiyonluğu Finali (Urban Warfare): Jon Moxley def. Gunther (Pes Ettirme)
  • AWF Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu (Apex Chamber): Cody Rhodes def. CM Punk, MJF & Seth Rollins (Son olarak Punk'ı tuş etti)


AWF ROSTER
Güreşin Zirvesindeki Süperstarlar!

(Not: Brand ayrımı henüz tam olarak netleşmediği için liste genel tutulmuştur. Yönetim figürleri ve menajerler ayrı belirtilmiştir.)

ERKEK SÜPERSTARLAR:
İSİMDURUMKULLANICI (RPG)
AJ StylesFace-
Apollo CrewsFace-
Ash CrossTweener/Heel leaning@DarbyAllin1
Blak Tha ButchaHeel@Yens Macabro
Bryan DanielsonFace-
CesaroFace-
CM PunkFace-
Cody RhodesFace-
D.O.D (Dancer of Death)Face@stinginsopası
Drew GulakHeel-
Ghetto ReedHeel@Yens Macabro
GuntherHeel-
Jon MoxleyTweener/Face leaning-
KembaTweener/Heel leaning@Kemba Walker
Lenny Valentino????
Lucien KaineTweener@Devil
MJF (Maxwell Jacob Friedman)Heel-
Montez Ford (Street Profits)Face-
Angelo Dawkins (Street Profits)Face-
Mustafa AliHeel-
OblivaeTweener/Heel leaning@Pavlo Valery Ksyonz
RicochetFace-
Seth "Freakin" RollinsTweener/Heel leaning-
Shane CastleFace@Christian
SheamusFace-
Zack Sabre Jr.Heel-

KADIN SÜPERSTARLAR:
İSİMDURUMKULLANICI (RPG)
AsukaFace-
Becky LynchFace-
Candice LeRaeFace-
GiuliaHeel-
Indi HartwellFace-
Io ShiraiFace-
J******?????-
Kairi SaneFace-
Mercedes MonéFace-
Rhea RipleyHeel-
Stephanie VaquerHeel-
Tam NakanoTweener/Face leaning-
Tiffany StrattonHeel-
Toni StormHeel-
Xia LiHeel-

YÖNETİCİLER / MENAJERLER / DİĞER:
İSİMROLKULLANICI (RPG)
Paul HeymanAWF Yöneticisi (Legacy Odaklı)- (Yönetim)
Mick FoleyAWF Yöneticisi (Overdrive Odaklı - Yakında)- (Yönetim)
Sister AureliaLucien Kaine'in Menajeri@Devil (Yönetilen)
White Queen (Emma De Rhost)Gizemli Figür / Potansiyel Menajer@DarylDiXoN
ElricAWF Sahibi@elric
Margot RobbieTiffany Stratton ile Görüldü- (NPC)
50 CentD.O.D ile Görüldü- (NPC)


AWF HAFTALIK ŞOVLARI
Her Hafta İki Farklı Heyecan!
AWF OVERDRIVE
(Her Çarşamba)
1745076457455.jpeg
Konsept: Hızın, aksiyonun, adrenalinin ve en keskin rekabetlerin adresi! Overdrive, her saniyesiyle sizi koltuklarınızın ucunda tutacak! Daha çok yüksek tempolu maçlar, anarşi ve kaos odaklıdır. AWF Anarchy Şampiyonluğu bu şovun ikincil kemeridir.​
AWF LEGACY
(Her Pazar - Özel Durumlar Hariç)
1745076580263.jpeg
Konsept: Derinlemesine hikayelerin, karakter gelişimlerinin, unutulmaz anların ve güreş mirasının yazılacağı yer! Legacy, güreşin sanatını, psikolojisini ve stratejisini onurlandırır. AWF Sovereign ve Kıtalararası Şampiyonlukları bu şovun ana odak noktalarıdır.​

AWF YILLIK PPV (ÖZEL YAYIN) TAKVİMİ
En Büyük Hesaplaşmaların Yaşanacağı Arenalar!
AY
PPV ADI
TEMA
LOGO
OcakGENESISHer şeyin başladığı yer! İlk şampiyonlar, yeni başlangıçlar.
-​
ŞubatVENDETTAKişisel hesaplaşmaların doruğa ulaştığı gece!
-​
MartUPRISINGYeni yıldızların ayaklandığı, dengelerin değiştiği an!
-​
NisanAPEXYılın en büyük şovu! Güreşin zirvesi! Efsanelerin yazıldığı gece!
-​
MayısMELTDOWNBaskının ve kaosun hüküm sürdüğü arena!
-​
HaziranCROSSROADSKariyerlerin ve ittifakların yol ayrımına geldiği nokta!
-​
TemmuzIGNITIONYazın en sıcak rekabetlerinin ateşlendiği şov!
-​
AğustosSUPREMACYÜstünlüğün kanıtlanacağı, en büyük egoların çarpıştığı gece!
-​
EylülFALLOUTBüyük savaşların sonuçlarının ve yankılarının ortaya çıktığı zaman!
-​
EkimNIGHTMAREKorkuların ve karanlık tarafların yüzeye çıktığı kabus gecesi!
-​
KasımRECKONINGYıl sonu hesaplaşmalarının yapıldığı, intikamların alındığı an!
-​
AralıkOBLIVIONYılın son büyük mücadelesi! Her şeyin unutulup yeniden başlandığı eşik!
-​

AWF ÖZEL MAÇ TÜRLERİ
Sıradanlığa Meydan Okuyan Savaş Alanları!
  • Apex Chamber: AWF Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'nun belirlendiği veya savunulduğu, dört veya daha fazla güreşçinin (genellikle dört başlangıçta bölmelerde bekler) devasa bir kafes yapısı içinde mücadele ettiği, belirli aralıklarla yeni güreşçilerin dahil olduğu, eleme usulü acımasız bir maç.
  • Inferno Match: Ringin etrafının alevli bariyerlerle çevrildiği, rakibini aleve temas ettirenin kazandığı tehlikeli ve nadir bir maç türü. (Overdrive'a özgü)
  • Legacy Ladder Match: Ringin üzerinde asılı duran şampiyonluk kemerine veya önemli bir kontrata ulaşmak için merdivenlerin acımasızca kullanıldığı, yüksek riskli ve nefes kesen bir mücadele. (Legacy'ye özgü)
  • Urban Warfare Match: AWF Anarchy Şampiyonluğu maçlarının standart formatı. Diskalifiye yok, tuşlar her yerde geçerli ve arenanın çeşitli yerlerinde silahlar/engeller bulunur. (Overdrive'a özgü)
  • Sovereign Rules Match: AWF Sovereign Şampiyonluğu maçlarının standart formatı. Zafer sadece tuş, pes ettirme veya TKO (Teknik Nakavt - Hakem Kararı) ile kazanılır. Teknik ustalığı ve stratejiyi ön plana çıkarır. (Legacy'ye özgü)
  • Apex Gauntlet: Şampiyonluk potasına girmek veya büyük bir ödül kazanmak için süperstarların belirli aralıklarla ringe girdiği, ayakta kalan son kişinin kazandığı acımasız bir eleme maçı.
  • Overdrive Street Fight: Kural yok, sınır yok, merhamet yok! Arenanın her köşesinin bir silah deposuna dönüştüğü, en sert ve kaotik mücadele! Diskalifiye veya Count-out geçerli değil.
  • Last Man Standing Match: Rakibini 10 saniye boyunca ayağa kalkamayacak duruma getirenin kazandığı acımasız bir maç. Tuş veya pes ettirme yoktur.
  • Spotlight Scramble Match: Diskalifiye yok, tuş veya pes ettirme arenanın her yerinde geçerli, ancak sadece o an aktif olan, rastgele hareket eden spot ışığının altında gerçekleşirse sayılır.
  • Glass Ceiling Match: Extreme Rules benzeri, ancak ringin etrafına ve üzerine asılı, içinde çeşitli silahların olduğu pleksiglas kutuların kırılarak silahlara ulaşıldığı bir maç türü.
  • Cosmic Collision Chamber Match: Ringi çevreleyen altıgen, tırmanılabilir bir yapı içinde, genellikle Tornado Tag (tüm güreşçiler aynı anda yasal) kurallarıyla yapılan takım maçı.

AWF YAYIN EKİPLERİ
AWF'in Sesleri ve Yüzleri!

AWF OVERDRIVE YAYIN EKİBİ
Hızın, Adrenalinin ve Keskin Yorumların Adresi!

Ring Anonsörü: Overdrive arenasında heyecanı doruğa çıkaracak, güçlü ve net sesiyle karşınızda...
1745060838783-jpeg.12565

Arka Alan Muhabirleri: Overdrive'ın perde arkasındaki en sıcak gelişmeleri ve özel röportajları sizlere ulaştıracak dinamik ikili...
1745060851544-jpeg.12566
1745060861396-jpeg.12567

Yorumcu Masası: Overdrive'ın nabzını tutacak, aksiyonu ve heyecanı size yaşatacak üçlü...
1745060876134-jpeg.12568
1745060884237-jpeg.12569
1745060895603-jpeg.12570


AWF LEGACY YAYIN EKİBİ
Hikayelerin Derinleştiği, Mirasın Yazıldığı Yer!

Ring Anonsörü: Legacy arenasına zarafet ve otorite katacak, o unutulmaz anonsların sahibi...
1745060908277-jpeg.12571

Arka Alan Muhabirleri: Legacy'nin gizemlerini aralayacak, hikayelerin ardındaki gerçekleri ortaya çıkaracak ikili...
1745060937109-jpeg.12572
1745060947129-jpeg.12573

Yorumcu Masası: Legacy'nin derinliğini ve stratejisini sizlere aktaracak, bilgeliği ve stili birleştiren üçlü...
1745060957333-jpeg.12574
1745061259506-jpeg.12579
1745061266784-jpeg.12580

AWF'in heyecanını ve hikayelerini sizlere ulaştırmak için hazırlar! Onları her hafta Overdrive ve Legacy'de izleyin!


AWF GEÇMİŞ BÖLÜMLER VE PPV'LER
Kaçırdığınız Anlar İçin!

(Arena ışıkları yavaşça kısılır, binlerce seyircinin heyecanlı uğultusu salonu doldurur. Spot ışıkları arenanın merkezindeki ringi aydınlatır. Modern, şık ve pahalı bir takım elbise içinde, kendine güvenli adımlarla AWF'in sahibi Elric ringe doğru ilerler. Elinde bir mikrofon vardır. Seyircilerden büyük bir alkış kopar.)

1744742731118.png
(Giriş rampasının üzerindeki dev ekranda AWF logosu dönerken Elric ringin ortasına gelir.)

Elric: Hoş geldiniz! Hoş geldiniz! (Gülümser, kalabalığın tepkisini bekler) Bu gece, profesyonel güreş tarihinde yeni bir sayfa açılıyor! Bu gece, sadece bir şirketin değil, bir vizyonun, bir tutkunun ve güreşin geleceğinin doğuşuna tanıklık ediyorsunuz! Bu gece, APEX WRESTLING FEDERATION'a hoş geldiniz!
(Kalabalık "AWF! AWF! AWF!" tezahüratlarıyla arenayı inletir. Elric memnuniyetle başını sallar.)

Elric: Yıllardır dünyanın dört bir yanındaki güreşi izledim. İnanılmaz süperstarlar, unutulmaz anlar gördüm. Ama hep bir eksiklik hissettim. Rekabetin, hikaye anlatımının ve saf atletizmin daha yükseğe, zirveye taşınabileceğine inandım! İşte bu yüzden AWF'i kurdum! Burası, en iyilerin en iyisi olmak için mücadele edeceği yer! Burası, sınırların zorlanacağı, efsanelerin doğacağı arena!

Elric: Size sadece bir güreş şovu sunmayacağız. Size iki farklı, ama aynı derecede heyecan verici deneyim sunacağız! Az önce detaylarını gördüğünüz gibi, AWF Overdrive ile hızın ve kaosun, AWF Legacy ile de mirasın ve stratejinin peşinden gideceğiz!

Elric: Ve bu inanılmaz aksiyonu sizlere ulaştıracak olan, sektörün en yetenekli ve karizmatik yayın ekipleriyle zaten tanıştınız! AWF olarak bir ilke imza attık ve tüm yayın ekiplerimizi güreş dünyasının güçlü kadınlarından oluşturduk! Onların sesleri ve yorumlarıyla bu yolculuk daha da keyifli olacak!

Elric: Şampiyonluklarımız... Onlar sadece metal ve deriden ibaret değil. Onlar, adanmışlığın, fedakarlığın ve zirveye ulaşma arzusunun sembolleri! Bu kemerleri taşıyanlar, AWF'in standartlarını belirleyecek!

Elric: Ve PPV'lerimiz... Genesis'ten başlayarak Apex'e uzanan bu yolculukta, en büyük hikayeler orada sonuçlanacak, en unutulmaz anılar orada yaratılacak! Özel maç türlerimiz ise süperstarlarımızın sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini gösterecek!

Elric: İşte bu, dostlarım! Bu, Apex Wrestling Federation'ın temelleri! En iyi süperstarlar, en iyi yayın ekipleri, en prestijli şampiyonluklar ve en heyecan verici şovlar! (Duraksar, kalabalığa bakar) Ama AWF'i AWF yapacak olan asıl şey sizlersiniz! Sizin tutkunuz, sizin enerjiniz!

Elric: Aksiyon çoktan başladı! Kemerler ortada olacak, rekabetler alevlenecek ve güreş dünyası bir daha asla eskisi gibi olmayacak! Hazır olun! Çünkü zirveye tırmanış şimdi başlıyor! APEX'E HOŞ GELDİNİZ!

(Elric mikrofonu yere bırakır. Arenada AWF'in ana tema müziği çalmaya başlar, konfetiler yağar. Elric köşelere çıkarak seyircileri selamlar. Kalabalık ayaktadır ve çılgınca alkışlamaktadır. Yayın AWF logosuyla sona erer.)

BU HEYECANA SEN DE KATIL! AWF RPG'SİNE DAVET
AWF dünyasının bir parçası olmak, kendi güreşçi karakterini yaratmak ve bu arenada zirveye oynamak ister misin? Güreş Türkiye platformu üzerinde gerçekleşecek olan RPG (Role-Playing Game) maceramıza katılmak için aşağıdaki adımları takip et!

Nasıl Katılırım?
Bu konuya cevap olarak aşağıdaki şablonu doldurarak kendi orijinal güreşçi karakterini oluştur ve başvurunu gönder. Başvurular Paul Heyman & Mick Foley (Yönetim) tarafından incelenecek ve onaylanan karakterler AWF Roster'ına dahil edilecektir. Unutma, yaratıcılık, detay ve hangi tarafta duracağını bilmek önemlidir!

Kod:
[B]AWF RPG KARAKTER BAŞVURU FORMU

--- TEMEL BİLGİLER ---
Güreşçi Adı (Ring Name):[/B] [Örn: "Nightmare" Jack Stone]
[B]Gerçek Adı (İsteğe Bağlı):[/B] [Örn: Johnathan Stone]
[B]Lakap(lar):[/B] [Örn: The Architect of Agony, Mr. Main Event]
[B]Memleketi:[/B] [Örn: Death Valley, California / Tokyo, Japonya / Manchester, İngiltere]
[B]Boy:[/B] [Örn: 1.95m]
[B]Kilo:[/B] [Örn: 115 kg]
[B]Karakter Arketipi:[/B] [Heel (Kötü) / Face (İyi) / Tweener (Gri Karakter)]
[B]Gimmick/Karakter Özeti:[/B] [Karakterinin temel konsepti, kişiliği, motivasyonları nedir? Kısa ve öz bir tanım.]

[B]--- GÖRSEL VE SUNUM ---
Görünüm:[/B] [Saç rengi/stili, göz rengi, fiziksel yapı, dövmeler, yara izleri vb. belirgin özellikler.]
[B]Ring İçi Kıyafeti:[/B] [Detaylı tanım. Renkler, desenler, materyaller. Örn: Siyah deri pantolon, gümüş işlemeli yelek, dizlikler.]
[B]Ring Dışı Kıyafeti:[/B] [Genellikle nasıl giyinir? Örn: Pahalı takım elbiseler, yırtık kot ve deri ceket, spor giyim.]
[B]Giriş Müziği (Tema Şarkısı):[/B] [Gerçek bir şarkı adı ve sanatçısı VEYA şarkının tarzını/hissiyatını anlatan bir tanım.]
[B]Giriş Seremonisi:[/B] [Ringe nasıl gelir? Yavaş ve tehditkar mı, enerjik ve seyirciyle etkileşimli mi? Özel hareketleri, tavırları var mı?]

[B]--- RİNG İÇİ ---
Güreş Stili:[/B] [Teknik, Güçlü (Powerhouse), Uçan (High-Flyer), Vurucu (Striker), Hardcore, Gösterişli (Showman), All-Rounder vb. Birincil ve ikincil stiller belirtilebilir.]
[B]Bitirici Hareket(ler) (Finisher):[/B] [En az 1, en fazla 2 adet. Özgün bir isim ve hareketin kısa bir tanımı.]
[B]İmza Hareketler (Signature Moves):[/B] [3-5 adet sık kullandığı, bitirici olmayan ama etkili ve tanınan hareket.]
[B]Yaygın Kullanılan Hareketler:[/B] [Maç içinde sıkça başvurduğu temel hareketler.]

[B]--- HİKAYE VE HEDEFLER ---
Karakter Geçmişi/Hikayesi:[/B] [Karakterin AWF'e gelmeden önceki geçmişi, güreşe başlama nedeni, önemli dönüm noktaları, kişiliğini şekillendiren olaylar. En az 1-2 paragraf.]
[B]Motivasyonları ve Hedefleri:[/B] [AWF'te ne başarmak istiyor? Hangi kemeri hedefliyor? Kiminle rekabete girmek istiyor? Ana motivasyonu nedir? Para, şöhret, saygı, intikam?]
[B]Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa):[/B] [Mikrofonda nasıl konuşur? Ağırbaşlı mı, alaycı mı, agresif mi? Kendine özgü bir sözü var mı?]

[B]--- EK BİLGİLER (İsteğe Bağlı) ---[/B]
[Eklemek istediğiniz diğer detaylar, ilişkiler, potansiyel takım partnerleri/menajerler vb.]
Hayal gücünü kullan, detaylı ol ve AWF'in zirvesine tırmanmak için ilk adımını at! Başvuruları Güreş Türkiye platformunda bekliyoruz!
 
Son düzenleme:

Christian

Hit The Switch
Katılım
29 May 2015
Konular
243
Mesajlar
14,783
Tepkime puanı
743
Puanları
1,080
Yaş
24
Konum
İzmir
Christian Cage
-
BAB Görmeyeli uzun zaman olmuştu, üstelik bu sefer RPG tadında. Müsait olduğumda karakterimi oluşturup alana giriş yapıyorum.
 

Pavlo Valery Ksyonz

Chaotic Genius
Katılım
1 Nis 2025
Konular
8
Mesajlar
257
Tepkime puanı
303
Puanları
45
Konum
İzmir
CM Punk
Selamlar, karakter taslak ve origin olarak kafamda zaten vardı. Arka plan hikayesini çeşitlendirmek için ChatGPT'den yardım aldım.

Güreşçi Adı (Ring Name): OBLIVAE (Latince: Unutuş, yok oluş)
Gerçek Adı: Asla söylenmiyor – yalnızca “O” harfiyle imza atıyor.
Lakap(lar): The Void Walker, The Mouth of Silence, Prophet of the End
Memleketi: Vinterdal, Norveç’in kuzeyinde terk edilmiş bir köy
Boy: 1.90m
Kilo: 99 kg
Karakter Arketipi: Tweener / Heel
Gimmick/Karakter Özeti:
Karanlık ritüellerden gelen, pagan inançlarla beslenen bir “sessizlik tarikatının” yaşayan sureti. Kendisini bir peygamber değil, bir “haberci” olarak tanımlar. Konuşmaz; mesajlarını yazılı, sembollerle ya da görsel şovlarla verir. Rakiplerine ringde ritüel uygular gibi davranır.




Görünüm:
Uzun, ince yapılı. Soluk benizli. Uzun beyaz-sarı karışımı saçlar, örgülü ya da dağınık. Gözlerinin biri beyaz (lens olabilir), biri gri. Yüzü boyalı: gözlerinin altına siyah gözyaşı gibi akan işaretler, alın çizgisi gibi dikey semboller. Gövdesinde eski İskandinav rünleri dövmeler halinde.
Ring İçi Kıyafeti:
Simsiyah bir kıyafet: pelerinli, bol kumaşlı. Kimi zaman siyah keçe maske takar. Ellerinde demir yüzükler, zincirli eldivenler. Ring içinde bazen üstünü çıkarır – vücudunda tılsımsı semboller yer alır.
Ring Dışı Kıyafeti:
Her zaman törensel giyinir – uzun cüppeler, keçeden başlıklar, postlarla süslenmiş kıyafetler. Bazen üzerinde içi tütsülenmiş, kurumuş bitkiler asılı olur. Dışarıda bile çıplak ayakla gezer.


Giriş Müziği: Wardruna-Helvegen
Giriş Seremonisi:
Sahneye yüzünde tahta bir maske ile çıkar. Yerde tuz ya da kumla çizilmiş bir daireye girer, çömelir, başını eğer. Ardından maske düşer ve ışıklar yanıp söner. Ringe ağır adımlarla gelir. Asla seyirciye bakmaz.
Güreş Stili: Teknik + Striker + Mind Games
Bitirici Hareket(ler):
The Hollowing
(Modified GTS – diz vuruşundan sonra rakibinin başını yere "ritüelvari" bastırır)
Mark of Silence (Dragon Sleeper – rakip bayılana kadar bırakmaz, sonra alnına parmağıyla daire çizer)
İmza Hareketler:
Spinning Back Elbow
Snap Suplex into Knee
Triangle Choke
Lifting European Uppercut
Corner Rope Trap + Knee Barrage
Yaygın Kullanılan Hareketler:
Arm Trap Variants, Heel Hook, Palm strikes, Low Kick spam, Mandible Claw

Karakter Geçmişi/Hikayesi:
Oblivae'nin kim olduğu bilinmiyor. Sadece kuzeyde terk edilmiş bir köyde “dilsiz rahipler” tarafından yetiştirildiği söyleniyor. AWF’e geliş amacı güreş değil – bir kehanet. Onun ringdeki varlığı, “yok oluş”un bir habercisi. Bazıları onun doğaüstü bir varlık olduğunu düşünüyor; bazıları ise bir akıl hastasının sembolizmi. Hiç konuşmaz. Hikayesi her maçtan sonra bıraktığı sembollerle ilerler.
Motivasyonları ve Hedefleri:
Sözde “Sessizliğin Çağını” başlatmak istiyor. Kemer onun için sadece bir "anahtar". Güç değil; geçiş kapısı. Rakiplerini yoklukla tanıştırmak istiyor.

Konuşma Tarzı/Catchphrase:
Konuşmaz.
Bazen bir kâğıt bırakır ya da ringe kül serperek bir sembol çizer.
Catchphrase yerine yazı bırakır:


''Only the void listens.''
raw
 

Christian

Hit The Switch
Katılım
29 May 2015
Konular
243
Mesajlar
14,783
Tepkime puanı
743
Puanları
1,080
Yaş
24
Konum
İzmir
Christian Cage
-
--- TEMEL BİLGİLER ---
Güreşçi Adı (Ring Name): "Firestorm" Shane Castle
Gerçek Adı (İsteğe Bağlı): Shane Castle (Vexos tarafından verilmiş bir isim, kendi öz ismini kullanmamaktadır)
Lakap(lar): Firestorm, The One, Golden Boy (of Vexos)
Memleketi: Monastery of Vexos
Boy: 1.80 M
Kilo: 80 Kg
Karakter Arketipi: Face (Heel turn geçiremez anlamına gelmiyor)
Gimmick/Karakter Özeti: Yer yer egolu olsa da alçakgönüllü ve kahraman bir kişiliğe sahip. Rakiplerine oldukça saygılı davranmaya çalışsa da eğer kendisine yanlış bir şey yapıldığını düşünüyorsa o zaman içindeki canavarı rakibinin üstüne salar. Sinirlendiğinde ve doğru olduğunu düşündüğü şeyi yaparken de çirkinleşebileceği nokta çok uçtur.

--- GÖRSEL VE SUNUM ---
Görünüm:
Geçmişte subay traşı ve sakalsız bir görünüme sahipken şimdi biraz daha uzun dalgalı/kıvırcık saçları ve kirli sakalı var. Orta yapılı bir vücudu var, aşırı kaslı değil. Daha çevik bir yapıya sahip. Oldukça yakışıklı.
Ring İçi Kıyafeti: Siyah dizlikler ve botlar giyiyor. Parçalı mor ve siyah renkli şort, iki adet dirseklik ve ellerinde siyah bandaj var.
Ring Dışı Kıyafeti: Gömlek, yelek ve yer yer takım elbise giyer. Ringe gelirken ise mor gözlükleri ve uzun kolsuz bir ceketi giymektedir.
Giriş Müziği (Tema Şarkısı): Fire Storm A · Hermann Langschwert (Bir zamanlar Gregory Helms kullanıyordu)
Giriş Seremonisi: Ringe gelirken stagede durup sağ elini kaldırır. Akabininde orta hızla yürüyerek soğukkanlı bir şekilde ringe girer. Köşeye çıkıp bir daha elini kaldırır. Lakin kariyeri boyunca 2 kez kullanmış olduğu ve önümüzdeki önemli olaylarda kullanacağı özel bir giriş kendisi için Vexos tarafından tasarlanmıştır. Kendisi ringe gelmeden önce özel bir mekanizma ile mor renkli bir alev fırtınası sabit bir şekilde yerden yukarıya yükselmektedir. Alev bitmeden önceyse yerdeki boşluktan alev fırtınasının ortasındaki boşluğa çıkmaktadır ve böylece fırtına bittiğinde ortaya kendisi çıkmaktadır.

--- RİNG İÇİ ---
Güreş Stili:
All rounder bir tarzı vardır. En güçlü yönleri ise Brawler, High Flyer ve Submission özellikleridir. Teknik güreş kapasitesi de oldukça yeterli olmakla birlikte Vexos bünyesinde tüm güreş stillerini standartın üstünde güreşebilen tek isimdir.
Bitirici Hareket(ler) (Finisher): Hellfire (Enzugiri, genellikle koşarak vurmayı tercih eder.),
İmza Hareketler (Signature Moves): Firerain (Phoenix Splash), Elixir of Immortality (Clothesline From Hell), Last Breath (Big Boot)
Yaygın Kullanılan Hareketler: Knife Edge Chop, Dropkick, Suplex türevleri.

--- HİKAYE VE HEDEFLER ---
Karakter Geçmişi/Hikayesi:
Shane, Vexos çatısı altında kendisi gibi 10 kişiyle 5 yaşından beridir eğitilmektedir. Vexos, yetiştirdiği bu isimleri her türlü alanda uzmanlaştırarak(spor, sanat vs. alanlarında) bütün dünyada ilgi odağı, reklam yüzleri olarak kullanıp toplumları tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlamaktadır. (Burada normalde kendi hayali grubumun tamamının kişisel ve karakteristik özellikleri olsa da ben sadece Shane'e odaklanacağım) Shane gözüpek, korkusuz ve dediğinin arkasında duran birisi. Çocukluğundan bu yana yapmış olduğu bütün hamleler, onu Vexos'un vazgeçilmez bir parçası ve mevcut grubun lideri yapmıştır. Bulunduğu konumdan ötürü haklı olduğunu da düşünerek biraz ego sahibi olsa da oldukça alçakgönüllü bir profile sahiptir. 15 yaşından beridir güreşin içinde olduğundan henüz 25 yaşında olmasına rağmen 10 senelik güreş tecrübesi vardır. Şu anda yegane amacı AWF'nin en tepe noktasına ulaşıp bir kahraman olmak ve Vexos'u daha da gururlandırmak.
Motivasyonları ve Hedefleri: Vexos grubunun mevcut kadrosunun lideri olsa da tüm bu oluşumun başında olmak istemektedir. Bu sebepten ötürü AWF'de kazanılmayacak hiçbir premium başarı kalmamalıdır ve şirketin en tepe ismi kendisi olmalıdır.
Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa): Dinamik ve akıcı konuşmaktadır. Rakibini aşşağılamaz ama ince noktalara değinerek konuşmada karşı tarafı alaşağı eder. Hiçbir şeyden korkmadığı için karşısındaki kişi kim olursa olsun ona meydan okumaktan çekinmez. Catchprase'i ise [Seyircilerin de eşliğiyle(If They Want It All, I'll Give It All Then...)]

--- EK BİLGİLER (İsteğe Bağlı) ---
Vexos grubunun kalan üyeleri az çok kafamda hazır ama birçok isim mevcut güreşçilere oldukça benzer yapıya sahip. Aynı karakterimin farklı bir versiyonu daha var lakin o da mevcut bir güreşçiye gimmick olarak çok benzediğinden kullanabileceğim en yaratıcı olan tarafını kullanmayı seçtim. Sadece eklemek istedim. :D
 
Son düzenleme:

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Katılım
8 Ocak 2024
Konular
12,155
Mesajlar
23,238
Tepkime puanı
5,616
Puanları
860
Yaş
23
Bray Wyatt
--- TEMEL BİLGİLER ---
Güreşçi Adı (Ring Name): Kemba
Gerçek Adı (İsteğe Bağlı): Kemba Walker
Lakap(lar): The New Face Of Fear
Memleketi: Bursa
Boy: 1.95 M
Kilo: 100 Kg
Karakter Arketipi: Tweener
Gimmick/Karakter Özeti: Garip biri. Ne yapacağı belli olmuyor. Bir anda gülerken arkasından sinirlenebiliyor. Aslında kendi çok sakin biri gibi gözüküyor. Ama içinde dindiremediği bir şeyler var. Maskesini taktığı an o gerçekten bir şeytan. Maskesi suratındayken etrafta kırılmadık, perişan edilmedik bir şey bırakmaz. O yüzden maskesi takılıyken yanında durmamanız tavsiye edilir.

--- GÖRSEL VE SUNUM ---
Görünüm:
Orta uzunlukta saçı olan, normal bir vücuda sahip olan, çok yakışıklı biri. Genelde çoğu kızın ondan hoşlandığı söyleniyor.
Ring İçi Kıyafeti: Siyah pantolon giyiyor. Pantolonunda Kemba’nın logosu var. Ve ellerinde ise eldiven.
-(Maskeli hali) normal ring kıyafetinin üzerine kanlar damlatılmış halde. Maskesi var, vücudunda kan lekeleri. Pantolonuna damlayan kanlar…
Ring Dışı Kıyafeti: Normal spor giyinir. Yerine göre şık, yerine göre spor. Ama genellikle spor tercih eder.
Giriş Müziği (Tema Şarkısı): Code Orange - Shatter
Giriş Seremonisi: Eline fenerini alır yavaş yavaş ringe doğru yürür. Sonra ringde onu üfleyerek söndürür.

--- RİNG İÇİ ---
Güreş Stili:
Genelde teknik güreşir. Rakiplerine işkence çektirmekten çok hoşlanır. Bazen ringe rakipleri ile dalga geçer.
Bitirici Hareket(ler) (Finisher): Mandible Claw
İmza Hareketler (Signature Moves): Sister Abigail
Yaygın Kullanılan Hareketler: Spear, Superman Punch, Superkick, Chop

--- HİKAYE VE HEDEFLER ---
Karakter Geçmişi/Hikayesi:
Küçüklükten beri herkes gibi güreş izlemiş, sonra güreşçi olmaya karar verip buralara kadar gelen bir güreşçi. Hayatında yaşadığı zorluklar onu bu hale getirmiştir (maskeli hali için).
Motivasyonları ve Hedefleri: Şirkette yenilmedik güreşçi bırakmamak, şirketin G.O.A.T’ı olmak.
Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa): Normal şekilde konuşur. Herkes onun muhabbetini çok sever. Ama çok nadiren ağzı kayar. Konuşurken bile ne yapacağı belli olmaz. Bazen hiç konuşmaz. Bazen aralıksız 10 dakika konuşabilir.
(Maskeli hali) Çok ürpertici bir konuşma tarzı vardır. Konuşurken bazen ara verir ve 5-10 saniye dik dik kameraya bakar.
Catchphrase: Şeytani gülüşü.
 

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Katılım
31 Tem 2020
Konular
182
Mesajlar
16,145
Tepkime puanı
2,084
Puanları
335
Lacey Evans
Lacey Evans
(Elric ringden ayrılırken AWF ana tema müziği yankılanır, konfetiler yavaşça yere düşer. Dev ekranda AWF logosu belirir ve yayın sona eriyormuş gibi bir izlenim oluşur. Yorumcu masasındaki ışıklar hafifçe kararır.)

Jessica Storm: İnanılmaz bir gece! Elric gerçekten büyük oynuyor. Şampiyonluklar, PPV'ler, bu yayın ekipleri... AWF güreş dünyasını sarsacak gibi görünüyor! Gelecek hafta Overdrive için sabırsızlanıyorum!
Victoria "Vixen" Valor: Kesinlikle Jessica. Bu kemerlerin tasarımları bile başlı başına bir olay. Özellikle o Dünya Ağırsiklet Kemeri... Benim zamanımda böyle görkemli kemerler olsaydı... (İç çeker) Neyse, yeni jenerasyonun neler yapacağını göreceğiz.
Scarlett Charm: Ve göreceğimiz o kadar çok şey var ki! Kadro hakkında henüz bir bilgimiz olmasa da, Elric'in vizyonuyla buraya gelecek süperstarların hem yetenekli hem de... *göz alıcı* olacağına eminim! Şimdiden favorilerimi belirlemeye başlasam iyi olur. (Göz kırpar)

(Tam yayın bitecekken, arena aniden zifiri karanlığa gömülür. Müzik kesilir. Seyircilerden şaşkınlık ve endişe dolu mırıltılar yükselir. Yorumcu masasında sadece monitörlerin hafif ışığı kalır.)

Jessica Storm: Bir saniye... Neler oluyor? Teknik bir arıza mı?
Victoria "Vixen" Valor: Bu planlı bir şeye benzemiyor Jess. Hissedebiliyor musun? Havadaki bu... soğukluk.
Scarlett Charm: Ay, neler oluyor?! Karanlıktan nefret ederim! Victoria, yakın durabilir miyim? Bu hiç hoş değil! (Victoria'ya doğru sokulur)

(Arenanın girişinde, tek bir soluk, buz mavisi spot ışığı yanar. Yoğun bir sis zemini kaplamaya başlar. Derinden gelen, tüyler ürpertici, kadim bir melodi duyulur. Wardruna'nın Helvegen şarkısı arenayı doldurur.)


(Wardruna - Helvegen)


(Sislerin içinden uzun, pelerinli, yüzünde tahtadan yapılmış, ifadesiz bir maske taşıyan bir figür belirir. İnanılmaz yavaş adımlarla ilerler. Üzerindeki kıyafetler eski ve törensel görünür, adeta bir zaman yolcusu gibidir. Seyirciler arasında mutlak bir sessizlik hakim olur, sadece müziğin hipnotize edici ritmi duyulur.)

Jessica Storm: (Fısıltıyla) Aman Tanrım... Bu da kim? Listede böyle biri yoktu...
Victoria "Vixen" Valor: Bu bir güreşçi gibi durmuyor... Daha çok... bir ayinden çıkmış gibi. Duruşuna bak. Gözleri... maskenin ardından bile hissedilebiliyor. Korkutucu.
Scarlett Charm: (Titreyerek) Korkutucu mu? Bu dehşet verici! Gitmesini söyleyin! Bu hiç çekici değil! Bu... bu yanlış! (Neredeyse ağlamaklı bir sesle)

(Figür, giriş rampasının ortasına gelir. Aniden durur. Yavaşça yere çömelir, başını öne eğer. Birkaç saniye hareketsiz kalır. Sonra aniden, tahta maske yere düşer ve parçalanır gibi bir ses efekti duyulur. Aynı anda arena ışıkları birkaç kez hızla yanıp söner. Maskenin altından çıkan yüz ortaya çıkar: Soluk beniz, uzun beyaz-sarı karışımı dağınık saçlar, biri bembeyaz diğeri gri olan gözler ve yüzündeki siyah, akmış gibi duran boyalar... Seyircilerden korku dolu nefes alma sesleri duyulur. Figür ayağa kalkar ve yine yavaş, ritmik adımlarla ringe doğru yürür. Asla seyircilere veya yorumculara bakmaz.)

Jessica Storm: Isabella, bir bilgin var mı? Bu kişi kim?!
Isabella Rossi: (Mikrofonu eline alır, sesi titremektedir. Elindeki kağıda bakar.) Bana... bana bir not verildi. Ama... emin değilim. Burada sadece... tek bir kelime ve bir yer adı var. (Derin nefes alır) Vinterdal, Norveç'ten... OBLIVAE!
(Oblivae ismi dev ekranda belirir, eski rünleri andıran bir yazı tipiyle yazılmıştır. Oblivae ringe girer, köşeye gitmez. Ringin tam ortasında durur. Yere bakar. Elini yavaşça kaldırır ve avucundan yere siyah bir kül serper gibi yapar. Külün yere düştüğü yerde kısa bir an için belirsiz bir sembol görünür gibi olur ve sonra kaybolur.)

Victoria "Vixen" Valor: Vinterdal... Terk edilmiş bir köy diye biliyorum orayı. Efsanelere konu olmuş bir yer. Bu adam... o efsanelerden fırlamış gibi. "Oblivae"... Latince "Unutuş" demek. Bu hiç hayra alamet değil.
Scarlett Charm: Unutuş mu? Ben hemen unutmak istiyorum bunu! Lütfen gitsin artık! Güvenlik nerede?! Elric! Biri bir şey yapsın! (Elleriyle yüzünü kapatır)

(Oblivae, geldiği gibi sessizce ringden çıkar ve karanlığa karışarak gözden kaybolur. Arena ışıkları normale döner ama gergin hava dağılmamıştır. Yorumcular şok içindedir.)

Jessica Storm: Ben... ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu... AWF'in karanlık yüzü mü? Bu neydi böyle?

(Jessica konuşmasını bitiremeden, arenada Oblivae'nin müziğinin tam zıttı, enerjik, modern ve kahramansı bir müzik patlar! Gregory Helms'in eski tema müziği olan Hermann Langschwert'in "Fire Storm A" şarkısı çalmaya başlar.)


(Fire Storm A - Hermann Langschwert)


(Giriş rampasında kendinden emin, atletik yapılı, yakışıklı, dalgalı saçları ve kirli sakalı olan bir süperstar belirir! Üzerinde mor detaylı şık bir ceket ve gözlükler vardır. Sağ elini havaya kaldırarak seyircileri selamlar. Seyirciler şaşkınlıklarını üzerlerinden atıp ilgiyle onu izlemeye başlar, bazıları alkışlar.)

Jessica Storm: İşte bu daha çok alışık olduğumuz bir manzara! Ama bu kim? Yine listede yok! Isabella?
Isabella Rossi: (Biraz daha toparlanmış bir sesle) Evet, bilgi geldi! Kendisi... "Monastery of Vexos"tan geliyor... Karşınızda... "FIRESTORM" SHANE CASTLE!
(Shane Castle ismi ve "Firestorm" lakabı dev ekranda modern ve dinamik bir tasarımla belirir. Shane gülümseyerek gözlüklerini çıkarır, ceketiyle birlikte görevliye verir ve soğukkanlı adımlarla ringe ilerler. Ringe girer, köşeye çıkar ve tekrar elini kaldırır. Seyircilerden daha güçlü bir alkış alır.)

Victoria "Vixen" Valor: Shane Castle... Vexos Manastırı mı? Bu ismi duymuştum. Gizemli bir organizasyon. Elit atletler yetiştirdikleri söyleniyor. Bu çocukta bir yıldız kumaşı var, orası kesin. Kendine güveni tam.
Scarlett Charm: (Biraz rahatlamış, ama hala tedirgin) Tamam... Tamam, bu daha iyi. En azından korkunç değil... Hatta oldukça... *karizmatik*. Evet, Vexos falan bilmem ama bu 'Ateş Fırtınası' bayağı sıcakmış! Hoş geldin Shane!
Jessica Storm: Shane ringin ortasına ilerliyor ve bir mikrofon istiyor!

(Shane mikrofonu alır, kendinden emin bir şekilde gülümser.)

Shane Castle: (Seyircilerin tepkisini bekler) AWF... Apex Wrestling Federation... Zirve... Güzel isim. Ama zirve tek kişiliktir. Ve o kişi, Vexos'un seçilmiş olanı, buraya damgasını vuracak olan isimdir! (Kendini işaret eder) Biraz önce burada yaşanan tuhaflık neydi bilmiyorum... belki de eski dünyanın son çırpınışlarıydı. Ama ben geleceğim! Ben bu arenanın ateşiyim! Ben bu şirketin kaderiyim! Eğer hepsi zirveyi istiyorsa... (Seyircilere döner, sesini yükseltir) IF THEY WANT IT ALL... (Mikrofonu seyircilere uzatır, seyirciler bağırır: "I'LL GIVE IT ALL THEN!") I'LL GIVE IT ALL THEN! Ben "Firestorm" Shane Castle! Ve bu benim yeni evim!

(Shane mikrofonu bırakır, müzik tekrar yükselir. Seyirciler ona olumlu tepki verir. Ancak tam o sırada...)

(Shane'in müziği aniden kesilir! Arena ışıkları tekrar dengesizleşir, bu kez kırmızı ve beyaz ışıklar rastgele yanıp sönmeye başlar. Tekno-endüstriyel, rahatsız edici ve kaotik bir müzik arenayı doldurur: Code Orange - Shatter.)



(Code Orange - Shatter)


(Giriş rampasında bu kez normal görünümlü, spor kıyafetli, elinde eski tip bir gaz lambası feneri tutan bir adam belirir. Yüzünde garip, okunamayan bir ifade vardır. Yavaş adımlarla, feneri hafifçe sallayarak ringe doğru yürür.)

Jessica Storm: Hayır... Hayır, bir tane daha mı?! Bu gece bitmeyecek mi? Bu da kim?!
Victoria "Vixen" Valor: Bu adam... normal görünüyor ama Shane'e bakışları... Gözlerinde bir tuhaflık var. Fener de neyin nesi? Bu da bir tür akıl oyunu mu?
Scarlett Charm: Ay yeter! Vallahi yeter! Ben gidiyorum! (Ayağa kalkar gibi yapar) Bu işte bir gariplik var! Önceki korkunçtu, bu ise... sinsi! Hoşlanmadım bundan! Hiç hoşlanmadım! (Victoria onu kolundan tutar)
Arka Alan Muhabiri Chloe Sharma: (Kulaklıktan Jessica'ya) Jess! Burada arka alanda da bir panik havası var! Güvenlik ne yapacağını şaşırdı! Kimse bu kişileri beklemiyordu!
Isabella Rossi: (Sesi yine titrek) Bilgi geldi... Bursa, Türkiye'den... KEMBA! Lakabı... "The New Face of Fear"?! Ama... korkunç görünmüyor ki?
(Kemba ismi, sanki kanla yazılmış gibi görünen bir fontla ekranda belirir. Kemba ringin kenarına gelir. Shane Castle'a odaklanmıştır. Ringe girmez. Feneri ağız hizasına kaldırır ve aniden içine üfler! Fenerin ışığı söner. Aynı anda arena bir anlığına tamamen kararır ve tek bir çığlık sesi duyulur! Işıklar geri geldiğinde Kemba feneri yere bırakmış, ringin kenarında dikilmektedir. Yüzünde ürpertici, sakin bir gülümseme vardır.)

Victoria "Vixen" Valor: İşte bu! O gülüş... O boş bakışlar... Lakabının hakkını verecek potansiyeli var gibi duruyor. "Yeni Korku Yüzü"... Belki de maskeye ihtiyacı yoktur?
Scarlett Charm: Ben size demiştim! Ben size demiştim! Bu adam tekin değil! O gülüş ne öyle?! Kâbuslarıma girecek! Gidelim lütfen!

(Kemba, Shane'e bakarak yavaşça geri geri gider ve karanlığa karışır. Shane ringde şaşkın ama tetikte bir şekilde etrafına bakar. Arena ışıkları normale döner.)

Jessica Storm: (Nefes nefese) İzleyicilerimiz... Bu... bu planladığımız yayın sonu değildi. AWF Tanıtım Şovu, beklenmedik üç süperstarın gelişiyle sona erdi: Sessiz ve ürkütücü Oblivae, kendine güvenen Firestorm Shane Castle ve ne yapacağı belli olmayan Kemba... Elric'in AWF'i sadece rekabet değil, aynı zamanda kaos, gizem ve korku da vaat ediyor gibi görünüyor. Gelecek hafta AWF Overdrive'ın ilk bölümünde neler olacağını Tanrı bilir! Ben Jessica Storm... Şimdilik hoşça kalın... Eğer kalabilirseniz.

(Yayın bu kez gerçekten AWF logosuyla ve altta beliren "Gelecek Hafta: AWF Overdrive Prömiyeri" yazısıyla sona erer.)


BU HEYECANA SEN DE KATIL! AWF RPG'SİNE GÜREŞ TÜRKİYE PLATFORMUNDA DAVET

AWF dünyasının bir parçası olmak, kendi güreşçi karakterini yaratmak ve bu arenada zirveye oynamak ister misin? Güreş Türkiye platformu üzerinde gerçekleşecek olan RPG (Role-Playing Game) maceramıza katılmak için aşağıdaki adımları takip et!

Nasıl Katılırım?
Bu konuya cevap olarak aşağıdaki şablonu doldurarak kendi orijinal güreşçi karakterini oluştur ve başvurunu gönder. Başvurular Elric (Yönetim) tarafından incelenecek ve onaylanan karakterler AWF Roster'ına dahil edilecektir. Unutma, yaratıcılık ve detay önemlidir!

Kod:
[B]AWF RPG KARAKTER BAŞVURU FORMU[/B]

[B]--- TEMEL BİLGİLER ---[/B]
[B]Güreşçi Adı (Ring Name):[/B] [Örn: "Nightmare" Jack Stone]
[B]Gerçek Adı (İsteğe Bağlı):[/B] [Örn: Johnathan Stone]
[B]Lakap(lar):[/B] [Örn: The Architect of Agony, Mr. Main Event]
[B]Memleketi:[/B] [Örn: Death Valley, California / Tokyo, Japonya / Manchester, İngiltere]
[B]Boy:[/B] [Örn: 1.95m]
[B]Kilo:[/B] [Örn: 115 kg]
[B]Karakter Arketipi:[/B] [Heel (Kötü) / Face (İyi) / Tweener (Gri Karakter)]
[B]Gimmick/Karakter Özeti:[/B] [Karakterinin temel konsepti, kişiliği, motivasyonları nedir? Kısa ve öz bir tanım.]

[B]--- GÖRSEL VE SUNUM ---[/B]
[B]Görünüm:[/B] [Saç rengi/stili, göz rengi, fiziksel yapı, dövmeler, yara izleri vb. belirgin özellikler.]
[B]Ring İçi Kıyafeti:[/B] [Detaylı tanım. Renkler, desenler, materyaller. Örn: Siyah deri pantolon, gümüş işlemeli yelek, dizlikler.]
[B]Ring Dışı Kıyafeti:[/B] [Genellikle nasıl giyinir? Örn: Pahalı takım elbiseler, yırtık kot ve deri ceket, spor giyim.]
[B]Giriş Müziği (Tema Şarkısı):[/B] [Gerçek bir şarkı adı ve sanatçısı VEYA şarkının tarzını/hissiyatını anlatan bir tanım. Örn: "Metallica - Enter Sandman" VEYA "Ağır, endüstriyel metal ritimli, tehditkar bir melodi"]
[B]Giriş Seremonisi:[/B] [Ringe nasıl gelir? Yavaş ve tehditkar mı, enerjik ve seyirciyle etkileşimli mi? Özel hareketleri, tavırları var mı?]

[B]--- RİNG İÇİ ---[/B]
[B]Güreş Stili:[/B] [Teknik, Güçlü (Powerhouse), Uçan (High-Flyer), Vurucu (Striker), Hardcore, Gösterişli (Showman), All-Rounder vb. Birincil ve ikincil stiller belirtilebilir.]
[B]Bitirici Hareket(ler) (Finisher):[/B] [En az 1, en fazla 2 adet. Özgün bir isim ve hareketin kısa bir tanımı. Örn: "Apex Predator" (RKO), "Nightfall" (Package Piledriver)]
[B]İmza Hareketler (Signature Moves):[/B] [3-5 adet sık kullandığı, bitirici olmayan ama etkili ve tanınan hareket. Örn: Spinning Heel Kick, DDT, Powerslam, Suicide Dive, Sharpshooter]
[B]Yaygın Kullanılan Hareketler:[/B] [Maç içinde sıkça başvurduğu temel hareketler. Örn: Clothesline, Suplex çeşitleri, Dropkick, Forearm smashes]

[B]--- HİKAYE VE HEDEFLER ---[/B]
[B]Karakter Geçmişi/Hikayesi:[/B] [Karakterin AWF'e gelmeden önceki geçmişi, güreşe başlama nedeni, önemli dönüm noktaları, kişiliğini şekillendiren olaylar. En az 1-2 paragraf.]
[B]Motivasyonları ve Hedefleri:[/B] [AWF'te ne başarmak istiyor? Hangi kemeri hedefliyor? Kiminle rekabete girmek istiyor? Ana motivasyonu nedir? Para, şöhret, saygı, intikam?]
[B]Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa):[/B] [Mikrofonda nasıl konuşur? Ağırbaşlı mı, alaycı mı, agresif mi? Kendine özgü bir sözü var mı?]

[B]--- EK BİLGİLER (İsteğe Bağlı) ---[/B]
[Eklemek istediğiniz diğer detaylar, ilişkiler, potansiyel takım partnerleri/menajerler vb.]

Hayal gücünü kullan, detaylı ol ve AWF'in zirvesine tırmanmak için ilk adımını at! Başvuruları Güreş Türkiye platformunda bekliyoruz!
 

Christian

Hit The Switch
Katılım
29 May 2015
Konular
243
Mesajlar
14,783
Tepkime puanı
743
Puanları
1,080
Yaş
24
Konum
İzmir
Christian Cage
-
Hayalgücüm çok geniştir. Okurken bir yandan da kafamın içinde canlandırıyorum okuduklarımı. Ortaya çok güzel bir şov çıktı lakin forumdaşlardan umarım daha fazla katılım alırız da daha sağlam kadromuz olur. Ayrıca kendi kısmım geldiğinde Fire Storm A'i oynattığımda yüzümde garip bir tebessümle fena bir heyecan sardı bedenimi. :D
 

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Katılım
31 Tem 2020
Konular
182
Mesajlar
16,145
Tepkime puanı
2,084
Puanları
335
Lacey Evans
Lacey Evans
@Pavlo Valery Ksyonz @Christian @Kemba Walker karakterleriniz gelişi söylemleri tamamıyla verdiğiniz bilgilere göre yapılmıştır. Bir hata var ise böyle olmaz daha iyi olsun derseniz söylemeniz yeter. Bu arada alımlar daima açıktır her şov sonrası veya istediğiniz vakit katılabilirsiniz.
 

Straight Edge Savior

Soft sweet pecks in public
Katılım
3 May 2012
Konular
5,110
Mesajlar
65,933
Tepkime puanı
11,343
Puanları
2,260
Konum
İzmir
Kazuchika Okada
-
Ellerine emeğine sağlık dolu dolu içerikleri olan uğraşılmış en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş güzel bir bab olmuş. Karakterine karar verdikten sonra katılım sağlayacağım.
 

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Katılım
8 Ocak 2024
Konular
12,155
Mesajlar
23,238
Tepkime puanı
5,616
Puanları
860
Yaş
23
Bray Wyatt
Üst