BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF NETWORK - ÖZEL YAYIN (RESET SÜRECİ)
Bölüm 2: Taşlar Yerinden Oynuyor - Yeni İttifaklar ve Gizli Pazarlıklar
(Olağanüstü Hal Devam Ediyor - Yeniden Yapılanma Haftası 1)
1744742731118-png.12479

(Yayın, AWF Network stüdyosunda değil, AWF'in devasa ana karargahının farklı noktalarında, daha samimi ama bir o kadar da gergin görüşmeleri gösteren bir montajla açılır. Fon müziği merak uyandırıcı ve biraz da tekinsizdir. İlk görüntüde, ELRIC'in lüks ofisinde, karşısında Dünya Şampiyonu CODY RHODES oturmaktadır.)

AWF Network Sunucusu (V.O. - Ciddi Bir Ses): AWF'in 'Reset' süreci devam ediyor. Şovlar askıya alınmışken, perde arkasında AWF'in geleceğini şekillendirecek kritik görüşmeler yapılıyor. AWF sahibi Sayın Elric, bizzat kilit güreşçilerle bir araya gelerek yeni vizyonunu paylaşıyor ve onların sadakatini sınıyor.

GÖRÜŞME ODASI 1: ELRIC'İN VİZYONU VE ŞAMPİYONUN SORUMLULUĞU

(Elric'in ofisi. Cody Rhodes, Dünya Şampiyonluğu kemeri masanın üzerinde dururken Elric'i dinlemektedir.)

Elric: Cody... Öncelikle Genesis'teki zaferin için seni bir kez daha tebrik ederim. O Apex Chamber'da tarih yazdın. Bu kemer... (Kemeri işaret eder) ...AWF'in zirvesini temsil ediyor. Benim orijinal vizyonumun sembolü.
Cody Rhodes: Teşekkür ederim Sayın Elric. Bu kemeri taşımak benim için büyük bir onur. Ve onu hak ettiği şekilde temsil edeceğime söz veriyorum.
Elric: Bundan şüphem yok Cody. Ama bildiğin gibi, AWF şu an bir yol ayrımında. Heyman'ın Legacy'si, Foley'nin Overdrive'ı... Ve şimdi de White Queen'in kendi 'Krallık' hayalleri... Bu bölünmüşlük şirkete zarar veriyor. Benim aradığım şey, tüm bu farklılıkları aşacak, AWF'i tek bir bayrak altında birleştirecek bir lider. Bir Dünya Şampiyonu olarak... bu rolü üstlenmeye hazır mısın? Sadece ringde değil, soyunma odasında, perde arkasında da AWF'in birliğini temsil etmeye?
Cody Rhodes: (Kararlı bir şekilde) Sayın Elric, ben bu şirkete her şeyimi verdim. Eğer AWF'in birliğe ihtiyacı varsa ve bu kemer o birliğin sembolü olacaksa, o zaman o sorumluluğu taşımaya hazırım. Ama bu, diğer şampiyonlukların veya brand'lerin değerini düşüreceğimiz anlamına gelmemeli. Rekabet iyidir... ama AWF her şeyden önce gelmeli.
Elric: (Memnuniyetle başını sallar) Güzel Cody... Tam da duymak istediğim buydu. Senin liderliğine güveniyorum. Ama bil ki... bu yolda yalnız olmayacaksın. Cathy Kelley sana her türlü desteği sağlayacak. Ve unutma... zirvede kalmak, zirveye çıkmaktan daha zordur. Etrafındaki tehditlere karşı dikkatli olmalısın.

(Elric ve Cody el sıkışır. Cody'nin yüzünde bir sorumluluk ifadesi vardır.)

GÖRÜŞME ODASI 2: FOLEY'NİN HARDCORE ÇAĞRISI VE YENİ YÜZLER

(Kamera, daha salaş, duvarları posterlerle kaplı, bir antrenman salonunu andıran bir odaya geçer. MICK FOLEY ortada durmaktadır. Karşısında, Overdrive'a yeni katılan veya potansiyel olarak katılabilecek bazı isimler vardır: JEFF HARDY (daha düşünceli), MATT HARDY (kardeşine destek olur gibi), THE DUDLEY BOYZ (Bubba Ray & D-Von - her zamanki gibi agresif), CESARO ve D.O.D. (ittifakları devam ediyor gibi). Aralarında bir de AWF'e yeni geldiği anlaşılan, daha önce teaser'larda ima edilen, elinde beyzbol sopası, üzerinde karanlık ve yıpranmış bir kıyafetle ??SAMI CALLIHAN?? benzeri bir figür durmaktadır. Yüzü tam seçilmez.)

Mick Foley: Beyler! Hoş geldiniz! Burası Overdrive'ın kalbi olacak! Burası gerçek güreşin, tutkunun, seyircinin sesinin olduğu yer! Paul Heyman ve onun o sıkıcı Legacy'si ne derse desin, biz burada tarih yazacağız!
Bubba Ray Dudley: Foley, biz masa kırmaya geldik! O Concrete Gang denen serserilere dersini vermeye geldik! Vendetta ertelenmiş olabilir ama bizim hesabımız bitmedi!
Jeff Hardy: (Sessizce başını sallar) Benim de Ash Cross ile yarım kalmış bir işim var... O çocukta bir şeyler var... farklı bir karanlık.
??Sami Callihan??: (Sesi boğuk ve tehditkar) Karanlık mı? Siz daha hiçbir şey görmediniz... Overdrive'a gerçek bir 'Death Machine' gerekiyor... Ve ben... o makine olmaya geldim. (Sopasını yere vurur)
Mick Foley: (Gülümser) İşte bu ruhu seviyorum! Overdrive'a hoş geldin evlat! Hep birlikte... bu brand'i AWF'in zirvesine taşıyacağız! Gerekirse dikenli tellerle, gerekirse kırık masalarla! BANG BANG!

(Foley ve güreşçiler arasında bir enerji oluşur. Overdrive'ın kimliği şekillenmektedir.)

GÖRÜŞME ODASI 3: HEYMAN'IN SATRANÇ TAHTASI VE YENİ PİYONLAR

(Kamera, Paul Heyman'ın lüks ofisine döner. Heyman, Sovereign Şampiyonu LUCIEN KAINE ve SISTER AURELIA ile oturmaktadır. Karşılarında ise AWF'e yeni geldiği anlaşılan, son derece güçlü ve kendinden emin görünen, Legacy'ye debut yapması beklenen bazı isimler vardır: Güreş mayosuyla, inanılmaz bir fizikle ??BRON STEINER?? (ya da benzeri genç bir güç merkezi), yanında daha tecrübeli ama hala tehlikeli görünen ??RICK STEINER?? ve ??SCOTT STEINER?? (Big Poppa Pump personasını andıran bir tavırla). Ayrıca, daha önce teaser'larda ima edilen, üzerinde şık ama sert bir kıyafetle, yanında çekici menajeri LANA ile birlikte duran ??RUSEV/MIRO?? benzeri bir figür de oradadır. Yüzü tam seçilmese de ezici bir güce sahip olduğu bellidir.)

Paul Heyman: Beyler... ve tabii ki Lana Hanım... Legacy'ye hoş geldiniz. Burası AWF'in zirvesi. Burada sadece en iyiler, en zekiler, en stratejik olanlar hayatta kalır. Sizler... her biriniz kendi alanınızda kanıtlanmış isimlersiniz. Güç... genetik... acımasızlık... Ve tabii ki... güzellik ve kurnazlık. (Lana'ya göz kırpar)
??Scott Steiner??: (Küstahça) Kes zırvalamayı Heyman! Biz buraya konuşmaya değil, kemikleri kırmaya ve kemerleri almaya geldik! Holler if ya hear me!
??Rusev/Miro??: (Ağır bir aksanla) Machka! (Lana gülümser)
Paul Heyman: (Gülümser) Sabır beyler... Sabır. Lucien Kaine, Sovereign Şampiyonu olarak Legacy'nin standartlarını belirledi. Ama bu sadece başlangıç. Kurt Angle gibi geçmişin hayaletleri ortaya çıkmaya başladı bile... Onlarla ilgilenmemiz gerekecek. (Kaine'e bakar) Değil mi Şampiyon?
Lucien Kaine: (Soğuk bir sesle) Her kim yoluma çıkarsa... arınacak.
Paul Heyman: İşte bu! Legacy'de biz bir aileyiz. Birbirimizi kollarız. Ve birlikte... AWF'i yöneteceğiz. Overdrive'ın o ilkel kaosu... bizim düzenimiz karşısında yok olacak. Şimdi... planlarımızı konuşalım.

(Heyman ve yeni Legacy üyeleri arasında sinsi bir planlama başlar. Kamera, Heyman'ın satranç tahtasındaki piyonları hareket ettirdiğini gösterir gibi olur.)

GÖRÜŞME ODASI 4: WHITE QUEEN'İN HESAPLARI VE GİZEMLİ TEKLİFLER

(Kamera White Queen'in şık çalışma odasına döner. White Queen, masasında oturmuş, tabletten AWF güreşçilerinin profillerini incelemektedir. Karşısında, AWF Kadınlar Divizyonu'nun önde gelen isimlerinden bazıları oturmaktadır: ASUKA (Kairi ve Io olmadan, tek başına, her zamanki gibi gizemli), RHEA RIPLEY (sabırsız ve gergin), MERCEDES MONÉ (kendinden emin ve şık) ve TONI STORM (alaycı ama dikkatli).)

White Queen: Bayanlar... AWF'in en parlak yıldızları... Hepinizi buraya davet ettim çünkü... Genesis sonrası oluşan bu yeni düzende, Kadınlar Divizyonu'nun kaderi belirsiz görünüyor. Yeni bir Kadınlar Şampiyonluğu kemeri yolda... Ama o kemeri kim taşıyacak? Kim bu divizyona liderlik edecek?
Rhea Ripley: (Sabırsızca) Liderlik mi? Ben buradayken başka kim olabilir ki? Ben Kabusum! O kemer benim olacak! İster Asuka olsun, ister Mercedes, ister bu 'zamansız' palyaço!
Mercedes Moné: (Rhea'ya ters bir bakış atar) Sakin ol Kabus. Patron burada. O kemer benim hakkım. Toni ile olan hesabımı kapattıktan sonra... zirveye geri döneceğim.
Toni Storm: (Güler) Ah Mercedes... Hala hayal görüyorsun. Sen geçmişte kaldın. Gelecek benim! Ve o yeni kemer... benim o güzel belime çok yakışacak!
Asuka: (Sessizliğini bozar, Japonca bir şeyler söyler, sonra İngilizce'ye döner, yüzünde o deli dolu gülümseme) Siz... çok konuşuyorsunuz... Ama İmparatoriçe... sadece yapar! O kemer... Asuka'ya gelecek! Kimse Asuka'ya hazır değil!

White Queen: (Gülümser) Ne kadar da... *tutkulusunuz*. Hepiniz zirveyi istiyorsunuz. Bu takdire şayan. Ama unutmayın... zirveye giden yol dikenlidir. Bazen... doğru müttefiklere ihtiyaç duyarsınız. Bazen... beklenmedik bir Kraliçe'nin rehberliğine... (Hepsini tek tek süzer) Her birinizde bir potansiyel görüyorum. Ama sadece biri... benim 'Kraliyet Sarayıma' layık olabilir. Ya da belki de... birkaçı? Düşünün bakalım... Teklifim masada. Benimle birlikte yürüyen... AWF'in zirvesine ulaşır. Bana karşı çıkan ise... (Gülümsemesi kaybolur, sesi soğuklaşır) ...yok olur.

(Dört kadın güreşçi arasında gergin bir sessizlik oluşur. White Queen'in teklifi ve tehdidi havada asılı kalır. Acaba kim onun tarafını seçecek? Ya da ona karşı mı birleşecekler?)

ARKA ALAN: KEMBA'NIN GÖLGESİ VE MOXLEY'NİN ÇARESİZLİĞİ
(Kamera, AWF'in karanlık bir koridorunda JON MOXLEY'i gösterir. Anarşi Şampiyonluğu kemeri omzundadır ama yüzünde bir çaresizlik ve öfke vardır. Duvarlara vurur, Kemba'nın adını haykırır. Yanına MICK FOLEY gelir.)

Mick Foley: Mox... Kendine gel evlat. Bu saplantı seni bitirecek. Kemba'yı bulacağız... Ama önce kendine odaklanmalısın. Sen şampiyonsun!
Jon Moxley: (Gözleri kan çanağı) Şampiyonluk umurumda değil Foley! O palyaço benimle oyun oynuyor! Zihnime giriyor! Onu bulmalıyım! Onu... yok etmeliyim!

(Tam o sırada koridorun sonundaki bir monitör aniden açılır. Ekranda yine o terk edilmiş lunapark görüntüsü ve Kemba'nın kahkahası duyulur. Ama bu kez farklı bir detay vardır: Monitörün yanında, Moxley'in soyunma odasından çalındığı anlaşılan, üzerine kanla soru işareti çizilmiş bir AWF tişörtü asılıdır.)

Jon Moxley: (Tişörtü görür, öfkeyle bağırır) O BENİM TİŞÖRTÜM! KEMBAAA!!!

(Moxley monitöre doğru koşar, onu yumruklar. Foley onu sakinleştirmeye çalışır. Kemba'nın oyunu daha da kişiselleşmiştir.)

ELRIC'İN OFİSİ: SON GÖRÜŞME VE BÜYÜK SÜRPRİZ
(Kamera tekrar Elric'in ofisine döner. Elric, Cathy Kelley ile birlikte günün son görüşmesini yapmaktadır. Kapı çalar ve içeri, daha önce Overdrive'da debut yapan JEFF HARDY ve yanında kardeşi MATT HARDY girer.)

Elric: Bay Hardy... Bay Hardy... Hoş geldiniz. Oturun lütfen. Cathy, sen de kal.
Matt Hardy: Sayın Elric, öncelikle davetiniz için teşekkür ederiz. Kardeşim Jeff ve ben AWF'e büyük umutlarla geldik. Takım Divizyonu'nda tarih yazmak istiyoruz.
Jeff Hardy: Ama... Ash Cross... O adamda bir şeyler var. Beni etkiledi.
Elric: Anlıyorum Jeff. Ash Cross hepimiz için bir muamma. Ama sizin gibi efsanelerin AWF'te olması bizim için büyük bir kazanç. Takım Divizyonu'nda Dudleyz, Concrete Gang ve potansiyel olarak Cesaro & D.O.D. gibi güçlü rakipleriniz olacak. Ama benim size başka bir teklifim var.
Matt Hardy: Nedir efendim?
Elric: (Cathy Kelley'e bakar, Cathy başıyla onaylar) Bildiğiniz gibi, Overdrive'da Mick Foley var. Legacy'de Paul Heyman. Ve White Queen de kendi oyununu oynuyor. Bu güç dengesinde... benim de güvenilir müttefiklere ihtiyacım var. Özellikle Overdrive'ın o kaotik ortamında düzeni sağlayacak, Foley'e destek olacak ama aynı zamanda benim vizyonumu da temsil edecek isimlere. Hardy Boyz... Siz sadece bir takım değilsiniz, siz birer ikonlarsınız. Size Overdrive'da özel bir rol teklif ediyorum. Hem güreşçi olarak hem de... belki de Mick Foley'e yardımcı olacak, genç yeteneklere yol gösterecek birer figür olarak. Ne dersiniz?

(Matt ve Jeff birbirlerine bakarlar. Tam cevap verecekken Elric'in ofisinin kapısı çalınmadan açılır! İçeri, takım elbiseli, son derece ciddi ve profesyonel bir kadın girer. Elinde bir dosya vardır. Bu kadın, daha önce hiç görülmemiş, etkileyici bir auraya sahip biridir: ??MCMAHON?? benzeri bir otorite figürü!)

Gizemli Kadın: (Elric'e doğru yürür, dosyayı masasına bırakır) Sayın Elric... Sanırım bu 'Reset' sürecinde benim de söyleyeceklerim olacak. AWF'in geleceği hakkında... ve bu şirketin nasıl yönetilmesi gerektiği hakkında. (Heyman, Foley ve White Queen'i ima ederek) Bazıları satranç oynadığını sanıyor... Bazıları kaos yarattığını... Bazıları ise sadece hayal kuruyor. Ama ben... ben sonuç almaya geldim.

(Elric, Cathy, Matt ve Jeff şok içinde bu yeni ve otoriter kadına bakarlar. Kimdir bu kadın? Neden şimdi ortaya çıkmıştır? AWF'teki güç savaşına yeni ve çok daha tehlikeli bir oyuncu mu dahil olmuştur? Şov, bu inanılmaz sürpriz ve stüdyodaki herkesin şaşkın yüz ifadeleriyle sona erer. AWF'in geleceği hiç bu kadar belirsiz olmamıştı!)

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
12,528
Bray Wyatt

a0a0a0
kemba_awf
Kemba
•••

image.jpg
❤️ 💬 ➤🔖
Liked by kembaseveni_1, kembaseveni_2 and 63,659 others

kemba_awf Canım arkadaşım Jon Moxley 🤡

View all 9,409 comments
ffffff
jonmoxley_fan 🤬🤬🤬🤬🤬
ffffff
jonmoxleybest Bunu ödeyeceksin Kemba denilen korkak adam
ffffff
kemba_fan Bu adam bir harika dostum 🤣
ffffff
lifeismoxley Önce bir ringe gel sonra paylaşım yaparsın
ffffff
awf_fan Dünyanın en eğlenceli feudu olabilir
2 HOURS AGO

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

a0a0a0
kemba_awf
Kemba
•••
❤️ 💬 ➤🔖

View all 9,409 comments
ffffff
jonmoxley_fan 🤬🤬🤬🤬🤬
ffffff
ffffff
ffffff
ffffff
2 HOURS AGO
Moxley tipine bak djsjakaajka

Konular
99
Sting

a0a0a0
kemba_awf
Kemba
•••
❤️ 💬 ➤🔖

View all 9,409 comments
ffffff
jonmoxley_fan 🤬🤬🤬🤬🤬
ffffff
ffffff
ffffff
ffffff
2 HOURS AGO
Palyaço ettin adamı be 😅

Konular
99
Sting
a0a0a0
d.o.d_awf Dance of Death•••
FpGynx21.png
❤️ 💬 ➤🔖
Liked by cesaro_awf, deathofdancefan and 91,125 others
d.o.d_awf ikisini de dene, tarafını seç 🤪 #awf #heyman #foley #elric #whitequeen
View all 9,451 comments
ffffff
kemba_awf ben moxley'i seçiyorum LOL🤡
ffffff
cesaro_awf biz onları deneyemeyiz, onlar bizi denerler 🫣
ffffff
heyman_guys1 tabii ki heyman daha iyi
ffffff
awf_woman_fans arkada duran white queen mi 😱
ffffff
foley_fan0 mick'in heyman çöpüyle karşılaştırılması bile yanlış
3 HOURS AGO