BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
Zack Sabre ve Danielson feudunun hemen bitmemiş olmasına sevindim. Eminim ki bu iki isim bize daha fazlasını verebilir.

Heyman da resmen AJ'i çöpe attı. AJ her ne kadar haklı olsa da Heyman öyle bir laf söyledi ki AJ'in momentum kırıntılarını da süpürdü.

Onun harici biraz sakin bir şov olmuş ama o da normaldir. @elric dediği gibi. Bunu bir pit stop gibi düşünün.

Overdrive şovları daha kanlı canlı olduğundan bu tip duraksamalar Legacy şovlarında olacaktır.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Onun harici biraz sakin bir şov olmuş ama o da normaldir. @elric dediği gibi. Bunu bir pit stop gibi düşünün.

Overdrive şovları daha kanlı canlı olduğundan bu tip duraksamalar Legacy şovlarında olacaktır.
Pit Stop gibi değil daha çok birileri kendini öne çıkartmak için düşünebilirsin :)

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF OVERDRIVE
Bölüm 6: Düzen ve Kaosun Dansı
(Tarih: 05.02.2025, Çarşamba)
1744742731118-png.12479

(Şov, Genesis PPV'sinden Overdrive karakterlerini doğrudan etkileyen anları gösteren, hızlı, sert ve kaotik bir video paketiyle açılır: Cody Rhodes'un Apex Chamber zaferi ve yeni Dünya Şampiyonu olması; Seth Rollins, MJF ve CM Punk'ın hayal kırıklıkları ve aralarındaki bitmeyen gerilim; Jon Moxley'nin Anarchy Şampiyonluğunu kazanması ama Kemba'nın akıl oyunlarının devam etmesi; Sheamus ve D.O.D'nin turnuvadaki inanılmaz mücadeleleri; Ash Cross'un ürkütücü zaferi; Concrete Gang'in tehditleri. Video, Mick Foley'nin gelişini müjdeleyen teaser ile sona erer: "Kaosa düzen getirme zamanı geldi... Overdrive... hazır olsan iyi olur! BANG BANG!")

(Arena canlı yayına geçer. Bring Me The Horizon'ın "Parasite Eve" şarkısı arenayı doldurur ama bir farklılık vardır; şarkı daha agresif, daha endüstriyel bir tonda remixlenmiş gibidir. Yorumcu masasında Jessica Storm, Victoria "Vixen" Valor ve Scarlett Charm yerlerini almıştır. Seyirciler Genesis sonrası hala enerjiktir. "FOLEY IS GOD!", "CODY IS CHAMP!", "MOXLEY WILL FIND YOU KEMBA!", "PUNK WAS ROBBED!", "VEXOS?" gibi pankartlar öne çıkar.)

Jessica Storm: AWF Genesis'in yarattığı depremin ardından AWF Overdrive'a hoş geldiniz! Tarih yazıldı, şampiyonlar belli oldu ama savaşlar bitmedi! Ben Jessica Storm, yanımda Victoria Valor ve Scarlett Charm var! Ve bu gece... Hardcore Efsanesi geliyor!
Victoria "Vixen" Valor: Atmosfer hala gergin Jessica. Cody Rhodes zirvede ama etrafı köpekbalıklarıyla çevrili. Jon Moxley Anarşi Şampiyonu ama kendi zihninde kaybolmuş gibi. Ve evet... Mick Foley! Onun gelişi, özellikle Paul Heyman'ın Legacy'deki hamlelerinden sonra, AWF içindeki güç dengelerini tamamen değiştirebilir. Overdrive'ın kaosu, belki de ihtiyaç duyduğu 'düzeni' bulacak... ya da daha da beter olacak!
Scarlett Charm: Mick Foley bu gece mi geliyor?! Mr. Socko da gelir mi dersiniz? Ay çok heyecanlı! Ama biraz da korkuyorum! O çok... *çılgın* biriymiş! Ama Genesis harikaydı! Cody'nin kazanmasına çok sevindim! Acaba bu gece ne olacak? Dünya Şampiyonluğu maçı olur mu hemen?

Jessica Storm: Bunu zaman gösterecek Scarlett ama bu gece Overdrive'a yön verecek isimlerden biri şimdi konuşacak! Arena ayağa kalkıyor!

(Aniden arena ışıkları kararır! Sadece girişi aydınlatan kırmızı bir spot ışığı kalır. Ve o tanıdık, tüyler ürpertici siren sesleri duyulur! Ardından Mankind'ın klasik, rahatsız edici tema müziği başlar! Seyirciler şok içinde ayağa kalkar! Giriş rampasında, üzerinde eski püskü kahverengi bir maske, yırtık beyaz bir gömlek ve elinde dikenli tellere sarılmış bir beyzbol sopasıyla (BARBIE değil, gerçek BARBED WIRE BAT!) MICK FOLEY belirir! Mankind personasını anımsatan ama daha çok kendisi gibi görünen bir hali vardır.)

(Foley, kendine özgü dengesiz yürüyüşüyle, seyircilerin şaşkın ve coşkulu tepkileri arasında ringe doğru ilerler. Bazı seyirciler "FOLEY! FOLEY!" diye bağırır, bazıları ise "HOLY SH*T!". Foley ringe girer, maskesini çıkarır. Yüzünde hem bir gülümseme hem de yılların acısını taşıyan bir ifade vardır. Mikrofonu alır.)

Mick Foley: (Nefes nefese, gülümser) Overdrive... Vay canına... Buranın kokusu... biraz kan, biraz ter, biraz da... umutsuzluk gibi kokuyor! (Seyirciler güler ve alkışlar) Tam benlik! Adım Mick Foley! Bazılarınız beni Mankind olarak tanır... bazıları Cactus Jack... bazıları Dude Love... Ama bu gece... bu gece sadece Mick Foley olarak buradayım! AWF'in... bu çılgın, kaotik, harika Overdrive şovunun yeni bir parçası olarak buradayım!

Mick Foley: Genesis'i izledim. O Apex Chamber... O Anarchy maçları... O Inferno... Tanrım, burası tam bir savaş alanı! Bazıları buna 'kaos' diyor. Bazıları 'kontrolsüz' diyor. Belki de haklılar. Ama ben... ben bu kaosta bir güzellik görüyorum! Ben bu acıda bir gerçeklik görüyorum! (Ciddileşir) Ama... bir farkla. Kaosun da bir amacı olmalı! Acının da bir anlamı olmalı!

Mick Foley: Duyduğuma göre Legacy'de bilge bir adam varmış... Paul Heyman... Stratejiden, hükümranlıktan, 'seviyeden' bahsediyormuş. Güzel. Onlar kendi satranç oyunlarını oynasınlar. Ama burası Overdrive! Burası satranç tahtası değil, burası dikenli tellerin, kırık masaların, alevlerin arenası! Burada sadece zeka değil, KALP de konuşur! Cesaret de konuşur! Seyircinin sesi de konuşur! (Seyirciler coşar)

Mick Foley: Ben buraya takım elbiseler giyip emirler yağdırmaya gelmedim! Ben buraya kravat takıp sıkıcı toplantılar yapmaya gelmedim! Ben buraya Overdrive'ın ruhunu korumaya, bu inanılmaz yeteneklere rehberlik etmeye ve evet... belki de arada sırada biraz... *hardcore* olmaya geldim! (Dikenli sopasını kaldırır, seyirciler çıldırır) Paul Heyman ve onun 'Legacy'si istedikleri kadar plan yapsınlar... Ama unutmasınlar... Overdrive'da... bizim de söyleyecek bir sözümüz var! Ve bu söz... bazen biraz acıtabilir! BANG BANG!

(Foley konuşmasını bitirirken Jon Moxley'nin müziği duyulur! Yeni Anarchy Şampiyonu Moxley, belinde kemeriyle, yüzünde hala o karanlık ifadeyle ringe gelir! Foley ile yüzleşir!)

Jon Moxley: Foley... Efsane... Hoş geldin falan filan. Ama senin o 'kalp', 'ruh' masallarınla benim işim yok. Ben Anarşi Şampiyonuyum! Bu kemer benim! Ve benim tek bir odağım var: Kemba! O palyaçoyu bulmak ve onu yok etmek! Senin düzenin, senin rehberliğin umurumda değil! Eğer yoluma çıkarsan... efsane falan dinlemem!
Mick Foley: (Gülümser) Moxley... Senin içindeki o ateşi görüyorum evlat. O öfkeyi anlıyorum. Ama dikkatli ol... O ateş seni ısıtmak yerine yakabilir. Kemba... evet, o bir problem. Ve onunla ilgileneceğiz. Ama Anarchy Şampiyonu olmak sadece yıkmak demek değildir. Bazen... en büyük kaos bile bir yöne ihtiyaç duyar. Belki de... birbirimize yardım edebiliriz?

(Moxley ve Foley gergin bir şekilde bakışırken, Concrete Gang'in müziği çalar! Ghetto Reed ve Blak Tha Butcha rampada belirir!)

Ghetto Reed: Yo yo yo! Ne kadar dokunaklı! Bir efsane ve bir deli yanyana! Ama burası sizin terapi seansınız değil! Burası bizim çöplüğümüz! Foley, sen buraya ait değilsin, git emekli evinde çorap ör! Moxley, o kemer yakında bizim olacak! Ve siz ikiniz... D.O.D ve o İsviçreli kas yığını nerede?! Onlarla da hesabımız var! Concrete Gang AWF'i ele geçiriyor!

(Reed ve Butcha ringe doğru yürürken, D.O.D ve Cesaro da diğer taraftan ringe gelir! Altı adam ringde karşı karşıya gelir! Ortalık bir anda karışır! Foley ve Moxley bir tarafta, Reed ve Butcha'ya saldırırken, D.O.D ve Cesaro da onlara katılır! Büyük bir kavga patlak verir!)

Jessica Storm: İşte Overdrive! Mick Foley daha ilk geceden kendini kaosun ortasında buldu! Moxley, Concrete Gang, D.O.D, Cesaro! Hepsi birbirine girdi!
Victoria "Vixen" Valor: Foley'nin gelişi ortalığı daha da karıştırdı! Ama belki de bu kaos Overdrive'ın ihtiyacı olan şeydir! Yeni ittifaklar mı doğuyor? Yoksa sadece daha büyük bir savaş mı başlıyor?
Scarlett Charm: Aman Tanrım! Kavga ediyorlar! Foley de dövüşüyor! Çok çılgınca! Kim kimin tarafında belli değil! Bu harika!

(Güvenlik görevlileri ringe dolar ve kavgayı ayırmaya çalışır. Altı adam zorlukla ayrılır. Şovun açılışı tam bir kaosla sona erer!)

GECENİN İLK MAÇI: HESAPLAŞMA ZAMANI!
D.O.D vs. Ghetto Reed (w/ Blak Tha Butcha)
(Cesaro, D.O.D'nin Köşesinde!)

(Az önceki kaosun ardından ring temizlenir. Ghetto Reed ve Blak Tha Butcha ringde kalır. D.O.D'nin müziği çalar. D.O.D ringe gelir ama yalnız değildir! Cesaro da onunla birlikte gelir ve köşesinde yerini alır! Seyirciler bu beklenmedik ittifaka destek verir. Reed ve Butcha sinirlidir.)

Jessica Storm: İşte ilk maçımız! Az önceki kavganın doğrudan bir sonucu! D.O.D, Genesis'te kendisini eleyen Ghetto Reed ile karşılaşıyor ve Cesaro da onun köşesinde!
Victoria "Vixen" Valor: Bu ilginç bir dinamik. Cesaro ve D.O.D arasında bir saygı oluşmuştu, şimdi bu ittifaka dönüşüyor gibi. Butcha'nın ring kenarındaki varlığına karşı Cesaro bir denge unsuru olabilir.
Scarlett Charm: Evet! Cesaro da orada! Bu daha adil olacak! Hadi D.O.D! O korkunç adamı yen!

(Maç başlar. Reed hemen D.O.D'ye saldırır ama D.O.D bu kez daha hazırlıklıdır. Hızını ve gücünü kullanarak Reed'e karşılık verir. Maç sık sık ring dışına taşar. Butcha müdahale etmek istediğinde Cesaro onu engeller! İki dev ring kenarında birbirleriyle tehditkar bir şekilde bakışır! Ringde D.O.D, Reed'e bir Samoan Drop vurur! Tuşa gider ama Reed kurtulur. Reed bir Spinebuster ile karşılık verir! Maç ortada giderken Butcha tekrar müdahale etmeye çalışır, Cesaro ile ring kenarında kavgaya tutuşurlar! Hakemin dikkati dağılır! Reed bu sırada D.O.D'ye bir Low Blow vurur! Ardından Bicycle Kick! Tuşa gider! 1... 2... D.O.D son anda kurtulur! Reed inanamaz! Hakeme itiraz eder! D.O.D toparlanır ve Reed'i ani bir Don't Dance Cutter (DDC) ile yakalar! Tuşa gider! 1... 2... 3!)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Bu maçın galibi... D.O.D!!!

(D.O.D kazanır! Cesaro da ringe girer ve D.O.D'nin elini kaldırır! İkili beklenmedik bir takım olmuş gibidir! Reed ve Butcha öfkeyle onlara bakar ve geri çekilir.)

Jessica Storm: D.O.D intikamını aldı! Cesaro'nun yardımıyla Concrete Gang'in oyunlarını bozdu ve Ghetto Reed'i yendi! Bu yeni ittifak Takım Divizyonu'nda işleri karıştırabilir!
Victoria "Vixen" Valor: Cesaro'nun gücü ve D.O.D'nin öngörülemezliği... İlginç bir kombinasyon. Concrete Gang hafife alınacak bir rakip değil ama karşılarında ciddi bir tehdit buldular.

>>> REKLAM ARASI >>>

• Sovereign Şampiyonu Lucien Kaine Videosu: Kaine'in Genesis zaferi ve Heyman ile olan görüntüleri. Kaine'in soğuk sesi: "Hükümranlık başladı. Sıradaki kim olacak?"
  • Lenny Valentino Vignette #3: Valentino bu kez lüks bir spor salonunda antrenman yaparken görülür ama terlemek yerine daha çok poz verir, etrafındaki kadınlarla konuşur. Yüzü daha nettir. "Sıkı çalışmak mı? Ben zaten mükemmelim. Sadece formumu koruyorum... ve hayranlarımı mutlu ediyorum. Overdrive... Hazır olsan iyi olur bebeğim. 😉 #Pretty #BillionDollarBachelor" (Geliş tarihi hala belirtilmez)
  • AWF Legacy Bu Pazar Tanıtımı: Bryan Danielson vs. ZSJ teknik sergi maçı, Kaine'in şampiyon olarak ilk adımları, Asuka/Kairi/Io'nun durumu, Mercedes/Toni savaşının devamı gibi konular vurgulanır.

<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<

(Yayın yorumcu masasına döner.)

Jessica Storm: Overdrive'a geri döndük! D.O.D ve Cesaro'nun beklenmedik zaferinin ardından gözler şimdi bir başka Genesis mağlubuna çevriliyor. Ash Cross ringe geliyor!
Victoria "Vixen" Valor: Ash Cross'un ne yapacağı hala büyük bir muamma. Genesis'te vahşi yüzünü tekrar gösterdi. Bakalım bu geceki ruh hali nasıl olacak?
Scarlett Charm: Ay yine mi o! Umarım bu gece daha sakindir! Karşısında kim var?

KARANLIĞIN OYUNU
Ash Cross vs. Akira Tozawa

(Önce Akira Tozawa enerjik müziği ve "AH! AH! AH!" bağırışlarıyla ringe gelir. Seyirciler ona eşlik eder. Ardından Ash Cross'un müziği başlar. Ash yine sessiz ve ifadesizce ringe gelir.)

Jessica Storm: Ash Cross'un rakibi Akira Tozawa! Tozawa'nın hızı ve enerjisi Ash'i zorlayabilir mi?
Victoria "Vixen" Valor: Tozawa çok hareketli bir güreşçi. Ash'in o rahatsız edici durağanlığına karşı sürekli baskı kurmaya çalışacaktır. Ama Ash'in tek bir hamlesi maçı bitirebilir.

(Maç başlar. Tozawa hızını kullanır, Ash'e karşı seri tekmeler ve vuruşlar yapar. Ash yine tepkisizdir. Tozawa bir an duraksar, Ash'e "Ne yapıyorsun?" der gibi bakar. Ash aniden Tozawa'yı yakalar ve sert bir Headbutt vurur! Tozawa yere düşer! Ash ring dışına çıkar, ringin altından kendi kaykayını alır! Ringe döner. Tozawa ayağa kalkarken Ash kaykayla ona sertçe vurur! Hakem diskalifiye çalar!)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Hakem kararıyla bu maçın galibi, diskalifiye ile, AKIRA TOZAWA!!!

(Tozawa'nın müziği çalar ama Ash durmaz! Tozawa'ya kaykayla vurmaya devam eder! Ardından onu kaldırır ve Ashes to Ashes (Coffin Drop)! Ama tuşa gitmez. Ringin ortasında durur ve boş gözlerle etrafa bakar. Sonra ringden iner ve geldiği gibi sessizce gider. Tozawa yerde acı içinde kıvranır.)

Jessica Storm: Ash Cross yine diskalifiye oldu ama umrunda bile değil! Amacı kazanmak değil, sadece mesaj vermek! Tozawa'ya acı çektirdi!
Victoria "Vixen" Valor: Bu adamın davranışları giderek daha rahatsız edici oluyor. Diskalifiye onun için bir anlam ifade etmiyor. Sadece içindeki karanlığı dışa vuruyor gibi.
Scarlett Charm: Korkunç! Zavallı Tozawa! Neden böyle yapıyor bu çocuk?! Çok üzücü!

ARKA ALAN: ŞAMPİYONUN MESAJI
(Kamera arka alanda yeni Dünya Şampiyonu Cody Rhodes'u gösterir. Yanında AWF muhabiri Olivia Dubois vardır.)

Olivia Dubois: Şampiyon Cody Rhodes, öncelikle tebrikler. Genesis'te tarih yazdınız. Ancak Seth Rollins'in meydan okuması ve MJF ile CM Punk'ın hala tehdit oluşturması... Şampiyonluğunuzun ilk günleri oldukça hareketli geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?
Cody Rhodes: (Yorgun ama kararlı) Teşekkür ederim Olivia. Evet, Genesis unutulmazdı. Bu kemeri kazanmak benim için her şey demekti. Ama zirvede kalmanın, zirveye çıkmaktan daha zor olduğunu biliyorum. Seth Rollins... onunla uzun bir geçmişimiz var. Meydan okumasını duydum. MJF... o her zamanki gibi kendini beğenmiş bir palyaço. CM Punk... ona saygım sonsuz ama o da bu kemeri istiyor. (Kemere bakar) Bu kemeri isteyen herkese kapım açık dedim. Ama şunu bilsinler: Bu kemeri almak için benden daha fazlasını ortaya koymaları gerekecek. Ben sadece bir şampiyon değilim, ben bu şirketin yüzüyüm. Ve bu kemeri hak ettiği saygıyla koruyacağım. Kim gelirse gelsin!

(Cody konuşurken, arkadaki bir monitörde kısa bir anlığına White Queen'in yüzü belirir gibi olur ve kaybolur. Cody bunu fark etmez.)

Olivia Dubois: Peki Seth Rollins'in meydan okumasına cevabınız ne olacak?
Cody Rhodes: Seth... Eğer gerçekten bu kemeri istiyorsa... Eğer gerçekten yüzleşmek istiyorsa... O zaman yeri ve zamanı geldiğinde... cevabımı alacaktır. Ama bu gece değil. Bu gece... şampiyonluğumun tadını çıkaracağım.
Olivia Dubois: Teşekkürler Şampiyon.

(Cody uzaklaşır. Olivia kameraya döner.)

Jessica Storm (Yorumcu Masasında): Cody Rhodes'dan şampiyona yakışır sözler! Meydan okumalara hazır ama zamanlamayı kendi belirleyecek gibi. O monitördeki görüntü neydi peki? White Queen miydi o?
Victoria "Vixen" Valor: Kraliçe'nin gözleri her yerde demek ki... Cody'nin de farkında olmadan onun oyununun bir parçası olup olmadığını merak ediyorum.

>>> REKLAM ARASI >>>

• Mick Foley Overdrive'da - Bu Gece Daha Fazlası?: Foley'in açılıştaki konuşması ve kavgaya karışması gösterilir. "Hardcore Efsanesi'nin AWF'teki ilk gecesi nasıl devam edecek?"
  • Becky Lynch & Tiffany Stratton Genesis Özeti: Glass Ceiling maçından vahşi anlar ve Tiffany'nin tartışmalı zaferi. "Bu Savaş Bitmedi!"
  • Kıtalararası Şampiyon Danielson vs. ZSJ Gelecek Hafta Reklamı: "Teknik Sergi mi, Yoksa Acımasız Bir Ders mi? Gelecek Hafta Legacy'de!"
  • Yeni AWF Kadınlar Şampiyonluğu Kemeri Teaser?: Çok kısa, sadece kemerin bir parçasının (belki parlak bir taş veya özel bir metal işleme) göründüğü, gizemli bir vinyet. "Zirve... yeniden tanımlanıyor."

<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<

(Yayın yorumcu masasına döner.)

Jessica Storm: Overdrive'a geri döndük! Az önce yeni bir Kadınlar Şampiyonluğu kemeri mi gördük? Yoksa sadece bir teaser mıydı? AWF'te sular durulmuyor!
Victoria "Vixen" Valor: Eğer yeni bir Kadınlar Dünya Şampiyonluğu kemeri geliyorsa, bu Asuka'nın gelişiyle birlikte divizyondaki rekabeti daha da artıracaktır. Rhea, Becky, Tiffany, Mercedes, Toni, Kairi, Io, Tam... İnanılmaz bir yetenek havuzu var!
Scarlett Charm: Yeni bir kemer mi?! Harika! Umarım çok şık ve parlaktır! Ama şimdi ana etkinlik zamanı sanırım? O büyük yüzleşme mi olacak?

Jessica Storm: Evet Scarlett! Genesis'in ardından hesaplaşma zamanı! CM Punk ve Shane Castle, geçen haftaki olayların ve Pazar günkü sonuçların ardından bu gece ana etkinlikte karşı karşıya geliyor!

ANA ETKİNLİK: İNTİKAM VE YÜKSELİŞ
CM Punk vs. "Firestorm" Shane Castle

(Önce Shane Castle'ın müziği çalar. Shane ringe gelir. Yüzünde CM Punk'ı kendi hareketiyle yenmenin getirdiği bir özgüven vardır ama aynı zamanda MJF ve Punk gibi isimlerin hedefinde olmanın gerginliği de sezilir.)

(Ardından "Cult of Personality" arenayı doldurur! CM Punk ringe gelir. Yüzünde bu kez daha belirgin bir öfke ve hayal kırıklığı vardır. Shane'e kilitlenmiştir.)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Gecenin ana etkinliği! Chicago, Illinois'den! "The Best in the World"! CM PUNK!!! Ve rakibi! Monastery of Vexos'tan! "Firestorm"! SHANE CASTLE!!!

Jessica Storm: İşte beklenen an! CM Punk, geçen hafta kendisini GTS ile yenen Shane Castle'dan intikamını almak için burada! Shane Castle ise AWF'in zirvesindeki yerini sağlamlaştırmak istiyor!
Victoria "Vixen" Valor: Bu maçın psikolojisi çok önemli. Punk öfkeli ama aynı zamanda tecrübeli. Shane özgüvenli ama aynı zamanda üzerinde baskı var. Kim duygularını daha iyi kontrol ederse, o avantajlı olacak. Dış müdahaleler de yine bir faktör olabilir.
Scarlett Charm: İkisi de harika görünüyor! Ama Punk çok kızgın! Shane dikkatli olmalı! Umarım MJF veya White Queen yine karışmaz!

(Maç başlar. Punk hemen Shane'e saldırır! Sert tekmeler, yumruklar! Shane'i köşeye sıkıştırır ve Running High Knee vurur! Ardından Bulldog! Punk, Shane'in GTS'i kullanmasına izin vermeyecektir! Shane karşı koymaya çalışır ama Punk'ın agresifliği onu bunaltır.)

CM Punk: (Shane'e bağırır) Benim hareketimi kullanmak ha?! Sana dersini vereceğim çocuk!

(Punk, Shane'i kaldırır ve bir Piledriver dener ama Shane kurtulur ve Punk'a bir Dropkick vurur! Punk geri çekilir. Shane iplerden seker ve bir Clothesline From Hell (Elixir of Immortality) dener! Punk eğilir! Shane dönerken Punk onu yakalar ve GTS! Omzuna alır! Ama Shane dirsekleriyle kurtulur ve Punk'ı iterek iplere yollar! Punk geri dönerken Shane'den bir Hellfire (Enzuigiri)! Punk yere yığılır! Shane tuşa gider! 1... 2... Punk kurtulur!)

Jessica Storm: Shane Castle'dan harika bir karşı atak! Hellfire tam isabet! Ama Punk pes etmedi!
Victoria "Vixen" Valor: Shane çok atletik ve hızlı. Punk'ın bir anlık boşluğundan faydalandı. Ama Punk'ı yenmek için daha fazlası gerek.

(Maç devam eder. İki isim de birbirine üstünlük kurmaya çalışır. Shane bir Phoenix Splash (Firerain) dener ama Punk dizlerini çeker! Punk, Anaconda Vise bağlar! Shane iplere ulaşmaya çalışır! Tam ulaşacakken Punk onu ringin ortasına çeker! Shane pes etmek üzeredir! Ama tam o sırada MJF rampada belirir! Elinde bir mikrofon vardır!)

MJF: Hey Punk! Emeklilik nasıl gidiyor? Yoksa hala gençlere yenilmeye devam mı ediyorsun? Senden daha iyiyim demiştim!

(Punk'ın dikkati dağılır! Shane bu fırsatı kullanır ve kilitten kurtulur! Punk sinirle MJF'e bakar! Shane arkadan Punk'ı Roll-up'a alır! 1... 2... Punk kurtulur! Punk hemen ayağa kalkar ve Shane'e saldırır! Ama Shane onu iter ve hakeme çarptırır! Hakem yere düşer!)

Jessica Storm: Hakem düştü! MJF yine ortalığı karıştırdı! Şimdi her şey olabilir!
Victoria "Vixen" Valor: İşte MJF'in oyunu! Kaos yaratmak ve rakiplerini birbirine düşürmek!

(Hakem yerdeyken Shane, Punk'a bir Low Blow vurur! Punk iki büklüm olur! Shane sırıtır ve Punk'ı GTS için omzuna alır! Tam vuracakken Cody Rhodes'un müziği çalar! Yeni Dünya Şampiyonu Cody ringe koşar! Shane şaşırır! Cody ringe girer ve Shane'e saldırır! Shane'i yere indirir! Cross Rhodes! MJF rampadan bağırır! Cody, MJF'e işaret eder! Ama arkasını döndüğünde yerde yatan Punk ona bakar. Cody tereddüt eder. Punk yavaşça ayağa kalkar. Cody ile yüzleşir. İkisi arasında gergin bir bakışma olur. Bu sırada Shane toparlanır ve eline ring kenarından bir sandalye alır! Cody'ye vurmak için hamle yapar! Ama Punk son anda Cody'yi iter ve sandalyeyi kendi sırtına yer! Shane sandalyeye vurur! Punk acıyla yere düşer! Cody şok olur! Shane de ne olduğunu anlamaz! Cody, Shane'e saldırır! Ama Shane ona da sandalyeyle vurur! Shane şimdi yerde yatan Punk'a ve Cody'ye bakar. Ne yapacağını bilemez haldeyken MJF rampadan kahkaha atar.)

Jessica Storm: Ne oluyor burada?! Cody yardıma geldi ama Punk darbeyi yedi! Shane şimdi ikisini de mi alt etti?! MJF keyifle izliyor! Tam bir kaos!
Victoria "Vixen" Valor: Punk neden Cody'yi itti? Bir saygı gösterisi miydi? Yoksa başka bir planı mı vardı? Shane ise bu kaostan faydalandı! Dünya Şampiyonluğu resmi tam bir karmaşa!
Scarlett Charm: Aman Tanrım! Neler oluyor?! Punk kendini feda mı etti?! Cody şimdi ne yapacak? Shane kazandı mı şimdi? Çok karışık!

(Hakem yavaşça kendine gelir. Shane, yerde yatan Punk'ı tuş etmeye gider! 1... 2... 3!)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Bu maçın galibi... "FIRESTORM" SHANE CASTLE!!!

(Shane Castle'ın müziği tekrar çalar! Shane yine kazanmıştır ama bu kez durum çok daha karışıktır! Cody ringde şaşkın ve öfkeli bir şekilde Shane'e bakar. Punk yerde hareketsiz yatmaktadır. MJF rampadan alayla alkışlar. Şov, ringdeki bu karmaşık görüntüyle sona erer. Cody, Shane ve Punk arasındaki savaş yeni bir boyut kazanmıştır ve MJF bu kaosun keyfini çıkarmaktadır.)

GELECEK HAFTA AWF OVERDRIVE'DA!
  • Dünya Şampiyonu Cody Rhodes, Seth Rollins'in meydan okumasına cevap verecek mi? Yoksa MJF veya Shane Castle ile mi ilgilenecek?
  • CM Punk, Shane Castle'dan ve MJF'ten intikamını nasıl alacak? Cody'yi neden korudu?
  • Mick Foley'nin Overdrive'daki ilk icraatları ne olacak? Paul Heyman'a bir mesaj gönderecek mi? Anarchy Divizyonu'na nasıl bir yön verecek?
  • Jon Moxley, şampiyonluğunu koruyacak mı yoksa Kemba avına mı devam edecek?
  • D.O.D & Cesaro ittifakı Concrete Gang'e karşı ne yapacak?
  • Ash Cross'un sıradaki kurbanı kim? Ricochet ne zaman dönecek?
  • Lenny Valentino'nun debutu gerçekleşecek mi?

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
66
Mark Henry
Tam anlamıyla her yerinden kaos fışkıran bir bölüm olmuş. Overdrive'in tarzının hakkını vermişsin.

Devil

Big Red Müellif
Konular
138
Kane
Shane Castle'ın müziği bile insanı moda sokmaya yetiyor. CM Punk'ı art arda yenebilmesi onun tehlikeli olduğunu gösteriyor. Overdrive'sa yine oldukça hareketli. Dozaj daha da artacaktır çünkü Hardcore Legend Overdrive'da.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
#Düzeltme

- Ana konu içerisinde oluşan yanlış link hatası düzeltildi.
- Lenny Valentino Roster sayfasına eklendi.
- J******** Roster sayfasına eklendi.

DarbyAllin1

My Name is Tony Khan
Konular
2,977
Darby Allin
Az kalsın Ash Cross öldürecekmiş Tozawa'yı.