AWF LEGACY
Bölüm 6: Hükümranlığın Yankıları ve Yeni Gölgeler
(Tarih: 09.02.2025, Pazar)
(Şov, tamamen farklı bir atmosferle açılır. Within Temptation'ın epik ama belki biraz melankolik müziği artık yoktur. Arena ışıkları kapalıdır. Seyirciler merakla beklerken, dev ekranda parazitli görüntüler belirir, ardından karanlık ve içe dönük bir beat duyulmaya başlar. NF'in "The Search" şarkısının girişi arenayı doldurur. Sahne minimalisttir, sadece merkezde yüksek bir platform ve üzerinde tek bir mikrofon standı vardır.)
(Müzik başlar başlamaz, sahnenin arkasından, üzerinde siyah bir kapüşonlu, yüzünü neredeyse tamamen kapatan NF (Nathan Feuerstein) çıkar! Arkasında ne bir grup ne de dansçılar vardır, tamamen yalnızdır. Yavaş adımlarla platforma doğru yürür. Arena ışıkları sadece onu takip eden soğuk, beyaz bir spot ışığıyla sınırlıdır.)
NF - CANLI PERFORMANS: "The Search"!
(NF mikrofona yaklaşır ve şarkının o yoğun, içsel yolculuğu anlatan sözlerini büyük bir duyguyla okumaya başlar. Sesi ham, filtresiz ve gerçektir. Sahnedeki duruşu, Legacy'nin yeni, daha karanlık ve sorgulayıcı tonunu yansıtır gibidir. Dev ekranda şarkı sözleriyle senkronize, karanlık ve soyut görseller döner: kaybolmuşluk hissi, içsel mücadeleler, arayış...)
(Kamera NF'in yüzündeki yoğun ifadeye odaklanır. Hareketleri minimaldir ama her kelimesi arenada yankılanır. Seyirciler şaşkın ama saygılı bir sessizlik içinde onu dinler. Bu, alışıldık coşkulu güreş şovu açılışlarından çok farklıdır.)
NF (Rap):
Hey, Nate, how's life? I don't know, it's alright.
I've been dealin' with some things like every human being
And really didn't sleep much last night...
I'm sorry, that's fine. I just think I need a little me time
I just think I need a little free time
Little break from the shows and the bus rides...
Last year I had a breakdown
Thoughts tellin' me I'm lost gettin' too loud
Had to see a therapist, then I found out
Somethin' funny's goin' on up in my house...
(Şarkının nakaratına geldiğinde NF'in sesi yükselir, platformun kenarına kadar gelir.)
NF (Nakarat):
The search for somethin' I'm not sure of
The search, for somethin' I'm not sure of
The search, for somethin' I'm not sure of
Did I find it? I don't know...
(Kamera kısa bir an yorumcu masasını gösterir. Rebecca Swift ve Seraphina "Seraph" Knight dikkatle ve ciddiyetle izlerken, Giselle "Gigi" Glamour bile bu farklı atmosferden etkilenmiş, daha düşünceli görünmektedir.)
Giselle "Gigi" Glamour: (Fısıldayarak) Bu... çok farklı. Ama çok güçlü.
(Şarkı devam eder. NF, platform üzerinde volta atar, sözleri adeta haykırır. Şarkının sonuna doğru platformdan iner, rampanın başına kadar gelir, seyircilere değil, sanki kendi içine bakar gibi görünür. Son notalarla birlikte müzik biter. NF arkasını döner ve geldiği gibi sessizce karanlığa karışır. Arena birkaç saniye sessiz kalır, sonra yavaşça alkışlar başlar. Bu, coşkudan çok bir takdir alkışıdır.)
(Arena ışıkları yavaşça Legacy'nin alışıldık mavi ve gümüş tonlarına döner. Yorumcu masası aydınlanır.)
Rebecca Swift: NF'den... inanılmaz derecede güçlü ve düşündürücü bir performans. AWF Legacy'nin yeni tema şarkısı ve yeni atmosferi bu olsa gerek. Daha karanlık, daha içsel, daha sorgulayıcı... Genesis sonrası yaşananlar için belki de en uygun başlangıç buydu. Hoş geldiniz efendim, AWF Legacy'ye!
Seraphina "Seraph" Knight: Kesinlikle Rebecca. NF'in müziği, Genesis'te yaşananların ardından birçok güreşçinin içinde bulunduğu durumu özetler gibiydi: Bir arayış, bir belirsizlik, kendi şeytanlarıyla bir mücadele... Bu gece o mücadelelerin devamını göreceğiz. Özellikle Sovereign Şampiyonluğu ve Kıtalararası Şampiyonluk etrafında sular hala bulanık.
Giselle "Gigi" Glamour: O performans... gerçekten farklıydı. Çok duygusaldı. Ama şimdi normale döndük değil mi? Yani... biraz daha stil, biraz daha gösteriş olacak mı? Çünkü Kıtalararası Şampiyonumuz Bryan Danielson ringe geliyor ve geçen hafta ZSJ ile aralarında geçenler... pek 'sergi' gibi durmuyordu!
(Gigi konuşurken Bryan Danielson'ın müziği başlar! Yeni Kıtalararası Şampiyonu, belinde kemeriyle ringe gelir! Seyircilerden büyük destek alır.)
SEGMENT 1: ŞAMPİYONUN SÖZÜ VE TEKNİK MEYDAN OKUMA
Bryan Danielson: (Mikrofonu alır, seyircilerin tezahüratını bekler) Teşekkür ederim! Genesis'te tarih yazdık! AWF'in ilk Kıtalararası Şampiyonu oldum! (Kemeri gösterir) Bu sadece benim zaferim değil, bu sizin zaferiniz! Bu, gerçek güreşe inanan herkesin zaferi! (Seyirciler "YES!" diye bağırır)
Bryan Danielson: Zack Sabre Jr... Ona saygı duyduğumu söyledim. Ve hala duyuyorum. O inanılmaz bir yetenek. Ama Genesis'te daha iyi olan bendim. Ve geçen hafta... bana bir 'sergi maçı' teklif etti. Tuş yok, pes ettirme yok... Sadece saf teknik. Kabul ettim! Çünkü ben kimseden kaçmam! Çünkü ben bu kemeri her koşulda savunacağımı söyledim! Zack, eğer bu gece burada bir ders vermek istiyorsan... dersini almaya hazırım! Ama bil ki, sonunda yine ayakta kalan ben olacağım!
(ZSJ'in müziği başlar! ZSJ rampada belirir. Bu kez ring kıyafeti içindedir.)
Zack Sabre Jr.: Ders mi? Ah Bryan... Bu bir ders olmayacak. Bu bir... *diseksiyon* olacak. Senin o modası geçmiş stilini, o kaba kuvvetini, o seyirciye şirin görünme çabanı... hepsini parça parça ayıracağım. Göstereceğim ki gerçek teknik ustalık, senin o ilkel vuruşlarından çok daha üstün! Kemer mi? O sadece bir bonus. Asıl ödül, senin o 'American Dragon' efsaneni yerle bir etmek olacak! Madem hazırsın... o zaman başlayalım! Ama unutma... bu gece acı çekeceksin! Hem de çok!
(ZSJ ringe gelir. Danielson kemerini çıkarıp hakeme verir. İki adam karşı karşıya gelir. Bu bir maç değil, ZSJ'in dediği gibi bir 'sergi', bir teknik klinik olacak gibi görünür. Hakem aralarındadır.)
Rebecca Swift: İşte başlıyor! Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. II! Ama bu kez kurallar farklı! Tuş veya pes ettirme yok! Kimin teknik olarak daha üstün olduğunu göreceğiz!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu çok riskli bir durum Danielson için. ZSJ'in amacı onu sakatlamak bile olabilir. Kemer ortada olmasa da, gurur ve üstünlük savaşı var.
(İki isim birbirine kilitlenir. İnanılmaz bir hız ve akıcılıkla yerde ve ayakta birbirlerine üstünlük kurmaya çalışırlar. Kollar, bacaklar, bilekler, parmaklar... Vücudun her eklemi bir hedef haline gelir. ZSJ sürekli olarak Danielson'ı acı verici, alışılmadık pozisyonlara sokar. Danielson tecrübesiyle çoğundan kurtulur ama ZSJ'in hızı ve esnekliği onu zorlar. Danielson da sert tekmeler ve dirseklerle karşılık verir.)
Zack Sabre Jr.: (Danielson'ın kolunu bükerken) Nasıl Bryan? Hoşuna gidiyor mu?! Bu mu senin 'gerçek güreşin'?!
Bryan Danielson: (Acı içinde ama dişlerini sıkarak) Daha... sert... vurmalısın!
(Mücadele yaklaşık 15 dakika sürer. İki isim de inanılmaz bir performans sergiler. Sonunda ZSJ, Danielson'ı yine o tehlikeli, çift kollu eklem kilidine alır! Danielson çığlık atar! Hakem pes edip etmediğini sorar ama pes ettirme geçerli değildir! ZSJ kilidi bırakmaz! Danielson'ın kolu kırılacak gibi olur! Tam o anda ZSJ aniden kilidi bırakır! Danielson şaşkınlıkla ona bakar. ZSJ sırıtır.)
Zack Sabre Jr.: Gördün mü? İstesem kolunu koparabilirdim. Ama buna gerek yok. Dersini aldın. Ben senden daha iyiyim. Ve yakında... o kemer de benim olacak. (Ringe çıkar ve geri geri gider)
(Danielson ringde kolunu tutarak ZSJ'in arkasından bakar. Kazanmamıştır ama kaybetmemiştir de. Ama ZSJ mesajını vermiştir.)
Rebecca Swift: ZSJ maçı bitirmedi! Sadece Danielson'a üstünlüğünü kanıtlamak istedi ve yaptı da! Bu inanılmaz bir psikolojik darbe Danielson için!
Seraphina "Seraph" Knight: Çok zekice ve acımasızca. Danielson'ı fiziksel olarak yenmedi belki ama zihinsel olarak büyük bir yara açtı. Kıtalararası Şampiyonluk rekabeti bitmekten çok uzak.
ARKA ALAN: PATRONUN HEDEFİ
(Kamera arka alanda Mercedes Moné'yi gösterir. Pahalı bir egzersiz kıyafeti içindedir, kişisel antrenörüyle çalışmaktadır. Oldukça hırslı ve odaklanmış görünür. Yanına Legacy muhabiri Olivia Dubois yaklaşır.)
Olivia Dubois: Mercedes, Genesis'teki Spotlight Scramble maçında Toni Storm ile berabere kaldınız. Bu sonuç sizi tatmin etti mi? Ve sıradaki hedefiniz nedir?
Mercedes Moné: (Antrenmanı bırakır, terini siler) Tatmin mi? Olivia, beraberlik benim lugatımda olan bir kelime değil! O maç... o palyaço Toni ve Paul Heyman'ın aptal kuralları yüzünden öyle bitti! Ama herkes gördü, Toni benden korkuyor! O benden daha iyi değil, sadece daha şanslı... ve daha hilekar! Ama onunla işim bitmedi! O kemer... AWF Kadınlar Şampiyonluğu... Eğer yeni bir kemer geliyorsa, ilk sahibi ben olacağım! Toni mi? Asuka mı? Rhea mı? Kim olursa olsun! Ben bu divizyonun patronuyum ve zirveye geri döneceğim! Daha parlak, daha güçlü... ve daha zengin olarak! Şimdi izninle, çalışmam gerek!
(Mercedes antrenmanına geri döner. Olivia uzaklaşır.)
Rebecca Swift (Yorumcu Masasında): Mercedes Moné'nin hedefi net: Kadınlar Şampiyonluğu! Genesis'teki sonuç onu yıldırmamış, tam tersine daha da hırslandırmış!
Giselle "Gigi" Glamour: Evet! İşte bu! Patron geri dönecek! O kemer ona çok yakışır! Toni ile olan savaşı da bitmedi diyor! Harika!
>>> REKLAM ARASI >>>
- AWF Dünya Şampiyonu Cody Rhodes Özel Videosu: Cody'nin şampiyonluk kutlaması, rakiplerine mesajı ve gelecek hedefleri. "Şampiyonluk Dönemi Başladı!"
- Mick Foley Overdrive'da Neler Yaptı?: Foley'in gelişi, konuşması, Moxley ile yüzleşmesi ve Concrete Gang ile olan kavga özetlenir. "Hardcore Düzeni Geliyor!"
- Genesis Tekrar Yayını Son Şans Reklamı
- Yeni Güreşçi Teaser - Lenny Valentino Vignette #4: Bu kez Valentino bir fotoğraf çekimindedir. Etrafında stilistler, makyözler vardır. Pahalı kıyafetler dener, kameralara poz verir. "Mükemmellik... zaman alır. Ama beklediğinize değecek. Lenny Valentino... yakında AWF podyumunda."
<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<
(Yayın yorumcu masasına döner.)
Rebecca Swift: AWF Legacy'ye geri döndük! Reklamlarda gördüğümüz gibi Lenny Valentino'nun gelişi de iyice yaklaştı! AWF'in yıldız gücü artmaya devam ediyor!
Seraphina "Seraph" Knight: Yeni yüzler her zaman heyecan vericidir. Ama şimdi ringde, Genesis'te büyük bir etki yaratan, ancak hala birçok soru işareti barındıran bir üçlü var.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay evet! Asuka, Kairi ve Io! Onları tekrar görmek harika! Acaba Asuka bu gece güreşecek mi? Partnerleri kimdi Tam Nakano'nun? Öğrenecek miyiz?
SEGMENT 3: İMPARATORİÇE'NİN GÖLGESİ VE YENİ TEHDİT
(Asuka'nın müziği çalar! İmparatoriçe, yanında Kairi Sane ve Io Shirai ile birlikte ringe gelir! Üçlü Genesis'teki zaferin ardından oldukça özgüvenli görünmektedir. Seyircilerden büyük destek alırlar.)
Asuka: (Mikrofonu alır, önce Japonca bir şeyler söyler, sonra İngilizce'ye döner) AWF! İmparatoriçe burada! Kairi! Io! Biz kazandık! Genesis'te o Kozmik Çember'de herkese kimin en iyi olduğunu gösterdik! Ama... Tam Nakano... O küçük... *parlak* şey... ve onun isimsiz arkadaşları... Bu sadece başlangıçtı!
Kairi Sane: Hai! Tam-chan cesurdu ama yetmedi! Biz Gökyüzü Korsanları ve İmparatoriçe... Biz durdurulamazız! AWF Kadınlar Divizyonu... Hazır olun! Fırtına geliyor!
Io Shirai: (Daha sakin ama tehditkar) Bu divizyondaki herkes... Rhea Ripley... Mercedes Moné... Toni Storm... Becky Lynch... Tiffany Stratton... Hepsi hedefimizde. Zirve bizim olacak.
(Tam o sırada Tam Nakano'nun müziği çalar! Tam Nakano tek başına rampada belirir.)
Tam Nakano: Senpai'ler! Ne kadar da iddialısınız! Evet, Genesis'te kazandınız... Ama o maç adil miydi? Sizin gizemli partneriniz... İmparatoriçe... O haksız bir avantajdı! Ama merak etmeyin... Benim de sürprizlerim var! Size söylemiştim, ben de partnerler bulacağım diye! Ve buldum!
(Tam Nakano işaret verir. Önce Giulia'nın müziği çalar! Giulia sert adımlarla rampaya gelir ve Tam'ın yanında durur. Ardından Stephanie Vaquer'in müziği çalar! Vaquer de gelir ve üçlü tamamlanır!)
Tam Nakano: Karşınızda... benim Kozmik Müttefiklerim! Biz... sadece parlamakla kalmayacağız... Biz fethedeceğiz! Asuka... senin imparatorluğun kısa sürecek!
(İki üçlü grup rampada ve ringde karşı karşıya gelir. Gerilim yüksektir. Ama tam birbirlerine girecekken... arena ışıkları tekrar titrer! O tanıdık, ürkütücü fısıltılar duyulur. Dev ekranda yine o karanlık, gotik malikane görüntüleri, solmuş güller belirir. Ve o gizemli kadın figürünün silüeti... Bu kez elinde siyah bir mum tutmaktadır. Fısıltı daha nettir: "Güller... solarken... dikenler... keskinleşir... O... izliyor..." Görüntü kesilir.)
(Hem ringdeki hem de rampadaki altı kadın şaşkınlıkla ve biraz da tedirginlikle etraflarına bakınırlar. Asuka'nın bile yüzündeki gülümseme silinmiştir. Bu gizemli tehdit kimdir?)
Rebecca Swift: Yine o vinyet! Yine o fısıltılar! Bu kez mesaj daha da ürkütücü! Kim bu kadın? Oblivae ile bir bağlantısı mı var? Yoksa tamamen farklı bir tehdit mi? Kadınlar Divizyonu'ndaki herkesin dikkatli olması gerek!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu vinyetlerin zamanlaması manidar. Tam da Kadınlar Divizyonu'ndaki en büyük isimler karşı karşıyayken ortaya çıkıyor. Bu yeni varlık, zirveyi hedefliyor olabilir. Asuka'nın bile tedirgin olması dikkat çekici.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay çok korkunçtu! O fısıltılar falan! Kim bu kız?! Umarım kötü bir şey yapmaz! Ama itiraf edeyim... çok gizemli ve ilgi çekici! Tarzı da çok karanlık!
(İki takım arasındaki gerilim, bu gizemli müdahaleyle farklı bir boyuta taşınmıştır. Birbirlerine değil, arenanın karanlık köşelerine bakarlar. Yayın reklamlara gider.)
>>> REKLAM ARASI >>>
- Sovereign Şampiyonu Lucien Kaine İlk Savunma Maçı Duyurusu?: Kaine'in görüntüleri ve Heyman'ın konuşmaları. "İlk meydan okuyan kim olacak? Yoksa Şampiyon mu seçecek?" (Gelecek hafta için bir maç iması)
- AWF Dünya Şampiyonluğu Panoraması: Cody, Seth, MJF, Punk arasındaki durum özetlenir. White Queen'in gözlemci rolü vurgulanır. "Zirvedeki Savaş Kızışıyor!"
- Overdrive Bu Hafta Özeti: Foley'in gelişi, Anarchy Finali, Concrete Gang vs D.O.D/Cesaro, Ash Cross, Dünya Şampiyonluğu kaosu...
- AWF Network Özel İçerik Reklamı: White Queen'in sunduğu "Tapestry of Conflict" programı ve diğer özel belgeseller tanıtılır.
<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<
(Yayın yorumcu masasına döner.)
Rebecca Swift: AWF Legacy'ye geri döndük! Az önce Kadınlar Divizyonu'nda yaşananlar ve o gizemli vinyet hala konuşuluyor! AWF'te sular durulmuyor!
Seraphina "Seraph" Knight: Kesinlikle. Her an yeni bir tehdit, yeni bir ittifak ortaya çıkabilir. Ama şimdi ringde, Genesis'te birbirlerine yardım eden iki ismi birlikte göreceğiz.
Giselle "Gigi" Glamour: Evet! D.O.D ve Cesaro! Çok ilginç bir ikili oldular! Bakalım takım olarak nasıllar?
SEGMENT 5: BEKLENMEDİK İTTİFAK İŞ BAŞINDA
Cesaro & D.O.D vs. Los Lotharios (Angel Garza & Humberto Carrillo)
(Önce Los Lotharios (Angel Garza & Humberto Carrillo) kendilerine özgü Latin ateşi müzikleri ve flörtöz tavırlarıyla ringe gelirler. Özellikle Gigi ve Scarlett'a öpücük gönderirler. Ardından Cesaro'nun müziği çalar, Cesaro gelir. Sonra D.O.D'nin müziği çalar, D.O.D gelir. İkili ringe girerken birbirleriyle hafifçe yumruk tokuşturur, bir takım uyumu göstermeye çalışırlar.)
Rebecca Swift: İşte Genesis'te birbirlerine yardım eden ikili, Cesaro ve D.O.D, bu gece takım olarak Los Lotharios'a karşı! Bu ittifak ne kadar sürecek göreceğiz!
Seraphina "Seraph" Knight: Kağıt üzerinde çok güçlü bir takım olabilirler. Cesaro'nun gücü ve tekniği, D.O.D'nin öngörülemezliği ve atletizmi... Los Lotharios ise çok hızlı ve kurnaz bir takım, onları hafife almamalılar.
Giselle "Gigi" Glamour: Los Lotharios çok yakışıklı! Ama Cesaro ve D.O.D de iyi anlaşıyor gibi! Bu eğlenceli bir maç olacak!
(Maç başlar. Cesaro ve Garza başlar. Cesaro gücünü kullanır, Garza ise hızıyla kaçar ve Cesaro'ya sataşır. D.O.D tag alır. Carrillo da tag alır. D.O.D ve Carrillo arasında hızlı bir sekans yaşanır. D.O.D üstünlüğü ele geçirir gibi olurken Garza ringe girip dikkatini dağıtır. Los Lotharios ikili bir hamleyle D.O.D'yi yere indirir.)
(Maçın kontrolü bir süre Los Lotharios'ta kalır. D.O.D'yi kendi köşelerinde tutarlar, sık sık tag değiştirirler. Cesaro köşede sabırsızlanır. Sonunda D.O.D, Carrillo'ya bir Samoan Drop vurur ve Cesaro'ya tag verir! Cesaro ringe dalar ve Los Lotharios'a European Uppercut partisi verir! Garza'yı kaldırır ve Cesaro Swing! Ardından Carrillo'yu da yakalar ve ikisini aynı anda çevirmeye çalışır gibi yapar ama başaramaz!)
(Garza ve Carrillo, Cesaro'ya saldırır! Double Superkick! Cesaro yere düşer! Los Lotharios bitirici hamleleri için hazırlanır! Ama D.O.D ringe girer! Garza'ya bir Big Boot! Carrillo'ya bir Clothesline! D.O.D, Cesaro'yu kaldırır. Cesaro, Carrillo'yu yakalar! Neutralizer! D.O.D, Garza'yı yakalar! Don't Dance Cutter (DDC)! Cesaro tuşa gider! 1... 2... 3!)
[Ring Announcer - Aurora Hayes]: Bu maçın galibi...
CESARO ve D.O.D!!!
(Cesaro ve D.O.D'nin karışık müzikleri çalar! İkili galibiyeti kutlar. Ringde iyi anlaştıkları görülür. Tam ringden ayrılacakken TitanTron'da Concrete Gang belirir!)
Ghetto Reed (Ekranda): (Alayla alkışlar) Bravo! Bravo! Ne kadar da uyumlu bir çift oldunuz! Ama bu sizi bizden kurtarmaz! O yardımınızın bir bedeli olacak!
Blak Tha Butcha (Ekranda): (Homurdanır) Break... you... both... (İkinizi de... kıracağım...)
Ghetto Reed (Ekranda): Gelecek hafta... hazırlıklı olun! Beton Ormanı sizi yutacak!
(Görüntü kesilir. Cesaro ve D.O.D ringde birbirlerine bakar, sonra kararlılıkla başlarını sallarlar.)
Rebecca Swift: Concrete Gang'den net bir tehdit! Cesaro ve D.O.D ittifakı resmen Concrete Gang'in hedefi haline geldi! Gelecek hafta büyük bir savaş bizi bekliyor olabilir!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu ittifak, Concrete Gang'in Takım Divizyonu'ndaki yükselişini engelleyebilir. İki taraf da çok güçlü. Bu feud Legacy'ye büyük heyecan katacak.
GIGI'S GLAM CAM - LENNY VALENTINO ÖZEL!
(Gigi Glamour tekrar ayağa kalkar.)
Giselle "Gigi" Glamour: Ve şimdi... kısa bir stil molası! Geçen hafta tanıtımını gördüğümüz o yeni isim... Lenny Valentino! Vinyetleri harikaydı! Çok lüks, çok şık! Kendisi henüz AWF'e teşrif etmedi ama sosyal medyası yanıyor! (Ekranda Lenny Valentino'nun Instagram profilinden şık fotoğraflar gösterilir) Bakın şu tarza! O ipek gömlekler, o designer ceketler! Tam bir 'Billion Dollar Bachelor'! Onun AWF'e katacağı stili ve... dedikoduyu sabırsızlıkla bekliyorum! Geldiğinde ilk röportajı ben yapmalıyım! Acaba parfümü ne kokuyor? Çok merak ediyorum! #LennyValentino #Pretty #StyleWatch
ARKA ALAN: KRALİÇE'NİN MESAJI?
(Kamera arka alanda, Sovereign Şampiyonu Lucien Kaine'in soyunma odasının kapısını gösterir. Kapının önüne, tek bir tane, kusursuz, dikenleri özenle temizlenmiş BEYAZ GÜL bırakılmıştır. Gülün yanında küçük, mühürlü bir not vardır. Kamera nota yakınlaşır ama üzerinde ne yazdığı okunmaz. Sister Aurelia kapıdan çıkar, gülü ve notu görür. Yüzünde ilk kez hafif bir şaşkınlık ifadesi belirir gibi olur ama hemen toparlanır. Gülü ve notu alır, içeri girer.)
Rebecca Swift (Yorumcu Masasında): Bu da neydi? Lucien Kaine'in kapısına bırakılan beyaz bir gül ve mühürlü bir not... White Queen'den bir mesaj mı bu? Yoksa başka biri mi Kaine'in dikkatini çekmeye çalışıyor?
Seraphina "Seraph" Knight: Çok ilginç... White Queen'in 'Kral' arayışı devam ediyor demiştik. Kaine, Sovereign Şampiyonu olarak güçlü bir aday. Bu, Kraliçe'nin ilk hamlesi olabilir mi? Ya da belki de bu bir tuzak? Kaine ve Heyman bu mesaja nasıl tepki verecek?
Giselle "Gigi" Glamour: Beyaz gül mü?! Ne kadar romantik! Ama Kaine gibi birine... Çok gizemli! Acaba notta ne yazıyor? Kraliçe ona bir teklif mi yaptı yoksa? Ay bu dedikodu harika!
>>> REKLAM ARASI >>>
- Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. Gelecek Hafta Reklamı: İki güreşçinin teknik anları ve bu haftaki yüzleşmeleri gösterilir. "Saf Güreş Sanatı! Gelecek Hafta Legacy'de!"
- Asuka & Sky Pirates Hype Videosu: Üçlünün Genesis zaferi ve Asuka'nın meydan okuması. "Kadınlar Divizyonu'nda Yeni Bir Güç Doğdu!"
- Mick Foley Overdrive Tanıtımı: Foley'in bu haftaki etkileşimleri ve gelecek haftaki varlığı vurgulanır.
- AWF Genesis PPV Tekrar Yayını Son Hatırlatma
<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<
(Yayın yorumcu masasına döner.)
Rebecca Swift: AWF Legacy'de sona yaklaşıyoruz! White Queen'in gizemli mesajı, Danielson ve ZSJ arasındaki teknik savaş beklentisi, Kadınlar Divizyonu'ndaki hareketlilik... Legacy her geçen hafta daha da derinleşiyor!
Seraphina "Seraph" Knight: Ve unutmayalım, AJ Styles hala Sovereign Şampiyonluğu'nun peşinde. Paul Heyman'ın sıradaki hamlesi ne olacak? Tüm bu soruların cevapları önümüzdeki haftalarda belli olacak.
Giselle "Gigi" Glamour: Ben hala o beyaz gülü düşünüyorum! Çok romantik ama bir o kadar da gizemli! Acaba Kaine ne yapacak? Ama şimdi sanırım ana etkinlik zamanı? Kimi izleyeceğiz?
Rebecca Swift: Ana etkinlikte, Genesis'te Sovereign Şampiyonluğu'nu kıl payı kaçıran, Paul Heyman ve Lucien Kaine'in hedefindeki isim... AJ Styles ringe geliyor!
ANA ETKİNLİK: FENOMENAL ÖFKE
AJ Styles vs. Damian Priest
(Önce Damian Priest'in karanlık ve vurucu müziği çalar. Priest, "Archer of Infamy" personasıyla, ciddi ve tehlikeli bir ifadeyle ringe gelir. Tek başına gelmesi dikkat çeker.)
(Ardından AJ Styles'ın müziği çalar! AJ, üzerinde hala Genesis maçının izleri olsa da (belki hafif bandajlar), son derece öfkeli ve odaklanmış bir şekilde ringe gelir. Seyircilerden büyük destek alır.)
[Ring Announcer - Aurora Hayes]: Gecenin ana etkinliği! New York'tan! O, "The Archer of Infamy"!
DAMIAN PRIEST!!! Ve rakibi! Gainesville, Georgia'dan! "The Phenomenal One"!
AJ STYLES!!!
Rebecca Swift: İşte gecenin ana etkinliği! AJ Styles, Genesis'teki hayal kırıklığının ardından ringe dönüyor ve karşısında Damian Priest gibi tehlikeli bir isim var! AJ'in öfkesi ona avantaj mı sağlayacak, yoksa hataya mı sürükleyecek?
Seraphina "Seraph" Knight: Priest çok yönlü bir rakip. Hem güçlü hem de atletik. AJ'in onu yenmek için tüm fenomenal yeteneklerini kullanması gerekecek. Ama AJ'in aklı hala Kaine ve Heyman'da olabilir. Bu dikkat dağınıklığı Priest'in işine yarayabilir.
Giselle "Gigi" Glamour: AJ çok kızgın görünüyor! Ama hala çok karizmatik! Priest de uzun boylu ve tehlikeli duruyor. İyi bir maç olacak gibi!
(Maç başlar. AJ öfkesini kontrol etmeye çalışarak başlar, teknik güreşle Priest'i yoklar. Priest ise gücünü kullanır, AJ'i köşelere sıkıştırır, sert darbeler vurur. Maç dengeli gider. AJ bir Phenomenal Forearm dener ama Priest onu havada yakalar ve bir Chokeslam vurur! Tuşa gider: 1... 2... AJ kurtulur!)
(Priest, Reckoning (Rolling Cutter) için hazırlanır! Ama AJ kurtulur ve Calf Crusher bağlar! Priest acı içinde iplere ulaşır! AJ bırakmaz, hakem ayırır! AJ sinirle hakeme itiraz ederken Priest arkadan saldırır ve South of Heaven (Sit-out Chokeslam) vurur! Tuşa gider! 1... 2... AJ yine kurtulur! Priest inanamaz!)
(Priest ring dışına çıkar ve bir sandalye alır! Ringe döner! Hakem onu engellemeye çalışır ama Priest hakemi iter! Tam AJ'e sandalyeyle vuracakken Lucien Kaine'in müziği çalar! Kaine ve Sister Aurelia rampada belirir! Ringe doğru yürümezler, sadece durup izlerler. Priest'in dikkati dağılır! AJ bu fırsatı kullanır! Priest'e bir Pelé Kick vurur! Priest sersemler! AJ koşar! Phenomenal Forearm! Tam isabet! Tuşa gider! 1... 2... 3!)
[Ring Announcer - Aurora Hayes]: Bu maçın galibi...
AJ STYLES!!!
(AJ Styles'ın müziği çalar! AJ zorlu bir galibiyet almıştır. Ama sevinmez. Gözleri rampadaki Kaine'dedir. Kaine hafifçe başını sallar, sonra arkasını döner ve gider. Sister Aurelia onu takip eder. Paul Heyman görünmez.)
Rebecca Swift: AJ Styles kazandı! Ama Lucien Kaine'in ortaya çıkışı yine etkili oldu! Kaine fiziksel olarak müdahale etmedi ama varlığıyla Priest'in dikkatini dağıttı! Bu ne anlama geliyor? Heyman ve Kaine, AJ'i zayıflatmak mı istiyor, yoksa başka bir oyun mu var?
Seraphina "Seraph" Knight: Bu çok kafa karıştırıcı. Kaine neden AJ'in kazanmasına izin verdi gibi göründü? Belki de AJ'i kendine saklıyor? Ya da Heyman'ın daha derin bir planı var? Bu Sovereign Şampiyonluğu hikayesi çok katmanlı hale geliyor.
Giselle "Gigi" Glamour: AJ kazandı! Ama Kaine niye geldi? Kafam karıştı! Ama AJ kazandı ya, ona sevindim! Çok heyecanlı bir maçtı!
(Şov, ringdeki AJ Styles'ın galibiyetine rağmen kafası karışmış ve öfkeli ifadesiyle, rampadan uzaklaşan Kaine ve Aurelia'nın gizemli görüntüsüyle sona erer. Legacy'de sular durulmuyor.)
GELECEK HAFTA AWF LEGACY'DE!
- Teknik Şölen/Savaş: Kıtalararası Şampiyon Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. (Tuş veya Pes Ettirme Yok!) - Kim üstün gelecek?
- Sovereign Şampiyonu Lucien Kaine'in sıradaki adımı ne olacak? AJ Styles cevap arayacak mı? Paul Heyman ne planlıyor?
- Asuka, Kairi Sane & Io Shirai vs. Tam Nakano, Giulia & Stephanie Vaquer - Bu altılı savaş resmileşecek mi?
- Mercedes Moné ve Toni Storm arasındaki savaş devam edecek mi? Yeni bir karşılaşma mı olacak?
- White Queen'in 'Kral' arayışı hangi yöne ilerleyecek? Kaine'e gönderdiği mesajın anlamı neydi?
- Concrete Gang, D.O.D ve Cesaro'dan intikam alacak mı?
- Lenny Valentino AWF'e ne zaman gelecek?
- Ve o gizemli karanlık kadın figürü... Tekrar ortaya çıkacak mı?