BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF NETWORK - ÖZEL YAYIN
RESET: KAOSUN ORTASINDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ MI?
(Tarih: Birkaç Gün Sonra - Olağanüstü Hal Devam Ediyor)
1744742731118-png.12479

(Yayın, AWF Network stüdyosunda, geçen acil durum yayınındaki aynı gergin atmosferle açılır. ELRIC masanın başında, yanında CATHY KELLEY ile birlikte oturmaktadır. Karşılarında hala MICK FOLEY ve PAUL HEYMAN vardır. WHITE QUEEN ise yine gözlemci pozisyonundadır. Ancak bu kez stüdyonun kenarlarında, AWF'in önde gelen bazı güreşçileri de (Cody Rhodes, Bryan Danielson, Jon Moxley, Lucien Kaine, Asuka, Rhea Ripley, Seth Rollins, Shane Castle vb.) endişeli ve meraklı bir şekilde oturmaktadır. Ayrıca, stüdyonun bir köşesinde, takım elbiseli, ciddi yüzlü birkaç kişinin (AWF'in yayıncı kuruluşlarının ve ana sponsorlarının temsilcileri olduğu belli) oturduğu görülür. Atmosfer son derece gergindir.)

AWF Network Sunucusu (V.O. - Ciddi Bir Ses): Değerli AWF Evreni, geçtiğimiz günlerde ilan edilen Olağanüstü Hal ve haftalık şovların askıya alınmasının ardından, AWF'in geleceği hakkında büyük bir belirsizlik yaşanıyor. Bu akşam, AWF sahibi Sayın Elric, kilit yöneticiler, bazı süperstarlar ve en önemlisi, AWF'in yayıncı ve sponsor ortaklarının temsilcileri, bu krizi ve olası çözüm yollarını masaya yatırmak üzere bir araya geldi. Bu, AWF için bir kırılma noktası olabilir.

(Kamera Elric'e döner. Elric yorgun ama kararlı görünmektedir.)

Elric: (Derin bir nefes alır) Herkese bu zorlu süreçte gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Özellikle yayıncı ortaklarımıza ve sponsorlarımıza... (Yan taraftaki takım elbiseli gruba doğru başını sallar) Biliyorum, son haftalarda yaşananlar hepinizi endişelendirdi. AWF'in imajı, kontrolü ve geleceği hakkında ciddi soru işaretleri oluştu. Şovların askıya alınması radikal bir karardı ama bu kaosu durdurmak için gerekliydi.

(Yayıncı temsilcilerinden biri, ismi Bay Henderson olarak belirtilen orta yaşlı, ciddi bir adam söz alır.)

Bay Henderson (Yayıncı Temsilcisi): Sayın Elric, 'radikal' kelimesi durumu hafifletiyor. Bizim için bu, büyük bir risk ve hayal kırıklığı. AWF'e yatırım yaptık çünkü bize istikrarlı, kaliteli ve heyecan verici bir ürün vaat etmiştiniz. Ama son zamanlarda gördüğümüz şey... brand savaşları adı altında kontrolsüz bir kaos, güreşçilerin birbirine girmesi, PPV'lerin ertelenme ihtimali... Bu, bizim markamızla ilişkilendirmek istediğimiz bir şey değil. Sponsorlarımız da aynı endişeleri taşıyor. (Diğer sponsor temsilcileri başıyla onaylar) Bu durumun derhal çözülmesini ve AWF'in tekrar rayına oturmasını bekliyoruz. Aksi takdirde... anlaşmalarımızı gözden geçirmek zorunda kalacağız.

Elric: Endişelerinizi anlıyorum Bay Henderson. Ve size AWF'i tekrar o istikrarlı ve heyecan verici yola sokacağımıza dair güvence vermek istiyorum. İşte bu yüzden buradayız. Bu 'reset' süreci, hatalarımızdan ders çıkarmak ve daha güçlü bir temel oluşturmak için bir fırsat.

Paul Heyman: (Söze girer) Eğer izin verirseniz Sayın Elric... Sorun 'hatalarımız' değil, sorun bazı kişilerin (Foley'e bakar) kontrolsüz ve ilkel yöntemleriyle AWF'in prestijini zedelemesiydi. Legacy, her zaman kalite ve düzen vaat etti. Sovereign Şampiyonluğumuz, bunun en büyük kanıtı. Eğer AWF'in bir geleceği olacaksa, bu Legacy'nin vizyonuyla olmalıdır! Overdrive'ın o sirk atmosferiyle değil!
Mick Foley: (Öfkeyle) Sirk mi Paul?! Senin o sıkıcı, entrikalı satranç oyunun mu güreş oluyor?! Overdrive'da tutku var, kalp var, seyirci var! Senin o 'prestijin' kimin umurunda eğer insanlar eğlenmiyorsa, heyecanlanmıyorsa?! AWF'in ruhu Overdrive'da yaşıyor! Bizim güreşçilerimiz o ringe her şeyini koyuyor!
Paul Heyman: Ringe kanlarını ve beyinlerini bırakıyorlar demek istedin herhalde Mick! Bu sporun bir sanat olduğunu unuttun sen!

White Queen: (Sakin ama keskin bir sesle araya girer) Baylar... yine aynı kısır döngü. Biriniz düzenden, diğeriniz kaostan bahsediyor. Ama ikiniz de asıl sorunu görmüyorsunuz. Sorun brand'ler değil, sorun liderlik eksikliği. Sorun, AWF'in tek bir, birleştirici vizyona sahip olmaması. (Elric'e döner) Sayın Elric, şovları askıya almak bir çözüm değil, sadece bir erteleme. Eğer AWF'i gerçekten kurtarmak istiyorsanız, bu şirkete gerçek bir yön verecek, tüm bu farklı enerjileri bir araya getirecek ya da... en azından adil bir şekilde rekabet etmelerini sağlayacak bir yapı kurmalısınız.

Cathy Kelley: (Söze katılır) Kraliçe'nin sözlerinde doğruluk payı var efendim. Son birkaç gündür yaptığım analizler ve görüştüğüm kişiler, AWF içinde net bir hiyerarşi ve rekabet yapısının olması gerektiğini gösteriyor. İki brand'in de kendine özgü kimlikleri olabilir ama ortak bir amaç ve ortak bir zirve olmalı. Belki de... brand'ler arası geçişlerin daha kontrollü olduğu, yılın belirli zamanlarında büyük 'Brand Savaşı' PPV'lerinin yapıldığı, ama aynı zamanda her brand'in kendi şampiyonluklarını ve hikayelerini güçlü bir şekilde işlediği bir sistem...

Elric: (Düşünceli bir şekilde Cathy'ye bakar) Devam edin Bayan Kelley.
Cathy Kelley: Ve tabii ki... güreşçiler. Onlar bu şirketin kalbi. Genesis'te gördük ki, inanılmaz yeteneklere sahibiz. Ama bu yeteneklerin doğru yönlendirilmesi, doğru hikayelerle desteklenmesi gerekiyor. Örneğin... CM Punk. (Stüdyodaki güreşçilerden Punk'a doğru bir bakış atılır) Hala içinde o ateş var ama son zamanlarda motivasyonunu kaybetmiş gibi görünüyor. Belki de ona yeni bir meydan okuma, onu tekrar 'En İyi' yapacak bir kıvılcım lazım. Belki de... geçmişinden gelen, onu herkesten daha iyi tanıyan biri... (Göz ucuyla orada olmayan AJ Lee'yi ima eder gibi yapar) ...ona bu yolculukta yardımcı olabilir.

Elric: (Başını sallar) Anlıyorum... Peki ya bu 'olağanüstü hal' ne kadar sürecek? Yayıncılarımız ve sponsorlarımız bir takvim görmek istiyor.
Cathy Kelley: Efendim, önerim şu: Kısa ama yoğun bir yeniden yapılanma süreci. Belki iki veya üç hafta. Bu sürede, Mick Foley ve Paul Heyman kendi brand'lerinin vizyonlarını, kadrolarını ve şampiyonluk yapılarını netleştirecekler. White Queen... onun da bu yeni düzende bir rolü olmalı. Belki de brand'ler üstü bir otorite? Ya da kendi 'Krallığı' için zemin hazırlamaya devam eder.

Cathy Kelley: Ve bu yeniden yapılanma sürecinin sonunda... AWF, yeni bir enerjiyle, daha net bir yapıyla geri dönecek! Belki de ilk büyük şovumuz... ertelenen Vendetta PPV'si değil, yepyeni bir konseptle, iki brand'in de en iyilerinin karşı karşıya geleceği, AWF'in yeni dönemini başlatacak bir 'REBIRTH' (Yeniden Doğuş) özel etkinliği olabilir! Bu etkinlikte, belki de Dünya Şampiyonluğu ve Sovereign Şampiyonluğu kemerlerinin statüleri yeniden belirlenir. Belki de tek bir, tartışmasız AWF Şampiyonu ortaya çıkar! Ya da her brand kendi zirvesini korur ama aralarında büyük bir rekabet başlar!

Paul Heyman: (İlgisini çekmiş gibi) Tek bir tartışmasız şampiyon mu? Eğer bu şampiyon Legacy'den çıkacaksa... bu kabul edilebilir bir fikir.
Mick Foley: (Şüpheyle) Ya da Overdrive'dan! Ama bu 'Rebirth' fikri... kulağa ilginç geliyor. Kaostan sonra bir yeniden doğuş...

White Queen: Yeniden doğuş... her zaman sancılı olur. Ama bazen gereklidir. Eğer bu 'Rebirth' gerçek bir denge ve adalet getirecekse... Kraliçe de bu süreci destekleyebilir. Ama unutmayın... her yeniden doğuşta, eski düzenin yıkıntıları üzerinde yeni güçler yükselir.

(Stüdyodaki güreşçiler arasında fısıltılar başlar. Cody Rhodes ve Lucien Kaine birbirlerine bakarlar, kemerlerini tutarlar. Jon Moxley'in gözleri hala karanlıktır, Kemba'yı düşünür gibi. Asuka ve Rhea Ripley arasında gergin bir bakışma yaşanır.)

Bay Henderson (Yayıncı Temsilcisi): Sayın Elric, Bayan Kelley... Bu 'Rebirth' fikri ve yeniden yapılanma süreci umut verici görünüyor. Ama somut bir plan ve takvim görmek istiyoruz. Ve en önemlisi... AWF'in o eski heyecanını ve kalitesini geri getireceğinize dair bir güvence.
Elric: (Kararlılıkla) Size o güvenceyi veriyorum Bay Henderson. AWF, her zamankinden daha güçlü dönecek. Bu 'Reset', AWF için yeni bir altın çağın başlangıcı olacak. Önümüzdeki günlerde Cathy Kelley, Bay Heyman ve Bay Foley ile birlikte detaylı bir yol haritası hazırlayıp sizlerle ve tüm AWF Evreni ile paylaşacağız. Şimdilik... sabrınız için teşekkür ederim. Bu yayın sona ermiştir.

(Elric ayağa kalkar. Diğerleri de yavaşça kalkar. Heyman ve Foley hala birbirlerine şüpheyle bakmaktadır. White Queen gizemini korur. Güreşçiler kendi aralarında konuşmaya başlar. Cathy Kelley, Elric'in yanına gelir, elindeki tablete notlar alır. Yayın, AWF logosu ve "AWF: YENİDEN YAPILANMA SÜRECİNDE... YAKINDA YENİ GELİŞMELERLE..." yazısıyla sona erer. AWF'in geleceği hala belirsizdir ama bir umut ışığı belirmiştir.)

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
12,528
Bray Wyatt
Ben şampiyon olursam tüm sorunlar düzelir. 🙃

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
66
Mark Henry
Brand Wars acayip bir şey olacak şimdiden hissedebiliyorum. Umarim en kısa sürede başlarız.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF NETWORK - ÖZEL YAYIN (DEVAM EDİYOR)
RESET: Kriz Masası ve Geleceğin Yankıları
(Olağanüstü Hal Devam Ediyor)
1744742731118-png.12479

(Yayın, bir önceki acil durum yayınındaki gergin atmosferin devam ettiği AWF Network stüdyosundan devam eder. ELRIC masanın başında, yanında CATHY KELLEY ile oturmaktadır. MICK FOLEY, PAUL HEYMAN ve WHITE QUEEN hala masadaki yerlerindedir. Stüdyodaki güreşçiler (Cody Rhodes, Bryan Danielson, Jon Moxley, Lucien Kaine, Asuka, Rhea Ripley vb.) ve yayıncı/sponsor temsilcileri (Bay Henderson liderliğinde) endişeli bir şekilde gelişmeleri takip etmektedir. Bu kez stüdyonun bir diğer bölümünde, AWF'in yayın ekiplerinden bazı tanıdık yüzler de yer almaktadır: Overdrive yorumcuları Jessica Storm, Victoria "Vixen" Valor, Scarlett Charm ve Legacy yorumcuları Rebecca Swift, Seraphina "Seraph" Knight, Giselle "Gigi" Glamour. Ayrıca ring anonsörleri Isabella Rossi ve Aurora Hayes de oradadır. Herkesin yüzünde bir belirsizlik ve beklenti vardır.)

AWF Network Sunucusu (V.O. - Ciddi Bir Ses): AWF Network Özel Yayını devam ediyor. Sayın Elric'in şovları askıya alma ve bir 'Reset' sürecine girme kararının ardından, AWF'in geleceği hala büyük bir soru işareti. Şimdi söz tekrar Sayın Elric'te.

Elric: (Ayağa kalkar, ellerini masaya koyar, stüdyodaki herkese ve kameralara hitap eder. Sesi sakin ama her kelimesi özenle seçilmiş, etkileyici bir tondadır. Retorik sanatının inceliklerini kullanır: ethos, pathos ve logos.) Değerli AWF ailesi... Sevgili yayın ortaklarımız, kıymetli sponsorlarımız... Ve en önemlisi, bu şirketin kalbi olan siz sadık AWF Evreni... (Seyircilere görünmeyen bir gönderme yapar) Evet, zor zamanlardan geçiyoruz. Fırtınalı denizlerde yol almaya çalışıyoruz. Belki de bazılarımız, bu geminin batmak üzere olduğunu düşünüyor. (Kısa bir sessizlik) Ama size şunu sormak istiyorum: Tarih boyunca büyük imparatorluklar, büyük hareketler, büyük değişimler... hangi koşullarda doğmuştur? Sakin limanlarda mı? Yoksa kaosun, krizin ve yeniden yapılanmanın tam ortasında mı?

Elric: (Ethos - Güvenilirlik ve Karakter) Ben bu şirketi kurarken, size sadece bir güreş şovu değil, bir tutku, bir vizyon vaat ettim. Dünyanın en iyi atletlerinin, en heyecanlı hikayelerle buluşacağı bir arena... Bu vizyondan asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim! Bu şirkete olan inancım tam! (Pathos - Duygulara Hitap) Görüyorum gözlerinizdeki endişeyi... Güreşçilerimizin yüzündeki belirsizliği... Yayıncılarımızın haklı kaygılarını... Sponsorlarımızın tereddütlerini... Ve en önemlisi, evlerindeki milyonlarca hayranımızın kalbindeki o burukluğu... Tüm bu duyguları anlıyorum, paylaşıyorum. Çünkü ben de sizden biriyim! Ben de bu sporun bir aşığıyım!

Elric: (Logos - Mantığa Hitap) Ama duygularla hareket etmek, bizi daha büyük bir felakete sürükleyebilirdi. Şovları askıya almak... evet, acı verici bir karardı. Ama bu, bir doktorun kangren olmuş bir uzvu keserek tüm vücudu kurtarmasına benzer. Bazen daha büyük bir iyilik için, kısa süreli fedakarlıklar yapmak gerekir. İçimizdeki bu 'brand savaşı' virüsü, AWF'in ruhunu kemiriyordu. Sponsorlarımız endişeliydi, yayıncılarımız rahatsızdı, arenada kontrolü kaybediyorduk! (Foley ve Heyman'a bakar) Bu böyle devam edemezdi!

Paul Heyman: (Söze girer) Sayın Elric, sizin o 'şairane' benzetmeleriniz etkileyici olabilir. Ama gerçek şu ki, sorun 'brand savaşı' değildi. Sorun, disiplinsizlikti! Sorun, Legacy'nin temsil ettiği kalite ve profesyonelliğin, Overdrive'daki o ilkel kaosla lekelenmesiydi! Eğer tek bir vizyon olacaksa, o vizyon Legacy'nin vizyonu olmalıdır!

Mick Foley: (Hemen cevap verir) İlkel kaos mu Paul?! Senin o steril, ruhsuz satranç oyunun mu güreşi temsil ediyor?! Overdrive'da hayat var, tutku var, seyircinin sesi var! Bizim güreşçilerimiz o ringe kalbini koyuyor! Senin 'kaliten' dediğin şey, insanları uyutmaktan başka bir işe yaramıyor!

Elric: (Elini kaldırarak ikisini de susturur) İşte! İşte tam da bundan bahsediyorum! Bu bitmek bilmeyen çekişme! Bu kısır döngü! (White Queen'e döner) Bayan De Rhost... Siz de bu durumdan rahatsızdınız. Kendi brand'inizi kurmaktan bahsettiniz. Bu 'Reset' süreci sizin için ne ifade ediyor?
White Queen: (Kadehini yavaşça masaya bırakır) Sayın Elric... Retorik sanatınız takdire şayan. Duygulara dokunuyor, mantığa sesleniyorsunuz. Ancak kelimeler... eylemler olmadan boş bir yankıdan ibarettir. Evet, bu şirketin bir vizyona ihtiyacı var. Benim vizyonum; asaletin, zekanın ve gerçek gücün hüküm sürdüğü bir krallık. Eğer AWF bu vizyonu kucaklayamazsa... O zaman evet, Kraliçe kendi yolunu çizecektir. Bu 'Reset' süreci... benim için bir fırsat. Ya AWF içinde kendi alanımı yaratacağım... ya da AWF dışında kendi krallığımı kuracağım. Gözlerim sizin üzerinizde olacak Sayın Elric. Ve tabii ki... (Heyman ve Foley'e bakar) ...bu iki 'savaş lordunun' üzerinde.

Cathy Kelley: (Söze girer, sesi net ve profesyoneldir) Kraliçe'nin endişeleri ve hedefleri dikkate alınacaktır. Sayın Elric'in de belirttiği gibi, bu bir yeniden yapılanma. Ve bu yapılanmada, her güçlü sesin bir yeri olmalı. Ancak... (White Queen'e döner) ...AWF'in bütünlüğü her şeyden önemlidir. Tek taraflı kararlar veya şirketi daha da bölecek adımlar, bu sürece zarar verir. Bizim amacımız, AWF'i her zamankinden daha güçlü kılmak. Bu, işbirliği gerektirir.

White Queen: (Hafifçe gülümser) İşbirliği mi Bayan Kelley? Yoksa... asimilasyon mu? Benim vizyonum pazarlığa açık değildir. Ya kabul edilir... ya da reddedilir. Seçim sizin.

(Cathy Kelley ve White Queen arasında kısa ama gergin bir bakışma yaşanır. İki zeki ve güçlü kadın arasındaki potansiyel bir güç mücadelesinin ilk kıvılcımlarıdır bu.)

Bay Henderson (Yayıncı Temsilcisi): (Öksürerek araya girer) Sayın Elric, tüm bu felsefi tartışmalar ve güç mücadeleleri ilginç olabilir. Ama bizim için önemli olan somut adımlar. Bu 'Reset' ne kadar sürecek? Şovlar ne zaman geri dönecek? Vendetta PPV'si ne olacak? Ve en önemlisi... AWF'in yeni yayın formatı ne olacak? Bu brand ayrımı kalıcı mı olacak? Tek bir şov mu izleyeceğiz, yoksa iki ayrı ama daha kontrollü brand mi? Sponsorlarımız ve biz, net cevaplar bekliyoruz. Aksi takdirde... (Duraksar) ...bu ortaklık ciddi şekilde sarsılır.

(Stüdyodaki yayıncı ve yorumcu ekibi de endişeyle Bay Henderson'a katılır. Jessica Storm ve Rebecca Swift özellikle gergin görünür.)

Jessica Storm: (Söz alarak) Sayın Elric, bizler de bu belirsizlikten endişe duyuyoruz. Overdrive'ın geleceği ne olacak? O tutkulu seyirci kitlesi ne olacak?
Rebecca Swift: Aynı şekilde Legacy için de... Kurduğumuz o prestij ve teknik güreş anlayışı devam edecek mi?

Elric: (Yüzünde anlayışlı bir ifade) Sevgili yayın ekibimiz... Sizin endişelerinizi anlıyorum. Sizler AWF'in sesi, yüzüsünüz. Ve hayır, bu bir son değil. Bu bir yeniden başlangıç. (Cathy Kelley'e döner) Bayan Kelley, lütfen yayıncı ve sponsor ortaklarımıza önümüzdeki birkaç haftalık yol haritamız hakkında kısa bir bilgi verin.

Cathy Kelley: Elbette efendim. Önümüzdeki üç hafta boyunca haftalık şovlarımız (Overdrive ve Legacy) yayınlanmayacak. Bu süre zarfında, Sayın Foley ve Sayın Heyman, kendi brand'leri için detaylı bir yapılanma planı sunacaklar. Bu planlar; kadro derinliği, şampiyonluk hiyerarşisi, özel maç türleri ve brand kimliğini içerecek. White Queen de kendi vizyonunu ve AWF içindeki potansiyel rolünü bu süreçte netleştirecektir.

Cathy Kelley: Üç haftanın sonunda, AWF Network üzerinden özel bir 'AWF: REBIRTH' (Yeniden Doğuş) Lansman Şovu gerçekleştireceğiz. Bu şovda, Overdrive ve Legacy'nin yeni yapıları, güncellenmiş kadroları ve belki de yepyeni şampiyonluk kemerleri tanıtılacak! Vendetta PPV'si ise ertelenmiş olup, 'Rebirth' sonrası yeni bir tarihe ve belki de yeni bir konsepte kavuşacaktır. Amacımız, bu 'Reset' sürecinden sonra her zamankinden daha güçlü, daha organize ve daha heyecan verici bir AWF ile geri dönmek.

(Tam Cathy Kelley konuşmasını bitirirken, stüdyodaki büyük ekranlardan birinde aniden parazitlenme olur! Görüntü kararır ve ardından sadece karanlık bir odada, bir sandalyede oturan, yüzü tamamen gölgede kalan bir figür belirir. Figürün elinde eski, yıpranmış bir gaz lambası feneri vardır. Fenerin titrek ışığı figürün ellerini aydınlatır. Ve o tanıdık, ürkütücü kahkaha duyulur!)

Kemba (V.O. - Fısıltıyla ve kahkahalarla karışık): Reset mi? Yeniden doğuş mu? Ne kadar da... *eğlenceli*! Siz orada planlar yaparken, oyunlar oynarken... Ben burada kendi oyunumu kuruyorum. (Kahkaha) Şovlar iptal mi oldu? Belki de... benim şovum daha yeni başlıyordur? Moxley... beni arıyorsun değil mi? Saklambaç oynamayı severim... Özellikle de avcı bu kadar... *kırılgan* olduğunda. (Fenerin ışığı bir anlığına Jon Moxley'in yüzünü aydınlatır gibi olur, Moxley şok içinde ayağa kalkar!) Yakında görüşürüz Jonny boy... Çok yakında... Belki de... hiç beklemediğin bir yerde... (Kahkahalar artar, görüntü kesilir, ekran normale döner.)

(Stüdyoda derin bir sessizlik oluşur. Jon Moxley öfke ve şokla ekrana bakmaktadır. Diğer güreşçiler ve yöneticiler de tedirgindir. Elric'in yüzünde bile bir endişe belirir.)

Jessica Storm: (Sesi titreyerek) Kemba! Yine o! Bu kez doğrudan Moxley'e mesaj gönderdi! Bu adamın durmaya niyeti yok! Şovlar iptal olsa bile o kendi oyununu oynamaya devam edecek!
Victoria "Vixen" Valor: Bu çok daha kişisel ve tehlikeli bir hal aldı. Kemba sadece Moxley'i değil, tüm AWF'i tehdit ediyor gibi. Onun bu rahatsız edici varlığı, 'Reset' sürecini bile gölgeleyebilir.
Scarlett Charm: Ay çok korkunçtu! O kahkahası! Moxley çok sinirlendi! Lütfen biri onu durdursun!

Elric: (Kendini toparlamaya çalışarak) Bayan Kelley... Bu... bu durumu da çözmemiz gerekecek. Güvenlik... Kemba'nın kim olduğunu ve nerede olduğunu derhal tespit etmeli! Bu 'Reset' sürecinde hiçbir dış müdahaleye izin veremeyiz!

Cathy Kelley: (Kararlı bir şekilde) Anlaşıldı efendim. Gereken yapılacaktır.

(Elric, yayıncı ve sponsor temsilcilerine döner.)

Elric: Lütfen... bu son olay sizi endişelendirmesin. AWF, bu tür tehditlerle başa çıkacak güce sahiptir. Size sunduğumuz 'Rebirth' planı, AWF'i eskisinden daha güvenli ve daha organize bir hale getirecektir. Lütfen bize güvenmeye devam edin.

(Bay Henderson ve diğer temsilciler arasında kısa bir fısıldaşma olur. Sonra Bay Henderson tekrar söz alır.)

Bay Henderson: Sayın Elric... Bayan Kelley... Sunduğunuz 'Rebirth' planı ve üç haftalık yeniden yapılanma süreci... kulağa bir başlangıç gibi geliyor. Ancak somut adımları ve bu süreçteki ilerlemeyi yakından takip edeceğiz. Ve evet... bu Kemba denen sorun da dahil olmak üzere, AWF'in güvenliği ve istikrarı konusundaki endişelerimiz devam ediyor. Size bu son şansı veriyoruz. Üç hafta sonra... o 'Rebirth' şovunda... bize gerçekten yeniden doğmuş, daha güçlü bir AWF gösteremezseniz... o zaman tüm seçenekler masada olacaktır.

Elric: (Başını eğer) Anlıyorum Bay Henderson. Ve size söz veriyorum... Hayal kırıklığına uğramayacaksınız. AWF... yeniden doğacak!

(Elric'in bu son sözleriyle, stüdyodaki gergin ama bir o kadar da beklenti dolu atmosferle yayın sona erer. AWF'in geleceği belirsizliğini korurken, yeni savaşlar ve yeni başlangıçlar için zemin hazırlanmıştır. Ekranda "AWF: REBIRTH - YAKINDA..." yazısı belirir.)