AWF OVERDRIVE
Bölüm 7: Kaosun Yeni Düzeni (mi?)
(Tarih: 12.02.2025, Çarşamba)
(Şov, AWF Genesis PPV'sinden Overdrive odaklı, hızlı ve sert bir video paketiyle açılır: Cody Rhodes'un Apex Chamber zaferi; Jon Moxley'nin Anarchy Şampiyonluğunu kazanışı ve Kemba'nın gölgesi; Ash Cross'un Drew Gulak'a yaşattığı kabus; CM Punk, MJF ve Shane Castle arasındaki bitmeyen gerilim ve son Overdrive'daki kaotik ana etkinlik; Mick Foley'nin gelişini müjdeleyen son teaser. Video, Foley'in "BANG BANG!" deyişiyle ve Overdrive logosuyla sona erer.)
(Arena canlı yayına geçer. Bring Me The Horizon'ın "Parasite Eve" şarkısı daha agresif bir remix ile arenayı doldurur. Yorumcu masasında Jessica Storm, Victoria "Vixen" Valor ve Scarlett Charm yerlerini almıştır. Seyirciler Genesis sonrası ilk Overdrive için heyecanlıdır. "WELCOME FOLEY!", "CODY IS OUR CHAMP!", "ANARCHY LIVES!", "Where's ASUKA?" pankartları öne çıkar.)
Jessica Storm: AWF Genesis tarihe geçti ve yankıları hala sürüyor! AWF Overdrive'a hoş geldiniz! Ben Jessica Storm, yanımda Victoria Valor ve Scarlett Charm var! Bu gece, Genesis sonrası hesaplaşmalar devam edecek ve Hardcore Efsanesi Mick Foley resmen Overdrive'da!
Victoria "Vixen" Valor: Genesis inanılmazdı ama sorular cevaplardan daha fazla. Cody Rhodes zirvede ama hedef tahtası sırtında. Moxley şampiyon ama aklı başka yerde. Ve evet, Mick Foley... Onun gelişi Paul Heyman'ın Legacy'deki hamlelerine karşı Overdrive'ın cevabı olacak. İki efsane arasındaki bu soğuk savaş, tüm AWF'i etkileyecek.
Scarlett Charm: Mick Foley! Sonunda! Onu canlı görmek harika olacak! Umarım Mr. Socko'yu da getirir! Çok heyecanlıyım! Acaba ilk ne yapacak? Belki Paul Heyman'a laf atar? Ya da o korkunç Concrete Gang'e dersini verir?
Jessica Storm: İşte şimdi öğreniyoruz Scarlett! Çünkü Hardcore Efsanesi, AWF Overdrive'daki yeni görevini açıklamak üzere ringe geliyor!
SEGMENT 1: HARDCORE EFSANESİ KONUŞUYOR VE KAOS BAŞLIYOR!
(Mankind'ın tema müziği tekrar arenayı doldurur! MICK FOLEY, üzerinde bu kez daha rahat, belki bir flanel gömlek ve kot pantolonla ama hala o Hardcore enerjisiyle ringe gelir. Seyircilerden büyük bir destek alır. "FOLEY! FOLEY!" tezahüratları eşliğinde ringe girer ve mikrofonu alır.)
Mick Foley: Teşekkür ederim! Teşekkür ederim AWF Evreni! (Gülümser) Geçen hafta buraya bir göz atmak için geldim ve gördüklerim... Vay canına! Bu Overdrive denen yer gerçekten farklı bir enerjiye sahip! Biraz tehlikeli, biraz kontrolsüz, biraz... *çılgın*! Tıpkı benim sevdiğim gibi!
Mick Foley: Bay Elric bana ulaştığında ve Overdrive'a bir yön vermeme, bu inanılmaz yeteneklere rehberlik etmeme yardım edip edemeyeceğimi sorduğunda... başta tereddüt ettim. Benim zamanım geçti diye düşündüm. Ama sonra Genesis'i izledim. O Anarchy maçlarını, o Apex Chamber'ı... Ve diğer tarafta Legacy'de dönen o... *stratejik* oyunları, o 'Sovereign' muhabbetlerini duydum. Paul Heyman... (Yüzünde bir anlık eski rekabetin izi belirir) Evet Paul, seni duydum. Legacy senin satranç tahtan olabilir. Ama burası Overdrive! Burası kırık masaların, bükülmüş sandalyelerin, dökülen kanın arenası! Burada hesaplar ringde görülür, kulislerde değil!
Mick Foley: Bu yüzden kabul ettim! Bu gece itibarıyla, AWF Overdrive'ın işleyişinde benim de bir söz hakkım olacak! Ben bir takım elbiseli yönetici olmayacağım! Ben kravatlı bir bürokrat olmayacağım! Ben Mick Foley'im! Ve ben buradayım çünkü bu şovun ruhunu korumak istiyorum! Bu şovun kalbini, tutkusunu canlı tutmak istiyorum! Evet, burası tehlikeli olacak! Evet, sınırlar zorlanacak! Ama her zaman bir amaç için! Her zaman seyirci için! (Seyirciler coşar)
Mick Foley: Geçen hafta burada yaşanan kaos... Concrete Gang'in saldırısı... Moxley'in durumu... Tüm bunları gördüm. Ve bu gece bazı şeyleri düzene sokmaya başlayacağız! Bu gece...
(Foley konuşurken Concrete Gang'in müziği onu böler! Ghetto Reed ve Blak Tha Butcha öfkeli bir şekilde ringe gelir!)
Ghetto Reed: Kes traşı Foley! Senin o eski masallarınla işimiz yok! Burası bizim çöplüğümüz dedik! Geçen hafta bize oyun oynadılar! O palyaço D.O.D ve o İsviçreli kas yığını... Bu gece onlarla hesabımız vardı! Senin burada ne işin var?!
Blak Tha Butcha: (Foley'e doğru homurdanır) Break... old... man... (Yaşlı adamı... kır...)
Mick Foley: (Geri adım atmaz) Çocuklar, çocuklar... Sakin olun. Size bir ders vermem gerekecek sanırım. Burası sokak değil. Burada patron benim! Ve bu gece D.O.D veya Cesaro ile bir işiniz olmayacak! Çünkü bu gece... SİZİN bir maçınız var! Hem de hemen şimdi! Rakipleriniz ise...
(Foley konuşurken Cesaro'nun müziği çalar! Cesaro rampada belirir! Ardından D.O.D'nin müziği çalar! D.O.D de Cesaro'nun yanında yerini alır! İkili ringe doğru yürür!)
Mick Foley: Evet! Bu geceki rakipleriniz... Cesaro ve D.O.D! Ve bu maç... bir Tornado Tag maçı olacak! BANG BANG!
(Concrete Gang sinirlenir! Cesaro ve D.O.D ringe girer! İki takım arasında gerginlik yükselir! Foley ringden ayrılırken hakem maçı başlatmak için araya girer!)
Jessica Storm: İşte bu! Mick Foley daha ilk geceden etkisini gösterdi! Concrete Gang'e istediklerini vermedi, tam tersine onları Cesaro ve D.O.D ile bir Tornado Tag maçına soktu!
Victoria "Vixen" Valor: Foley kaos yaratmıyor, kaosu yönlendiriyor! Concrete Gang'in tehdidine anında cevap verdi ve Cesaro ile D.O.D'ye intikam şansı tanıdı! Bu maç harika olacak!
Scarlett Charm: Tornado Tag mi? Yani yine hepsi aynı anda mı savaşacak? Ay çok heyecanlı! Cesaro ve D.O.D harika bir takım olmuştu! Umarım kazanırlar!
GECENİN İLK MAÇI: TAKIM KAOSU - TORNADO TAG!
Concrete Gang (Ghetto Reed & Blak Tha Butcha) vs. Cesaro & D.O.D
(Tornado Tag Kuralları Geçerlidir!)
(Zil çalar çalmaz dört adam birbirine girer! Cesaro, Butcha ile güreşirken, D.O.D, Reed ile kapışır! Ringin içi ve dışı anında karışır! Tornado Tag kuralları nedeniyle hakemin kontrolü sınırlıdır. Cesaro, Butcha'ya European Uppercut'lar vurur ama Butcha onu itip bir Body Avalanche ile karşılık verir! D.O.D, Reed'i ring dışına atar ve üzerine bir Suicide Dive dener ama Reed çekilir, D.O.D bariyerlere çarpar!)
Jessica Storm: Tornado Tag kaosu başladı! Dört adam da aynı anda ringde ve dışarıda! Bu tam bir savaş!
Victoria "Vixen" Valor: Bu tür maçlarda takım uyumu kadar bireysel dayanıklılık da önemli. Concrete Gang daha vahşi ama Cesaro ve D.O.D'nin kimyası gelişiyor gibi.
(Butcha, Cesaro'yu ring dışına atar. Reed, D.O.D'yi ringe sokar. Concrete Gang, D.O.D'ye karşı ikiye bir saldırır! Cesaro ringe girmek ister ama Butcha onu engeller. Reed, D.O.D'yi tutarken Butcha ona sert darbeler vurur. Ringin altından bir sandalye alırlar! Tam D.O.D'ye vuracakken Cesaro, Butcha'yı arkadan çeker ve ring direğine çarptırır! Cesaro ringe girer ve Reed'e saldırır! Cesaro Swing! Reed başı dönmüş bir şekilde kalkarken D.O.D onu yakalar! Don't Dance Cutter (DDC)! Cesaro, Butcha'yı dışarıda tutarken D.O.D tuşa gider! 1... 2... 3!)
[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Bu maçın galibi...
CESARO ve D.O.D!!!
(Cesaro ve D.O.D yine kazanır! Concrete Gang öfkeyle geri çekilir! Ama tam kutlama yapacakken, THE DUDLEY BOYZ'un (Bubba Ray & D-Von) ikonik müziği arenayı sarsar! İki efsane, kamuflaj kıyafetleriyle rampada belirir! Seyirciler şok içinde ve ayakta!)
Jessica Storm: Olamaz! Dudley Boyz! Bubba Ray ve D-Von AWF'te! Bu inanılmaz! Hardcore ikonları burada!
Victoria "Vixen" Valor: İşte bu Mick Foley etkisi mi?! Dudley Boyz'un gelişi AWF Takım Divizyonu'nu tamamen değiştirir! Concrete Gang, Cesaro & D.O.D... Hepsi için yeni ve çok tehlikeli rakipler geldi!
Scarlett Charm: Onlar da mı burada?! Çok ünlülerdi değil mi? Masaları falan kırıyorlardı! Ay bu Overdrive iyice çılgınlaşıyor!
(Bubba ve D-Von ringe doğru yürür. Cesaro ve D.O.D şaşkınlıkla onlara bakar. Dudleyz ringe girer. Bir anlık bakışmanın ardından Cesaro ve D.O.D'ye saldırırlar! Dudley Death Drop (3D) Cesaro'ya! D.O.D'ye de sert darbeler! Ardından ring dışına çıkıp bir masa alırlar! Masayı ringe kurarlar! Tam Cesaro'yu masaya yatıracakken Concrete Gang ringe geri döner! Dudleyz ve Concrete Gang arasında büyük bir kavga patlak verir! İki takım birbirine acımasızca saldırır! Güvenlik ve Mick Foley ringe gelir ve kavgayı ayırmaya çalışır!)
Jessica Storm: Dudley Boyz gelir gelmez ortalığı karıştırdı! Concrete Gang ile savaşıyorlar! AWF Takım Divizyonu cehenneme döndü! Mick Foley düzen getireceğim demişti ama kaos daha da büyüdü!
Victoria "Vixen" Valor: Bu tam bir kaos ama seyirci bayılıyor! Dudleyz vs Concrete Gang... Bu inanılmaz bir feud olur! Cesaro ve D.O.D de bu denklemin içinde olacak gibi.
(Kavga güçlükle ayrılır. Dudleyz ve Concrete Gang birbirlerine tehditler savurur. Şov reklamlara gider.)
>>> REKLAM ARASI >>>
- Cody Rhodes Dünya Şampiyonluğu Kutlaması Videosu: Cody'nin Genesis zaferi ve şampiyonlukla ilk haftası. Rakiplerine mesajı tekrar vurgulanır.
- Lenny Valentino Debut - GELECEK HAFTA OVERDRIVE'DA!: Vignette'lerden sonra ilk kez net bir tarih verilir. "The Pretty One is coming..."
- AWF Legacy Bu Pazar: Danielson vs. ZSJ teknik savaşı, Sovereign Şampiyonu Kaine'in durumu, Asuka faktörü...
- AWF Genesis Tekrar Yayını
<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<
(Yayın yorumcu masasına döner.)
Jessica Storm: AWF Overdrive'a geri döndük! Az önce yaşananlar inanılmazdı! Dudley Boyz AWF'te ve Takım Divizyonu şimdiden alev aldı! Gelecek hafta da Lenny Valentino geliyor!
Victoria "Vixen" Valor: Mick Foley'nin Overdrive'a getirdiği etki bu olsa gerek. Rekabet, kaos ve hardcore! Paul Heyman'ın Legacy'deki satranç oyununa karşı tam bir zıtlık. Bu brand savaşı çok ilginç olacak.
Scarlett Charm: Dudleyz çok korkutucuydu! O masayı kırmalarına sevindim! Ama gelecek hafta Lenny Valentino geliyor! Ay çok heyecanlı! Çok yakışıklı olacak eminim!
Jessica Storm: Yeni yüzler gelmeye devam ediyor ama şimdi AWF Kadınlar Divizyonu'na dönelim. Genesis'te Asuka'nın gelişiyle tüm gözler oradaydı ama bu gece başka bir yetenek kendini göstermeye geliyor!
SEGMENT 4: DOKTOR SAHNEDE! KADINLAR DİVİZYONUNA YENİ BİR SOLUK
Dr. Britt Baker D.M.D. vs. Amber Nova
(Önce yerel güreşçi Amber Nova ringe gelir. Ardından Britt Baker'ın karizmatik ve kendinden emin müziği çalar. Dr. Britt Baker D.M.D., üzerinde şık, diş hekimi önlüğünü andıran detayları olan (ama ring kıyafeti formatında) bir kıyafetle, kendinden emin bir şekilde ringe gelir. Seyircilerden karışık bir tepki alır. Ringe girer, lateks eldivenini takar ve rakibine küçümseyici bir şekilde bakar.)
[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Şimdi ringe geliyor! Pittsburgh, Pennsylvania'dan! O bir Doktor! O bir Rol Model (kendine göre)!
DR. BRITT BAKER D.M.D.!!!
Jessica Storm: İşte Overdrive Kadınlar Divizyonu'na yeni bir katılım! Dr. Britt Baker D.M.D.! Kendine güveni tam ve ringde ne kadar tehlikeli olabileceğini biliyoruz!
Victoria "Vixen" Valor: Baker hem zeki hem de yetenekli. Ring psikolojisini iyi kullanır ve rakibinin zayıf noktalarına odaklanır. Özellikle o Lockjaw hareketi çok tehlikeli. Amber Nova için zorlu bir debut maçı olacak.
Scarlett Charm: O da çok stil sahibi! Diş hekimi miymiş gerçekten? Çok havalı! Ama biraz kibirli görünüyor sanki? Bakalım ringde neler yapacak?
(Maç başlar. Baker başlangıçta rakibiyle alay eder, onu küçümser. Nova birkaç hamle yapmaya çalışır ama Baker kolayca savuşturur. Baker, Nova'yı yere indirir ve teknik becerilerini sergiler, eklem kilitleri dener. Ardından rakibini kaldırır ve sert bir Superkick vurur! Nova yere düşer. Baker eldivenini çıkarıp seyircilere gösterir ve Lockjaw için hazırlanır! Nova'yı yakalar ve Lockjaw (Mandible Claw with body scissors) bağlar! Nova acı içinde hemen pes eder!)
[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Rakibi pes ettiği için bu maçın galibi...
DR. BRITT BAKER D.M.D.!!!
(Baker'ın müziği çalar. Galibiyetini kibirli bir şekilde kutlar. Mikrofon ister.)
Britt Baker: D... M... D! Bunu ezberleseniz iyi olur! Çünkü AWF Kadınlar Divizyonu'nun yeni yüzü benim! Asuka mı? Rhea mı? Becky mi? Tiffany mi? Hepsi benim altımda! Ben hem güzelim, hem zekiyim, hem de tehlikeliyim! Bu divizyonun acilen bir doktora ihtiyacı vardı ve ben geldim! Reçeteniz hazır: Bol bol Britt Baker! Şimdi... sıradaki hasta kim?!
(Baker mikrofonu atar ve ringden ayrılır. Overdrive Kadınlar Divizyonu'na iddialı bir giriş yapmıştır.)
Jessica Storm: Britt Baker'dan dominant bir galibiyet ve iddialı bir mesaj! AWF Kadınlar Divizyonu gerçekten inanılmaz bir hal aldı! Rekabet her zamankinden daha yüksek!
ARKA ALAN: İNTİKAM YEMİNİ
(Kamera arka alanda, bir fizyoterapi odasını gösterir. Becky Lynch omzuna buz tedavisi uygulatmaktadır. Yüzünde hala Genesis'teki maçın acısı ve öfkesi vardır. Yanına Chloe Sharma yaklaşır.)
Chloe Sharma: Becky... Öncelikle geçmiş olsun. Genesis'te inanılmaz bir savaş verdiniz ama sonuç istediğiniz gibi olmadı. Tiffany Stratton ve Margot Robbie hakkında ne düşünüyorsunuz?
Becky Lynch: (Acıyla ama öfkeyle konuşur) O Barbie... ve onun Hollywood arkadaşı... Benden bir zafer çaldılar Chloe! Ama bu sadece bir raunttu! O Glass Ceiling maçında bana her türlü pisliği yaptılar... ama beni kıramadılar! Bu omzum iyileşecek... ve geri döndüğümde... Tiffany'nin o sahte, pembe dünyasını başına yıkacağım! Margot Robbie mi? O da nasibini alacak! Bu iş bitmedi! The Man intikamını alacak! Hem de çok yakında! Beklemede kalın!
(Becky kararlı bir şekilde kameraya bakar.)
Victoria "Vixen" Valor (Yorumcu Masasında): İşte "The Man"! Yenilgi onu yıldırmamış, tam tersine daha da öfkelendirmiş! Geri döndüğünde Tiffany Stratton'ın başı büyük belada olacak!
>>> REKLAM ARASI >>>
- Sovereign Şampiyonu Lucien Kaine & Paul Heyman Videosu: İkilinin Legacy'deki dominant duruşu ve gelecek hedefleri.
- Kıtalararası Şampiyon Bryan Danielson vs. ZSJ - Gelecek Hafta Legacy Reklamı
- Dudley Boyz AWF Debut Özeti: Efsane takımın dönüşü ve yarattıkları kaos.
- AWF Evrensel Şampiyonluk Kemeri Teaser?: Farklı kıtalardan güreşçilerin (Ricochet, Mustafa Ali, Andrade El Idolo, belki Gunther) görüntülerinin hızla geçtiği, sonunda sadece dünya haritası ve AWF logosunun olduğu bir kemer silüetinin göründüğü gizemli bir vinyet. "Sınırlar... yeniden çiziliyor." (Bu, gelecekte farklı bir dünya kemeri veya brand'ler arası bir kemer olabileceğini ima eder)
Jessica Storm: Overdrive'a geri döndük! Reklam arasında gördüğümüz o kemer teaser'ı da neydi öyle? AWF'in planları bitmiyor! Ama şimdi sıra, Genesis'in en rahatsız edici figürlerinden birinde: Ash Cross!
Victoria "Vixen" Valor: Ash Cross'un bu geceki rakibi çok ilginç. Bir başka karanlık ve öngörülemez karakter... Jeff Hardy! Bu ikisinin karşılaşması... ya bir felaketle sonuçlanacak ya da unutulmaz bir an yaratacak.
Scarlett Charm: Jeff Hardy mi?! O da mı burada?! Onu çok severdim! Ama Ash Cross... umarım Jeff'e zarar vermez! Bu maç beni biraz geriyor!
SEGMENT 7: KARANLIK RUHLARIN ÇARPIŞMASI
Ash Cross vs. Jeff Hardy
(Önce Ash Cross'un müziği çalar. Ash ringe gelir, her zamanki gibi sessiz ve ifadesizdir. Ardından Jeff Hardy'nin ikonik müziği "No More Words" arenayı doldurur! JEFF HARDY renkli yüz boyası ve enerjik tavrıyla rampada belirir! Seyirciler onu büyük bir coşkuyla karşılar! Jeff ringe gelir ve Ash ile yüzleşir.)
[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Şimdi ringe geliyor! Cameron, North Carolina'dan! O, "The Charismatic Enigma"!
JEFF HARDY!!!
Jessica Storm: Jeff Hardy AWF'te! Ne kadar da harika bir an! Karizmatik Enigma, AWF'in en karanlık karakterlerinden Ash Cross ile karşılaşıyor! Bu inanılmaz bir kontrast!
Victoria "Vixen" Valor: İki isim de acıya yabancı değil. İkisi de risk almayı seviyor. Ama motivasyonları çok farklı. Jeff seyirci için savaşır, Ash ise... kimse bilmiyor. Bu maçın psikolojisi çok ilginç olacak.
Scarlett Charm: Jeff! Çok sevindim geldiğine! Yüz boyası harika! Lütfen Ash'i yen! Ama dikkatli ol Jeff!
(Maç başlar. Jeff hemen hızını ve sıradışı hareketlerini kullanır. Ash'i şaşırtmaya çalışır. Ash yine başlangıçta tepkisizdir. Jeff bir Twist of Fate dener ama Ash onu iter! Ash, Jeff'e boş gözlerle bakar. Jeff ona bağırır, bir tepki vermesini ister gibi. Ash aniden Jeff'e sert bir tekme atar! Jeff yere düşer! Ash ring dışına çıkar ve kaykayını alır! Ringe döner! Hakem onu uyarır! Ash hakeme bakar... ve kaykayı YERE BIRAKIR! Herkes şaşırır! Ash, Jeff'i kaldırır ve ona güreşmeye başlar. Teknik hamleler dener, Jeff'i yere indirir.)
Jessica Storm: Bu da ne?! Ash Cross kaykayı kullanmadı! Diskalifiye olmak yerine güreşmeyi seçti! Ne yapmaya çalışıyor?
Victoria "Vixen" Valor: Bu çok garip... Belki de Jeff Hardy'ye karşı farklı bir yaklaşım sergiliyor? Ya da bu da başka bir akıl oyunu mu?
(Ash, Jeff'i domine eder gibi görünürken Jeff tecrübesiyle karşılık verir. Maç ilerler. Jeff köşeye çıkar, Swanton Bomb deneyecek! Ama Ash aniden ayağa kalkar ve Jeff'in üzerine doğru yürür, kollarını iki yana açar, adeta 'vur' der gibi! Jeff tereddüt eder! Ne yapacağını bilemez! Bu tereddüt anında Ash, Jeff'in bacağına saldırır ve onu köşeden düşürür! Ash, Jeff'i kaldırır ve Ashes to Ashes (Coffin Drop)! Tuşa gider! 1... 2... 3!)
[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Bu maçın galibi...
ASH CROSS!!!
(Ash Cross'un müziği çalar. Ash, Jeff Hardy'yi yenmiştir. Ama kutlama yapmaz. Yerde yatan Jeff'e bakar. Sonra yavaşça ringden iner ve uzaklaşır. Bu kez ne aşırı şiddet ne de diskalifiye vardır. Sadece soğuk, hesaplı bir galibiyet ve kafa karıştıran bir davranış...)
Jessica Storm: Ash Cross, Jeff Hardy'yi yendi! Ama o son an... Jeff'e kendini feda eder gibi durdu, sonra onu tuzağa düşürdü! Bu adamın zihninden neler geçiyor anlamak mümkün değil!
Victoria "Vixen" Valor: Bu belki de daha korkutucu. Sadece vahşi değil, aynı zamanda zeki ve manipülatif de olabiliyor. Jeff Hardy için zor bir başlangıç oldu AWF'te.
Scarlett Charm: Kazandı ama çok garipti! Jeff niye durdu ki? Ash onu kandırdı! Çok üzüldüm Jeff için!
ARKA ALAN: AV DEVAM EDİYOR
(Kamera yine arka alanda Jon Moxley'i gösterir. Bu kez daha sakindir ama gözleri hala tehlikelidir. Elinde Genesis'te soyunma odasının önünde bulduğu kırık fener parçasını inceler. Mick Foley yanına gelir.)
Mick Foley: Mox... İyi misin evlat? O kavgadan sonra... ve Kemba meselesi...
Jon Moxley: (Foley'e bakmadan) İyiyim Foley. Sadece düşünüyorum. Bu palyaço... oyun oynamayı seviyor. Saklanmayı seviyor. Ama her oyunun bir sonu vardır. Ve ben o sona yaklaşıyorum.
Mick Foley: Dikkatli ol Mox. Öfken seni ele geçirmesin. Sen Anarşi Şampiyonusun. Bu kemerin bir anlamı olmalı. Sadece kişisel intikam değil.
Jon Moxley: (Foley'e döner) Bu kemer... evet. Ama Kemba... o farklı. O kişisel. Onu bulacağım Foley. Ve bulduğumda... anarşi neymiş görecek. (Uzaklaşır)
Mick Foley: (İç çeker, kendi kendine) Bu işler... hiç kolay olmayacak.
>>> REKLAM ARASI >>>
- AWF Dünya Şampiyonu Cody Rhodes & Rakipleri: Zirvedeki dört ismin görüntüleri ve aralarındaki gerilim. "Taht Savaşı Devam Ediyor!"
- Dudley Boyz Geldi!: Efsane takımın debutu ve yarattıkları kaos. "AWF Takım Divizyonu Uyarıldı!"
- Britt Baker D.M.D. Tanıtımı: Debut maçı ve kendinden emin konuşması. "Doktor İçeride!"
- AWF Legacy Bu Pazar Son Hatırlatma
Jessica Storm: Overdrive'da sona yaklaşıyoruz! Bu gece inanılmaz anlar yaşadık! Mick Foley geldi, Dudley Boyz geldi, yeni savaşlar başladı!
Victoria "Vixen" Valor: Overdrive gerçekten de AWF'in daha kaotik, daha öngörülemez yüzü olduğunu kanıtlıyor. Foley'nin liderliği bu kaosu nasıl şekillendirecek göreceğiz.
Scarlett Charm: Çok heyecanlı bir geceydi! Yeni yüzler, kavgalar! Ana etkinlikte ne olacak acaba? O üçlü yine mi karşı karşıya gelecek?
Jessica Storm: Ana etkinlikte teke tek bir mücadele var Scarlett ama Dünya Şampiyonluğu resmiyle çok yakından ilgili! CM Punk, Genesis'teki hayal kırıklığının ve geçen haftaki olayların ardından ringe dönüyor!
ANA ETKİNLİK: GEÇMİŞİN YÜKÜ, GELECEĞİN BELİRSİZLİĞİ
CM Punk vs. ???
("Cult of Personality" arenayı doldurur! CM Punk ringe gelir. Yüzünde bu kez daha sakin ama derin bir düşünce vardır. Genesis'teki yenilgi ve geçen hafta Shane Castle'a karşı aldığı mağlubiyet onu etkilemiş gibidir. Mikrofonu alır.)
CM Punk: (Seyircilerin tezahüratını bekler) Chicago... AWF Evreni... Size karşı dürüst olacağım. Genesis... kaybettim. Dünya Şampiyonluğunu kazanamadım. Cody Rhodes o gece daha iyiydi. (Seyircilerden karışık tepki gelir) Geçen hafta... Shane Castle... evet, dış etkenler vardı ama sonuç değişmedi, yine kaybettim. Belki de... belki de MJF haklıydı. Belki de benim zamanım geçti. Belki de artık 'En İyi' değilimdir...
CM Punk: (Duraksar, yere bakar) Ama sonra... Mick Foley'i gördüm. O ateşi, o tutkuyu... Ve sizleri gördüm! Hala bana inanan, hala 'CM Punk!' diye bağıran sizleri! (Seyirciler coşar) Hayır! Benim zamanım geçmedi! Ben pes etmedim! Ben hala bu işte en iyisi olduğumu biliyorum! Ve bunu tekrar kanıtlayacağım! O Dünya Şampiyonluğu kemerini tekrar hedefleyeceğim! MJF mi? Seth mi? Shane mi? Hatta Cody mi? Kim olursa olsun! Tekrar zirveye çıkacağım! Çünkü ben...
(Punk konuşurken Shane Castle'ın müziği çalar! Shane rampada belirir!)
Shane Castle: Punk! Duygusal konuşman bittiyse... Geçen hafta seni yendiğimi hatırlatmak isterim! Evet, belki biraz yardım aldım ama sonuçta kazanan bendim! Sen geçmişsin, ben ise geleceğim! O kemer benim olacak!
(Shane konuşurken MJF TitanTron'da belirir!)
MJF (Ekranda): İkiniz de aptalsınız! Gelecek de benim, geçmiş de benim, şimdi de benim! O kemer benim hakkım! Siz sadece benim yolumdaki engellersiniz!
(Üç isim birbirine laf atarken Cody Rhodes'un müziği çalar! Şampiyon Cody ringe gelir!)
Cody Rhodes: Yeter! Hepiniz bu kemeri istiyorsunuz biliyorum! Ama o şu an benim belimde! Ve onu koruyacağım! Seth nerede bilmiyorum ama madem üçünüz de buradasınız... Gelecek hafta! Dördümüz! Bu ringde! Ne dersiniz?!
(Cody'nin teklifi üzerine ortam gerilir! Tam cevap vereceklerken... Arena ışıkları kararır! Sadece kırmızı bir ışık yanar! Ve rampada MICK FOLEY belirir! Elinde Mr. Socko vardır!)
Mick Foley: Durun bakalım çocuklar! Cody... teklifin harika! Ama gelecek hafta için benim başka planlarım var! (Gülümser) Gelecek hafta... AWF Overdrive'da... Cody Rhodes... Seth Rollins... MJF... ve CM Punk... Karşınızda...
VEXOS olacak! Evet! Shane Castle ve onun gizemli kardeşleri! 8 Kişilik Takım Maçı! Overdrive vs. Vexos! HAVE A NICE DAY! BANG BANG!
(Foley bombayı patlatır! Shane Castle şok olur ama sonra sinsi bir şekilde gülümser! Cody, Punk ve (orada olmayan) Seth neye uğradığını şaşırır! MJF ekranda küfürler savurur! Şov, bu inanılmaz maç duyurusu ve ringdeki gergin yüzlerle sona erer!)
Jessica Storm: Aman Tanrım! Mick Foley ne yaptı öyle?! Gelecek hafta 8 Kişilik Takım Maçı! Cody, Punk, Seth, MJF vs. Shane Castle ve VEXOS! Bu inanılmaz! Overdrive vs. Vexos!
Victoria "Vixen" Valor: İşte bu tam bir Foley hamlesi! Hem Dünya Şampiyonluğu resmini canlı tuttu hem de Vexos gizemini daha da derinleştirdi! Shane Castle'ın kardeşleri kim? Nasıl savaşacaklar? Gelecek hafta Overdrive'ı kaçırmak imkansız!
Scarlett Charm: 8 Kişilik maç mı?! Vexos mu?! Çok heyecanlı! Gelecek hafta harika olacak! Bu gece de harikaydı! Çok fazla olay oldu! Bayıldım!
GELECEK HAFTA AWF OVERDRIVE'DA!
- Dev Maç: Cody Rhodes, CM Punk, Seth Rollins & MJF vs. Shane Castle & VEXOS (Chris Hunter? David Garcia? Eddie Garcia?)
- Anarşi Şampiyonu Jon Moxley'in sıradaki adımı ne olacak? Kemba ile yüzleşme yakın mı?
- Dudley Boyz'un AWF'teki ilk resmi maçı? Rakipleri kim olacak?
- Concrete Gang, Cesaro & D.O.D'den intikam alacak mı?
- Ash Cross'un yeni hedefi kim?
- Lenny Valentino AWF Overdrive'a debut yapıyor!
- Mick Foley'nin Overdrive üzerindeki etkisi nasıl devam edecek?