Balotelli mi? Falcao mu?

Falcao'mu? Balotelli mi?

• Radamel Falcao

Oy: 23 65.7%
  • Mario Balotelli

Oy: 12 34.3%

• Kullanılan toplam oy
    35
Konular
374
-
-
Özellikle Galatasaray taraftarlarına, sonra tüm forum halkına yöneltiyorum bu soruyu. Şu an boşta olan Balotelli'yi mi takımınızda görmek istersiniz, yoksa 33 yaşında ki Falcao'yu mu?

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
Falcao daha disiplinli bir futbolcu.

Konular
507
Emre Mor'u isteyen Balotelli'ye burun kıvırmaz. Balotelli derim her zaman.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Balotelli'nin -tıpkı Belhanda gibi - ihtiyacı olan o bağı, sıcak aile ortamını Galatasaray taraftarı ve Fatih Terim verecektir. Gelirse kariyerinin en formda sezonunu yaşar.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Falcao'yu Drogba rolünde gelecekse isterim. Drogba geldi ilk sezonunda Burak Yılmaz'a yardımcı forvetlik yaptı, saha içinde öğretmenlik yaptı, az daha CL yarı finaline çıkacaktık Drogba'nın Real'e attığı 4.gol sayılsaydı. (Yazarken bir damla yaş aktı)
Falcao alınırsa bir forvet daha alınması lazım demek istiyorum.

Balotelli için de durum değişik. Belhanda ve Feghouli'ye disiplin sorunları var dediler falan filan dediler ama Belhanda bu sezon çok iyiydi ve Feghouli sezon sonu kanat takıp uçacaktı neredeyse. Adam her yerden her türlü gol attı. Balotelli'de bu arkadaşlar gibi geldikten sonra iyi ivme alacaksa buyursun gelsin.

İkisi arasında tercih yapacaksam 28 yaşındaki Balotelliyi isterim. Bana 33 yasidnaki Falcao biraz romantiklik gibi geliyor.

The Death Rider

Mella is Money!
Konular
2,656
Carmella
Carmella
Balotelli. Daha genç, dinamik. Takımla bağ kurabilir gibi.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Falcao'nun olduğu yerde Balotelli bağcıklarını bağlar anca Falcao'nun. Balotelli hiçbir zaman Falcao'nun seviyesine çıkamamış bir topçu. He tabii ki çıkma şansı var, yaşı henüz 28 ama ikisi arasında tercih yapılacaksa 100 kez Falcao. Falcao şu anda dünya üzerindeki en kaliteli 10 9 numaradan birisi. Adamın geçen 2 yıldaki berbat Monaco takımındaki istatistikleri bile şahane. Falcao olur da inşallah gelirse herkes görecek golcü nasıl olunur diye. Ama Falcao gibi gol ustası olmasaydı Balotelli'ye asla hayır demezdim. Balotelli'nin üst limiti de alt limiti de yok çünkü. Falcao'nun alt limiti var ama üst limiti yok. Yani Falcao ve Balotelli Türkiye Ligi'nde sezonda 35 gol atsa kimse şaşırmaz. Ama Balotelli 10 gol atsa da kimse şaşırmaz. Fakat Radamel Falcao 15'in altında gol atmaz ve bunu Galatasaraylısından Fenerlisine herkes biliyor.

EfekanY

#GALAHOOLS
Konular
19
John Cena
Kesinlikle Radamel Falcao. Gelirse özellikle Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük katkı yapacağını düşünüyorum. Zaten yönetimimizin transfer politikasından anlayacağımız üzere hedef avrupa...