Backlash St. Louis Canlı Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
53
CM Punk
dostum @Kemba Walker şaka mı yapıyorsun=? Malın oglu ne zaman kfürü oldu, bu hatandan dönüp adamın banını açmanı istiyorum niye tadımızı kaçırıyorsun yok yere? Adam bir şey mi dedi? 6 gün bir de? Şaka olmalı.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
12,628
Bray Wyatt
dostum @Kemba Walker şaka mı yapıyorsun=? Malın oglu ne zaman kfürü oldu, bu hatandan dönüp adamın banını açmanı istiyorum niye tadımızı kaçırıyorsun yok yere? Adam bir şey mi dedi? 6 gün bir de? Şaka olmalı.
Sadece o değil. Dün yada önceki gün tam hatırlayamadım bir kere daha uyarı almıştı küfürden dolayı. O yüzden bu sefer uyarmak zorunda kaldık.

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
53
CM Punk
Sadece o değil. Dün yada önceki gün tam hatırlayamadım bir kere daha uyarı almıştı küfürden dolayı. O yüzden bu sefer uyarmak zorunda kaldık.
Küfür degil ki? Yapmayın beyler şurada bir avuç adamız bu kadar kolay ban atmayın, gereksiz bu işler.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
12,628
Bray Wyatt
Küfür degil ki? Yapmayın beyler şurada bir avuç adamız bu kadar kolay ban atmayın, gereksiz bu işler.
Üstte de a** yazmış. Onu sildim. Eğer bu konularda bir şeyler forum panayır yerine döner. :D

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Senin lafına geldim ama diğer alternatifleri de kötü buluyorum, acayip kötü wwe 17-19 aratmayan bir kötülük var, tüm sene tek iyi olay var o da forced bs...
İzleme bence. Keyfini kaçırıyorsa pek vakit harcama. 2 yıl ara vermişliğim var benim mesela. Döndüğümde Turkish Power'a bile girişecek durumdaydım. Öyle bir özlem.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,589
-
ALANDAYIZ !

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
53
CM Punk
İzleme bence. Keyfini kaçırıyorsa pek vakit harcama. 2 yıl ara vermişliğim var benim mesela. Döndüğümde Turkish Power'a bile girişecek durumdaydım. Öyle bir özlem.
Ben de o zaman AEW'e başladım, yani 2 sene bıraktığım zaman, ama bu büyük ihtimal temelli bırakma olucak, sen güreşin bu dönemden sonra daha iyiye gidecegini düşünüyor musun? Ben kesinlikle inanmıyorum.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,746
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...