AWF NETWORK - ACİL DURUM YAYINI
KIRILMA NOKTASI: AWF'İN GELECEĞİ TEHLİKEDE!
(Yayın, normal AWF Network program akışını keserek aniden başlar. Ekranda "ACİL DURUM YAYINI" yazısı belirir. Stüdyo, her zamanki şık dekorundan uzak, daha sade ve gergin bir atmosfere sahiptir. Ortada büyük bir toplantı masası vardır. Masanın bir ucunda son derece ciddi ve endişeli görünen AWF sahibi ELRIC oturmaktadır. Yanında, her zamanki profesyonel duruşunu korumaya çalışan ama yüzündeki gerginlik belli olan CATHY KELLEY vardır. Karşılarında ise Overdrive'ı temsilen MICK FOLEY (üzerinde rahat bir kıyafet ama yüzünde öfke ve hayal kırıklığı) ve Legacy'yi temsilen PAUL HEYMAN (her zamanki gibi takım elbiseli ama bu kez küstahlığından çok hesaplı bir endişe seziliyor) oturmaktadır. Masanın bir diğer köşesinde ise soğuk ve gözlemci bir tavırla WHITE QUEEN (Emma De Rhost) yer almaktadır. Seyircisiz bir stüdyodur, sadece kameralar ve minimal bir ekip vardır.)
AWF Network Sunucusu (V.O. - Ciddi ve Endişeli Bir Ses): Değerli AWF Evreni, normal yayın akışımızı keserek sizlere bu acil durum yayınıyla ulaşıyoruz. Son haftalarda AWF Overdrive ve Legacy şovlarında yaşanan kontrolsüz olaylar, artan brand rekabeti ve yönetimsel anlaşmazlıklar, şirketimizi daha önce hiç karşılaşmadığı bir krizin eşiğine getirmiştir. Bu akşam, AWF'in geleceğini belirleyecek önemli kararlar alınmak üzere AWF sahibi Sayın Elric ve kilit isimler bir araya gelmiştir.
(Kamera Elric'e döner.)
Elric: (Yorgun ama kararlı bir sesle) Teşekkür ederim. Evet... AWF'i kurarken bir hayalim vardı. Dünyanın en iyi güreşini, en heyecanlı hikayelerini sunmak... Ama son zamanlarda yaşananlar... (Heyman ve Foley'e bakar) ...bu hayalin kontrolden çıktığını gösteriyor. Vendetta PPV'si... yaklaşırken, Legacy ve Overdrive arasındaki gerilim, güreşçiler arasındaki düşmanlıklar ve maalesef... sponsorlarımız ve yayın ortaklarımızdan gelen baskılar nedeniyle... bazı zor kararlar almak zorunda kaldık.
Elric: Öncelikle... Vendetta PPV'si...
ertelenecektir. (Stüdyoda kısa bir sessizlik olur. Foley yumruğunu sıkar, Heyman kaşlarını çatar.) Biliyorum, bu birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak. Ama şu anki atmosferde, iki brand'in güreşçilerini aynı arenaya toplamak... bir PPV değil, bir isyanla sonuçlanabilirdi.
Paul Heyman: (Sakin ama keskin bir sesle) Sayın Elric, eğer izin verirseniz... 'İsyan' kelimesi biraz abartılı değil mi? Legacy tarafında her şey kontrol altında. Bizim güreşçilerimiz profesyonel. Sorun, Overdrive'daki o... *kontrolsüz* unsurlardan kaynaklanıyor. Bay Foley'nin 'hardcore düzeni' dediği şey, anarşiden başka bir şey değil! Legacy güreşçilerinin böyle bir kaosa ortak olmasını bekleyemezdiniz! Vendetta'ya katılmama kararımız... sadece sağduyunun bir gereğiydi.
Mick Foley: (Öfkeyle ayağa kalkar gibi olur) Sağduyu mu Paul?! Yoksa korkaklık mı?! Overdrive'ın tutkusundan, seyircinin ateşinden korkuyorsun! Senin o steril, sıkıcı Legacy dünyan, Overdrive'ın gerçekliğiyle yüzleşmekten korkuyor! Bizim güreşçilerimiz kalp koyuyor ringe, senin gibi kulislerde entrika çevirmiyor! Vendetta'yı sabote eden sensin Paul!
Paul Heyman: Ben sadece kaliteyi ve prestiji koruyorum Mick! Senin o kan revan içindeki 'eğlencen' AWF'in imajına zarar veriyor! Sponsorlar kaçıyor, yayıncılar endişeli! Çünkü sen ve senin gibiler yüzünden burası bir çöplüğe dönüyor!
Elric: (Elini kaldırarak) Yeter! Lütfen! İşte tam da bu yüzden bu noktadayız! Bu bitmek bilmeyen çekişmeniz... Bu brand kini... AWF'i içten içe çürütüyor! Bu yüzden... Vendetta'nın ertelenmesinden daha büyük bir karar aldım.
(Herkes merakla Elric'e bakar.)
Elric: AWF... bir süreliğine...
OLAĞANÜSTÜ HAL ilan ediyor. (Stüdyoda şok dalgası) Tüm haftalık şovlarımız, Overdrive ve Legacy...
belirsiz bir süreliğine askıya alınmıştır! (Foley ve Heyman şok içinde ayağa kalkar!)
Mick Foley: Ne?! Şovlar iptal mi?! Elric, bunu yapamazsın! Güreşçiler ne olacak? Seyirciler ne olacak?!
Paul Heyman: Bu... bu kabul edilemez! Legacy tam da zirveye çıkarken... Sovereign Şampiyonluğumuz... Bu kararı gözden geçirmelisiniz!
Elric: Kararım kesin! AWF'i bu iç savaştan kurtarmak için, her şeyi yeniden yapılandırmak için zamana ihtiyacımız var! Bu kaos ortamında sağlıklı bir güreş sunmamız mümkün değil! Televizyon ortaklarımız son bir şans verdi, sponsorlar anlaşmalarını gözden geçiriyor! AWF'i kurtarmak için bu radikal adımı atmak zorundayım!
White Queen: (Sessizliğini bozar, sesi sakin ama keskindir) İlginç bir hamle Bay Elric... Kaosu durdurmak için daha büyük bir kaos yaratmak... Cesurca. Ya da belki de... çaresizce?
Elric: (White Queen'e döner) Bayan De Rhost... Sizin de bu durumdaki payınız yadsınamaz. O 'Kral' arayışınız, iki brand arasındaki gerilimi daha da körükledi.
White Queen: Ben sadece gerçeği arıyordum Bay Elric. Liderlik boşluğunu... Eğer siz bu şirketi doğru yönetemiyorsanız... belki de gerçekten bir Kraliçe'nin zamanı gelmiştir. Madem şovlar askıya alınıyor... O zaman ben de kendi yolumu çizerim! Kendi brand'imi kurarım! Gerçek asaletin, gerçek vizyonun olduğu bir brand! Ve bu brand... AWF'in küllerinden doğacak!
Paul Heyman: (Alayla güler) Kendi brand'in mi? Ne kadar da sevimli! Senin o peri masallarınla kim ilgilenir sanıyorsun? Gerçek güç Legacy'deydi! Ve ben... ben Legacy'yi yeniden inşa edeceğim! Gerekirse kendi imkanlarımla! Kendi televizyon anlaşmalarımla! Lucien Kaine ve diğer tüm gerçek şampiyonlarla!
Mick Foley: (Heyman'a ve White Queen'e döner) İkiniz de hayal görüyorsunuz! Overdrive'ın ruhu ölmedi! O seyirci ateşi sönmedi! Ben de kendi brand'imi kuracağım! Hardcore'un, tutkunun, gerçek güreşin olduğu bir brand! Ve sizin o sıkıcı, entrikalı dünyalarınızı yerle bir edeceğiz!
Cathy Kelley: (İlk kez araya girer, sesi sakin ama kararlıdır) Baylar... Bayan... Lütfen sakin olun. Sayın Elric'in kararı AWF'in geleceği için alındı. Evet, şovlar bir süreliğine askıya alındı ama bu bir son değil. Bu, bir yeniden yapılanma süreci. Sayın Elric adına konuşma yetkisine sahibim ve şunu belirtmek isterim ki... AWF tamamen yok olmayacak. Ama değişecek.
Cathy Kelley: Bu süreçte... her biriniz kendi yolunuzu çizmekte serbestsiniz. Kendi brand'inizi kurma hayalleriniz... eğer arkanızda gerçek bir güç ve vizyon varsa, belki de gerçekleşebilir. Ama unutmayın... AWF logosu hala en büyük değer. Ve bu logo altında birleşmek isteyenler için kapımız her zaman açık olacak... doğru şartlarda.
(Tam o sırada stüdyonun kapısı açılır ve içeri AWF Dünya Şampiyonu CODY RHODES, Kıtalararası Şampiyon BRYAN DANIELSON, Anarşi Şampiyonu JON MOXLEY (her zamankinden daha sakin ama gözleri tehlikeli) ve Sovereign Şampiyonu LUCIEN KAINE (yanında Sister Aurelia ile) girer! Arkalarından SETH ROLLINS, SHANE CASTLE (tek başına, Vexos üyeleri yok) ve hatta ASUKA (Kairi ve Io olmadan) gibi kilit isimler de onları takip eder! Hepsi son derece ciddi ve endişelidir.)
Cody Rhodes: Elric! Ne oluyor burada?! Şovlar iptal mi edildi?! Biz ne olacağız? Bu kemerler ne olacak?
Bryan Danielson: Aylardır bu şirket için kanımızı, terimizi döktük! Bunun anlamı bu mu olacaktı?!
Jon Moxley: (Heyman ve Foley'e bakar) Sizin bu aptal kavganız yüzünden mi her şey mahvoluyor?!
Lucien Kaine: (Sakin ama sesi tehditkar) Sovereign Şampiyonluğu... sahipsiz kalmayacak.
Elric: (Ayağa kalkar) Sakin olun lütfen! Biliyorum, bu hepiniz için bir şok. Ama bu bir son değil, bir ara. AWF'in yeniden yapılanması gerekiyor. Kemerleriniz... onlar sizin. Ama AWF ringleri bir süreliğine sessiz kalacak. Bu süreçte herkes kendi geleceğini düşünsün. Belki de Bay Heyman'ın, Bay Foley'nin ya da Bayan De Rhost'un yeni oluşumlarında yer alırsınız... Ya da belki de... AWF'in yeni vizyonunda daha büyük bir rolünüz olur.
Cathy Kelley: (Elric'in yanına geçer) Sayın Elric'in de dediği gibi, bu bir yeniden yapılanma. Ve bu süreçte... bazı isimlerle özel olarak görüşmelerimiz olacak. Onların AWF'in geleceğindeki rollerini belirlemek için... (Gözleri bir an için orada olmayan ama ima edilen CM Punk'ı arar gibi olur) Özellikle de... motivasyonunu kaybetmiş gibi görünen ama içinde hala büyük bir ateş yanan bazı 'en iyilerle'... Belki de onlara yeni bir sayfa açmaları için, belki de geçmişteki bazı... *kıvılcımları* yeniden alevlendirmeleri için bir fırsat sunulacak.
(Cathy Kelley'nin sözleri havada asılı kalır. Stüdyodaki güreşçiler, Heyman, Foley ve White Queen arasında gergin bir sessizlik oluşur. AWF'in geleceği tamamen belirsizdir. Kim hangi tarafta yer alacak? Yeni brand'ler mi kurulacak? Yoksa AWF tek bir güç altında yeniden mi doğacak? Yayın, bu belirsizlik ve gerilim dolu anla, Elric'in düşünceli yüzüne odaklanarak sona erer. Ekranda "AWF... YENİDEN YAPILANIYOR... TAKİPTE KALIN..." yazısı belirir.)