BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
5,022
Will Ospreay
CM Punk
AWF Hakkında Bilgilendirme:

Sevgili takipçilerimiz, AWF projesinin devam ettiğini belirtmek isterim. Ancak, şu sıralar kişisel bazı yoğunluklarım nedeniyle projeye tam olarak odaklanamıyorum. Bununla birlikte, şovların yazım süreci tamamlanmış olup, yayınlanmadan önce detaylı bir düzenlemeden geçmeleri gerekmektedir. Bu düzenlemeler tamamlanana ve kişisel işlerimi yoluna koyana kadar yeni içerik yayınında bir gecikme yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Bekleriz.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
12,528
Bray Wyatt
AWF Hakkında Bilgilendirme:

Sevgili takipçilerimiz, AWF projesinin devam ettiğini belirtmek isterim. Ancak, şu sıralar kişisel bazı yoğunluklarım nedeniyle projeye tam olarak odaklanamıyorum. Bununla birlikte, şovların yazım süreci tamamlanmış olup, yayınlanmadan önce detaylı bir düzenlemeden geçmeleri gerekmektedir. Bu düzenlemeler tamamlanana ve kişisel işlerimi yoluna koyana kadar yeni içerik yayınında bir gecikme yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Sıkıntı yok hocam. Biz 1 senede bekleriz sorun değil. (y)

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
AWF DUYURU
AWF Overdrive Bölüm 9 ile Dönüyor

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
66
Mark Henry
Sonunda beklenen haber geldi 🔥🔥

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF OVERDRIVE
Bölüm 9: Fay Hatları Kırılıyor
(Tarih: 19.02.2025, Çarşamba)
1744742731118-png.12479

(Şov, geçen haftaki Overdrive'dan (Bölüm 8) en çarpıcı anları gösteren, hızlı, sert ve kaotik bir video paketiyle açılır: Vexos'un 8 kişilik takım maçındaki şok edici zaferi; MJF'in takımına ihaneti; Mick Foley'nin gelişi ve Dudleyz vs Concrete Gang Tables Match'ini AWF Vendetta PPV'si için duyurması; D.O.D. & Cesaro ittifakının Concrete Gang'e karşı zaferi ve Dudleyz ile gerilimi; Lenny Valentino'nun kibirli debutu; Britt Baker ve Rhea Ripley arasındaki gerilim; Ash Cross'un Jeff Hardy'yi yenmesi; Jon Moxley'nin Kemba takıntısının devam etmesi. Video, gelecek haftaki (bu geceki) Cody/Punk/Seth Triple Threat maçı ve Vexos'un tehditkar kutlamasıyla sona erer.)

(Arena canlı yayına geçer. Bring Me The Horizon'ın "Parasite Eve" şarkısının agresif remix'i arenayı doldurur. Yorumcu masasında Jessica Storm, Victoria "Vixen" Valor ve Scarlett Charm yerlerini almıştır. Seyirciler geçen haftanın şokunu hala tartışıyor. "VEXOS ERA HAS BEGUN!", "MJF IS A COWARD!", "FOLEY BRINGS THE PAIN!", "TABLES! TABLES! TABLES!" pankartları dikkat çeker.)

Jessica Storm: Geçen hafta AWF Overdrive'da dengeler alt üst oldu! Vexos'un yükselişi, MJF'in ihaneti ve Mick Foley'nin gelişiyle AWF Evreni sarsıldı! Overdrive'a hoş geldiniz! Ben Jessica Storm, yanımda Victoria Valor ve Scarlett Charm var! Bu gece geçen haftanın enkazından yeni savaşlar doğacak!
Victoria "Vixen" Valor: O 8 kişilik maçın sonuçları hala konuşuluyor Jessica. Vexos, Overdrive'ın zirvesine bir mesaj gönderdi. Cody, Punk ve Seth bu gece nasıl bir araya gelecek ya da gelemeyecek, bu büyük bir soru işareti. Mick Foley'nin Vendetta için duyurduğu Tables maçı ise şimdiden hardcore hayranlarını heyecanlandırdı. Paul Heyman bu gelişmelere nasıl tepki verecek? Brand savaşı resmen başladı.
Scarlett Charm: Geçen hafta çok karışıktı! Vexos kazandı ama MJF çok kötüydü! Foley'nin masa maçı duyurması harikaydı! Dudleyz ve Concrete Gang birbirine girecek! Ve bu gece o üç büyük isim (Cody, Punk, Seth) aynı maçta! Kesin kavga çıkar! Acaba White Queen ne düşünüyor tüm bunlar hakkında?

Jessica Storm: White Queen'in düşünceleri hala bir sır Scarlett ama bu gece Overdrive'da söz sahibi olan bir başka isim var! Hardcore Efsanesi, Mick Foley ringe geliyor!

SEGMENT 1: FOLEY'NİN SAHASI, HEYMAN'IN GÖLGESİ VE KRALİÇE'NİN MESAJI

(Mick Foley'nin müziği çalar. Foley ringe gelir. Geçen haftaki gibi enerjiktir ama yüzünde bir ciddiyet vardır. Seyircilerden yine büyük destek alır.)

Mick Foley: (Mikrofonu alır) Overdrive! Geçen hafta burada bazı sözler verdim. Bu şovun ruhunu koruyacağımı söyledim! Kaosu yönlendireceğimi söyledim! Ve ilk adımı attık! Dudley Boyz ve Concrete Gang... İki yıkıcı güç... Vendetta'da, bir Tables maçında hesaplaşacak! Bu sadece başlangıç! (Seyirciler alkışlar)

Mick Foley: Ama geçen hafta başka şeyler de oldu. Vexos... o genç çocuklar... evet, yetenekliler, organizeler... Ama MJF gibi bir korkağın ihanetiyle kazandılar! Cody Rhodes, CM Punk, Seth Rollins... Onlar bu brand'in temel taşları! Bu gece ana etkinlikte karşı karşıya gelecekler. Belki de aralarındaki sorunları çözmenin en iyi yolu budur? Ya da belki de... işler daha da karışır! (Gülümser)

Mick Foley: Ama şunu bilin... Ben buradayken, Overdrive sahipsiz değil! Legacy'deki o 'Bilge Adam' istediği kadar plan yapsın... İstediği kadar Sovereign kemerini parlatsın... Burası farklı bir dünya Paul! Burası benim saham! Ve bu sahada... benim kurallarım geçer! Ya da... kuralsızlığım mı demeliyim? BANG BANG!

(Foley konuşurken TitanTron'da Paul Heyman belirir. Bu kez yanında Kaine veya Aurelia yoktur, lüks ofisindedir.)

Paul Heyman (Ekranda): Mick... Mick, Mick... Ne kadar da... *dokunaklı*. Sahip çıkma güdüsü, korumacılık... Ama anla artık, senin devrin geçti! O hardcore saçmalıkları belki 90'larda işe yarıyordu ama artık devir değişti! Devir stratejinin, zekanın, *Sovereign* gücün devri! Senin o Overdrive'daki palyaçoların birbirini yerken, biz Legacy'de tarih yazıyoruz. Senin 'sahan' dediğin yer yakında benim kolonim olacak Mick! Çünkü ben senden daha zekiyim, daha başarılıyım ve evet... daha iyiyim!

Mick Foley: Zeka mı Paul? Senin zekan sadece entrika ve ihanetten ibaret! Benim güreşçilerim ringde kalbiyle savaşır, senin gibi arkadan iş çevirmez! Gel buraya Paul! Gel de yüzüme söyle bunları! Yoksa korkuyor musun? Biraz *hardcore* olmaktan mı çekiniyorsun?
Paul Heyman (Ekranda): (Güler) Senin seviyene inmeyeceğim Mick. Benim daha önemli işlerim var. Mesela... Legacy'ye yeni yetenekler kazandırmak gibi. Siz orada birbirinizi yerken, biz imparatorluğumuzu büyütüyoruz.

(Tam Heyman konuşmasını bitirecekken, ekran tekrar değişir! Bu kez White Queen belirir. O da kendi lüks ofisindedir, arkasında AWF logosu vardır.)

White Queen (Ekranda): Ne kadar da ilkel bir çekişme... Biri kaba kuvveti savunuyor, diğeri kurnazlığı... Ama ikiniz de ormanı ağaçlardan göremiyorsunuz. Bu brand savaşı... AWF'i zayıflatmaktan başka bir işe yaramıyor. Bay Elric'in vizyonu bu değildi. (Duraksar) Belki de... AWF'in tek bir lidere ihtiyacı vardır. İki brand'i de denetleyecek, düzeni ve dengeyi sağlayacak birine... (Gözlerini kısar) Belki de... o kişi benimdir? Bay Foley... Bay Heyman... Oyunlarınızı oynamaya devam edin. Ama bilin ki... Kraliçe hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Ve o hamle... tüm tahtayı değiştirebilir.

(White Queen'in görüntüsü kesilir. Foley ringde, Heyman ise ekranda şaşkın ve düşünceli kalır. İkisi de White Queen'in bu beklenmedik ve iddialı çıkışından rahatsız olmuştur.)

Jessica Storm: White Queen yine yaptı! Hem Foley'e hem Heyman'a meydan okudu ve kendini potansiyel bir üçüncü güç, hatta tek lider olarak ortaya koydu! Bu kadın inanılmaz!
Victoria "Vixen" Valor: Onun zamanlaması ve kelime seçimi mükemmel. İki erkeğin ego savaşına girip şirketi zayıflattığını ima ediyor ve kendini bir çözüm olarak sunuyor. Bu çok cesur bir hamle. Heyman ve Foley buna nasıl cevap verecek?
Scarlett Charm: Kraliçe harika! İkisini de susturdu yine! Tek lider mi olacakmış? Çok yakışır ona! Çok stil sahibi!

SEGMENT 2: DOKTORUN MUAYENESİ
Dr. Britt Baker D.M.D. vs. Skye Blue

(Önce genç yetenek Skye Blue ringe gelir. Ardından Dr. Britt Baker D.M.D. gelir. Baker, geçen haftaki Rhea Ripley ile olan gerginliğin ardından daha da kendinden emin görünür.)

Jessica Storm: Geçen hafta Rhea Ripley'e meydan okumaktan çekinmeyen Britt Baker, bu gece Skye Blue karşısında. Baker, Kadınlar Divizyonu'ndaki iddiasını sürdürecek mi?
Victoria "Vixen" Valor: Skye Blue yetenekli ama Baker'ın hem ring içi zekası hem de acımasızlığı onu zorlayacaktır. Baker'ın gözü daha büyük hedeflerde.

(Maç başlar. Baker yine rakibiyle oynar gibi başlar ama Skye Blue'nun ani bir karşı atağıyla şaşırır. Maç kısa bir süre dengeli gider. Ancak Baker kontrolü ele alır, sert bir Superkick vurur ve Lockjaw ile maçı hızlıca bitirir.)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Rakibi pes ettiği için bu maçın galibi... DR. BRITT BAKER D.M.D.!!!

(Maçtan sonra Baker mikrofonu alır.)

Britt Baker: Rhea Ripley! Asuka! Becky! Tiffany! Her kimseniz! Gördünüz mü? Bu divizyonun zirvesi benim! Ben en iyisiyim! Ve yakında... o yeni Kadınlar Şampiyonluğu kemeri de benim olacak! Çünkü ben Doktorum! Ve bu divizyonun acilen bana ihtiyacı var! D... M... D!

(Baker kendinden emin bir şekilde ayrılır.)

ARKA ALAN: ELRIC'İN SAĞ KOLU VE GİZEMLİ GÖREV
(Kamera, AWF'in ultra modern ana yönetim ofisine geçer. Büyük cam pencerelerden şehir manzarası görünür. Masanın arkasında, yüzü yine tam olarak seçilemeyen ama güçlü bir duruşu olan ELRIC oturmaktadır. Karşısında ise CATHY KELLEY durmaktadır. Cathy'nin elinde bir tablet vardır ve Elric'e bir şeyler sunmaktadır.)

Elric: (Sesi sakin ama otoriter) Raporlar tamam mı Bayan Kelley? Genesis sonrası durum değerlendirmeniz?
Cathy Kelley: Evet efendim. Tüm metrikler, sosyal medya etkileşimleri ve ilk geri bildirimler oldukça olumlu. Genesis büyük bir başarıydı. Yeni şampiyonlarımız ilgi çekiyor, rekabetler kızışıyor. Ancak... (Duraksar) ...bazı kontrol dışı unsurlar da baş göstermeye başladı.
Elric: Heyman ve Foley'den mi bahsediyorsunuz? Ve tabii ki... kendini Kraliçe ilan eden hanımefendi?
Cathy Kelley: Evet efendim. Brand savaşı söylemleri giderek artıyor. Heyman'ın Legacy'yi AWF'in tek zirvesi olarak konumlandırma çabası ve Foley'in Overdrive'ı hardcore kimliğiyle savunması... Bu durum, sağlıklı bir rekabetten ziyade şirketi bölebilecek bir iç savaşa dönüşebilir. White Queen'in çıkışları da bu ateşi körüklüyor. Onun gerçek niyeti hala belirsiz.
Elric: Anlıyorum... Bu yüzden size daha fazla yetki verdim Bayan Kelley. Siz benim gözüm, kulağım ve gerektiğinde... sağ kolum olacaksınız. Bu brand çekişmesini gözlemleyin. Dengenin korunmasını sağlayın. Heyman ve Foley'e AWF'in tek bir vizyonu olduğunu hatırlatın. White Queen'i ise... yakından takip edin. Onun oyununu çözmemiz gerek.
Cathy Kelley: Anlaşıldı efendim. Peki ya... diğer konu? Gözlemlememi istediğiniz o özel yetenek?
Elric: (Pencereye döner) Evet... Overdrive'da bazıları için işler pek iyi gitmiyor. Özellikle... *Punk* gibi bir ismin motivasyonunu kaybetmesi AWF için iyi olmaz. Belki de ona... farklı bir bakış açısı sunacak, onu tekrar ateşleyecek birine ihtiyaç vardır? Birine... kim bilir, belki de geçmişte bunu başarmış birine?
Cathy Kelley: (Anlar gibi olur, hafifçe gülümser) Geçmişte zorlu kişilikleri yönetme konusunda tecrübesi olan... Belki de ringe geri dönmek için doğru motivasyonu arayan biri mi efendim? Mesela... O?
Elric: (Başını sallar) Araştırın Bayan Kelley. Nabız yoklayın. Eğer doğru kişi olduğuna inanıyorsanız... gerekli adımları atma yetkisine sahipsiniz. AWF'in en iyi yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalıyız. Şimdi gidebilirsiniz.

(Cathy Kelley başıyla selam verir ve odadan çıkar. Elric pencereden şehre bakmaya devam eder. AJ Lee iması oldukça güçlenmiştir.)

Jessica Storm (Yorumcu Masasında): Cathy Kelley ve Elric! Cathy Kelley'nin rolü resmileşti gibi! Elric'in sağ kolu! Ve o konuşma... CM Punk'ı tekrar ateşleyecek biri mi arıyorlar? "O" derken kimi kastettiler?! AJ Lee mi?! Bu inanılmaz olur!
Victoria "Vixen" Valor: Eğer AJ Lee AWF'e gelirse... Bu sadece Punk için değil, tüm Kadınlar Divizyonu için de büyük bir olay olur! Onun zekası ve mikrofon yeteneği... Cathy Kelley gerçekten de büyük oynamayı planlıyor! Elric'in ona bu kadar güvenmesi de dikkat çekici.
Scarlett Charm: AJ Lee mi?! O da çok popülerdi! Ve çok da tatlıydı! Geri mi dönecek? Punk ile tekrar mı bir araya gelecekler?! Ay bu harika bir dedikodu!

>>> REKLAM ARASI >>>

• Foley vs Heyman vs White Queen Gerilim Paketi: Üç ismin bu geceki konuşmaları ve AWF üzerindeki güç mücadeleleri vurgulanır. "AWF'in Kaderi Kimin Ellerinde?"
  • Anarşi Şampiyonu Jon Moxley & Kemba: Moxley'in avı ve Kemba'nın son görünümü. "Saklambaç Oyunu Ölümcülleşiyor!"
  • Yeni Debut Teaser?: Hızlı, sert vuruşlar. Japonca yazılar. Belki Deathmatch güreşinden kısa, sansürlü görüntüler? Ekranda "Shoot Style... Death Style..." yazısı belirir.

<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<

(Yayın yorumcu masasına döner.)

Jessica Storm: Overdrive'a geri döndük! Cathy Kelley'nin yeni rolü ve AJ Lee söylentileri hala konuşuluyor! Reklam arasındaki o AKIRA teaser'ı da neydi?! Overdrive gerçekten hardcore ve tehlikeli bir hal alıyor!
Victoria "Vixen" Valor: AWF, her türden güreş severe hitap etmeye çalışıyor gibi. Legacy'nin tekniği, Overdrive'ın kaosu... Bu AKIRA denen kişi de bu kaosa uyacak gibi duruyor. Ama şimdi ringde daha tanıdık bir yüz var... ya da yüzü boyalı demeliyim.
Scarlett Charm: Jeff Hardy! Geçen hafta Ash Cross'a kaybetmişti ama onu tekrar görmek güzel! Umarım bu gece kazanır!

SEGMENT 6: ENİGMA'NIN YENİ YOLU VE KARDEŞ TEHDİDİ
Jeff Hardy vs. Joey Ryan

(Önce Joey Ryan tartışmalı ve rahatsız edici karakteriyle ringe gelir, seyircilerden yoğun yuhalama alır. Ardından Jeff Hardy'nin müziği çalar. Jeff yüz boyasıyla ama geçen haftaki yenilginin ardından daha düşünceli bir ifadeyle ringe gelir.)

Jessica Storm: Jeff Hardy, Ash Cross'a karşı aldığı kafa karıştırıcı yenilginin ardından bu gece Joey Ryan ile karşılaşıyor. Jeff'in aklı hala Ash Cross'ta mı?
Victoria "Vixen" Valor: Ash Cross ile karşılaşmak herkesi etkiler. Jeff'in tekrar kendine gelmesi ve içindeki o 'Karizmatik Enigma'yı bulması gerekiyor. Joey Ryan tehlikeli ve sinsi bir rakip, Jeff'in dikkatli olması lazım.
Scarlett Charm: Joey Ryan'ı hiç sevmiyorum! Çok... tuhaf! Umarım Jeff onu yener! Hadi Jeff!

(Maç başlar. Jeff başlangıçta biraz dağınık görünür. Ryan bundan faydalanır, sinsi taktikler ve aşağılayıcı hareketlerle üstünlük kurar. Ancak maç ilerledikçe Jeff kendine gelir. Seyircilerin desteğiyle klasikleşmiş hareketlerini yapmaya başlar: Whisper in the Wind, Twist of Fate! Köşeye çıkar! Swanton Bomb! Tuşa gider! 1... 2... 3!)

[Ring Announcer - Isabella Rossi]: Bu maçın galibi... JEFF HARDY!!!

(Jeff Hardy galibiyeti kutlar. Mikrofonu alır.)

Jeff Hardy: Geçen hafta... Ash Cross... neydi o bilmiyorum. Ama beni sarstı. Kendimi kaybetmiş gibi hissettim. Ama sizler... sizler bana kim olduğumu hatırlattınız! Ben Jeff Hardy! Ben Karizmatik Enigma! Ve ben hala bu ringde uçabilirim! Hala risk alabilirim! Belki de... belki de tek başıma olmamalıyım? Belki de eski günlerdeki gibi... bir partnere ihtiyacım vardır?

(Jeff konuşurken Hardy Boyz'un müziği arenayı sarsar! MATT HARDY rampada belirir! Seyirciler çıldırır! Matt ringe doğru koşar ve kardeşi Jeff'e sarılır! Hardy Boyz AWF'te yeniden bir araya gelmiştir!)

Matt Hardy: Brother Nero! Yalnız değilsin! Hardy Boyz geri döndü! Ve AWF Takım Divizyonu... DELETE! DELETE! DELETE!

(Hardy Boyz ringde kutlama yaparken Dudley Boyz rampada belirir! İki efsane takım arasında gergin bir bakışma yaşanır!)

Jessica Storm: Hardy Boyz! Matt Hardy de burada! Hardy Boyz yeniden bir arada! Ve Dudley Boyz ile yüzleşiyorlar! AWF Takım Divizyonu yangın yeri!
Victoria "Vixen" Valor: Bu inanılmaz! Tüm zamanların en iyi iki takımı aynı anda AWF'te! Concrete Gang, Cesaro & D.O.D., Dudleyz, Hardyz... Bu divizyon inanılmaz bir hal aldı!
Scarlett Charm: Matt de mi geldi?! Harika! İki kardeş tekrar bir arada! Çok sevindim! Ama Dudleyz ile kavga mı edecekler? Çok heyecanlı!

ARKA ALAN: SESSİZLİK VE GÖZLEMCİ
(Kamera arka alanda Ash Cross'u gösterir. Bir duvara yaslanmış, sessizce az önceki Hardy Boyz & Dudley Boyz yüzleşmesini bir monitörden izlemektedir. Yüzünde yine hiçbir ifade yoktur. Yanından Mick Foley geçer.)

Mick Foley: Evlat... Geçen hafta Jeff'e yaptıkların... ve bu geceki maç... Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Ama bu yol tehlikeli. Yardıma ihtiyacın varsa...
Ash Cross: (Foley'e bakmadan, sesi fısıltı gibi çıkar) Ben zaten öldüm... Bu sadece yankı... Yardıma ihtiyacım yok... Onların var... (Monitördeki Hardy ve Dudleyz'i işaret eder gibi yapar) ...çok fazla gürültü yapıyorlar... sessizlik daha iyi...

(Ash uzaklaşır. Foley arkasından endişeyle bakar.)

Jessica Storm (Yorumcu Masasında): Ash Cross'un gizemi devam ediyor... Jeff Hardy'yi yenmesi ve bu sözleri... Çok rahatsız edici. Foley bile ona ulaşamıyor gibi.
Victoria "Vixen" Valor: O çocuğun içinde derin yaralar var. Ama bu onu daha da tehlikeli yapıyor. "Sessizlik daha iyi" demesi... Bu bir tehdit miydi?

>>> REKLAM ARASI >>>

• AWF Dünya Şampiyonluğu Kaosu Özeti: Cody, Punk, Seth, MJF ve Vexos arasındaki durum. "Zirvedeki Savaşta Kurallar Yok!"
  • Hardy Boyz AWF'e Geri Döndü Videosu: Efsane takımın yeniden birleşmesi ve Dudleyz ile yüzleşmesi.
  • Yeni Debut Teaser?: Karanlık, endüstriyel bir depoda, zincir sesleri arasında, devasa, maskeli bir figürün sadece sırtı veya silüeti görülür. Ağır nefes sesleri duyulur. Ekranda "CONTRA..." yazısı belirip kaybolur.
  • AWF Network Cathy Kelley Özel Röportajı Reklamı

<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<

(Yayın yorumcu masasına döner.)

Jessica Storm: Overdrive'da sona yaklaşıyoruz! O Mads Krügger teaser'ı da neydi öyle?! AWF gerçekten de her türden tehlikeli ismi topluyor!
Victoria "Vixen" Valor: CONTRA Unit iması... Bu da başka bir potansiyel fraksiyon savaşı demek. Overdrive tam bir savaş alanına dönüyor. Ama şimdi ana etkinlik zamanı! Geçen haftanın rövanşı mı desek, yoksa ihanetin devamı mı?
Scarlett Charm: Evet! Ana etkinlik! Cody, Punk ve Seth! Geçen hafta çok karışıktı! Bakalım bu gece ne olacak? MJF yine gelir mi? Ya Vexos? Ya White Queen?! Çok heyecanlı!

ANA ETKİNLİK: KIRIK İTTİFAK, BİTMEYEN SAVAŞ - PERDE II
AWF Dünya Şampiyonu Cody Rhodes vs. CM Punk vs. Seth Rollins
(Non-Title Triple Threat Match)

(Girişler geçen haftaki ana etkinliğe benzer şekilde yapılır. Seth Rollins önce gelir, ardından CM Punk ve en son Şampiyon Cody Rhodes. Üç isim arasında büyük bir gerginlik vardır. Cody takım olmaya çalışır gibi görünse de Punk ve Seth'in ona güvenmediği bellidir.)

Jessica Storm: İşte gecenin ana etkinliği! Geçen hafta Vexos'a karşı kaybeden bu üç isim, şimdi birbirleriyle hesaplaşıyor! MJF'in ihaneti ve Vexos tehdidi ortadayken aralarındaki bu savaş ne sonuç verecek?
Victoria "Vixen" Valor: Bu maçın sonucu Dünya Şampiyonluğu resmini doğrudan etkileyecek. Kim kazanırsa kazansın, diğer ikisiyle olan düşmanlığı daha da artacak. Üçü de çok yorgun olabilir ama egoları ve kazanma hırsları onları ayakta tutacaktır.
Scarlett Charm: Umarım bu kez kavga etmeden önce biraz güreşirler! Üçü de harika! Ama MJF gelmez umarım! O çok sinir bozucu!

(Maç başlar. Başlangıçta üç isim de birbirine karşı temkinlidir. Geçen haftaki olaylar akıllarındadır. Seth, Cody'ye saldırır. Punk, Seth'e saldırır. Cody, Punk'a saldırır. Sürekli değişen ittifaklar ve ihanetler yaşanır. Üçlü birbirine karşı en iyi hareketlerini sergiler. Cody Cross Rhodes dener, Punk GTS dener, Seth Stomp dener ama her seferinde diğer güreşçi araya girer veya kurtuluş olur.)

(Maçın ortalarına doğru tempo iyice artar. Seth bir ara Punk ve Cody'ye aynı anda Suicide Dive yapar! Cody toparlanıp Seth'i ring direğine çarptırır! Punk gelir ve Cody'ye bir Piledriver vurur! Punk tuşa gider ama Seth tuşu bozar! Seth, Punk'ı kaldırır ve Pedigree! Tuşa gider ama Cody tuşu bozar! Üç adam da yerde bitkin halde kalır!)

Jessica Storm: İnanılmaz bir tempo! Üç adam da şampiyonluk kalibresinde olduğunu gösteriyor! Kim kazanacak belli değil!
Victoria "Vixen" Valor: Bu maç teke tek maçlardan çok daha zor. Arkanızı kollamak zorundasınız. Her an her yerden bir tehlike gelebilir!

(Üçü de ayağa kalkmaya çalışırken arena ışıkları kararır! Seyirciler yuhalar! Bir kadın çığlığı duyulur! Işıklar geri geldiğinde ringin ortasında, siyahlar içinde, yüzünde hafif bir gülümsemeyle AJ LEE durmaktadır! Elinde bir mikrofon vardır! Cody, Punk ve Seth şok içinde ona bakar!)

Jessica Storm: AJ LEE! AJ LEE AWF'TE! BU GERÇEK Mİ?! Cathy Kelley'nin bahsettiği kişi o muydu?! Ana etkinliğin ortasına geldi!
Victoria "Vixen" Valor: İşte bu! Cathy Kelley ve Elric'in planı buydu demek ki! AJ Lee... Punk'ı tekrar ateşlemek için mi geldi? Yoksa başka bir amacı mı var?! Bu her şeyi değiştirir!
Scarlett Charm: AJ Lee! O da çok tatlıydı! Ama şimdi ne olacak?! Maça mı karışacak?! Punk'ın yüz ifadesi değişti!

AJ Lee: (Mikrofona tatlı ama tehlikeli bir sesle) Merhaba çocuklar... Partiyi böldüğüm için üzgünüm ama... sanırım birinin biraz... *desteğe* ihtiyacı var? (Punk'a göz kırpar)

(AJ Lee konuşurken BECKY LYNCH'in müziği çalar! Becky öfkeyle ringe doğru koşar! AJ Lee'ye saldıracak gibidir!)

Becky Lynch: Sen ne yaptığını sanıyorsun?! Burası senin oyun alanın değil! Punk'a yardım etmeye mi geldin?!

(Becky tam AJ'e ulaşacakken SETH ROLLINS araya girer! Becky'yi tutar!)

Seth Rollins: Sakin ol Becky! Bu bizim savaşımız değil!

(Becky, Seth'e sinirle bakar! Tam o sırada TIFFANY STRATTON rampada belirir! Gülerek Becky'yi izler! Becky, Tiffany'yi görür ve Seth'in elinden kurtulup Tiffany'ye doğru gitmek ister! Ama AJ Lee, Becky'nin önüne geçer! İki kadın burun buruna gelir!)

AJ Lee: Onunla işin bitince... sıra bende olacak 'Man'!

(Bu kaosun ortasında CODY RHODES ringde ayakta kalmıştır! Ama arkasını döndüğünde SHANE CASTLE ve VEXOS üyeleri (Chris Hunter, David Garcia, Eddie Garcia) ringi çevrelemiştir! Cody tuzağa düşmüştür! Vexos ringe dalar ve Cody'ye saldırır! Punk ve Seth yerde yatmaktadır! Becky ve AJ birbirleriyle didişmektedir! Tiffany rampada keyifle izler! MJF ise ortada yoktur! Vexos, Cody'yi acımasızca döver! Shane Castle, Cody'yi kaldırır ve Hellfire! Ardından kemerini alır ve Cody'nin üzerine koyarak poz verir!)

Jessica Storm: Tam bir kaos! AJ Lee geldi! Becky geldi! Tiffany geldi! Ve Vexos Şampiyon Cody Rhodes'u yok etti! MJF ortada yok! Punk ve Seth yerde! Ne oluyor burada?!
Victoria "Vixen" Valor: Bu tam bir istila! Vexos, Overdrive'ın zirvesine savaş açtı! AJ Lee ve Becky Lynch arasındaki gerilim de cabası! AWF Overdrive kontrolünü tamamen kaybetti! Mick Foley nerede?!
Scarlett Charm: Aman Tanrım! Herkes birbirine girdi! Vexos çok kötü dövdü Cody'yi! AJ Lee ve Becky de kavga edecek! Bu inanılmaz! Çok heyecanlı ama çok da korkutucu!

(Şov, ringde üstünlük kuran Vexos, yerde yatan Cody, Punk ve Seth, ring kenarında didişen AJ Lee ve Becky Lynch ve rampada gülen Tiffany Stratton görüntüleriyle, tam bir kaos ve belirsizlik içinde sona erer! Overdrive'da fay hatları tamamen kırılmıştır!)

GELECEK HAFTA AWF OVERDRIVE'DA!
  • Vexos'un bu saldırısının sonuçları ne olacak? Cody Rhodes cevap verebilecek mi?
  • CM Punk ve Seth Rollins bu kaosta nerede duracak? AJ Lee ve Becky Lynch'in gelişi onları nasıl etkileyecek?
  • Mick Foley bu kaosa nasıl bir çözüm bulacak? Vexos'a karşı bir hamle yapacak mı?
  • MJF nerede? Vexos ile bir anlaşması mı var yoksa onlardan mı kaçıyor?
  • Dudley Boyz vs Concrete Gang savaşı nasıl devam edecek? Hardyz ne yapacak?
  • Jon Moxley & Kemba / Ash Cross / Britt Baker & Rhea Ripley hikayeleri nereye gidecek?

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
66
Mark Henry
Vay be gerçekten özlemişiz AWF'yi. Yalnız Concrete Gang'e rakip yok diyorduk divizyon bir anda alev aldı. Dudley Boyz, Hardy Boyz derken ortalık fena karışacak.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
Ana etkinlik ne olmuş öyle @Christian ne yapıyorsunuz kendinize gelin.
Son segmenti okumayı yeni bitirdim. Açıkçası olayların geleceği nokta zaten buydu. Dışarıdan bakıldığında büyük denizde küçük bir balık gibi görünüyoruz ama geniş bir perspektiften baktığında Vexos ve ben her şeyin sahibiyiz. Bunu sadece anlamıyorlardı ve yavaş yavaş anlayacaklar. O kemeri Cody şu anda sadece benim için sıcak tutuyor.