BAB | APEX WRESTLING FEDERATION (RPG - KATILIM AÇIK)

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Dostum sana bir tavsiye vereyim. Yayınladığın şovları ana sayfada bence listelemelisin. Sonradan takip etöek isteyenler için çok faydalı olur. Üretkenliğine son derece hayranım. Daha önceki şovların keyfini sürerken her geçen gün yenilerine eşlik ediyoruz. Saygıyla önünde eğiliyorum. @elric
Elbette ama bunun için hepsini tek tek toparlayacağım merak etme daha şovların logoları falan hepsini koyacağım. Genesis PPV sonrası hepsi bir düzene girecektir.

Devil

Big Red Müellif
Konular
138
Kane
Elbette ama bunun için hepsini tek tek toparlayacağım merak etme daha şovların logoları falan hepsini koyacağım. Genesis PPV sonrası hepsi bir düzene girecektir.
Roster'ı ve güncel şampiyonları da eklediğinde bambaşka olacak. Muhteşem ilerliyorsun böyle devam.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Roster'ı ve güncel şampiyonları da eklediğinde bambaşka olacak. Muhteşem ilerliyorsun böyle devam.
Teşekkür ederim. Şovlara verdiğiniz yorumlarınıza göre veya isteklerinize göre şovlar şekilleniyor.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans

AWF LEGACY
Bölüm 4: Genesis'e Son Çağrı
(Tarih: 24.01.2025, Cuma - Özel Yayın Günü!)
1744742731118-png.12479

(Şov, geçen haftaki Legacy'nin en kritik anlarını gösteren, gerilimi yüksek bir video paketiyle açılır: Paul Heyman'ın gelişi, Sovereign Şampiyonluğu'nun ilanı, AJ Styles vs. Lucien Kaine maçının duyurulması ve aralarındaki ilk fiziksel temas, Danielson ve ZSJ'in kaotik kontrat töreni, Kairi/Io/Tam arasındaki gerilim ve Asuka iması, Concrete Gang'in acımasız zaferi, White Queen'in 'Kral' arayışı ve D.O.D'nin sürpriz galibiyeti. Video, Genesis PPV logosu ve yaklaşan maçların grafikleriyle sona erer.)

(Arena canlı yayına geçer. Within Temptation'ın "The Reckoning" şarkısı son kez Genesis öncesi yankılanır. Yorumcu masasında Rebecca Swift, Seraphina "Seraph" Knight ve Giselle "Gigi" Glamour hazırdır. Seyirciler Pazar günkü PPV için oldukça heyecanlıdır. "STYLES vs KAINE!", "YES! YES! YES!", "SOVEREIGNTY!", "ASUKA INCOMING?", "LEGACY > OVERDRIVE" gibi pankartlar dikkat çeker.)

Rebecca Swift: Tarihi Genesis PPV'sine sadece 48 saat kaldı ve AWF Legacy, SADECE BU HAFTALIK özel Cuma yayınında son sözlerin söyleneceği, son hesapların görüleceği yer olacak! Hoş geldiniz efendim, ben Rebecca Swift, yanımda yaşayan efsane Seraphina "Seraph" Knight ve stil uzmanımız Giselle "Gigi" Glamour var!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu gece köprüden önceki son çıkış Rebecca. Genesis'te şampiyonlukların kaderi belli olacak, miraslar yazılacak ya da yok edilecek. Paul Heyman'ın gölgesi Legacy'nin üzerine düşmüş durumda ve Sovereign Şampiyonluğu maçı şimdiden AWF tarihinin en çok beklenen karşılaşmalarından biri. Bu gece atılacak her adımın, kurulacak her tuzağın Pazar günü büyük sonuçları olacak.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay inanılmaz heyecanlı! Genesis'e çok az kaldı! Kostümler nasıl olacak acaba? Kimler şampiyon olacak? Kimin stili kazanacak? Ve White Queen... Kralını seçecek mi? Bu gece çok fazla drama ve stil göreceğiz eminim! Başlayalım artık!

(Gigi'nin heyecanıyla birlikte, Paul Heyman'ın müziği arenayı doldurur. Heyman, her zamanki gibi kendinden emin ve hafif küçümseyici bir tavırla ringe gelir. Elinde bir mikrofon ve Sovereign Şampiyonluğu kemeri vardır.)

Paul Heyman: (Kemeri podyuma yerleştirir) Güzelliğe bakın... Zarafete bakın... Mutlak hükümranlığın sembolü... AWF Sovereign Şampiyonluğu! Pazar gecesi Genesis'te, bu kemer ilk sahibini bulacak. Tarih yazılacak! Ya Fenomenal Olan'ın yıllanmış tecrübesi... ya da Demir Aziz'in karanlık adaleti galip gelecek.

Paul Heyman: Ama bu gece... bu gece sadece bir başlangıç. Sovereign Şampiyonluğu, Legacy'nin ve dolayısıyla AWF'in zirvesi olacak! Overdrive'daki o... *gürültülü* Dünya Şampiyonluğu mu? Apex Chamber mı? Şirin. Orada dört palyaço birbirini yerken, burada gerçek şampiyonluklar, gerçek miraslar inşa edilecek. Benim rehberliğimde... benim vizyonumla!

Paul Heyman: Ve madem vizyondan bahsediyoruz... Bu Sovereign Şampiyonluğu'nun ilk maçının, tarihe altın harflerle geçmesini istiyorum. Bu yüzden, Pazar günkü AJ Styles vs. Lucien Kaine maçına küçük bir ekleme yapıyorum. Bu maç, sadece Sovereign Rules altında olmayacak... Aynı zamanda bir LAST MAN STANDING maçı olacak! (Seyircilerden şaşkınlık ve heyecan dolu bir uğultu yükselir) Evet! Rakibiniz 10 saniye boyunca ayağa kalkamadığında kazanacaksınız! Burada şansa yer yok! Burada tartışmaya yer yok! Sadece... mutlak üstünlüğe yer var! Kimin gerçekten hükmetmek için doğduğunu göreceğiz! Kimin son ayakta kalan adam olacağını göreceğiz!

(Heyman konuşurken AJ Styles'ın müziği çalar! AJ öfkeyle ringe gelir!)

AJ Styles: Heyman! Yeter artık! Bu senin oyuncağın değil! Last Man Standing mi? Kaine mi? Fark etmez! Ben bu şirketteki en iyisiyim ve Pazar gecesi ne olursa olsun o kemeri kazanacağım! Senin pis oyunların umurumda değil!
Paul Heyman: (Sakinleşmesini işaret eder) Bay Styles... öfkeniz size yakışmıyor. Bu bir oyun değil, bu strateji. Ve bu kural... sizin gibi fenomenal bir savaşçının işine bile yarayabilir. Tabii... ayakta kalabilirseniz. Çünkü rakibiniz...

(Lucien Kaine'in müziği duyulur! Kaine ve Sister Aurelia rampada belirir. Kaine mikrofonu alır.)

Lucien Kaine: (Soğuk bir sesle) Last Man Standing... Ne kadar da uygun. Çünkü Pazar gecesi... ayakta kalan tek kişi ben olacağım. Senin fenomenalliğin, benim adaletimin karşısında diz çökecek Styles. O kemer benim kaderim. Ve senin kaderin... yerde kalmak. Sonsuza dek.

(Kaine ve AJ arasında gerilim artar. Heyman keyifle izler. Sister Aurelia hareketsizdir.)

Rebecca Swift: Paul Heyman bombayı patlattı! Sovereign Şampiyonluğu maçı artık bir Last Man Standing maçı! Bu, AJ Styles ve Lucien Kaine arasındaki savaşı çok daha acımasız ve tehlikeli bir hale getirdi!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu Heyman'ın klasik hamlelerinden. Maçın türünü değiştirerek hem kendi önemini artırdı hem de iki güreşçiyi de sınırlarını zorlamaya itti. Last Man Standing kuralı, Kaine'in dayanıklılığına mı yoksa Styles'ın bitiriciliğine mi daha çok yarar, Pazar gecesi göreceğiz.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay bu çok daha heyecanlı oldu! Ama biraz da korkutucu! Umarım ikisi de ciddi sakatlanmaz! Ama o kemer için her şeyi yapacakları kesin! Çok stil sahibi bir vahşet olacak!

(Açılış segmenti bu gergin atmosferle sona erer.)

ARKA ALAN: KRALİÇE'NİN GÖZLEMLERİ
(Kamera arka alanda lüks bir dinlenme odasını gösterir. White Queen (Emma De Rhost) rahat bir koltukta oturmuş, elindeki tabletten az önceki segmenti izlemektedir. Yanına Gigi Glamour yaklaşır.)

Giselle "Gigi" Glamour: Kraliçem! Affedersiniz rahatsız ediyorum ama... az önceki olaylar! Ne düşünüyorsunuz? AJ mi, Kaine mi? Hangisi daha 'Kral' gibiydi? Ve o Last Man Standing şartı! Çok heyecanlı değil mi?
White Queen: (Tabletten başını kaldırır, gülümser) Sevgili Gigi... Sabır erdemdir. Bir Kral, sadece tek bir anda değil, baskı altında, en zorlu sınavlarda kendini belli eder. Bay Styles'ın ateşi ve tutkusu takdire şayan... Bay Kaine'in sarsılmaz iradesi ve gizemi ise... oldukça ilgi çekici. Last Man Standing... evet, bu onların gerçek karakterlerini görmemiz için iyi bir fırsat olacak. (Tekrar tablete döner) Ama unutma... krallık yarışı sadece bu ikisiyle sınırlı değil. Gözlerim hala diğer potansiyel adayların üzerinde... Overdrive'daki o dörtlü mesela... özellikle Bay Rhodes ve Bay Punk... Onların da kendilerini kanıtlamaları gereken çok şey var.
Giselle "Gigi" Glamour: (Heyecanla fısıldar) Yani hala karar vermediniz mi?! Ay bu çok heyecanlı! Genesis sonrası ortalık iyice karışacak desene! Teşekkürler Kraliçem! (Hızla uzaklaşır)

Rebecca Swift (Yorumcu Masasında): White Queen hala kartlarını kapalı tutuyor! Sadece AJ ve Kaine'i değil, Overdrive'daki Dünya Şampiyonluğu adaylarını da izliyor! Onun kararı AWF'in geleceğini şekillendirebilir!
Seraphina "Seraph" Knight: White Queen çok zeki bir oyuncu. Tüm seçenekleri değerlendiriyor ve en güçlü adayın yanında yer almak istiyor. Onun desteği, seçtiği kişiye büyük bir güç katacaktır.

>>> REKLAM ARASI >>>

• Genesis PPV Hype Videosu: Tüm ana maçlar (Apex Chamber, Sovereign/LMS, IC Title, Extreme Rules, Anarchy Final) için kısa, epik tanıtımlar. Heyecanlı müzik ve çarpıcı görüntüler. "Pazar Gecesi Tarih Yazılacak!"
  • Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. - Tale of the Tape: İki güreşçinin kariyerlerinden önemli anlar, istatistikler, güçlü ve zayıf yönleri karşılaştırılır. Teknik analizler yapılır. "Teknik Ustalığın Zirvesi Genesis'te!"
  • Concrete Gang Tehdit Videosu: Reed ve Butcha karanlık bir depoda konuşur. Reed: "Anarchy Turnuvası'nda bize oyun oynadılar! Ama Genesis'te ya da sonrasında... intikamımızı alacağız! AWF Takım Kemerleri... gözümüz üzerinizde! Burası bizim çöplüğümüz!"
  • AWF Cuma Gecesi Legacy Hatırlatması: Bu şovun Cuma'ya özel olduğu tekrar belirtilir.

<<< REKLAMLARDAN DÖNÜŞ <<<

(Yayın yorumcu masasına döner.)

Jessica Storm: AWF Legacy'ye geri döndük! Genesis için heyecan dorukta! Sovereign Şampiyonluğu maçı artık bir Last Man Standing! Concrete Gang de Takım Kemerleri için gözünü dikmiş durumda!
Victoria "Vixen" Valor: Her kemer için rekabet inanılmaz derecede kızıştı. Genesis sonrası AWF'te yeni şampiyonlar ve yeni hedefler ortaya çıkacak. Bu gece ise hala kanıtlanması gerekenler var.
Scarlett Charm: O Concrete Gang yine çok korkutucuydu! Ama şimdi ringe yine o tatlı Japon kızları geliyor sanırım! Umarım bu kez kavga etmezler!

Jessica Storm: Kavga etmeyecekler ama Genesis öncesi son bir takım uyumu testi verecekler! Kairi Sane ve Io Shirai ringde!

Gökyüzü Korsanları Uçuşa Hazır!
Kairi Sane & Io Shirai vs. The Way (Candice LeRae & Indi Hartwell)

[Ring Announcer - Aurora Hayes]: Sıradaki kadınlar takım maçı için ringe geliyorlar! Onlar "The Way"! CANDICE LERAE! INDI HARTWELL!!!

(The Way'in neşeli ve enerjik müziği çalar. Candice ve Indi pozitif tavırlarıyla ringe gelirler. Seyircilerden destek alırlar.)

[Ring Announcer - Aurora Hayes]: Ve rakipleri! Onlar Gökyüzü Korsanları! KAIRI SANE! IO SHIRAI!!!

(Kairi Sane'in müziği başlar. Kairi ve Io birlikte ringe gelirler. Seyircilerden büyük destek alırlar. İkisinin kimyası ve uyumu dikkat çeker.)

Rebecca Swift: Sky Pirates ikilisi bu gece The Way gibi tecrübeli ve uyumlu bir takıma karşı! Genesis öncesi önemli bir test olacak bu onlar için. Özellikle de o 'İmparatoriçe' söylentileri devam ederken.
Seraphina "Seraph" Knight: Kairi ve Io inanılmaz yetenekli bireysel güreşçiler ama takım olarak da çok başarılıydılar. The Way ise uzun süredir birlikte güreşen, birbirini iyi tanıyan bir ekip. Burada takım koordinasyonu ve strateji ön plana çıkacak.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay ikisi de çok tatlı! Kairi'nin korsan tarzı, Io'nun o cool havası! The Way de çok enerjik! Bu maç çok eğlenceli olacak gibi! Acaba İmparatoriçe izliyor mudur?

(Zil çalar. Kairi ve Candice başlar. Hızlı ve akıcı bir başlangıç. Karşılıklı pin denemeleri, kaçışlar. Kairi bir Spear dener ama Candice takla atarak kurtulur ve bir Dropkick vurur! Kairi geri çekilir ve Io'ya tag verir. Indi de tag alır.)

Rebecca Swift: İki takım da hızlı başladı! Teknik ve hız ön planda!
Seraphina "Seraph" Knight: Takım oyunu burada kritik olacak. Kim daha iyi tag kullanırsa avantajı ele geçirebilir.

(Io ve Indi karşı karşıya gelir. Io hızını kullanmak ister ama Indi onu gücüyle karşılar ve bir Sidewalk Slam vurur! Tuşa gider: 1... 2... Io kurtulur! Indi, Io'yu köşeye sıkıştırır ve Candice'e tag verir. The Way ikili bir hamle dener ama Io ikisinden de kurtulur ve Kairi'ye tag verir! Kairi ringe dalar ve Candice'e bir dizi Chop vurur! Ardından bir Sliding D!)

Rebecca Swift: Kairi Sane'den harika bir dönüş! Enerjisiyle maça hareket getirdi!
Giselle "Gigi" Glamour: O Sliding D çok havalıydı! Kairi harika!

(Kairi köşeye çıkar ve Insane Elbow için hazırlanır! Ama Indi aprona çıkarak dikkatini dağıtır! Candice bu fırsatı kullanır ve Kairi'yi köşeden indirir! Candice, Kairi'yi kaldırır ve bir Swinging Neckbreaker vurur! Tuşa gider! 1... 2... Io tuşu bozar! Indi ringe girer ve Io'ya saldırır! İki takım arasında kavga çıkar! Hakem kontrolü kaybeder!)

Rebecca Swift: Ortalık karıştı! Dört kadın da birbirine girdi!
Seraphina "Seraph" Knight: The Way'in tecrübesi burada devreye girdi. Dikkat dağıtma ve fırsatçılık.

(Kavga devam ederken Tam Nakano'nun müziği çalar! Tam Nakano rampada belirir! Elinde mikrofondur.)

Tam Nakano: Hey! Hey! Hey! Ne kadar ayıp! Böyle kavga edilir mi? Genesis öncesi enerjinizi boşa harcıyorsunuz! Ama madem parti istiyorsunuz... (Gülümser) ...belki Genesis'te daha büyük bir parti yaparız? Üçe üç mesela? Ben iki partner bulabilirim... Siz de o İmparatoriçe'yi beklemek yerine... belki ringde ne kadar iyi olduğunuzu kanıtlarsınız?

(Tam Nakano konuşurken Kairi ve Io, The Way'i ringden atmayı başarır. Kairi ve Io, Tam Nakano'ya bakar. Kairi mikrofonu alır.)

Kairi Sane: Üçe üç mü? Genesis'te mi? (Io'ya bakar, Io başını sallar) Kabul! Ama partnerlerin kim olacak bakalım Nakano-chan? Bizim sürprizimiz... çok daha büyük olacak!

(Kairi ve Io, Tam Nakano'ya meydan okurcasına bakar. The Way ise ring kenarında sinirlidir. Maç No Contest ile biter gibi olur ama resmi bir anons yapılmaz.)

Rebecca Swift: İşte bu! Genesis için potansiyel bir 6 kişilik kadınlar takım maçı mı ayarlandı? Tam Nakano vs. Sky Pirates ve gizemli partnerleri! Bu inanılmaz olur!
Seraphina "Seraph" Knight: Tam Nakano çok zekice bir hamle yaptı. Hem Kairi ve Io'yu meşgul etti hem de kendini Genesis kartına soktu. Ama Kairi'nin 'büyük sürpriz' demesi... Asuka iddiaları iyice güçlendi!
Giselle "Gigi" Glamour: 6 kişilik takım maçı mı?! Harika! Bol bol stil, bol bol aksiyon demek bu! İmparatoriçe gelecek mi acaba?! Çok heyecanlı!

ARKA ALAN: CEVAPSIZ SORULAR
(Kamera arka alanda, geçen hafta Oblivae'nin sembolünü gördüğü yerde duran Rhea Ripley'i gösterir. Sembol silinmiştir. Rhea duvara dokunur, düşünceli ve biraz da sinirli görünür. Yanına arka alan muhabiri Olivia Dubois yaklaşır.)

Olivia Dubois: Rhea... geçen hafta burada garip bir sembol vardı ve Overdrive'da da Oblivae, Becky ve Tiffany'nin maçına karıştı. Bu gizemli karakter hakkında ne düşünüyorsun? Senin için bir tehdit mi?
Rhea Ripley: (Olivia'ya ters bir bakış atar) Oblivae... Semboller... Sessizlik... Saçmalık! Ben kabusum! Kimse benden daha korkutucu olamaz! O ucube kimse, ne istiyorsa istesin, yoluma çıkarsa... pişman olur! Benim tek odağım var: AWF Kadınlar Şampiyonluğu! O kemeri kazanacağım ve kimse, ne Oblivae ne de başkası, beni durduramayacak! Şimdi çekil yolumdan!

(Rhea sinirle uzaklaşır. Olivia şaşkın kalır.)

Rebecca Swift (Yorumcu Masasında): Rhea Ripley, Oblivae tehdidini küçümsüyor gibi görünse de, o sembolü incelemesi dikkat çekiciydi. Kabus bile o karanlık varlıktan etkilenmiş olabilir mi?
Seraphina "Seraph" Knight: Rhea'nın özgüveni takdire şayan ama Oblivae'yi hafife almak büyük bir hata olabilir. O adamın yöntemleri fiziksel değil, zihinsel. Rhea'nın kabusları bile onun hedefi olabilir.

>>> REKLAM ARASI >>>

• AWF Genesis Son Tanıtım Videosu: PPV'nin tüm ana maçları için son, epik bir tanıtım. Güreşçilerin kararlı ifadeleri, yoğun müzik. "Pazar Gecesi Tarih Değişecek! Sakın Kaçırmayın!"
  • Mercedes Moné vs. Toni Storm - Extreme Rules Hype: İki kadın arasındaki gergin anlar, kavgaları ve Genesis maçı için verdikleri iddialı demeçler gösterilir. "Bu Sadece Güreş Değil, Bu Kişisel!"
  • AWF Anarchy Şampiyonluğu Finali Önizlemesi: Yarı finalistler (Moxley, Sheamus, D.O.D, Gunther) ve turnuvadaki vahşi anlar gösterilir. "Genesis'te İlk Anarşi Kralı Kim Olacak?"
  • Paul Heyman & Sovereign Şampiyonluğu Hatırlatması: Heyman'ın kemeri tanıtması ve Last Man Standing şartını eklemesi hatırlatılır. AJ ve Kaine'in gerginliği vurgulanır.

Rebecca Swift: AWF Legacy'de Genesis öncesi son anlara yaklaşıyoruz! Heyecan dorukta! Az önce Kairi, Io ve Tam arasında yaşananlar Kadınlar Divizyonu'nu iyice hareketlendirdi.
Seraphina "Seraph" Knight: Kesinlikle. Genesis'te o potansiyel 6'lı takım maçı gerçekleşirse, PPV'nin en heyecanlı anlarından biri olabilir. Ama şimdi sanırım Legacy'nin daha sert yüzüne geri dönüyoruz.
Giselle "Gigi" Glamour: Evet! O korkunç Concrete Gang yine mi geliyor?! Ay onları sevmiyorum! Ama... kabul edeyim, biraz da merak ediyorum ne yapacaklarını!

Rebecca Swift: Concrete Gang ringde değil ama Ghetto Reed'in tekli mücadelesi var! Ve karşısında sürpriz bir isim olabilir!

Sokakların Hükmü: Reed'in Meydan Okuması
Ghetto Reed (w/ Blak Tha Butcha) vs. ???

(G-Unit - Poppin' Them Thangs başlar. Ghetto Reed ve Blak Tha Butcha ringe gelir. Reed mikrofonu alır.)

Ghetto Reed: Yo! AWF! Concrete Gang burada! Geçen hafta Overdrive'da bize oyun oynadılar! O palyaço D.O.D şanslıydı! O İrlandalı da o ucube sayesinde kazandı! Ama bu bizi durduramaz! Biz buranın hakimi olacağız! Bu gece... kim karşıma çıkmaya cesaret ederse, onu hastanelik edeceğim! Genesis öncesi bir uyarı! Var mı delikanlı?! Var mı benimle aynı betonda yürümeye cesareti olan?!

(Reed meydan okurcasına bekler. Birkaç saniye sessizlik olur. Sonra beklenmedik bir müzik başlar! Cesaro'nun müziği! Cesaro takım elbisesiyle değil, ring kıyafetiyle ringe gelir! Yüzünde ciddi bir ifade vardır.)

Rebecca Swift: Cesaro! Geçen hafta D.O.D'ye kaybeden Cesaro, Ghetto Reed'in meydan okumasını kabul ediyor! İsviçre Süpermen'i pes etmiyor!
Seraphina "Seraph" Knight: Cesaro bir savaşçı. Yenilgiyi kabullenmez. Reed gibi birine karşı kendini tekrar kanıtlamak istiyor olabilir. Ama Butcha faktörü hala geçerli.
Giselle "Gigi" Glamour: Cesaro geldi! Çok sevindim! O çok güçlü! Umarım bu korkunç adamı yener!

(Cesaro ringe girer. Zil çalar. Cesaro hemen Reed'e saldırır! European Uppercut'lar! Reed köşeye sıkışır! Cesaro koşar ama Reed onu bir Big Boot ile karşılar! Reed, Cesaro'yu kaldırır ve bir Falling Powerslam vurur! Tuşa gider: 1... 2... Cesaro kurtulur!)

Rebecca Swift: Cesaro hızlı başladı ama Reed de gücünü hemen gösterdi!
Seraphina "Seraph" Knight: Reed'in gücü ve sokak dövüşü tarzı Cesaro'nun tekniğine karşı zorluk çıkarabilir.

(Reed, Cesaro'yu kaldırır. Bicycle Kick dener ama Cesaro eğilir ve Reed'i arkadan yakalayarak bir German Suplex vurur! Bir tane daha! Bir tane daha! Cesaro tuşa gitmez, Neutralizer için hazırlanır! Reed'i yakalar! Ama Butcha aprona çıkar! Hakem onu uyarır! Cesaro'nun dikkati dağılır! Reed kurtulur ve Cesaro'ya bir Spinebuster vurur! Reed köşeye çıkar! Bu sırada Butcha hakemi oyalar. Reed köşeden atlar ama Cesaro onu havada yakalar ve bir Tilt-a-whirl Backbreaker vurur!)

Rebecca Swift: Cesaro'dan harika bir karşı hamle! Butcha'nın müdahalesine rağmen kontrolü ele aldı!
Giselle "Gigi" Glamour: Çok güçlü! Onu havada yakaladı!

(Cesaro, Cesaro Swing için hazırlanır! Reed'i yakalar! Çevirmeye başlar! Seyirciler sayar! 10... 15... 20 tur! Butcha ringe girmek ister ama hakem onu durdurur! Cesaro, Reed'i bırakır. Reed başı dönmüş bir şekilde ayağa kalkarken Cesaro koşar ve Neutralizer! Tuşa gider! 1... 2... Butcha son anda hakemi ring dışına çeker! Hakem yere düşer!)

Rebecca Swift: Yine Concrete Gang! Hakemi çektiler! Bu adil değil!
Seraphina "Seraph" Knight: İşte bu onların yöntemi. Kazanmak için her yolu denerler. Şimdi hakem yok!

(Butcha ringe girer ve Cesaro'ya saldırır! İkiye bir saldırı başlar! Concrete Gang, Cesaro'yu hırpalar! Butcha, Cesaro'yu tutar, Reed dikenli sopasını alır! Tam vuracakken D.O.D'nin müziği çalar! D.O.D ringe koşar! Elinde bir sandalye vardır! Butcha'ya ve Reed'e sandalyeyle saldırır! Concrete Gang geri çekilir!)

Jessica Storm: D.O.D yardıma geldi! Cesaro'yu kurtardı! Concrete Gang'e karşı beklenmedik bir ittifak mı doğuyor?
Victoria "Vixen" Valor: D.O.D'nin karakteri ilginç. Cesaro'yu yendi ama şimdi ona yardım ediyor. Belki de Concrete Gang'in kural tanımazlığından hoşlanmadı.
Scarlett Charm: D.O.D harika! Cesaro'yu kurtardı! Concrete Gang kaçıyor! Çok iyi oldu!

(Concrete Gang sinirle ringden ayrılır. D.O.D, Cesaro'nun kalkmasına yardım eder. İkili arasında kısa bir bakışma olur, bir saygı işareti mi yoksa başka bir şey mi belli olmaz. Maç diskalifiye ile biter.)

ARKA ALAN: HEYMAN'IN OFİSİ
(Kamera Paul Heyman'ın lüks ofisine döner. Heyman telefonda konuşmaktadır.)

Paul Heyman: (Telefona) Evet... evet anlıyorum... Legacy kontrol altında... Sovereign Şampiyonluğu maçı beklentileri karşılayacak... Hatta aşacak! Last Man Standing... evet, bu benim fikrimdi... O mu? (Gülümser) Merak etmeyin... Overdrive'daki o Hardcore Efsanesi... O sadece bir gösteri... Gerçek güç... gerçek kontrol burada, Legacy'de... Benimle... Tamam... Pazar gecesi her şey belli olacak... Size rapor vereceğim... Evet... Kapatıyorum.

(Heyman telefonu kapatır. Tam o sırada kapı açılır ve Sister Aurelia sessizce içeri girer. Heyman'a doğru yürür ve kulağına bir şeyler fısıldar gibi yapar ama aslında konuşmaz, belki bir işaret yapar veya sadece bakar.)

Paul Heyman: (Aurelia'nın 'mesajını' aldıktan sonra yüzünde memnun bir ifade belirir) Anlıyorum... Mükemmel... Bay Kaine... Pazar gecesi için tamamen hazır demek... Çok güzel... AJ Styles'ın hiç şansı olmayacak... Çıkabilirsiniz Sister.

(Sister Aurelia sessizce çıkar. Heyman arkasına yaslanır, parmaklarını birbirine kenetler ve sinsi bir şekilde gülümser.)

Rebecca Swift (Yorumcu Masasında): Paul Heyman yine entrikalar peşinde! Kiminle konuşuyordu? Ve Sister Aurelia'nın mesajı neydi? Görünüşe göre Heyman, Sovereign Şampiyonluğu maçının sonucundan oldukça emin.
Seraphina "Seraph" Knight: Heyman her zaman birkaç adım sonrasını planlar. O telefon konuşması ve Aurelia'nın ziyareti... Bunlar büyük bir planın parçaları olabilir. AJ Styles Pazar gecesi sadece Kaine ile değil, Heyman'ın oyunlarıyla da savaşmak zorunda kalacak.

>>> REKLAM ARASI >>>

• Genesis PPV - Son Dakika Tanıtımı: PPV'nin önemini vurgulayan, tüm ana maçları ve güreşçileri gösteren son bir epik video. "Tarihi Kaçırma! Pazar Gecesi!"
  • Overdrive vs. Legacy Rekabet Videosu: Heyman'ın "Legacy zirvedir" sözleri, Foley'in "Kaosa düzen getireceğim" sözleri, iki şovun farklı atmosferleri ve güreşçileri karşılaştırılır. "Hangi Felsefe Hükmedecek?"
  • AWF Sosyal Medya Etkileşimi: Seyircilerin Genesis tahminleri, favori güreşçileri hakkındaki tweetleri ekranda gösterilir. #AWFGenesis hashtagi vurgulanır.

Rebecca Swift: AWF Legacy'nin Genesis öncesi son bölümünde ana etkinliğe geldik! Paul Heyman'ın Sovereign Şampiyonluğu maçına Last Man Standing şartını eklemesinin ardından, AJ Styles ve Lucien Kaine Pazar günkü büyük savaş öncesi son kez bu ringde olacaklar!
Seraphina "Seraph" Knight: Bu bir maç değil, bir yüzleşme olacak. Sözler keskin, bakışlar delici olacak. Kimin psikolojik üstünlüğü ele geçireceği Pazar günkü maç için büyük önem taşıyor. Heyman veya Sister Aurelia'nın tekrar müdahale etme ihtimali de var.
Giselle "Gigi" Glamour: Ay işte beklediğim an! İki karizmatik adam! Son kez karşı karşıya! Kim daha stil sahibi görünecek acaba? Ve kavga çıkacak mı? Çok heyecanlı!

ANA SEGMENT: HÜKÜMDARLIK SAVAŞI ÖNCESİ SON SÖZLER
AJ Styles & Lucien Kaine Yüzleşmesi

(Önce Lucien Kaine'in müziği çalar. Kaine, yanında Sister Aurelia ile ringe gelir. Yüzünde soğuk, sarsılmaz bir ifade vardır. Ardından AJ Styles'ın müziği çalar. AJ kararlı ve öfkeli bir şekilde ringe gelir. İki adam ringin ortasında karşı karşıya gelir. Paul Heyman rampanın üzerinde belirir ve onları izler.)

AJ Styles: Kaine! Heyman'ın oyunları umurumda değil! Last Man Standing mi? İstediği kuralı koysun! Pazar gecesi ne olursa olsun, o kemeri alacağım! Senin o karanlık adalet saçmalıklarına son vereceğim! Çünkü burası benim evim! Ve ben fenomenalım!
Lucien Kaine: (Sakin ve derin sesiyle) Ev mi? Fenomenal mi? Bunlar sadece kelimeler Styles. Geçici hevesler. Benim amacım ise... ebedi. Bu kemer benim kutsal görevimin bir parçası. Senin gibi şöhret düşkünleri bunu anlayamaz. Pazar gecesi ayakta kalan ben olacağım. Çünkü benim iradem... demirden. Benim inancım... sarsılmaz. Senin ise... sadece egon var. Ve ego... kolayca kırılır.
AJ Styles: İnanç mı? Seninki inanç değil, saplantı Kaine! İnsanlara acı çektirerek adalet sağladığını sanıyorsun! Ama Pazar gecesi gerçek acıyı sen tadacaksın! Seni o kadar kötü hırpalayacağım ki... 10 saniye değil, 10 dakika boyunca ayağa kalkamayacaksın!
Lucien Kaine: Sözlerin boş Styles. Tıpkı ruhun gibi. Pazar gecesi... senin fenomenal ışığın sönecek... ve benim karanlık hükmüm başlayacak. Son nefesini... iyi kullan.

(İki adam burun buruna gelir. Gerilim had safhadadır. Sister Aurelia bir adım öne çıkar gibi olur. Paul Heyman rampadan sırıtır. Tam fiziksel bir temas olacakken... White Queen'in müziği tekrar duyulur! White Queen bu kez ringe kadar gelir!)

White Queen: (AJ ve Kaine'in arasına girer gibi yapar ama mesafesini korur) Bu ateş... Bu kararlılık... İşte bir Kral'da aradığım özellikler bunlar! (AJ'e döner) Sende o fenomenal kıvılcım var Styles. (Kaine'e döner) Sende ise o sarsılmaz, karanlık güç var Kaine. Pazar gecesi... gerçek bir test olacak. Ayakta kalan... sadece Sovereign Şampiyonu değil, belki de benim Kral'ım olacak. (Gülümser) Ama unutmayın... taht kavgası tehlikelidir. Bazen en büyük tehdit... en beklemediğiniz yerden gelir.

(White Queen'in sözleri üzerine hem AJ hem de Kaine etraflarına bakınır gibi olur. Heyman'ın yüzündeki gülümseme silinir, kaşları çatılır. White Queen ne ima etmektedir? Bu gergin ve belirsiz atmosferde şov sona erer.)

Rebecca Swift: White Queen yine ortalığı karıştırdı! Hem AJ'e hem Kaine'e umut verdi ama aynı zamanda bir tehdit imasında da bulundu! Paul Heyman bile rahatsız oldu! Genesis'te Sovereign Şampiyonluğu maçı sadece bir kemer maçı değil, aynı zamanda bir taht kavgası olacak!
Seraphina "Seraph" Knight: İnanılmaz bir son! White Queen'in sözleri her şeyi değiştirdi. "Beklenmedik tehdit" derken kimi kastetti? Kendisini mi? Yoksa başka birini mi? Heyman'ın tepkisi de ilginçti. Pazar gecesi sadece AJ ve Kaine savaşmayacak, aynı zamanda satranç tahtasındaki diğer oyuncuların hamlelerini de göreceğiz!
Giselle "Gigi" Glamour: O Kraliçe bir harika! Tam bir entrika ustası! İkisini de parmağında oynatıyor! Ve Heyman'ı bile rahatsız etti! Pazar gecesi kimin Kral olacağını ve Kraliçe'nin kimi seçeceğini görmek için sabırsızlanıyorum! Bu Genesis kaçmaz!

(Yayın, ringdeki AJ Styles ve Lucien Kaine'in gergin bakışması, rampadaki Paul Heyman'ın düşünceli ifadesi ve White Queen'in gizemli aurasıyla sona erer. AWF Legacy logosu son kez Genesis öncesi belirir.)

AWF GENESIS PPV KARTI - PAZAR GECESİ!
  • AWF Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu - Apex Chamber Maçı: CM Punk vs. MJF vs. Seth Rollins vs. Cody Rhodes
  • AWF Sovereign Şampiyonluğu - Last Man Standing Maçı: AJ Styles vs. Lucien Kaine (w/ Sister Aurelia)
  • AWF Kıtalararası Şampiyonluğu: Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr.
  • Extreme Rules Maçı: Becky Lynch vs. Tiffany Stratton
  • AWF Anarchy Şampiyonluğu Turnuva Finali: (Jon Moxley vs. Sheamus Yarı Finali Kazananı) vs. (D.O.D vs. Gunther Yarı Finali Kazananı)
  • 6 Kişilik Kadınlar Takım Maçı?: Kairi Sane, Io Shirai & ??? vs. Tam Nakano & ??? & ??? (Henüz Resmi Değil)
  • Ve Daha Fazlası! (Concrete Gang, Ash Cross, Rhea Ripley, Paul Heyman ve Mick Foley'nin etkileri?)

BU HEYECANA SEN DE KATIL! AWF RPG'SİNE GÜREŞ TÜRKİYE PLATFORMUNDA DAVET

AWF dünyasının bir parçası olmak, kendi güreşçi karakterini yaratmak ve bu arenada zirveye oynamak ister misin? Güreş Türkiye platformu üzerinde gerçekleşecek olan RPG (Role-Playing Game) maceramıza katılmak için aşağıdaki adımları takip et!

Nasıl Katılırım?
Bu konuya cevap olarak aşağıdaki şablonu doldurarak kendi orijinal güreşçi karakterini oluştur ve başvurunu gönder. Başvurular Paul Heyman & Mick Foley (Yönetim) tarafından incelenecek ve onaylanan karakterler AWF Roster'ına dahil edilecektir. Unutma, yaratıcılık, detay ve *Genesis sonrası hangi tarafta yer alacağını bilmek* önemlidir!

Kod:
[B]AWF RPG KARAKTER BAŞVURU FORMU[/B]

[B]--- TEMEL BİLGİLER ---[/B]
[B]Güreşçi Adı (Ring Name):[/B] [Örn: "Nightmare" Jack Stone]
[B]Gerçek Adı (İsteğe Bağlı):[/B] [Örn: Johnathan Stone]
[B]Lakap(lar):[/B] [Örn: The Architect of Agony, Mr. Main Event]
[B]Memleketi:[/B] [Örn: Death Valley, California / Tokyo, Japonya / Manchester, İngiltere]
[B]Boy:[/B] [Örn: 1.95m]
[B]Kilo:[/B] [Örn: 115 kg]
[B]Karakter Arketipi:[/B] [Heel (Kötü) / Face (İyi) / Tweener (Gri Karakter)]
[B]Gimmick/Karakter Özeti:[/B] [Karakterinin temel konsepti, kişiliği, motivasyonları nedir? Kısa ve öz bir tanım.]

[B]--- GÖRSEL VE SUNUM ---[/B]
[B]Görünüm:[/B] [Saç rengi/stili, göz rengi, fiziksel yapı, dövmeler, yara izleri vb. belirgin özellikler.]
[B]Ring İçi Kıyafeti:[/B] [Detaylı tanım. Renkler, desenler, materyaller. Örn: Siyah deri pantolon, gümüş işlemeli yelek, dizlikler.]
[B]Ring Dışı Kıyafeti:[/B] [Genellikle nasıl giyinir? Örn: Pahalı takım elbiseler, yırtık kot ve deri ceket, spor giyim.]
[B]Giriş Müziği (Tema Şarkısı):[/B] [Gerçek bir şarkı adı ve sanatçısı VEYA şarkının tarzını/hissiyatını anlatan bir tanım.]
[B]Giriş Seremonisi:[/B] [Ringe nasıl gelir? Yavaş ve tehditkar mı, enerjik ve seyirciyle etkileşimli mi? Özel hareketleri, tavırları var mı?]

[B]--- RİNG İÇİ ---[/B]
[B]Güreş Stili:[/B] [Teknik, Güçlü (Powerhouse), Uçan (High-Flyer), Vurucu (Striker), Hardcore, Gösterişli (Showman), All-Rounder vb. Birincil ve ikincil stiller belirtilebilir.]
[B]Bitirici Hareket(ler) (Finisher):[/B] [En az 1, en fazla 2 adet. Özgün bir isim ve hareketin kısa bir tanımı.]
[B]İmza Hareketler (Signature Moves):[/B] [3-5 adet sık kullandığı, bitirici olmayan ama etkili ve tanınan hareket.]
[B]Yaygın Kullanılan Hareketler:[/B] [Maç içinde sıkça başvurduğu temel hareketler.]

[B]--- HİKAYE VE HEDEFLER ---[/B]
[B]Karakter Geçmişi/Hikayesi:[/B] [Karakterin AWF'e gelmeden önceki geçmişi, güreşe başlama nedeni, önemli dönüm noktaları, kişiliğini şekillendiren olaylar. En az 1-2 paragraf.]
[B]Motivasyonları ve Hedefleri:[/B] [AWF'te ne başarmak istiyor? Hangi kemeri hedefliyor? Kiminle rekabete girmek istiyor? Ana motivasyonu nedir? Para, şöhret, saygı, intikam?]
[B]Konuşma Tarzı/Catchphrase (Varsa):[/B] [Mikrofonda nasıl konuşur? Ağırbaşlı mı, alaycı mı, agresif mi? Kendine özgü bir sözü var mı?]

[B]--- EK BİLGİLER (İsteğe Bağlı) ---[/B]
[Eklemek istediğiniz diğer detaylar, ilişkiler, potansiyel takım partnerleri/menajerler vb.]

Hayal gücünü kullan, detaylı ol ve AWF'in zirvesine tırmanmak için ilk adımını at! Başvuruları Güreş Türkiye platformunda bekliyoruz!

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
66
Mark Henry
D.O.D denilen herif sinirimi bozmaya başladı :)